Primerjava spletnih storitev Amazon Web Services (AWS) in SiteGround hosting 2020

Primerjava spletnih storitev Amazon Web Services (AWS) in SiteGround hosting 2020

Primerjava spletnih storitev Amazon Web Services (AWS) in SiteGround hosting 2020

Primerjava SiteGround in AWS je nekako čudna.


Resno gre za dve povsem različni vrsti storitev.

AWS je namenjen bodisi izkušenim razvijalcem, ki vedo, kako nastaviti in izvajati tehnično gostovanje, saj je SiteGround zelo uporabniku prijazen in zgrajen za mala in srednje velika podjetja.

Torej, da režemo na lov. Razvijalec? Izberite AWS.

Podjetnik ali tržnik? Izberite SiteGround.

Primerjamo manj znano možnost in gostiteljsko elektrarno, oba pa sta prejela fantastične ocene in zadovoljila potrebe številnih zadovoljnih strank.

Spletne storitve Amazon (AWS)

Podjetje Amazon Web Services, ki ga vodi Amazon.com, podjetje za spletno prodajo in zabavo na spletu, je leta 2006 začelo kot oddelek z infrastrukturnimi storitvami informacijske tehnologije. Zdaj imenujemo to računalništvo v oblaku. Številna podjetja so se lahko odpravila na strežnike na kraju samem in ugotovila, da imajo raje računalništvo v oblaku zaradi svoje prožnosti in uspešnosti.

 • Cene: Ustvarjanje računa s storitvami Amazon Web Services je brezplačno in uporabnikom ponuja brezplačno stopnjo 12 mesecev po datumu prijave. Ponujajo tudi druge brezplačne storitve, ki se nadaljujejo po letu. Potem ponujajo plačilo za več kot 50 storitev v oblaku. Prvih 12 mesecev uporabniki prejmejo:
  • Amazon EC2: Spremenljiva zmogljivost izračuna, ki vključuje 750 ur na mesec uporabe instanc Linux, RHEL ali SLES t2.micro ali 750 ur na mesec uporabe instanc Windows t2.micro.
  • Amazon S3: Prilagodljiva infrastruktura za shranjevanje podatkov z nizko zamudo, ki vključuje 5 GB prostora za shranjevanje, 20.000 prejetih zahtev in 2.000 postavljenih zahtev.
  • Amazon RDS: Služba relacijske baze podatkov ponuja pet različnih baz podatkov in vključuje 750 ur uporabe primerka Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro, 20 GB za varnostno kopiranje in 10.000.000 V / I.
  • AWS IoT: To omogoča 250.000 objavljenih ali oddanih sporočil na mesec.
  • Register vsebnikov Amazon EC2: 500 MB prostora za shranjevanje vsak mesec.
 • Podpora strankam: Spletne storitve Amazon ponujajo štiri ravni storitve, v vseh računih je vključena osnovna podpora 24/7/365. Te podporne storitve vključujejo tehnično podporo, pogosto zastavljena vprašanja o izdelkih, centre za samopomoč in obrazec za podporo. Za večjo ceno pristojbin ponuja tudi Amazon Web Services, poslovni in podjetniški razredi podpore.
 • Hitrost: Hitrosti niso na voljo in se lahko med regijami zelo razlikujejo.
 • Vrednost: Mnogi uporabniki Amazon Web Services cenijo, da jim program omogoča plačilo med storitvami za storitve, ki jih dejansko uporabljajo. Stroški so na gigabajt in na prenos v in iz shranjevalnika podatkov.
 • Značilnosti: Številni uporabniki so zadovoljni z dodatki, ki jih nudijo spletne storitve Amazon, vključno s prošnjami za brisanje, obnovitvijo podatkov v ledeniku, brezplačnim vhodnim prenosom podatkov in izhodom na Amazon EC2 v Severni Virginiji. Vsi ostali prejmejo prvi 1 GB odhodnega prenosa brezplačno.
 • Prekinitev / čas delovanja: Vsak dan objavljajo storitve Amazon Web Services ažurno razpoložljivost storitev za njene regije. Prikažejo tudi prekinitve storitev, ki so se zgodile v preteklem letu.
 • Če želite raziskati vse možnosti gostovanja, si oglejte našo objavo AWS v primerjavi z GoDaddy.

Gostovanje na spletnem mestu

SiteGround, ki je bil predstavljen v Bolgariji, že več kot 12 let ponuja gostovanje, ne samo da gradi cenovno ugodne pakete, ki ustrezajo najrazličnejšim potrebam, ampak gradi timsko okolje z ročno oblikovano filozofijo, kar pomeni, da ustvarjajo svoje kakovostne rešitve. Tako zaposlenim kot kupcem zagotavljajo dodano vrednost, zaposlenim nudijo zabavno, ustvarjalno okolje in uporabnikom 10 GB prostora na disku, neomejeno pasovno širino, visoke hitrosti in večkrat nagrajeno storitev

 • Cene: Načrti SiteGround so morda nekoliko višji od drugih gostiteljev spletnega mesta, vendar večina strank hrepeni o podrobnostih, ki jih je SiteGround vključil v vsako raven.
  • Skupno gostovanje: Redno ceno pri 9,95 USD, kuponske kode znižajo na 3,95 USD.
  • Gostovanje v oblaku: začne se pri 60 USD na mesec.
  • Reseller gostovanje: kreditni načrt, ki ustreza enemu letu gostovanja, znaša le 42 dolarjev za vsak kredit, ko kupite 11 ali več kreditov.
  • Namensko gostovanje: ameriški strežniški načrti se začnejo pri 229 USD na mesec.
 • Podpora strankam: Niti ene sekunde predstavniki službe za stranke niso na voljo za takojšen klepet, takojšnje telefonske odgovore in vozovnice, na katere lahko odgovorite v približno 10 minutah. Predstavniki storitev lahko in pogosto odpravijo tehnične težave, takoj izpolnijo zahteve strank in presežejo pričakovanja.
 • Hitrost: Vsi načrti gostovanja vključujejo pogone SSD, pa tudi večjo zmogljivost z NGINX, HTTP / 2, PHP7 in brezplačnim CDN. SiteGround je napisal vsaj 800 pravil WAF za odpravljanje ranljivosti brez dneva in izboljšal hitrost s predpomnjenjem mest WordPress in Joomla.
 • Vrednost: Obstaja toliko podrobnosti in funkcij ter visoka raven podpore strankam, da SiteGround več kot nadomesti za nekoliko višje stroške mesečnih paketov.
 • Značilnosti: SiteGround ponuja teme in vadnice za spletna mesta WordPress, Magento in Joomla ter ponuja brezplačne dnevne varnostne kopije. Ne glede na tem, katero temo spletnega mesta ste izbrali, SiteGround ponuja izboljšan, uporabniku integriran cPanel z dodatnimi funkcionalnostmi, podprto ustvarjanje in selitev spletnega mesta in brez težav..
 • Prekinitve / čas dela: Podjetje se ponaša z 99,9965-odstotno letno nadomestitvijo in 99,999-odstotno mesečno nadgradnjo. SiteGround ima tudi test hitrosti, ki vam omogoča preverjanje hitrosti nalaganja spletnega mesta v realnem času. Uporabniki po vsem svetu lahko izbirajo med podatkovnimi centri v Amsterdamu, Chicagu, Londonu in Singapurju. Več kot 90 odstotkov težav z zmogljivostjo strežnika je rešeno takoj, pravi SiteGround zahvaljujoč razvoju programske opreme, ki vključuje samodejno zaznavanje v realnem času in samodejno takojšnjo reakcijo, ki običajno ne potrebuje človeške interakcije.

Oglejte si vse možnosti spletnega mesta tukaj

Kaj je najboljše za vas?

Primerjava spletnih storitev Amazon in SiteGround je resnično primerjava jabolk in pomaranč. V bistvu je spletna storitev Amazon poceni možnost shranjevanja v oblaku, ki uporabnikom pomaga pri upravljanju podatkov. Storitev gostovanja vam pomaga znižati stroške, saj plačujete le tisto, kar potrebujete, zelo pomembno pa je poznati in razumeti vse vidike spletnega razvoja. Odličen je za razvijalce spletnih in aplikacij, ki vedo, kaj počnejo, toda druga polja, ki bi raje delala s predlogi in temami, bi lahko bila izziv. SiteGround je bolj tradicionalno podjetje za spletno gostovanje, zato je boljša izbira za podjetja za e-trgovino, tržnike in lastnike malih podjetij, ki ne razvijajo redno spletnega razvoja. Podjetje je tudi močna možnost za razvijalce, ki cenijo prilagodljivosti in možnosti prilagajanja. Za primerjavo spletnega gostovanja med podobnimi ponudniki gostovanja si oglejte našo spletno stran v primerjavi z objavo GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector