Primerjava Amazon Web Services (AWS) in GoDaddy: Stroški ali udobje? Gostovanje – Primerjajte cene in načrte – maj 2020

Primerjava Amazon Web Services (AWS) in GoDaddy: Stroški ali udobje? Gostovanje – Primerjajte cene in načrte – maj 2020

Primerjava Amazon Web Services (AWS) in GoDaddy: Stroški ali udobje? Gostovanje – Primerjajte cene in načrte – maj 2020

Primerjava Amazon Web Services (AWS) z GoDaddy je primerjava jabolk in pomaranč.


Ali kot primerjava vesoljskega shuttlea (AWS) s komercialnim letalom (GoDaddy). Oba vas bosta popeljala po vsem svetu, vendar je eden precej bolj zapleten, z veliko več potenciala, drugi pa je zelo dostopen.

GoDaddy je poenostavljen za začetnike, Amazon Web Services (AWS) pa je namenjen razvijalcem in naprednim uporabnikom. Poleg tega lahko s storitvijo Cloudways dobite vse prednosti lestvice in cen AWS, vendar z upravljanjem podpore.

Opomba: Od leta 2020 lahko s to povezavo dobite GoDaddy Upravljani WordPress gostovanje za samo 1 USD na mesec (poseben kupon za upravljanje goDaddy Upravljavec WordPress Hosting). To je ŠKALJENO POSLOVANJE in ne pričakujemo, da bo trajalo zelo dolgo.

AWS vs GoDaddy: Cene

Ko primerjate cene AWS in GoDaddy, morate vedeti, da se cene razlikujejo drugače.

GoDaddy zaračuna fiksne mesečne stroške, ki znašajo le 1 dolar na mesec, s promocijskimi cenami.

AWS ponuja več možnosti – tako po minutah kot po fiksni ceni Amazon LIghtsail.

Ogromna prednost, je to, da Amazon prvo leto ponuja brezplačno gostovanje. Zdaj gre za zelo omejeno brezplačno gostovanje, vendar je to odličen način za začetek.

AWS vs Godaddy: Lastnosti

Kot začetnik poskusite preučiti te možnosti AWS in se ne preobremeniti:

možnosti gostovanja

Ker je GoDaddy gostovanje nekoliko bolj preprosto:

možnosti spletnega gostovanja godaddy

Zdaj se GoDaddy podrobneje ukvarja s temi tremi možnostmi, vendar kaže, da so osredotočene na povprečnega ustvarjalca spletnega mesta mama in pop.

Pomoč strankam

GoDaddy in AWS ciljata na dva različna trga, zato je njihova podpora različna.

GoDaddy vodi podporo predvsem po telefonu in se resnično osredotočajo na pomoč malim podjetjem in lastnikom osebnih spletnih strani.

AWS je namenjen podjetjem, zato morate v mislih dodati podporo za AWS z poslovna podpora, ki prihaja po 100 USD na mesec.

AWS nudi veliko podporo pri svojih izdelkih. Blogi, povezava z nami, pogovorni forumi, pomoč, klepeti v živo in podpora omogočajo vsakomur, da se poveže s predstavnikom.

GoDaddy ima spletno shrambo, podporo za izdelke, predloži vstopnice za podporo in prenese domeno. Podpora strankam z obeh strani je približno enaka, različne možnosti za vas. Težko je reči, katera je boljša, saj nudijo zelo različne vrste podpore. Če se morate takoj povezati z nekom, bi bila AWS boljša možnost. Če potrebujete nekaj podpore za izdelke, bi bila GoDaddy boljša izbira.

Hitrost

Oba zagotavljata hitro hitrost za delovanje vašega spletnega mesta. Zdi se, da je hitrost AWS hitrejša kot GoDaddy, saj se lahko hitreje povežete s predstavnikom. Če gledate, po kakšni hitrosti potrebujete svoje spletno mesto, ima GoDaddy nekaj hitrih hitrosti, s katerimi lahko začnete delovati. Hitrosti se razlikujejo glede na vaše potrebe, vendar bodo delovale, da vas bodo pripeljale na pot. Niti ena ni strašna možnost, tako da boš dobro z enim od obeh. Če iščete brezplačno letno naročnino pri AWS, bo hitrost precej počasnejša, kot jo boste potrebovali.

Vrednost

Če si lahko privoščite ceno AWS, bi bila vrednost boljša. Ker imate z AWS veliko več prostora na disku, je morda vredno višje cene. Za nižjo ceno ima GoDaddy boljšo ceno.

Pri GoDaddyju morda ne boste dobili najboljših funkcij, na denarnici pa je vsekakor lažje. Vse je odvisno od vaših potreb za dosego ciljev. GoDaddy ima prenesenih ali izbrisanih več domen, kar pomeni, da lahko domeno spletnega mesta lažje izgubite. Z AWS vam ni treba skrbeti za to.

Lastnosti

1TB pasovne širine, ki ga dobite z AWS, vam omogoča veliko hitrosti. 1TB prostora na disku, ki ga dobite z AWS, je odlična funkcija pri AWS. GoDaddy ima neomejeno pasovno širino, zato ne prekašate svoje količine pasovne širine. 100 GB prostora na disku

vendar ni idealen za shranjevanje veliko informacij, če informacije. Število prenosov v in iz GoDaddy pomeni, da boste lahko našli ime domene hitreje kot AWS. To pa pomeni, da lahko hitreje izgubite tudi svojo GoDaddy domeno. Zdi se, da več ljudi uživa AWS v primerjavi z GoDaddyjem, vendar oba ponujata odlične izdelke.

Občasni čas

AWS ima izjemno zmogljivost delovanja, saj ponuja do 100%.

GoDaddy ima skoraj isto, a na 99,94% so na drugem mestu..

Spletna mesta, ki jih gosti AWS, delujejo dlje časa kot GoDaddy, vendar je razlika skoraj nepomembna. Razlog je morda v tem, da GoDaddy hkrati gosti skoraj milijon različnih spletnih mest. AWS gosti manj kot 3000 na dan. Zaradi tega odstopanja ne bo prišlo do rušenja vašega spletnega mesta na katerem koli gostiteljskem mestu. Z obema boste dosegli skoraj enake rezultate, vendar je AWS najboljša možnost, če iščete boljši čas.

Zaključek

Vsi poznajo GoDaddy, to je Wal-Mart gostovanja. Je na cenejšem koncu (čeprav ne najcenejši dolgoročni), delo opravi v redu in ima dobro podporo. Stvari delajo po svoje, toda GoDaddy je tega navajen.

AWS je kot nalašč za začinjene spletne razvijalce in sisteme skrbnikov, ne pa tudi za vsakodnevnega lastnika podjetja. A popoln hibrid kar vam omogoča najboljšo hitrost in cene AWS v kombinaciji s podporo strankam Cloudways, nova platforma za spletno gostovanje, ki uporablja AWS tehnologijo z lastnim internim skrbniškim timom za pomoč pri iskanju najboljšega denarja in podpori strankam.

Če vas zanima primerjava AWS z drugim dostopnim gostiteljem, si oglejte naš Amazon AWS in Bluehost objavo. Ali pa si oglejte našo objavo Bluehost vs GoDaddy in si oglejte, kako se ti proračunski gostitelji postavljajo v glavo!

Opomnik: Od leta 2020 lahko s to povezavo dobite GoDaddy Upravljani WordPress gostovanje za samo 1 dolar na mesec (poseben kupon za upravljanje GoDaddy Upravljavec WordPress gostovanje). To je ŠKALJENO POSLOVANJE in ne pričakujemo, da bo trajalo zelo dolgo.

Posodobitev dnevnika

11. marec 2020: Pregled in majhne spremembe
2. september 2019:
Posodobljen datum kupona, dodani podatki o oblakih.
30. april 2018: Majhne posodobitve, vključno s cenami za podporo AWS. Bolj čitljive glave.
25. februar 2018: 
Vključen poseben kupon za GoPaddy Upravljavec WordPress gostovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector