Gostovanje A2 proti GoDaddy.com – Primerjajte cene in načrte – maj 2020

Gostovanje A2 proti GoDaddy.com – Primerjajte cene in načrte – maj 2020

Gostovanje A2 proti GoDaddy.com – Primerjajte cene in načrte – maj 2020

Če primerjate dve dolgoletni gostiteljski družbi z velikimi imeni, je težko najti posamezne lastnosti in značilnosti vsakega podjetja. Ko obe podjetji ponujata najrazličnejše pakete, podobne garancije za čas delovanja in prilagodljive možnosti odločitev še bolj izzovejo.


Ko boste razumeli, kaj vaše podjetje potrebuje za vaše spletno mesto, se boste veliko lažje odločili za idealnega gostitelja spletnega mesta. Če boste primerjali funkcije podjetja, hitrost, čas dela in izpadov ter prilagajanje možnosti v svoj proračun, vam bo pomagala sprejeti najboljšo možno odločitev.

A2 gostovanje

A2 gostovanje je bil od začetka leta 2003 vedno vrhunska izbira kakovosti gostovanja. Več virov šteje njihov neomejen prostor na disku in neomejeno pasovno širino kot visoko cenjene funkcije.

 • Cene: A2 gostovanje ponuja več možnosti gostovanja.
  • Skupno gostovanje: Paketi običajno začnejo 7,99 USD, vendar A2 gostovanje ponuja kodo kupona, ki zniža ceno na 3,92 USD na mesec.
  • Gostovanje VPS: Paket za vstopno ceno se začne pri 5 USD na mesec.
  • Gostovanje preprodajalcev: že pred kuponi od 19,99 USD, vendar njihove razpoložljive kode običajno znižajo ceno na 13,19 USD na mesec.
  • Namensko gostovanje: cena, ki je bila pred popustjo v višini 119,99 USD na mesec, pade na 99,59 USD na mesec po uveljavitvi kupona..
 • Podpora strankam: A2 ponuja 24-urno storitev za stranke prek telefonskih klicev, vstopnic za strežnike ali klepetanja v živo, stranke pohvalijo njihovo storitev.
 • Hitrost: Visokozmogljiva platforma SwiftServer omogoča, da A2 Gostovanje ponudi ponudbe Turbo paketov, ki vaše strani naložijo do 20-krat hitreje. A2 gostovanje ponuja tudi pogone SSD na vseh računih strank.
 • Vrednost: Podjetje vključuje SSD, cPanel dostop za vse stranke gostovanja in široko paleto prilagodljivih možnosti za njihovo gostovanje in preprodajo strank.
 • Lastnosti: Imajo visoko raven varnosti z protivirusno zaščito, samodejno varnostno kopijo na strežniku, vključen je cPanel in več možnosti izbire programske opreme, integracije platform in še več, kar ustreza vsakemu podjetju.
 • Prekinitev / čas delovanja: A2 gostovanje strankam obljublja 99,9-odstotno podaljšanje časa in strankam omogoča, da izberejo svoj podatkovni center iz zasebnih mest v Michiganu, Amsterdamu in Singapurju.

GoDaddy

Z več kot 14 milijoni strank po vsem svetu GoDaddy že skoraj 20 let zagotavlja kakovostno storitev za stranke. GoDaddy je z izjemno ugodnimi cenami v več državah in 99,9-odstotnim časom delovanja zelo priljubljena izbira za številne različne stranke.

 • Cene: GoDaddy ima zelo nizke cene in pogosto vodi prodajo in akcijske ponudbe. Obstaja več stopenj za njihove možnosti gostovanja.
  • Skupno gostovanje: ponujajo načrte gostovanja za Linux in Windows, ki se začnejo pri 3,99 USD pri prodaji; običajno se načrti začnejo pri 7,99 USD na mesec.
  • Gostovanje v oblaku: vaš prvi mesec je brezplačen, nato pa načrt za 20 GB omeji na 5 dolarjev na mesec; z najvišjim načrtom dobite 80 GB za največ 80 dolarjev na mesec.
  • Gostovanje preprodajalcev: Ponujajo dva preprodajalca: osnovni načrt za do 25 kupcev, ki se začne pri 8,99 USD na mesec, in program za preprodajalce, ki podpira neomejene kupce, začenši s 14,99 USD na mesec.
  • Namensko gostovanje: Namenski IP-načrti se začnejo pri 5,99 USD na mesec.
  • Virtualni zasebni strežniki: Linux načrti začnejo od 24,99 USD na mesec, v prodaji od 29,99 USD na mesec; Načrti za Windows se začnejo pri 34,99 USD na mesec, kar je 39,99 USD manj.
 • Podpora strankam: GoDaddy ponuja 24-urno telefonsko podporo za najrazličnejše lokacije in jezike. Imajo tudi takojšen klepet in podrobno bazo podatkov, kjer lahko iščete informacije. Obstajajo aktivni forumi strank in dnevniki za dodatno pomoč.
 • Hitrost: GoDaddy ni najhitrejši gostitelj na trgu, vendar zagotavljajo hitro zmogljivost.
 • Vrednost: GoDaddy ima dolgoletne izkušnje. Njihove cene so izjemno nizke in strankam po vsem svetu zagotavljajo kakovostno storitev za stranke in močne lastnosti. Nekateri paketi lahko ponujajo tudi oglaševanje ali fotografije delnic.
 • Značilnosti: Poleg podpore za gradnjo spletnih strani in njihovega strokovnega znanja na dražbah domen nudijo gostovano e-pošto, spletno mesto, logotip in e-trgovino za oblikovanje spletnih strani, skupaj z vajami za samostojno delo, varnostjo in drugimi možnostmi gostovanja in strežnika pod njihov program Pro.
 • Prekinitve / nedelovanja: GoDaddy ne objavlja veliko o času izstopa in nadomestitve, vendar zagotavlja 99,99-odstotno nedelovanje, pri čemer upošteva industrijske standarde. Imajo podatkovne centre in lokacije po vsem svetu in imajo trdno zgodovino dosledno dobrih storitev.

Kaj je najboljše za vas?

Medtem ko sta obe gostiteljski družbi, usmerjeni v mala podjetja, obstajajo velike razlike med A2 in GoDaddy. Oba imata edinstvene lastnosti in posebnosti, ki jim omogočata opravljanje storitev za velika in mala podjetja ter programe, ki lahko sprejmejo uporabnike vseh prednosti in sposobnosti.

GoDaddy je dobra možnost začetne ravni za tiste z omejenimi proračuni ali malo izkušenj. Imajo programe za preprodajalce, podružnice in neprofitne organizacije. Gostijo več kot 65 milijonov domen, ki zagotavljajo prenose, nove razširitve, osebne domene in storitve večjega iskanja. Nareditelj spletnega mesta, ki ga naredite sami, je zasnovan tako, da pomaga novemu uporabniku v kratkem času vstati in zagnati.

A2 je bolj usmerjen v srednje velika podjetja, ki imajo izkušene kadre in nekaj znanja o spletnem oblikovanju in gostovanju. Več kot 30 prilagojenih paketov gostovanja in široka paleta funkcij za cenovno ceno omogočajo A2 trdno, zanesljivo možnost.

Če želite raziskati več možnosti gostovanja, si oglejte našo spletno stran A2 Hosting vs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector