Gostovanje A2 proti gostovanju v SiteGround v primerjavi z majem 2020 w / popust

Gostovanje A2 proti gostovanju v SiteGround v primerjavi z majem 2020 w / popust

Gostovanje A2 proti gostovanju v SiteGround v primerjavi z majem 2020 w / popust

Gostovanje A2 in SiteGround sta odlični gostitelji za primerjavo drug drugemu.


Oba imata veliko podporo, veliko uptime in kričanje dobre cene.

V resnici oba po naših raziskavah veljata za enega najhitrejših gostiteljev spleta.

Najboljša stvar teh dveh gostovalnih znamk je, da si sami narišejo svojo pot in ne del spletnega gostovanja globoko-corp, ki resnično ne skrbi za svoje stranke.

Torej se odlično odločite velikost strani SiteGround v primerjavi z A2 gostovanjem, poglejmo, kaj jih razlikuje.

Gostovanje A2 v primerjavi z SiteGround A Podpora B Hitrost C Značilnosti D Vrednost E PreglednostSiteGround Uredniški pregled 4.8 Ocenjevalec 4.9 254 glasov54.5554.5ABCDEA2 Gostovanje Uredniški pregled 4.6 Ocenjevalec 4.5 2 glasov55544ABCDE

Torej, če gremo za lov: oba imata podobne izkušnje v industriji, ponujata 99,99% uptime s 30-do-45-dnevnim jamstvom za vračilo denarja in veliko prilagodljivih možnosti, ki ustrezajo vsem sposobnostim in cenovnim razponom..

Tako sta oba tam zajeta. Toda kjer je med njimi velika razlika: hitrost in storitev za stranke.

Če iščete najhitrejšega spletnega gostitelja, pojdite z A2 gostovanjem; če iščete najboljšega celotnega gostitelja za funkcije in storitve za stranke, pojdite s SiteGround.

A2 gostovanje: poudarki, slabosti in slabosti

Od začetka leta 2003 je A2 Hosting poudaril njihovo hitrost nad vsem drugim, do 20x hitrejšo od tekmecev. Podjetje s sedežem v Michiganu ponuja neomejen prostor na disku in neomejeno pasovno širino.

A2 gostovanje cen

A2 gostovanje ponuja kar nekaj jasnih možnosti oblikovanja cen. Najnižje točke v vsaki možnosti se začnejo pri razumnih mesečnih vstopnih cenah:

 • Skupno gostovanje: 7,99 USD – a koda kupona ga zniža na 3,92 USD
 • Gostovanje VPS: 5 USD
 • Gostovanje preprodajalcev: 19,99 – uporabite kodo kupona, da jo pripeljete na 13,19 USD
 • Namensko gostovanje: 119,99 USD pred kuponom – kar znaša 99,59 USD

Pomoč strankam

Znani in prijazni tehniki so vam na voljo 24 ur na dan, vsak dan. Ne glede na to, ali vnesete vozovnico za strežnik, poklepetate v spletu ali pokličete na njihovo telefonsko številko za pomoč, so prejeli visoke ocene za svojo storitev. Če želite izboljšati svojo storitev, vam A2 gostovanje omogoča, da izberete strežnik, ki vam je najbližje.

Bilo je nekaj pritožb s počasnimi odzivi, odvisno od časa dneva. Osebno sem imel odlične izkušnje z njihovo podporo.

Pred kratkim izpadom A2 gostovanja je prišlo do velikega vprašanja. Toda od takrat so si opomogli.

Hitrost

A2 gostovanje se oglasi na visoko zmogljivi platformi SwiftServer, ki jim omogoča ponudbo paketov Turbo. Ti strežniki naložijo vaše strani do 20-krat hitreje, z manj strankami na vsakem strežniku in več sredstev dodeljenih posameznim računom. Vsi njihovi računi gostovanja vključujejo pogone SSD, ki lahko vsako minuto izvajajo tisoče vhodno / izhodnih funkcij.

Vrednost

A2 gostovanje za obseg storitev in podpore ponuja izjemno vrednost. Na voljo je SSD, dostop do cPanela za vse stranke v skupni rabi in številne druge možnosti, ki ustrezajo vsem potrebam.

Lastnosti

A2 gostovanje ponuja funkcije, ki jih poganja CPanel, podporo vsem, od začetnikov do naprednih razvijalcev in svetovalcev. Zagotavljajo avtomatsko varnostno kopiranje, protivirusno zaščito ter raznoliko programsko opremo in razvojne možnosti za različne panoge.

Optimizirajo za hitrost in varnost, poleg tega pa je na voljo veliko funkcij. Njihovo gostovanje je začetnikom prijazno, kar je zelo koristno.

Slaba stran je, da so njihove lastnosti lahko nekoliko presenetljive, saj njihov uporabniški vmesnik ni popoln. Ampak to dokonča delo.

Prekinitev / čas prekinitve:

Imajo zasebne strežnike s podatkovnimi centri v Michiganu, Amsterdamu in Singapurju. A2 gostovanje zagotavlja 99,9% podaljška. Ponujamo tudi hitrosti prenosa in prenosa hitrosti iz vsakega podatkovnega centra.

Pred kratkim so imeli velik izpad podatkovnega centra, vendar so se od takrat naprej nemoteno jadrali.

SiteGround gostovanje: poudarki, slabosti in slabosti

Leta 2003 so ga začeli nekdanji pravniki in strokovnjaki za IT v Bolgariji, SiteGround ponuja številne možnosti spletnega gostovanja, neomejeno pasovno širino in večkrat nagrajeno storitev, hitrost in podporo.

Osebno imamo radi SiteGround. Na splošno so cenovno dostopni, zelo prijazni in značilni za vse, kar potrebujemo.

Cene spletnega mesta

Načrti SiteGround so na strani cen, ko gre za gostovanje proračuna, vendar mnogi recenzentji cenijo vse dodatke, ki prihajajo z nekoliko višjo ceno. Za vsako od štirih možnosti gostovanja imajo več stopenj.

 • Deljeno gostovanje: Redno po ceni 9,95 USD, kode kuponov to znižajo na 3,95 USD
 • Gostovanje v oblaku: začne se pri 60 USD na mesec
 • Reseller gostovanje: kreditni načrt, ki ustreza enemu letu gostovanja, znaša le 42 dolarjev za vsak kredit, ko kupite 11 ali več kreditov.
 • Namensko gostovanje: njihovi ameriški strežniški načrti se začnejo pri 229 USD na mesec

Pomoč strankam

Na voljo so vsako sekundo za takojšen klepet, trenutne odzive po telefonu in vozovnice, za katere pravijo, da so v povprečju približno 10 minut za prvi odgovor.

SiteGround je šokanten, kako hitro se bodo odzvali. Res neverjetno.

Vstopnice za podporo se napolnijo hitreje, kot lahko rečete »strežnik«, in pozornost do podrobnosti, ki presegajo in presegajo.

Pomagajo si pri težavah, ki jih ne potrebujejo, in segajo do odpravljanja težav z WordPressom. Vau.

Hitrost

SiteGround ponuja trdne pogone na vseh načrtih gostovanja in ponuja izboljšano zmogljivost z NGINX, HTTP / 2, PHP7 in brezplačnim CDN.

Imajo vtičnik SiteGround SuperCacher z več nivoji predpomnjenja in hitrosti. Izberete lahko, na kakšni stopnji izvajanja želite, da se ta dojenček čim hitreje vrti.

Vrednost

Medtem ko so cene morda nekoliko višje od drugih gostiteljev, spletna stran SiteGround ponuja veliko možnosti za razvijalce in uporabnike vseh sposobnosti, ki zagotavljajo visoko vrednost.

Na splošno je vrednost SiteGround neverjetna. Z Bluehostom gre brez težav in ga zlahka spusti!

Lastnosti

Ponudba, ki gostuje za različne aplikacije in storitve, ponuja teme Joomla, WordPress in Magento ter vadnice za vsakega. Vključujejo brezplačne dnevne varnostne kopije.

Prekinitev / čas mirovanja: SiteGround ponuja stanje v realnem času, ki vam omogoča preizkus stanja v spletnem mestu v realnem času. Ponujajo 99,99-odstotno letno nadomestno delo in 99,999-odstotno mesečno podaljšanje. Podatkovni centri so v Chicagu, Londonu, Amsterdamu in Singapurju. Njihova programska oprema zmanjšuje čas izpadov z zagotavljanjem samodejnega zaznavanja v realnem času in samodejnega takojšnjega odziva. Več kot 90 odstotkov težav z uspešnostjo strežnika rešijo takoj, ne da bi bilo potrebno človeško interakcijo.

Gostovanje SiteGround proti A2: Primerjava hitrosti

Primerjali smo SiteGround in A2 gostovanje na dveh mestih s skoraj identično vsebino, iz podobnih tem, tako s strani StudioPressa, kot s podobnimi količinami vsebine in besedila. To so bili rezultati:

siteground vs a2 gostovanje test hitrosti

siteground vs a2 gostovanje test hitrosti Preskus hitrosti gostovanja SiteGround proti A2

Na levi strani imamo SiteGround s skupno oceno 94%, na desni pa A2 gostovanje s skupno oceno 97%.

Upoštevajte, da je to z vtičniki za predpomnjenje, ki jih zagotovi vsak vklopljen gostitelj. Za SiteGround smo uporabili njihov SG SuperCacher s skoraj vedno vklopljenim predpomnilnikom, pri A2 Hostingu pa smo šli z njihovim Turbo načrtom, do 20x hitreje.

Na praktični ravni so to odlični rezultati in resnično kaže, da sta oba zvezdna. Hitrosti so tako blizu, da ne bi nujno izbral ene nad drugo, čisto na podlagi najmanjše razlike v hitrosti.

Gostovanje SiteGround v primerjavi z A2: najboljše za vas?

Tako A2 gostovanje kot SiteGround ponujata edinstvene funkcije, ki lahko sprejmejo podjetja vseh velikosti. Oba sta bolj usmerjena v razvijalce ali posameznike, ki imajo izkušnje z razvojem spletnih strani, vendar nudijo temeljito podporo strankam in pomoč s pomočjo vaj in odpravljanja napak uporabnikom vseh prednosti in sposobnosti.

Medtem ko cena ne bi smela biti odločilni dejavnik, A2 gostovanje je usmerjena v mala podjetja, podjetja za e-trgovino in posameznike. Zaradi številnih funkcij za nižjo ceno je to trdna in zanesljiva možnost. Ponujajo 30 različnih paketov gostovanja, vključno z možnostmi CMS, CRM, razporeda, dražb, izobraževanja, e-trgovine in spletnega razvoja. Pridobite popust A2 gostovanja tukaj.

SiteGround je kakovostna možnost za razvijalce, ki si želijo več možnosti prilagodljivosti in prilagajanja, tržnike, ki računajo na konstantni čas delovanja in malo izstopa, ter preprodajalce, ki iščejo zanesljive izdelke, ki jih lahko ponudijo po ugodni ceni. Imajo napredne tehnične razpoložljivosti in hitro podporo strankam za vzdrževanje vaših spletnih mest. Tukaj uveljavljajte 60% popusta SiteGround.

Reakcija gostovanja A2

Spodaj je povzetek našega celotnega pregleda gostovanja A2.

A2 gostovanje Uredniški pregled 4.6 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (2 glasovi) Pros

 1. Neverjetna podpora strankam
 2. Najhitrejše hitrosti na trgu
 3. Uporabniku prijaznost
 4. Odlične lastnosti za ceno
 5. Lokalni Heros

Slabosti

 1. Ni najmočnejši čas
 2. Ne za lovce na kupce
 3. Služba za stranke ima svoje dni

Spletno gostovanje SummaryA2 je tako hitro in tako zanesljivo, da v tem pogledu resnično zasenči svoje konkurente. Poleg tega imajo sodoben občutek, ki omogoča osvežujočo izkušnjo gostovanja. Če želite orodja za razvoj, ki dejansko razumejo vaš potek dela, in predstavnike za storitve za stranke, ki vas lahko resnično srečajo tam, kjer ste, bo A2 morda le gostitelj za vas. Ali smo omenili, da so res, res hitri? Podpora5Speed5Features5Value4Transparentnost4

SiteGround Review Recap

Spodaj je povzetek našega celotnega pregleda SiteGround.

Uredniški pregled SiteGround 4.8 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (254 glasov) Ogled cen Prednosti

 1. Neverjetno hitra podpora
 2. Odlične cene
 3. Tone lastnosti
 4. Združljivost SiteGround WordPress

Slabosti

 1. Skrite omejitve
 2. Samo letne cene
 3. Hekerske / varnostne omejitve

SummarySiteGround je eden najbolj priporočljivih gostiteljev za tržnike, razvijalce in lastnike spletnih mest, ki iščejo dobro razmerje med ceno in vrednostjo. Cene SiteGround vključujejo vsa brezplačna orodja, ki bi jih povprečni lastnik spletnega mesta lahko potreboval. Dobivate skupino za podporo, ki večinoma ima sedež v Bolgariji, vendar to za večino angleško govorečih svetovnih državljanov to ni problem. Njihovo podporno osebje je nekaj najhitrejšega, ki se odzove v 5-15 minutah ob kateri koli uri. Gostovanje SiteGround WordPress ima funkcije uprizoritve in funkcije WordPress git, ki jih mnogi ponudniki ponudnikov ne ponujajo. Podpora5Speed4.5Features5Value55Transparentnost4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector