HostGator vs GoDaddy 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

HostGator vs GoDaddy 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

HostGator vs GoDaddy 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

HostGator in GoDaddy sta dva velika, znana gostitelja, ki prodajata po najnižjih cenah in sta odlična za začetnike. Kot rečeno, pri obeh gostiteljih obstaja veliko nadgradenj in manjkajočih lastnosti. Primerjamo jih med seboj in dajemo priporočilo s slabostmi in slabostmi.

CENITEV  |  VREDNOSTPODPORA  |  UPTIME  |  HITROST  |  LASTNOSTI  |  ZAKLJUČEK  


HostGator je z več kot milijonom gostilnih spletnih mest behemoth. HostGator je odličen začetni gostitelj za tiste, ki iščejo poceni gostovanje z nekaj številnimi naprednimi funkcijami.

3.8

Recenzent

4.2

Uporabniki (11 glasov)

VS

GoDaddy ne potrebuje predstavitve – verjetno je najbolj priznani ponudnik gostiteljev in domen na svetu. Kot rečeno, nekako je podobno kot McDonald’s gostovanje – poceni, množično tržišče, vendar ne izjemno dobro. V primerjavi s katerim koli drugim gostiteljem drugi gostitelj običajno zmaga. Če ste zvesti domnevni uporabnik GoDaddyja, se je vredno držati z njimi pri majhnih projektih in izjemni telefonski podpori.

3.4

Recenzent

4.1

Uporabniki (26 glasov)

Cenitev

Ocena: 4.5

HostGator ima veliko izbiro načrtov, vse od skupnega gostovanja po ugodnih smetih do visokega cenovnega gostovanja VPS. HostGator je zelo agresiven pri svojih cenah, saj daje ogromne popuste, saj želijo pridobiti tržni delež. Njihova ambicija je vaša korist:

SharedWordPressVPS
Prodajna cena2,75 USD / mesečno5,95 USD / mesec29,95 USD / mesečno
Normalna cena10,95 USD / mesec14,95 USD / mesečno89,95 USD / mesec
Najboljše zaZačetnikiWordPress spletna mestaRastišča

Ogled cen

Ocena: 5,0

Cene GoDaddyja so zelo nizke in odlične za začetnike. Z promocijami, ki ponujajo ekonomično gostovanje za samo 1 dolar na mesec, je gostovanje praktično brezplačno. Vendar je treba paziti na obnovitvene stopnje. Po izteku prvega obdobja gospodarstvo z gostovanjem poskoči na 8,99 USD na mesec, zato bodite pozorni na zaklepanje.

EconomyDeluxeUltimate
Prodajna cena1,00 USD / mesečno7,99 USD / mesečno12,99 USD / mesečno
Normalna cena8,99 USD / mesečno11,99 USD / mesečno16,99 USD / mesečno
Najboljše zaZačetnikiMalo podjetjeSpletna mesta z visokim prometom

Ogled cen

Vrednost

Ocena: 4.5

HostGator ponuja neverjetno vrednost za svoje cene. Resnično ni tako močan kot SiteGround, ki je splošni favorit, vendar vam bo HostGator prišel v vrata zelo cenovno.

Na splošno ima zelo veliko vrednost, ker za tisto, kar plačujete, dobite na vrsto funkcij, kot so brezplačne selitve, nesmerna pasovna širina in podpora 24/7/365.

Kjer ne vidimo močne vrednosti, je to, če zaračunavajo dodatke, ki jih drugi vključujejo brezplačno, na primer varnostne kopije – ki so ključne za zdravje vašega spletnega mesta. Prav tako želijo doplačati za še boljši čas dela, kar bi po našem mnenju moralo biti osnova za vse načrte, ne glede na to, kako poceni.

Ocena: 4,0

Vrednost GoDaddy je precej dobra za tisto, kar dobite. Plačujete diskontirane cene za gostitelja množičnega trga. Na primer, z ekonomskim načrtom (v prodaji za 1 dolar na mesec) je 1 spletno mesto, neomejena pasovna širina in 100 GB prostora za shranjevanje ter brezplačna domena. Tudi ko cena poskoči do polne cene 8,99 USD / mesečno, je to še vedno spodobna vrednost. Ker je rečeno, priporočamo, da se odpravite Deluxe, saj dobite neomejeno spletno mesto in shranjevanje (v okviru razloga).

Vsi načrti vključujejo podporo 24/7, kar je nujno, pa tudi varnostni nadzor in zaščito DDoS.

Dve veliki težavi s temi GoDaddy skupnimi načrti gostovanja: brez brezplačnega SSL certifikata, ki postaja industrijski standard, in omejitev 1 GB za baze podatkov. Če uporabljate WordPress in imate nekaj kakovostnih fotografij, lahko hitro omejite to omejitev baze podatkov. Zaradi teh dveh razlogov GoDaddy pripisujemo popolno točko.

Pomoč strankam

Ocena: 3

HostGator s svojo podporo preveri vsa polja na površini: 24/7 in 365 dni v letu. S klepetom in po telefonu. Toda stranke pripovedujejo drugačno zgodbo.

Veliko je pritožb zaradi počasnih odzivov, nesposobnega osebja in splošne podstranske podpore. Obstaja ogromno ljudi, ki nimajo pritožb, zato priporočamo, da pred nakupom preizkusite njihovo podporo.

Več podrobnosti

Ocena: 4,0

GoDaddy se ponaša s svojo telefonsko podporo 24/7, kar je popolnoma smiselno za njihovo bazo strank. Eno izmed slabih točk je bilo dejstvo, da je bil telefon edini način, da se do njih obrnete. Odtlej so to spremenili in zdaj ponujajo podporo za klepet, ki jo imajo mnogi internetni norci najraje.

Telefonska podpora je ponavadi bolj kakovostna, saj se lahko kosajo in hitreje odgovori na vaša vprašanja. Hitro sem našel, da se podpora za klepete poveže, vendar morate preskočiti nekaj obročkov, vključno z vnosom PIN številke in čakati na njihov odziv. Kakovost podpore je ponavadi hitri odzivi, za razliko od SiteGround, kjer nudijo celovite rešitve. Na splošno dobra podpora, ni pa popolna. 

Več podrobnosti

Gostovanje Uptime

Ocena: 4.5

Z več kot 99,5% časa delovanja, odvisno od vira, se s HostGatorjem ne morete veliko pritoževati.

Poleg tega HostGator ponuja brezplačen mesec gostovanja, če pade pod 99,9% garancija.

Položili smo jih za pol točke, ker je prišlo do nekaterih občasnih pritožb uporabnikov, poleg tega pa raje vidimo, da je 99,99% uptime za najboljše ponudnike v razredu.

Ocena: 3.5

Podaljšanje GoDaddyja je dokaj dobro, pogosto pri 99,95% ali več. Mnenja uporabnikov po spletu so različna, vendar običajno čas nadomeščanja / izpadov ni glavni problem.

GoDaddy ima a garancija za uptime strežnika (opozorilo – pravni žargon!) – vendar zajema le 99,90% (tam manjka .09) – kar pomeni, da lahko gostovanje traja 43 minut mesečno in menijo, da je to normalno. Predstavljajte si, da vaše spletno mesto v ključnem obdobju nakupovanja ostane skoraj eno uro! Poleg tega vam GoDaddy samo daje 5% posojila nazaj – kar je lahko le peni. Menimo, da bi morali imeti višje standarde in posojati polni mesec.

Hitrost

Ocena: 3,0 

Skupno gostovanje ima običajno težave s hitrostnimi vprašanji, ki temeljijo zgolj na nižjih stroških gostovanja. HostGator je glede hitrosti trdno na sredini. Ko iščete Twitter, ne vidite toliko pritožb kot drugi deljeni gostitelji, kot je Bluehost, kar je dober anekdotičen znak.

Če iščete hitrejši izdelek HostGator, si oglejte HostGator Cloud gostovanje. Če želite še hitrejše deljeno gostovanje, ki ne bo zlomilo banke, vsekakor priporočamo A2 gostovanje ali SiteGround. S temi boste veliko bolj srečni.

Ocena: 3.5

GoDaddy pade na sredino paketa, kar zadeva testiranje hitrosti. Poskušajo vas prodati do načrta Ultimate, da bi dobili večjo zmogljivost in hitrost obdelave, kar me zmoti. Tudi gospodarski načrti potrebujejo hitrost!

Na Twitter GoDaddy resda dobiva zajeten znesek pritožb, a pošteno sem pričakoval več od gostitelja tega priljubljenega.

GoDaddy ni sestavil seznama našega najhitrejšega spletnega gostovanja. Preverite to objavo, če želite iti z zmagovalcem.

Lastnosti

Ocena: 4,0

HostGator je pogosto primerljiv z Bluehostom zaradi svojih cen in funkcij, na splošno pa je HostGator tu zmaga..

Med obema podjetjema je bil HostGator zgrajen za bolj profesionalne uporabnike. In če primerjate HostGator s katero koli drugo družbo za deljeno gostovanje, morate to upoštevati.

Všeč nam je dejstvo, da so vključene migracije, imajo namestitve z enim klikom, so na cPanelu in nudijo 99,9-odstotno garancijo za uptime. Še vedno so nam všeč drugi gostitelji, kot je SiteGround, za boljše funkcije, toda HostGator ima vse, kar morate začeti.

Oglejte si vse funkcije

Ocena: 3.5

Ni velik oboževalec funkcij GoDaddyja na osnovnih načrtih. Te dni večina ljudi začenja svoja spletna mesta na WordPressu, medtem ko ima GoDaddy gostovanje v WordPressu, znova morate nadgraditi, da na primer prikažete WordPress. V GoDaddy-jevih gospodarskih načrtih ne dobite brezplačnega SSL-ja, ne varnostnih kopij in ne migracij.

Medtem ko GoDaddy ima nekaj orodij po meri, ki so jih izdelali, za tako veliko podjetje pričakujem, da bodo ponudili več funkcij kot manjši gostitelj scrappierja, kot je SiteGround -, vendar morajo zaslužiti. Na splošno so lastnosti v redu, niso odlične.

Oglejte si vse funkcije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector