SiteGround vs DreamHost 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

SiteGround vs DreamHost 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

SiteGround vs DreamHost 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

SiteGround in DreamHost sta dva izmed naših najbolj priporočljivih gostiteljev: poštene cene, vrednost in odlične splošne lastnosti. Na koncu dneva priporočamo SiteGround kot skupnega zmagovalca. Preberite si, če želite videti, zakaj.

CENITEV  |  VREDNOSTPODPORA  |  UPTIME  |  HITROST  |  LASTNOSTI  |  ZAKLJUČEK  


SiteGround je eno najhitreje rastočih gostovalnih podjetij na svetu in verjetno najboljši gostitelj za večino ljudi. Z brezhibno podporo strankam, odličnimi funkcijami in nizkimi cenami je o tem globalnem podjetju za gostovanje veliko všeč.

4.8

Recenzent

4.9

Uporabniki (79 glasov)

VS

DreamHost je še ena od teh velikih, poceni gostovalnih podjetij, ki jih je za vedno ostalo. Ustanovljeni leta 1996 imajo nekaj zadovoljnih strank, ki so močne 20 let. Če iščete poceni gostovanje na množičnem trgu, je DreamHost eden najboljših.

3.9

Recenzent

3.8

Uporabniki 

Cenitev

Ocena: 4.5

Cene SiteGround se začnejo smešno nizke zaradi funkcij, ki jih dobite. Eden očitek večine uporabnikov je dejstvo, da cene po prvem letu skočijo do polne cene, in sicer skoraj podvojijo. SiteGround večino časa ponuja neverjetne popuste – zato lahko vedno najdete dobro ponudbo. Vse od SiteGround v skupni rabi do namenskega gostovanja je zelo dostopna cena.

StartUpGrowBigGoGeek
Prodajna cena3,95 USD / mesec5,95 USD / mesec7,95 USD / mesečno
Normalna cena11,95 USD / mesečno11,95 USD / mesečno34,95 USD / mesec
Najboljše zaZačetnikiVmesniPrednosti

Ogled cen

Ocena: 4.5

DreamHost je bil včasih dražji od drugih skupnih gostiteljev, zdaj pa so tam takoj z najcenejšimi. Z letnim deljenim načrtom gostovanja lahko vstopite na vrata za vsega 2,59 USD na mesec. Če ne želite obveze, lahko mesečno poberete le 4,95 USD na mesec. Najboljši del? DreamHost vam ne poviša cene po začetnem obdobju – poceni in pošteni so po vsem.

SharedDreamPressVPS Business
Letna cena2,59 USD / mesečno16,95 USD / mesečno27,50 USD / mesečno
Mesečna cena4,95 USD / mesec19,95 USD / mesečno30,00 USD / mesečno
Najboljše zaZačetnikiVmesna mesta WordPressRastoča mala podjetja

Ogled cen

Vrednost

Ocena: 5,0

Na tržišču ne boste našli boljše vrednosti gostovanja kot SiteGround, ne moremo jih dovolj pohvaliti. S podporo 24/7, vsakodnevnimi varnostnimi kopijami in brezplačnim SSL-jem, SiteGround pokriva vse osnove, ki jih morate začeti.

Zelo priporočamo nadgradnjo za načrt GrowBig – dobili boste neomejeno spletna mesta, podvojite shrambo in WordPress uprizarjanje (zaupajte nam, da to želite). Poleg tega dobite brezplačno selitev, kar prihrani veliko težav. Naša edina pritožba z vrednostjo SiteGround je omejen prostor na disku, ki se lahko hitro napolni.

Ocena: 4.5

Ko gre za vrednost, je DreamHost eden najboljših. Nizke cene v kombinaciji s koristnimi funkcijami in izjemno velikodušno 97-dnevno garancijo vračila denarja so dobit za mala podjetja.

Poleg tega nudijo neomejeno pasovno širino, brezplačna imena domen, brezplačne SSL certifikate in vam povrnejo potop v nadur. Resnično zagotavljajo enega največjih razpoložljivih sporazumov o storitvah.

V primerjavi z Bluehostom in HostGatorjem je DreamHost močan. Edini gostitelj z boljšo vrednostjo je lahko SiteGround.

Pomoč strankam

Ocena: 5,0

Podpora strankam SiteGround je zelo epska. Podporo dobite 24/7/365 po telefonu, e-pošti in klepetu. Podporni agenti so prijazni, koristni in resnično presegajo in presegajo, da rešijo svoje težave.

Oglejte si naš celoten pregled SiteGround in si oglejte pohvale, ki jih njihove stranke pojejo – vse skupaj je na voljo. Piškotek so počili. Če ste začetnik, mora biti vaša podpora prednostna naloga # 1, zato pojdite s SiteGroun preko katerega koli drugega gostitelja za ta vidik. 

Več podrobnosti

Ocena: 3.5

Področje, za katero DreamHost preprosto ni popolna, je podpora strankam. Podpora je na voljo prek e-pošte in klepeta v živo, lahko pa zahtevate povratni klic. Hmm, nekakšna glava. Nimajo podpore 24/7/365, ki jo ima večina gostujočih podjetij.

Poleg tega, tudi ko ste na spletnem mestu kot potencialna stranka, vam bodo rekli, da se vrnete v delovnem času. Resničnost je, da je podpora gostovanju 24 -7 delovna naloga – in DreamHost se ne zaleže.

Več podrobnosti

Gostovanje Uptime

Ocena: 5,0

SiteGround obljublja 99,99% uptime, kar je približno tako dobro, kot dobi. Testiranje tretjih oseb potrjuje, saj kaže razpon od 99,95% do 100% mesec za mesecem.

SiteGround ponuja proaktivno spremljanje s svojim paketom programske opreme po meri in AI za pomoč pri preprečevanju agresivnih napadov bot. Ne skrbite za produktivnost s spletnim mestom SiteGround, zajemajo ga.

Ocena: 4,0

Poročila po spletni oddaji DreamHost uptime dokaj močna – od 99,99% do 100%.

Najboljši del? Njihova 100-odstotna garancija za produktivnost Če iz katerega koli razloga vaše spletno mesto ni, bo vaš račun nakazal po en dan brezplačnega gostovanja za vsako uro, ko je padel.

Dobra stvar je, da je bilo njuno podaljšanje v preteklem letu v povprečju približno 99,98% – zato ne pričakujte, da bi bilo treba v ta kredit vplačati.

Hitrost

Ocena: 4.5

SiteGround ponuja več stopenj optimizacije hitrosti: CDN optimizacijo, Cloudflare, dinamično predpomnjenje in predpomnjenje. Vse to pomaga izboljšati hitrost vašega spletnega mesta s tehnologijo, vgrajeno na spletnem mestu.

Poleg tega je njihova skupina za podporo strankam vedno na voljo, da pomaga in da nasvete, kako pospešiti spletno mesto. Tam so morda hitrejši gostitelji, vendar je to ena izmed najboljših vrednosti.

Ocena: 4,0

DreamHost ima odlična poročila o hitrosti in se solidno uvršča med 25% gostiteljev kar zadeva čas nalaganja. Na to se ne osredotočajo kot na glavno lastnost, vendar kupcev ne opazite veliko.

V svojem načrtu DreamPress so optimizirali svoje baze podatkov samo za WordPress in uvedli Memcache. Tako imajo zagotovo hitrost v mislih. Bodite prepričani, da klepetate z njihovo podporo, če vas to zelo skrbi.

Lastnosti

Ocena: 5,0

SiteGround ima nekaj najboljših niz funkcij vseh gostiteljev. Ne samo, da ponujajo svoja orodja po meri za lažje življenje, ampak uporabljajo tudi cPanel, Cloudflare in druge tehnologije tretjih strank.

Moje najljubše funkcije vključujejo uprizoritev WordPress-a, tehnologijo hitrosti za shranjevanje in celoten niz možnosti nadgradnje, ki jih ponuja SiteGround.

Oglejte si vse funkcije

Ocena: 4,0

DreamHost ponuja za najboljše funte vsakega poceni gostiteljskega podjetja. Njihov najcenejši skupni načrt vključuje brezplačno domeno, neomejeno pasovno širino, vnaprej nameščeno WordPress in brezplačno SSL potrdilo. Njihov DreamPress WordPress gostovanje je močna ponudba vrednosti za celovit WordPress gostovanje, ki lahko na neki ravni tekmuje z WP Engine in Kinsta.

Ne boste dobili brezplačnih selitev in manjka vam 24-urna telefonska podpora, ki jo ponujajo drugi gostitelji, zato jim moramo določiti točko. Na splošno – odličen gostitelj, odlične lastnosti.

Oglejte si vse funkcije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector