SiteGround vs HostGator 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

Hitro prevzemanje: če se odločite med SiteGround in HostGator, priporočamo SiteGround kot najboljšega gostitelja celotne vrednosti. Dobili boste podporo najvišjega nivoja, boljše funkcije in splošno bolj kakovostno gostovanje. HostGator za začetek ponuja nižje cene, toda če primerjamo na podlagi značilnosti po lastnosti, zmaga SiteGround.

CENITEV  |  VREDNOSTPODPORA  |  UPTIME  |  HITROST  |  LASTNOSTI  |  ZAKLJUČEK  


SiteGround je eno najhitreje rastočih gostovalnih podjetij na svetu in verjetno najboljši gostitelj za večino ljudi. Z brezhibno podporo strankam, odličnimi funkcijami in nizkimi cenami je o tem globalnem podjetju za gostovanje veliko všeč.

4.8

Recenzent

4.9

Uporabniki (79 glasov)

VS

HostGator je z več kot milijonom gostilnih spletnih mest behemoth. HostGator je odličen začetni gostitelj za tiste, ki iščejo poceni gostovanje z nekaj številnimi naprednimi funkcijami.

3.8

Recenzent

4.2

Uporabniki (11 glasov)

Cenitev

Ocena: 4.5

Cene SiteGround se začnejo smešno nizke zaradi funkcij, ki jih dobite. Eden očitek večine uporabnikov je dejstvo, da cene po prvem letu skočijo do polne cene, in sicer skoraj podvojijo. SiteGround večino časa ponuja neverjetne popuste – zato lahko vedno najdete dobro ponudbo. Vse od SiteGround v skupni rabi do namenskega gostovanja je zelo dostopna cena.

StartUpGrowBigGoGeek
Prodajna cena3,95 USD / mesec5,95 USD / mesec7,95 USD / mesečno
Normalna cena11,95 USD / mesečno11,95 USD / mesečno34,95 USD / mesec
Najboljše zaZačetnikiVmesniPrednosti

Ogled cen

Ocena: 4.5

HostGator ima veliko izbiro načrtov, vse od skupnega gostovanja po ugodnih smetih do visokega cenovnega gostovanja VPS. HostGator je zelo agresiven pri svojih cenah, saj daje ogromne popuste, saj želijo pridobiti tržni delež. Njihova ambicija je vaša korist:

SharedWordPressVPS
Prodajna cena2,75 USD / mesečno5,95 USD / mesec29,95 USD / mesečno
Normalna cena10,95 USD / mesec14,95 USD / mesečno89,95 USD / mesec
Najboljše zaZačetnikiWordPress spletna mestaRastišča

Ogled cen

Vrednost

Ocena: 5,0

Na tržišču ne boste našli boljše vrednosti gostovanja kot SiteGround, ne moremo jih dovolj pohvaliti. S podporo 24/7, vsakodnevnimi varnostnimi kopijami in brezplačnim SSL-jem, SiteGround pokriva vse osnove, ki jih morate začeti.

Zelo priporočamo nadgradnjo za načrt GrowBig – dobili boste neomejeno spletna mesta, podvojite shrambo in WordPress uprizarjanje (zaupajte nam, da to želite). Poleg tega dobite brezplačno selitev, kar prihrani veliko težav. Naša edina pritožba z vrednostjo SiteGround je omejen prostor na disku, ki se lahko hitro napolni.

Ocena: 4.5

HostGator ponuja neverjetno vrednost za svoje cene. Resnično ni tako močan kot SiteGround, ki je splošni favorit, vendar vam bo HostGator prišel v vrata zelo cenovno.

Na splošno ima zelo veliko vrednost, ker za tisto, kar plačujete, dobite na vrsto funkcij, kot so brezplačne selitve, nesmerna pasovna širina in podpora 24/7/365.

Kjer ne vidimo močne vrednosti, je to, če zaračunavajo dodatke, ki jih drugi vključujejo brezplačno, na primer varnostne kopije – ki so ključne za zdravje vašega spletnega mesta. Prav tako želijo doplačati za še boljši čas dela, kar bi po našem mnenju moralo biti osnova za vse načrte, ne glede na to, kako poceni.

Pomoč strankam

Ocena: 5,0

Podpora strankam SiteGround je zelo epska. Podporo dobite 24/7/365 po telefonu, e-pošti in klepetu. Podporni agenti so prijazni, koristni in resnično presegajo in presegajo, da rešijo svoje težave.

Oglejte si naš celoten pregled SiteGround in si oglejte pohvale, ki jih njihove stranke pojejo – vse skupaj je na voljo. Piškotek so počili. Če ste začetnik, mora biti vaša podpora prednostna naloga # 1, zato pojdite s SiteGroun preko katerega koli drugega gostitelja za ta vidik. 

Več podrobnosti

Ocena: 3

HostGator s svojo podporo preveri vsa polja na površini: 24/7 in 365 dni v letu. S klepetom in po telefonu. Toda stranke pripovedujejo drugačno zgodbo.

Veliko je pritožb zaradi počasnih odzivov, nesposobnega osebja in splošne podstranske podpore. Obstaja ogromno ljudi, ki nimajo pritožb, zato priporočamo, da pred nakupom preizkusite njihovo podporo.

Več podrobnosti

Gostovanje Uptime

Ocena: 5,0

SiteGround obljublja 99,99% uptime, kar je približno tako dobro, kot dobi. Testiranje tretjih oseb potrjuje, saj kaže razpon od 99,95% do 100% mesec za mesecem.

SiteGround ponuja proaktivno spremljanje s svojim paketom programske opreme po meri in AI za pomoč pri preprečevanju agresivnih napadov bot. Ne skrbite za produktivnost s spletnim mestom SiteGround, zajemajo ga.

Ocena: 4.5

Z več kot 99,5% časa delovanja, odvisno od vira, se s HostGatorjem ne morete veliko pritoževati.

Poleg tega HostGator ponuja brezplačen mesec gostovanja, če pade pod 99,9% garancija.

Položili smo jih za pol točke, ker je prišlo do nekaterih občasnih pritožb uporabnikov, poleg tega pa raje vidimo, da je 99,99% uptime za najboljše ponudnike v razredu.

Hitrost

Ocena: 4.5

SiteGround ponuja več stopenj optimizacije hitrosti: CDN optimizacijo, Cloudflare, dinamično predpomnjenje in predpomnjenje. Vse to pomaga izboljšati hitrost vašega spletnega mesta s tehnologijo, vgrajeno na spletnem mestu.

Poleg tega je njihova skupina za podporo strankam vedno na voljo, da pomaga in da nasvete, kako pospešiti spletno mesto. Tam so morda hitrejši gostitelji, vendar je to eden izmed najboljših vrednosti.

Ocena: 3,0 

Skupno gostovanje ima običajno težave s hitrostnimi vprašanji, ki temeljijo zgolj na nižjih stroških gostovanja. HostGator je glede hitrosti trdno na sredini. Ko iščete Twitter, ne vidite toliko pritožb kot drugi deljeni gostitelji, kot je Bluehost, kar je dober anekdotičen znak.

Če iščete hitrejši izdelek HostGator, si oglejte HostGator Cloud gostovanje. Če želite še hitrejše deljeno gostovanje, ki ne bo zlomilo banke, vsekakor priporočamo A2 gostovanje ali SiteGround. S temi boste veliko bolj srečni.

Lastnosti

Ocena: 5,0

SiteGround ima nekaj najboljših niz funkcij vseh gostiteljev. Ne samo, da ponujajo svoja orodja po meri za lažje življenje, ampak uporabljajo tudi cPanel, Cloudflare in druge tehnologije tretjih strank.

Moje najljubše funkcije vključujejo uprizoritev WordPress-a, tehnologijo hitrosti za shranjevanje in celoten niz možnosti nadgradnje, ki jih ponuja SiteGround.

Oglejte si vse funkcije

Ocena: 4,0

HostGator je pogosto primerljiv z Bluehostom zaradi svojih cen in funkcij, na splošno pa je HostGator tu zmaga..

Med obema podjetjema je bil HostGator zgrajen za bolj profesionalne uporabnike. In če primerjate HostGator s katero koli drugo družbo za deljeno gostovanje, morate to upoštevati.

Všeč nam je dejstvo, da so vključene migracije, imajo namestitve z enim klikom, so na cPanelu in nudijo 99,9-odstotno garancijo za uptime. Še vedno so nam všeč drugi gostitelji, kot je SiteGround, za boljše funkcije, toda HostGator ima vse, kar morate začeti.

Oglejte si vse funkcije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map