SiteGround vs Bluehost 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

SiteGround vs Bluehost 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

SiteGround vs Bluehost 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

TLDR; Če se odločite med SiteGround in Bluehost, priporočamo SiteGround kot najboljšega gostitelja celotne vrednosti. Dobili boste podporo najvišjega nivoja, boljše funkcije in splošno bolj kakovostno gostovanje. Bluehost ima nekaj prednosti pri oblikovanju cen. Preberite si za popolno razčlenitev.

CENITEV  |  VREDNOSTPODPORA  |  UPTIME  |  HITROST  |  LASTNOSTI  |  ZAKLJUČEK  


SiteGround je eno najhitreje rastočih gostovalnih podjetij na svetu in verjetno najboljši gostitelj za večino ljudi. Z brezhibno podporo strankam, odličnimi funkcijami in nizkimi cenami je o tem globalnem podjetju za gostovanje veliko všeč.

4.8

Recenzent

4.9

Uporabniki (79 glasov)

VS

Bluehost je eno izmed najbolj priljubljenih gostiteljskih podjetij na vsem svetu, vendar je pravi za vas? S prepoznavanjem imena in izboljšano podporo strankam je dobra izbira za začetnike.

4.5

Recenzent

4.6

Uporabniki (12 glasov)

Cenitev

Ocena: 4.5

Cene SiteGround se začnejo smešno nizke zaradi funkcij, ki jih dobite. Eden očitek večine uporabnikov je dejstvo, da cene po prvem letu skočijo do polne cene, in sicer skoraj podvojijo. SiteGround večino časa ponuja neverjetne popuste – zato lahko vedno najdete ugodno ponudbo. Vse od SiteGround v skupni rabi do namenskega gostovanja je zelo dostopna cena.

StartUpGrowBigGoGeek
Prodajna cena3,95 USD / mesec5,95 USD / mesec7,95 USD / mesečno
Normalna cena11,95 USD / mesečno11,95 USD / mesečno34,95 USD / mesec
Najboljše zaZačetnikiVmesniPrednosti

Ogled cen

Ocena: 4.5

Bluehost ima nekatere najbolj dostopne cene začetne ravni, deljeno gostovanje pa je najbolj priljubljeno po najnižjih cenah. Za določanje cen smo odšteli pol točke zaradi 3-letnega mandata, ki je potreben za najboljšo ponudbo, a na splošno je približno tako poceni:

SharedWordPressVPS
Prodajna cena2,95 USD / mesec19,95 USD / mesečno18,99 USD / mesečno
Normalna cena7,99 USD / mesečno29,99 USD / mesečno29,99 USD / mesečno
Najboljše zaZačetnikiWordPressPodjetja

Ogled cen

Vrednost

Ocena: 5,0

Na tržišču ne boste našli boljše vrednosti gostovanja kot SiteGround, ne moremo jih dovolj pohvaliti. S podporo 24/7, vsakodnevnimi varnostnimi kopijami in brezplačnim SSL-jem, SiteGround pokriva vse osnove, ki jih morate začeti.

Zelo priporočamo nadgradnjo za načrt GrowBig – dobili boste neomejeno spletna mesta, podvojite shrambo in WordPress uprizarjanje (zaupajte nam, da to želite). Poleg tega dobite brezplačno selitev, kar prihrani veliko težav. Naša edina pritožba z vrednostjo SiteGround je omejen prostor na disku, ki se lahko hitro napolni.

Ocena: 4.5

Po našem mnenju je Bluehost ogromna vrednost. Ko se cene začnejo že pri 2,95 USD / mesečno (promocijska cena), še vedno dobite podporo zelo velikega podjetja s pričakovano podporo strankam in kakovostjo storitve. Nekatere od glavnih funkcij, ki so vključene v cenovne cene zaganjalnika, ki dodajajo vrednost, so neomejena pasovna širina, brezplačen SSL certifikat in 50 SSD prostora za shranjevanje.

Menimo, da je skupno gostovanje Plus boljše neomejeno vključena spletna mesta, neomejeno shranjevanje in neomejeno število domen. Če se premaknete na druge načrte, boste videli splošno veliko vrednost denarja, ki ga porabite. Resnično ne boste dobili super premium funkcij, vendar bo vrednost zelo visoka. 

Pomoč strankam

Ocena: 5,0

Podpora strankam SiteGround je zelo epska. Podporo dobite 24/7/365 po telefonu, e-pošti in klepetu. Podporni agenti so prijazni, koristni in resnično presegajo in presegajo, da rešijo svoje težave.

Oglejte si naš celoten pregled SiteGround in si oglejte pohvale, ki jih njihove stranke pojejo – vse skupaj je na voljo. Piškotek so počili. Če ste začetnik, mora biti vaša podpora prednostna naloga # 1, zato pojdite s SiteGroun preko katerega koli drugega gostitelja za ta vidik. 

Več podrobnosti

Ocena: 3.5

Podpora strankam Bluehost je mešana torba. Nekateri nedavni recenzenti nikoli niso imeli težav, drugi pa imajo zgodbe, kako dolgo čakati in dobiti subpar podporo.

S podporo 24/7 prek telefona in klepeta v živo – vedno se jih lahko zavežete. Za razliko od drugih, bolj premium, podpore, vendar morda ne boste dobili najkakovostnejše tehnologije niti najhitrejše storitve.

Več podrobnosti

Gostovanje Uptime

Ocena: 5,0

SiteGround obljublja 99,99% uptime, kar je približno tako dobro, kot dobi. Testiranje tretjih oseb potrjuje, saj kaže razpon od 99,95% do 100% mesec za mesecem.

SiteGround ponuja proaktivno spremljanje s svojim paketom programske opreme po meri in AI za pomoč pri preprečevanju agresivnih napadov bot. Ne skrbite za produktivnost s spletnim mestom SiteGround, zajemajo ga.

Ocena: 4.5

Poročila po spletni oddaji Bluehost uptime dokaj močna – 99,99% do 100%.

Vendar je težko najti, če ponujajo kakršno koli garancijo za čas, kot je HostGator (sestrska družba). Njihovi stran s sporazumom o uptime strežnika obljublja le nejasne obljube manj kot 15 minut odmorov, preden jih določi. 

Njihova spletna stran v skupni rabi ne vsebuje nobenega sklicevanja na določeno obljubo o uptime-ju. Tudi če imamo odlična poročila o podaljšanju na splošno z minimalnim izpadom, jih polagamo za pol točke zaradi pomanjkanja preglednosti glede tega vprašanja.

Hitrost

Ocena: 4.5

SiteGround ponuja več stopenj optimizacije hitrosti: CDN optimizacijo, Cloudflare, dinamično predpomnjenje in predpomnjenje. Vse to pomaga izboljšati hitrost vašega spletnega mesta s tehnologijo, vgrajeno na spletnem mestu.

Poleg tega je njihova skupina za podporo strankam vedno na voljo, da pomaga in da nasvete, kako pospešiti spletno mesto. Tam so morda hitrejši gostitelji, vendar je to eden izmed najboljših vrednosti.

Ocena: 3.5

V zadnjih letih je Bluehost močno napredoval. Včasih je bilo veliko pritožb uporabnikov, vendar so nadgradili svojo strojno opremo, da bi to resno vzeli.

Vendar morate le nanjo pop Twitter da bi videli veliko pritožb. Zdaj veliko težav s hitrostjo izvira iz celotne nastavitve vašega spletnega mesta in ne le z gostovanjem, zato to ne pozabite upoštevati. Tudi Bluehost ima na tone kupcev, tako da bo verjetno nekaj pritožb. 

Bluehost je častno omenil v našem najhitrejšem spletnem mestu za primerjavo. Preverite to objavo, če potrebujete največjo hitrost spletnega mesta.

Lastnosti

Ocena: 5,0

SiteGround ima nekaj najboljših niz funkcij vseh gostiteljev. Ne samo, da ponujajo svoja orodja po meri za lažje življenje, ampak uporabljajo tudi cPanel, Cloudflare in druge tehnologije tretjih strank.

Moje najljubše funkcije vključujejo uprizoritev WordPress-a, tehnologijo hitrosti za shranjevanje in celoten niz možnosti nadgradnje, ki jih ponuja SiteGround.

Oglejte si vse funkcije

Ocena: 3.5

Bluehost ima vse osnovne funkcije, ki jih potrebujete za začetek, in zelo dostopen način za začetek blogerjev. Vključujejo brezplačen SSL iz Let’s Encrypt, ki je obvezen, pa tudi neomejeno pasovno širino.

Če pa primerjate z drugimi podjetji, kot sta SiteGround in A2 gostovanje, Bluehostu primanjkuje nekaj dodatnih funkcij, ki so zelo koristne. Ena pritožba je dejstvo, da morate plačati za migracije, kar je moteče.

Prav tako morate nadgraditi nekatere dražje načrte v skupni rabi, kot sta Choice Plus in Pro, da dobite varnostne kopije spletnega mesta – ki so ključne za vsako spletno mesto.

Oglejte si vse funkcije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector