Recenzii pentru Flywheel: este Flywheel potrivit pentru dvs.?

Contents

Ce este Flywheel?

Flywheel este o companie administrată de găzduire WordPress cu sediul în Omaha, Nebraska, cu birouri în Sydney, Australia. Înființată în 2013, compania își asigură serviciile de găzduire pentru designeri și dezvoltatori care își câștigă viață site-urile de lansare a clienților.


Cât de bun este Flywheel Gazduire?

Flywheel oferă o opțiune de găzduire WordPress gestionată la prețuri accesibile și accesibilă companiilor de găzduire mai pline și mai scumpe precum WP Engine. Flywheel nu este destinat webmasterilor amatori, cea mai mare parte a clientelei lor fiind formată de designeri și dezvoltatori. Suportul pentru volane este foarte cunoscător și familiar cu problemele complexe de dezvoltare, iar planurile lor sunt construite la scară. Recomandăm Flywheel pentru reclamele digitale care doresc flexibilitate din partea companiei lor de găzduire. Explorați alte opțiuni dacă sunteți începători sau dacă reprezentați o entitate corporativă care dorește ultra-hands on management.

A se vedea Recenzii pentru volanele site-ului oficial 3.5 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (1 vot) Pro

 1. Management dedicat WordPress
 2. Costul pentru vizitator este negociabil
 3. Migrații gratuite / site-uri demo gratuite
 4. Copii de rezervă automate cu proces de restaurare ușoară
 5. Dezvoltator & Caracteristici prietenoase pentru designeri
 6. Contra

  1. Timpuri de transformare lente pe suport, fără acces 24/7
  2. Site-urile pot fi lente
  3. Punerea în scenă este încă în versiune beta

  Support3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Revizuirea noastră oficială a volantelor

  Flywheel are un sentiment atrăgător și atractiv, de care lipsesc atât de multe alte companii de hosting. În comparație cu aspectul caricaturist al unor nume mari precum HostGator sau cu senzația îndesată a companiilor de găzduire de elită precum Rackspace, Flywheel este un suflu de aer curat. Construit pentru designeri și dezvoltatori care doresc să lanseze site-uri pentru clienții lor, Flywheel și-a găsit nișa pe piața de hosting WordPress administrată. Cele mai multe dintre caracteristicile Flywheel sunt de primă clasă și se potrivesc perfect clientelei propuse. Cu toate acestea, unele enervări minore ar putea descuraja unii utilizatori. De asemenea, am recomanda împotriva Flywheel pentru site-urile care primesc milioane de vizite lunar.

  Cele mai bune caracteristici ale Flywheel Gazduire

  Flywheel a fost construit pentru designeri și dezvoltatori care își cunosc cu adevărat drumul în jurul WordPress și, prin urmare, îl cunosc suficient de bine încât să știe că externalizarea gestionării securității și actualizărilor sale merită bine. Acești oameni sunt pricepuți și știu exact ce își doresc clienții lor de techie într-un serviciu de gazduire, și anume viteză, caracteristici inovatoare și intuitive, securitate și copii de rezervă obișnuite..

  Managementul WordPress accesibil și dedicat

  Având în vedere că WordPress este numărul CMS utilizat la nivel mondial, nu este de mirare că găzduirea WordPress administrată a devenit o industrie fierbinte în ultimii ani. Flywheel completează frumos nișa dintre webmasterii novici folosind platforma de găzduire WordPress administrată de GoDaddy (începând cu 3,99 USD / lună) și corporațiile de mai multe milioane de dolari folosind versiunea ultra profesională a WP Engine (29,99 USD / lună). Flywheel începe de la 15 USD / lună cu scalabilitate flexibilă pentru cei care doresc să găzduiască mai multe site-uri.

  Costul pentru vizitator este negociabil

  Una dintre valorile de facturare care sunt populare în rândul companiilor dedicate de gestionare a WordPress este numărul de vizitatori pe care un WordPress trebuie să-i primească un site web. Multe dintre aceste companii se mențin ferm la politica lor de a percepe o anumită sumă de bani pentru vizitatori anumiți. Volanta este diferită – am putut negocia costurile pe vizitator. Acest lucru este extrem de valoros pentru site-urile care intenționează să se extindă cu timpul.

  Un singur login pentru toate site-urile dvs. WordPress

  Când sunteți webmaster pentru mai multe site-uri web WordPress, vă puteți găsi cu o mică carte neagră, plină de nume de utilizator și parole. Cu toate acestea, Flywheel nu este cazul. Flywheel vă permite să migrați toate site-urile dvs. WordPress într-o singură acreditare. În plus, dacă trebuie să colaborați cu alte persoane, Flywheel va oferi fiecărei persoane propriile lor date de autentificare. Această caracteristică face din Flywheel o alegere ușoară pentru agențiile de proiectare și dezvoltare care administrează mai multe site-uri web.

  Migrații gratuite, rapide

  Dacă nu sunteți nemulțumit de compania dvs. actuală de administrare WordPress, Flywheel va migra toate site-urile dvs. curente către serverele lor, în siguranță și gratuit. În plus, sunt super rapide, migrațiile durează de obicei între 24 și 48 de ore. Și dacă doriți cu adevărat rapid, oferă o migrație accelerată de 8 ore pentru 49 de dolari.

  Site-uri demo gratuite

  În timp ce Flywheel se încarcă în general pe bază de domeniu, acestea permit posibilitățile de demonstrare și demonstrare nelimitate – încă o caracteristică care le face perfecte pentru dezvoltatorii și designerii profesioniști. Deși aceste site-uri nu sunt live, ele permit clienților să construiască un site web și să-și testeze funcționalitatea complet.

  Top Notch Security include un SSL gratuit

  Flywheel vă scanează în permanență site-urile pentru a găsi malware și face o treabă atât de minuțioasă încât nu va mai fi nevoie să instalați un alt plugin de securitate WordPress. În cazul în care site-ul dvs. este hacked, echipa lor va lucra neobosit pentru a remedia problema și a vă reveni la normal. În plus, aruncă un SSL gratuit cu fiecare domeniu pe care îl înregistrați.

  Copii de rezervă automate cu proces de restaurare ușoară

  Flywheel efectuează backup-uri automate zilnice. Asta înseamnă că, în fiecare zi, Flywheel va face o copie de rezervă a tuturor modificărilor pentru a vă asigura că integritatea site-urilor dvs. web va rămâne intactă. Dacă a existat vreodată o problemă cu site-ul dvs., Flywheel simplifică procesul de restaurare cu o operație de un clic. Această caracteristică singură vă poate salva necazul de a fi nevoit să găsiți și să faceți o companie de backup online pentru a proteja integritatea datelor care sunt site-ul dvs. web.

  Dezavantajele gazdelor Flywheel

  Serviciul Clienți Flywheel este într-adevăr inteligent, dar nu este întotdeauna accesibil

  Gazduirea Flywheel are o reputație de a oferi un suport fantastic. Echipa lor este la fel de nerdă ca și clientela lor generală și aproape întotdeauna vă poate întâlni la orice profunzime a problemelor tehnice cu care vă confruntați. Acestea fiind spuse, nu oferă asistență la chat live, iar orele de bilet de telefon și suport sunt mai mult sau mai puțin limitate la orele obișnuite de afaceri. În timp ce majoritatea biletelor primesc răspunsuri în termen de 24 de ore și primesc răspunsuri utile, amabile, este posibil să nu fie adecvat pentru toată lumea. Dacă trăiești într-un alt fus orar, lucrezi ore ciudate sau anticipezi că ai nevoie de mult suport tehnic, este posibil ca Flywheel să nu aibă resursele la îndemână pentru a te întoarce imediat. Acest lucru poate fi așteptat la planurile cu prețuri mai ieftine, dar odată ce începeți să plătiți 100 USD / lună, suportul 24/7 ar trebui să fie standard. WP Engine, competitorul principal al Flywheel, oferă clienților cu nivel superior acces 24/7 la asistența clienților.

  Dragoste cPanel? Uită-te în altă parte.

  Tabloul de bord personalizat al lui Flywheel este foarte elegant și are o mulțime de instrumente utile, dar dacă sunteți un fan greu al cPanel și sunt reticenți să învețe o altă interfață, atunci Flywheel nu este pentru tine. DreamHost este o altă gazdă, specializată în găzduire partajată, care evită cPanel în favoarea propriului tablou de bord. Majoritatea profesioniștilor WordPress nu vor avea probleme cu acest lucru, dar este ceva de luat în considerare dacă tu sau colegii dvs. se luptă să țină evidența a zeci de interfețe de bord diferite cu care interacționați zilnic..

  Zona de înscenare este în Beta

  O zonă de înscenare este aceea în care puteți face mai multe modificări nesalvate pe site-ul dvs. și apoi pur și simplu împingeți modificările pe site-ul live. Zona de organizare a Flywheel se află în Beta. Aceștia susțin că în curând nu va fi în Beta, dar, deocamdată, este posibil să nu obțineți o zonă de funcționare complet funcțională. WP Engine le bate în acest domeniu, deocamdată cel puțin.

   Timpurile de încărcare nu sunt cele mai rapide

  Flywheel susține că are viteze rapide în flăcări, dar în experiența noastră, acest lucru poate fi o afirmație goală. Încărcarea unei instalări WordPress de dimensiuni medii a durat mult peste o oră, iar uneori pagini web mai complexe s-ar înghesui pentru a se încărca. Caracteristicile lor de memorie în cache ajută cu siguranță la aceste probleme, dar chiar și atunci viteza lor a fost semnificativ sub cele experimentate cu WP Engine. Există o mulțime de factori care contribuie la timpul de încărcare, dar am constatat că Flywheel a lăsat ceva de dorit. Pentru viteze super rapide, vă recomandăm A2 Hosting și instalarea lor optimizată de WordPress.

  Linia de jos

  Dacă vă așteptați sau v-ați obișnuit cu tratamentul cu mănuși albi al companiilor de găzduire WordPress administrate precum WP Engine, nu vă recomandăm să treceți la Flywheel. O companie mult mai mică, cu un sentiment de start-uppy, Flywheel i-ar putea dezamăgi pe cei care vor ca totul să se ocupe de ei, cu ajutorul lui profesionist. Cu toate acestea, pentru freelanceri înșelători care caută o opțiune flexibilă, accesibilă și pricepută pentru găzduire, Flywheel este un vis devenit realitate. Tabloul de bord este construit pentru a gestiona site-urile clienților tăi fără probleme și în fiecare lună lansează noi funcții și oferte oferite exact pentru cei care își lansează site-urile de lansare. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni accesibile și aveți o atitudine de bricolaj, veți găsi tot ce căutați în gazduirea WordPress administrată de Flywheel.

  Vizualizați mai multe funcții

  Întrebări și răspunsuri cu volan

  Volanta este suficient de ușor pentru oricine să o utilizeze și, deoarece oricine își poate da seama cum să o folosească, există o mulțime de întrebări în jur. Din fericire, există răspunsuri la aceste întrebări, ceea ce veți găsi aici. Dacă aveți un magazin unic pentru toate întrebările dvs., vă vom ajuta să aflați dacă Flywheel este site-ul de găzduire pe care îl doriți pentru site-ul dvs. web. Acest lucru ar trebui să răspundă la multe întrebări comune pe care clienții noi le au cu privire la Flywheel.

  Cum se poate muta într-un plan major dintr-un singur site?

  Doriți să faceți o copie de siguranță a site-ului inițial, apoi doriți să clonați site-ul. Apoi, trebuie să alegeți metoda de plată. Puteți apoi să îndreptați DNS către noul site, cu excepția cazului în care a fost un site demonstrativ sau nu a fost încă live, pe care îl puteți sări. Veți dori să vă asigurați că anulați și ștergeți site-ul original. Noul dvs. site ar trebui să funcționeze corect și, dacă aveți întrebări, puteți contacta site-ul lor de ajutor pentru a rezolva eventualele probleme.

  Cum începe cineva să pună în scenă?

  Punerea în scenă este încă în format beta, așa că va trebui să solicitați accesul direct de la Flywheel. După ce puteți obține acces, puteți comuta Scenare în poziția pornită sub fila Advanced. Poate dura ceva timp pentru a pregăti procesul Staging, mai ales dacă site-ul dvs. este destul de mare. După ce finalizează procesul, noua filă Staging va fi pe tabloul de bord Flywheel al site-ului dvs. Veți putea accesa site-ul Staging prin URL-ul din fila Staging și puteți utiliza datele de autentificare WordPress. Există o parolă care vă protejează site-ul în timp ce lucrați la el și puteți efectua toate modificările dorite.

  Este posibil să schimbați locația centrului de date a unui site?

  Nu este posibil să mutați un site între centrele de date, puteți rezolva problema pentru a obține aceleași rezultate. Doriți să faceți o copie de siguranță a site-ului inițial, apoi să îl clonați. Va trebui să alegeți metoda de plată și centrul de date pe care doriți să îl trimiteți. Puteți apoi indica DNS către noul site și doriți să anulați sau să ștergeți site-ul original. Este aproximativ același proces de schimbare a planurilor.

  Pot reinstala fișierele WordPress Core?

  Dacă doriți să reinstalați fișierele WordPress Core, poate fi mai ușor să începeți peste tot. În funcție de tipurile de modificări pe care doriți să le efectuați, puteți crea întotdeauna un site demonstrativ și adăugați-l pe site-ul dvs. când sunteți gata. Puteți face clic pe butonul „Site nou” din tabloul de bord cu volane. Doriți să completați formularul cu setările preferate. Doriți să alegeți „Clientul meu va plăti mai târziu” ca metodă de facturare. Veți avea la dispoziție un site demonstrativ de 14 zile pentru a lucra și, atunci când sunteți gata să efectuați modificările, îl puteți migra pe noul site, apoi puteți merge live cu acesta.

  Se poate forța SSL pe un site?

  După ce suplimentul SSL pentru un site este activat pe Flywheel, este bine să forțezi SSL pe site-ul tău. Vrei să redirecționezi traficul către site prin protocolul HTTP către HTTPS pentru a-l face mai sigur. Doriți să accesați fila Advanced și să comutați opțiunea „Force HTTPS”. Va redirecționa automat traficul site-ului dvs. către HTTPS.

  Există reduceri disponibile pentru organizațiile nonprofit?

  În funcție de organizația nonprofit din care faceți parte, puteți fi eligibil pentru anumite reduceri. Organizații nonprofit care fac parte din sectorul 501 (c) 3, puteți trimite e-mail Flywheel cu informațiile organizației dvs. Flywheel ar trebui să poată găsi reduceri care să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

  Cum se poate merge live pe Flywheel?

  Există câțiva pași pe care trebuie să-i urmați pentru ca site-ul dvs. să devină live. Doriți să eliminați protecția parolelor din Flywheel. Puteți adăuga apoi domeniile pe care doriți să le indicați site-ului dvs. Apoi, veți seta domeniul corect pe domeniul primar. După ce ați terminat, puteți indica DNS de domeniu din lista de domenii din Flywheel.

  Ce înseamnă un ecran alb / o eroare de 500?

  Există multe motive pentru care s-ar putea să aveți un ecran alb în care ar trebui să fie ecranul normal. Există multe motive, dar dacă aveți o eroare 505, înseamnă că computerul nu se va bloca. Ar putea fi din cauza unor pluginuri sau conflicte tematice, erori de sintaxă PHP sau memorie epuizată pe server. Există o setare pe care o puteți utiliza pentru a comuta erori PHP pe site. Doriți să modificați setarea WP_DEBUG, în fila Advanced. Puteți apoi să căutați pentru a afla sursa problemei, permițându-vă să o remediați cu ușurință.

  Care este sensul găzduirii WordPress gestionate?

  Flywheel tratează fiecare site individual, ceea ce permite tuturor să aibă un stil personalizat pentru site-ul său. Funcționarea în cache și performanța administrată de Flywheel vă permit să configurați site-ul dvs. fără plugin, datorită serverelor. Flywheel gestionează securitatea pe WordPress, considerând că este o țintă pentru hackeri și oameni răi și funcționează la nivel de server pentru a preveni hack-urile site-ului. Flywheel vă actualizează software-ul, astfel încât utilizați întotdeauna cea mai actualizată versiune a WordPress. De asemenea, primiți asistență expert WordPress pe Flywheel. Este ca și cum ai avea un secretar personalizat pentru site-ul tău.

  Flywheel este accesibil prin SSH?

  Din păcate, Flywheel nu oferă acces SSH la niciun site, din cauza măsurilor de securitate și a performanțelor pe care le oferă Flywheel. Puteți accesa Flywheel prin SFTP și puteți ajunge la baza de date. Puteți contacta asistența Flywheel dacă doriți să faceți prin SSH și vă pot ajuta cu orice întrebări.

  Ce este un site demonstrativ?
   • Site-urile demonstrative sunt ca o practică rulată pentru un site web. Puteți crea un site și puteți configura o demonstrație înainte de a plăti pentru asta. Acest lucru este util pentru oricine creează un site web pentru un client. Veți putea oferi un exemplu despre ce este site-ul, cum va arăta și este gratuit. Este o modalitate bună de a transmite un site web unui client atunci când este gata să aibă grijă de plăți.
   • Dacă doriți să configurați un site demo, veți crea un site nou. Puteți selecta „Clientul meu va plăti mai târziu” când va apărea informația de facturare. Puteți încărca site-ul către clientul dvs., transfera facturarea și apoi face site-ul live. Este o modalitate bună de a vă asigura că este bine să mergeți înainte de a investi bani într-un site.
  Ce este o vizită, potrivit Flywheel?

  Vizitele pe un site web sunt importante pentru a urmări cât de mulți oameni vin pe site. Flywheel vă va recomanda un plan în funcție de numărul de vizite pe care le primiți în fiecare lună. O vizită, potrivit Flywheel, este o adresă IP unică într-o perioadă de 24 de ore. Este un total lunar și nu contează câte pagini vizită o singură adresă. Este un mod echilibrat de a vă măsura vizitatorii și este ușor să le urmăriți. Veți putea verifica și numărul de vizitatori pe site-ul dvs. Este revigorant să știi că nu trebuie să-l urmărești singur.

  Există un motiv pentru care parolele sunt protejate?

  Există o mulțime de motive pentru care există atât de multă protecție pentru un site, în special pentru site-urile demo. Acesta este protejat până la achitarea site-ului și, odată ce este plătit, puteți ajusta protecția prin parolă. Când un vizitator vine pe site-ul dvs. atunci când protecția cu parolă este activată, poate să își înscrie datele de autentificare pentru a accesa site-ul. Este o modalitate de a vă proteja site-ul de demo împotriva scurgerii sau furatului în timp ce îl alocați.

  Va suporta Flywheel multisite?
   • Flywheel va sprijini mai multe site-uri pe o varietate de planuri. Nu este prevăzut cu planul Tiny, iar planul dvs. personalizat vă permite să utilizați mai multe site-uri. Cu toate acestea, toate site-urile din instalarea multisitei nu trebuie să depășească limitele de disc atunci când sunt adăugate toate împreună.
   • Dacă doriți să activați mai multe site-uri, puteți face acest lucru în fila suplimente și puteți activa mai multe site-uri. Flywheel va rula mai multe domenii unice cu o singură instalare a funcției multisite. Va trebui să contactați asistența Flywheel pentru a-i ajuta să vă ajute în acest proces.
  Care sunt numele serverelor Flywheel?

  Este recomandat să nu actualizați serverele de nume atunci când indicați Flywheel. Puteți modifica înregistrările A și CNAME DNS pentru a îndrepta domeniul dvs. către Flywheel. Este mai ușor decât schimbarea serverelor de nume pe care le utilizați. În loc să direcționeze traficul prin Flywheel către domeniul dvs., Flywheel va direcționa traficul către site-ul dvs. web. Tot ce ai face este să schimbi adresa IP la locul unde se află domeniul.

  Care este planul corect al volantelor?

  Există trei planuri principale pe care Flywheel le oferă, dar există și planuri personalizate disponibile. Planurile încep de la 15 dolari pe lună și cresc, în funcție de ce plan vei avea nevoie pentru site-ul tău. Lucruri, cum ar fi numărul de vizite, spațiu pe disc, lățime de bandă, suport SSL, suport CDN și suport multi-site variază în funcție de preț. Dacă nu aveți nevoie de mult spațiu pe disc sau lățime de bandă, vă puteți personaliza planul. Nu există un plan greșit și puteți discuta cu asistența Flywheel pentru a vă ajuta să răspundeți la orice întrebări.

  Va ajuta Flywheel să migreze un site?
   • Da, Flywheel va ajuta migrarea unui site și, având în vedere cât de dificil este să mutați un site WordPress, Flywheel va migra un site gratuit. Va trebui să faceți o solicitare care să cuprindă câteva detalii despre contul de găzduire anterior. Flywheel vă transferă site-ul și îl stabilește ca o demonstrație. Puteți previzualiza demo-ul pentru a vedea cum funcționează site-ul dvs. înainte de ao face live.
   • Pașii pentru a transfera un site sunt ușori. Doriți să faceți o copie de rezervă a site-ului dvs., iar Flywheel face un site demo pe contul dvs. Puteți căuta în baza de date și înlocui orice adresă URL veche. Flywheel va scana site-ul pentru a găsi malware, va verifica performanța și aspectul și se va asigura că totul funcționează corect. Când totul verifică, site-ul este transferat pentru plată. De obicei durează aproximativ una până la două zile.
  Cum se poate configura un DNS?

  Se recomandă să gestionați DNS folosind registratorul de domeniu. Este locul în care ați cumpărat domeniul. Registratorul trebuie să aibă serverele de nume deja configurate, ceea ce vă va permite să vă gestionați DNS. Flywheel vă poate ajuta cu orice întrebări despre DNS, ceea ce este foarte confuz pentru a înțelege și a obține corect. Verificatorul de sănătate DNS Flywheel pentru a vă asigura că totul se verifică și sunteți gata de plecare.

  Un site va fi accesibil prin intermediul SFTP?

  Nu trebuie să partajați numele de utilizator și parolele SFTP atunci când utilizați Flywheel. Fiecare își va folosi propriul nume de utilizator și parola personală pentru a se conecta la SFTP și va avea acces instantaneu la toate site-urile. Vă resetați parola Flywheel pentru a modifica setările și, dacă aveți întrebări, Flywheel vă va ajuta să ieșiți. Flywheel acceptă toți principalii clienți SFTP, ceea ce este ideal pentru oricine folosește orice SFTP.

  Flywheel oferă certificate SSL?

  Da, Flywheel oferă certificate SSL. Ei sunt asociați cu Let’s Encrypttm. Flywheel oferă SSL simplu, care este un mod gratuit și automat de a genera și instala un certificat SSL. Există unele cazuri în care va trebui să furnizați un certificat valid de la un furnizor SSL terț. Indiferent de certificatul anterior, Flywheel vă va ajuta să îl instalați gratuit. Dacă nu ai încă unul, poți găsi unul prin GoDaddy, RapidSSL sau Instant SSL.

  Mai multe pe GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map