SiteGround vs GoDaddy 2020: primerjajte cene, funkcije in več

SiteGround vs GoDaddy 2020: primerjajte cene, funkcije in več

SiteGround vs GoDaddy 2020: primerjajte cene, funkcije in več

Pojdimo pravilno: če se odločite med SiteGround in GoDaddy, priporočamo SiteGround kot najboljšega gostitelja celotne vrednosti. Dobili boste podporo najvišjega nivoja, boljše funkcije in splošno bolj kakovostno gostovanje. GoDaddy vas bo morda poskušal s svojim dragim ponudnikom gostovanja za 1 $ / mesečno ponudbo gostovanja, da vas bo poslal v vrata, toda če primerjate na podlagi funkcije po lastnostih, SiteGround zmaga..

CENITEV  |  VREDNOSTPODPORA  |  UPTIME  |  HITROST  |  LASTNOSTI  |  ZAKLJUČEK  


SiteGround je eno najhitreje rastočih gostovalnih podjetij na svetu in verjetno najboljši gostitelj za večino ljudi. Z brezhibno podporo strankam, odličnimi funkcijami in nizkimi cenami je o tem globalnem podjetju za gostovanje veliko všeč.

4.8

Recenzent

4.9

Uporabniki (79 glasov)

VS

GoDaddy ne potrebuje predstavitve – verjetno je najbolj priznani ponudnik gostiteljev in domen na svetu. Kot rečeno, nekako je podobno kot McDonald’s gostovanje – poceni, množično tržišče, vendar ne izjemno dobro. V primerjavi s katerim koli drugim gostiteljem drugi gostitelj običajno zmaga. Če ste zvesti domnevni uporabnik GoDaddyja, se je vredno držati z njimi pri majhnih projektih in izjemni telefonski podpori.

3.4

Recenzent

4.1

Uporabniki (26 glasov)

Cenitev

Ocena: 4.5

Cene SiteGround se začnejo smešno nizke zaradi funkcij, ki jih dobite. Eden očitek večine uporabnikov je dejstvo, da cene po prvem letu skočijo do polne cene, in sicer skoraj podvojijo. SiteGround večino časa ponuja neverjetne popuste – zato lahko vedno najdete ugodno ponudbo. Vse od SiteGround v skupni rabi do namenskega gostovanja je zelo dostopna cena.

StartUpGrowBigGoGeek
Prodajna cena3,95 USD / mesec5,95 USD / mesec7,95 USD / mesečno
Normalna cena11,95 USD / mesečno11,95 USD / mesečno34,95 USD / mesec
Najboljše zaZačetnikiVmesniPrednosti

Ogled cen

Ocena: 5,0

Cene GoDaddyja so zelo nizke in odlične za začetnike. Z promocijami, ki ponujajo ekonomično gostovanje za samo 1 dolar na mesec, je gostovanje praktično brezplačno. Vendar je treba paziti na obnovitvene stopnje. Po izteku prvega obdobja gospodarstvo z gostovanjem poskoči na 8,99 USD na mesec, zato bodite pozorni na zaklepanje.

EconomyDeluxeUltimate
Prodajna cena1,00 USD / mesečno7,99 USD / mesečno12,99 USD / mesečno
Normalna cena8,99 USD / mesečno11,99 USD / mesečno16,99 USD / mesečno
Najboljše zaZačetnikiMalo podjetjeSpletna mesta z visokim prometom

Ogled cen

Vrednost

Ocena: 5,0

Na tržišču ne boste našli boljše vrednosti gostovanja kot SiteGround, ne moremo jih dovolj pohvaliti. S podporo 24/7, vsakodnevnimi varnostnimi kopijami in brezplačnim SSL-jem, SiteGround pokriva vse osnove, ki jih morate začeti.

Zelo priporočamo nadgradnjo za načrt GrowBig – dobili boste neomejeno spletna mesta, podvojite shrambo in WordPress uprizarjanje (zaupajte nam, da to želite). Poleg tega dobite brezplačno selitev, kar prihrani veliko težav. Naša edina pritožba z vrednostjo SiteGround je omejen prostor na disku, ki se lahko hitro napolni.

Ocena: 4,0

Vrednost GoDaddy je precej dobra za tisto, kar dobite. Plačujete diskontirane cene za gostitelja množičnega trga. Na primer, z ekonomskim načrtom (v prodaji za 1 dolar na mesec) je 1 spletno mesto, neomejena pasovna širina in 100 GB prostora za shranjevanje ter brezplačna domena. Tudi ko cena poskoči do polne cene 8,99 USD / mesečno, je to še vedno spodobna vrednost. Ker je rečeno, priporočamo, da se odpravite Deluxe, saj dobite neomejeno spletno mesto in shranjevanje (v okviru razloga).

Vsi načrti vključujejo podporo 24/7, kar je nujno, pa tudi varnostni nadzor in zaščito DDoS.

Dve veliki težavi s temi GoDaddy skupnimi načrti gostovanja: brez brezplačnega SSL certifikata, ki postaja industrijski standard, in omejitev 1 GB za baze podatkov. Če uporabljate WordPress in imate nekaj kakovostnih fotografij, lahko hitro omejite to omejitev baze podatkov. Zaradi teh dveh razlogov GoDaddy pripisujemo popolno točko.

Pomoč strankam

Ocena: 5,0

Podpora strankam SiteGround je zelo epska. Podporo dobite 24/7/365 po telefonu, e-pošti in klepetu. Podporni agenti so prijazni, koristni in resnično presegajo in presegajo, da rešijo svoje težave.

Oglejte si naš celoten pregled SiteGround in si oglejte pohvale, ki jih njihove stranke pojejo – vse skupaj je na voljo. Piškotek so počili. Če ste začetnik, mora biti vaša podpora prednostna naloga # 1, zato pojdite s SiteGroun preko katerega koli drugega gostitelja za ta vidik. 

Več podrobnosti

Ocena: 4,0

GoDaddy se ponaša s svojo telefonsko podporo 24/7, kar je popolnoma smiselno za njihovo bazo strank. Eno izmed slabih točk je bilo dejstvo, da je bil telefon edini način, da se do njih obrnete. Odtlej so to spremenili in zdaj ponujajo podporo za klepet, ki jo imajo mnogi internetni norci najraje.

Telefonska podpora je ponavadi bolj kakovostna, saj se lahko kosajo in hitreje odgovori na vaša vprašanja. Hitro sem našel, da se podpora za klepete poveže, vendar morate preskočiti nekaj obročkov, vključno z vnosom PIN številke in čakati na njihov odziv. Kakovost podpore je ponavadi hitri odzivi, za razliko od SiteGround, kjer nudijo celovite rešitve. Na splošno dobra podpora, ni pa popolna. 

Več podrobnosti

Gostovanje Uptime

Ocena: 5,0

SiteGround obljublja 99,99% uptime, kar je približno tako dobro, kot dobi. Testiranje tretjih oseb potrjuje, saj kaže razpon od 99,95% do 100% mesec za mesecem.

SiteGround ponuja proaktivno spremljanje s svojim paketom programske opreme po meri in AI za pomoč pri preprečevanju agresivnih napadov bot. Ne skrbite za produktivnost s spletnim mestom SiteGround, zajemajo ga.

Ocena: 3.5

Podaljšanje GoDaddyja je dokaj dobro, pogosto pri 99,95% ali več. Mnenja uporabnikov po spletu so različna, vendar običajno čas nadomeščanja / izpadov ni glavni problem.

GoDaddy ima a garancija za uptime strežnika (opozorilo – pravni žargon!) – vendar zajema le 99,90% (tam manjka .09) – kar pomeni, da lahko gostovanje traja 43 minut mesečno in menijo, da je to normalno. Predstavljajte si, da vaše spletno mesto v ključnem obdobju nakupovanja ostane skoraj eno uro! Poleg tega vam GoDaddy samo daje 5% posojila nazaj – kar je lahko le peni. Menimo, da bi morali imeti višje standarde in posojati polni mesec.

Hitrost

Ocena: 4.5

SiteGround ponuja več stopenj optimizacije hitrosti: CDN optimizacijo, Cloudflare, dinamično predpomnjenje in predpomnjenje. Vse to pomaga izboljšati hitrost vašega spletnega mesta s tehnologijo, vgrajeno na spletnem mestu.

Poleg tega je njihova skupina za podporo strankam vedno na voljo, da pomaga in da nasvete, kako pospešiti spletno mesto. Tam so morda hitrejši gostitelji, vendar je to eden izmed najboljših vrednosti.

Ocena: 3.5

GoDaddy pade na sredino paketa, kar zadeva testiranje hitrosti. Poskušajo vas prodati do načrta Ultimate, da bi dobili večjo zmogljivost in hitrost obdelave, kar me zmoti. Tudi gospodarski načrti potrebujejo hitrost!

Na Twitter GoDaddy resda dobiva zajeten znesek pritožb, a pošteno sem pričakoval več od gostitelja tega priljubljenega.

GoDaddy ni sestavil seznama našega najhitrejšega spletnega gostovanja. Preverite to objavo, če želite iti z zmagovalcem.

Lastnosti

Ocena: 5,0

SiteGround ima nekaj najboljših niz funkcij vseh gostiteljev. Ne samo, da ponujajo svoja orodja po meri za lažje življenje, ampak uporabljajo tudi cPanel, Cloudflare in druge tehnologije tretjih strank.

Moje najljubše funkcije vključujejo uprizoritev WordPress-a, tehnologijo hitrosti za shranjevanje in celoten niz možnosti nadgradnje, ki jih ponuja SiteGround.

Oglejte si vse funkcije

Ocena: 3.5

Ni velik oboževalec funkcij GoDaddyja na osnovnih načrtih. Te dni večina ljudi začenja svoja spletna mesta na WordPressu, medtem ko ima GoDaddy gostovanje v WordPressu, znova morate nadgraditi, da na primer prikažete WordPress. V GoDaddy-jevih gospodarskih načrtih ne dobite brezplačnega SSL-ja, ne varnostnih kopij in ne migracij.

Medtem ko GoDaddy ima nekaj orodij po meri, ki so jih izdelali, za tako veliko podjetje pričakujem, da bodo ponudili več funkcij kot manjši gostitelj scrappierja, kot je SiteGround -, vendar morajo zaslužiti. Na splošno so lastnosti v redu, niso odlične.

Oglejte si vse funkcije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector