Recenzii Kinsta mai 2020: Cel mai bun gazduire WordPress?

Recenzii Kinsta – Cel mai bun gazdă WordPress nou?

Gestionarea unui furnizor de găzduire WordPress care nu oferă altceva decât serviciile construite în jurul motorului WP poate fi un factor de diferență. Kinsta hosting este o companie care a câștigat multă tracțiune în ultimii ani ca furnizor WordPress gestionat. Acestea oferă o platformă care este construită în partea de sus a sistemului Google Cloud, ceea ce înseamnă că persoanele care au nevoie de găzduire web permanentă vor avea mai puține preocupări cu privire la un centru de date. Prețul acestora este, de asemenea, în conformitate cu mulți furnizori de hosting WordPress de cea mai bună clasă.


kinsta

Performanța lui Kinsta ca loc pentru a găzdui un site WordPress se potrivește cu hype-ul? Haideți să aruncăm o privire la ofertele lor și avantajele și contra contra platformei lor în această recenzie Kinsta.

Cine este Kinsta?

Kinsta este o companie care a fost înființat în 2013. Cu sediul în regiunea mai mare din Los Angeles, California, au membri ai echipei din L.A., Londra, Berlin și Budapesta. Compania se concentrează pe utilizarea unei platforme Google Cloud pentru a oferi hosting de încredere WordPress și nimic altceva decât. Membrii echipei se văd mai întâi ca dezvoltatori, dar scopul lor este să ofere un serviciu care

 • Face ca gazduirea WordPress să fie accesibilă persoanelor care nu provin din medii hardcore
 • Se apropie cât mai mult de o soluție cu un singur clic

Vezi site-ul oficial

Caracteristici

Dacă te-ai concentrat pur și simplu pe crearea unui site web WordPress, Kinsta dorește să simți că vei lucra cu ajutorul unor dezvoltatori calificați. În timp ce nu se vor ocupa de întreaga slujbă pentru tine, sistemul și echipa lor de asistență oferă multă asistență.

Migrațiile gratuite cu suport complet gestionat sunt disponibile pentru clienții care se transferă de la alte companii de găzduire, cum ar fi Cloudways, DreamHost și Flywheel. Pur și simplu informați-i pe cei de la Kinsta hosting de unde se află site-ul dvs. și vă vor da o mână cu restul. Pentru toate conturile cu cel mai scăzut nivel, utilizatorii WordPress pot solicita, de asemenea, asistență în efectuarea lucrărilor de clonare a site-ului.

Compania întreține la nivel mondial peste 15 centre de date de pe 5 continente. Timpurile de încărcare sunt absolut impresionante, tema implicită Twenty Seventeen din WP luând doar o nuanță de peste 300 ms pentru a răspunde. Platforma pe care Kinsta a construit-o este proiectată pentru a maximiza pe deplin capacitatea de reacție, profitând la maxim:

 • MariaDB
 • Nginx
 • PHP 7
 • Recipient LXD

Hardware-ul este optimizat și pentru viteză, stocarea fiind gestionată de unități SSD.

Funcțiile de securitate înseamnă, de asemenea, multe. Kinsta oferă monitorizare pe site a potențialelor amenințări, inclusiv atacuri DDoS. De asemenea, iau măsuri proactive pentru a preveni rularea codului rău intenționat. Certificativele Let’s Encrypt sunt disponibile și sub formă de soluții cu un singur clic. Copiile de rezervă ale datelor sunt efectuate zilnic, iar păstrarea datelor începe la 14 zile pe cele mai ieftine planuri și ajunge până la 30 de zile pe nivelurile de vârf..

Dacă te-ai săturat să te ocupi de panourile de control ale școlii vechi, precum cPanel sau Plesk, vei fi încântat de ofertele de la Kinsta. Panoul de bord MyKinsta este conceput pentru a plasa totul într-un singur loc.

Oamenii care încearcă să obțină un nou site de gătit vor fi bucuroși să descopere zona de înscenare. Mediul de înscenare este un loc rezervat pe o adresă de site care permite dezvoltatorilor și proiectanților să implementeze și să testeze rapid ideile fără ca acestea să fie transmise în direct publicului larg. Aceasta este o versiune complet funcțională a noului site care funcționează pe platforma principală de găzduire. După ce ești mulțumit de revizuirile tale, poți pur și simplu să le împingi pe site-ul principal.

caracteristici kinsta

Pro de gazduire Kinsta

1) Acces

Unul dintre lucrurile mai interesante despre serviciul de găzduire Kinsta este modul în care gestionează sarcinile administrative. După cum sa menționat anterior, compania are o imensă mândrie de a fi cea care funcționează pentru administrator.

Multe alte companii de găzduire pe piața exclusiv WordPress oferă ceva similar, dar tind să fudgeze lucrurile puțin pentru utilizatorii mai avansați. Cu alte cuvinte, dacă doriți mai multe caracteristici hardcore, cum ar fi accesul SSH și posibilitatea de a importa certificate SSL, majoritatea concurenților fac acest lucru un pic de durere sau o promit și nu o dau..

Găzduirea Kinsta oferă de fapt acces administrativ și o face să funcționeze. Deși utilizatorii cunoscuți care pot coda fluent în PHP 7 nu sunt ținta companiei, Kinsta și echipa de asistență nu ajung în calea oamenilor care doresc să sape în interiorul site-urilor lor..

2) Dovadă viitoare

Planurile de găzduire sunt deja configurate cu suport pentru lucruri precum:

 • HTTP / 2
 • Hai să criptăm
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • git
 • Verificări periodice de funcționare
 • Copii de rezervă zilnice

Acest lucru poate părea mult tehnobabble pentru oameni care lucrează pur ca graficieni sau marketeri, dar ceea ce se reduce la este că site-ul dvs. va fi pregătit pentru viitor. Veți avea, de asemenea, opțiunea de a alege locația centrului de date, permițându-vă să optimizați viteza site-ului pentru regiunea în care locuiesc cea mai mare parte a utilizatorilor dvs. Utilizatorii WordPress sunt, de asemenea, bineveniți să-și conecteze site-urile la rețeaua de livrare a conținutului ales.

3) Tabloul de bord

Panoul de bord Kinsta are un design curat, modern, care pune totul la îndemână. Interfața funcționează bine atât în ​​mediul desktop cât și în mediul mobil, permițându-vă să țineți pasul cu numărul de vizitatori, indiferent dacă sunteți la birou sau în mișcare. Există chiar și un pachet robust de analiză pentru a vă ajuta să identificați cum prosperă site-ul dvs. și ce puteți face mai bine..

4) CDN-uri

Opțiunea CDN care este inclusă atunci când utilizați Kinsta este un zeu. Cea mai mare parte a traficului dvs. va apărea sub formă de trafic către pagini statice care nu vor trebui reîmprospătate tot timpul. Mai important, Kinsta nu contează traficul în funcție de numărul dvs. standard de vizitatori.

5) Resurse educaționale

resurse kinsta

În timp ce Kinsta nu se călătorește pentru a face resursele educaționale disponibile în mod gratuit pentru întreaga lume, există de fapt un o bază bună de cunoștințe ascunzându-se pe site. Kinsta oferă:

 • Sfaturi pentru inițiali și pro
 • Ghid pentru utilizarea Kinsta și tabloul de bord MyKinsta
 • Articole despre WordPress
 • Știri despre tendințele de design
 • Actualizări privind starea actuală a motorului WP
 • Sfaturi și trucuri pentru optimizarea instalărilor pentru viteza site-ului
 • Acces la informațiile de depanare
 • Sfaturi de marketing

6) Site-ul dvs. de înscenare

Este greu să exagerezi cât de important este să ai o cutie de nisip utilă atunci când faci dezvoltare sau design WordPress. O modificare mică la o linie de cod sau adăugarea câtorva plugin-uri WordPress poate face ca un site să meargă complet. În același timp, în WP nu există o modalitate bună de a testa nimic, cu excepția declanșării codului, a încărcării browserului și a vedea ce se întâmplă. Nimeni nu dorește ca site-ul lor de producție să fie în modul de a vedea ce se întâmplă și de aceea este minunat că Kinsta folosește un mediu de punere în scenă pentru a face acest proces mai puțin de o experiență albă.

Contra de găzduire Kinsta

1) Fără vânzări de nume de domeniu

Poate părea o mică versiune, dar faptul că trebuie să configurați un nume de domeniu pe un cont cu o singură companie și apoi să îl conectați la contul dvs. Kinsta încă funcționează. Este, de asemenea, un pic de durere să fii atent la o factură de la Kinsta și o altă factură de la cine ai înregistrat domeniul tău. Din fericire, managementul DNS este o adiere, așa că veți avea cel puțin un timp relativ ușor de conectare la cele două capete ale acestei probleme.

2) Timpul liber

Timpul de viață al lui Kanista nu îl face cea mai bună opțiune de găzduire WordPress din clasa sa. În timp ce testele de viteză îi dau puncte bune pentru a fi receptivi, timpul de funcționare pentru cea mai proastă lună a fost o nuanță sub 99,8%. Majoritatea utilizatorilor WordPress doresc să vadă ceva apropiat de 99,99%. Timpul de oprire ar putea fi un val, dar sunteți încurajat să urmăriți acest lucru în tabloul de bord și să utilizați propriile instrumente de monitorizare externă.

Articolele din pungi mixte

1) Aceste migrații gratuite

Kinsta nu se ascunde de fapt, dar, de asemenea, nu iese în evidență pentru a lăsa clar că acestea oferă doar migrația site-ului gratuit dintr-o listă specifică de companii de găzduire. Este un lucru „citit tipăritul fin” de care vei dori să fii conștient. Dacă aveți de-a face cu ceva asemănător unui site WordPress pe un server găzduit independent, procesul de migrare va fi mai mult problema dvs. decât în ​​cazul altor companii.

În cele mai mici conturi, primiți o singură migrare a site-ului. La nivelul de 30 de dolari, puteți efectua o singură migrație pe an.

2) Numărul vizitatorilor

20.000 de vizitatori pe cel mai minim pachet nu sunt multe. Chiar dacă utilizați la maxim rețeaua de livrare de conținut și un plugin de memorie în cache, veți fi șocat cât de repede se consumă aceste numere. Scalabilitatea prin actualizarea planului dvs. este totuși ușoară, dar fiți pregătiți să plătiți.

3) Integrare

Dacă comerțul electronic ar fi oferit cu fiecare plan, acest articol ar fi inclus în secțiunea pro. Din păcate, integrarea anumitor suplimente, cum ar fi Woocommerce, nu este oferită în afara cazului pentru planurile de găzduire mai reduse.

integrare kinsta

Verdictul pentru această revizuire Kinsta

Este ușor de înțeles de ce a apărut Kinsta pentru a deveni un drag al agenției, al seturilor de marketing și design. Este o soluție de găzduire care este susținută de experți WordPress, permițând utilizatorilor să simtă că nu trebuie să meargă pe o ramă fără o plasă. Indiferent dacă încercați să creați un site nou sau să faceți față procesului de migrare, tabloul de bord MyKinsta este conceput pentru a face totul cât mai simplu.

Probabil, prețurile vor împiedica găzduirea Kinsta de a fi vreodată opțiunea directă pentru codificatori, programatori și dezvoltatori. Acestea fiind spuse, nu există niciodată un adevărat moment „oh, frate” pentru oamenii experimentați din partea administrației din Kinsta. Nu va trebui să vă simțiți stânjenit dacă aveți nevoie să solicitați unui coder personal sau un freelancer să vă dea o mână cu lucrurile. De fapt, probabil că vor fi plăcut surprinși de instrumentele pe care Kinsta le oferă și ele.

Timpul de răspuns este excelent, deși timpul de funcționare ar putea fi mai bun pentru a fi un frigider.

Un site WordPress gestionat de Kinsta probabil nu este alegerea absolută pentru cei care au nevoie de cea mai bună gazdă WordPress, dar reprezintă totuși o propunere de valoare bună pentru oricine nu are timp să se ridice la viteză la codare, suplimente și sysadmin la nivel de server.

Dacă aveți nevoie de un site web sigur și sigur, care să răspundă extrem de bine, este o opțiune la care veți dori cu siguranță să aruncați o privire lungă.

Căutați alte gospodării premium, gestionate fără costuri ridicate? Consultați Cloudways – o gazdă gestionată care stă pe Google Cloud și AWS, printre altele.

Vizualizați mai multe funcții

Prețuri

Kinsta oferă o gamă largă de planuri de găzduire. Structura prețurilor pentru fiecare include:

 • Setați numărul de vizitatori și cantitatea de spațiu pe disc
 • Certificat SSL gratuit și CDN folosind rețeaua KeyCDN
 • Instalare WordPress
 • Echipa de asistență PHP 7 a cel puțin doi membri

Pe măsură ce valoarea unui anumit plan de găzduire crește, numărul de vizitatori, cantitatea de spațiu pe disc și motorul WP total instalat cresc, de asemenea..

kinsta planuri și prețuri

La capătul scăzut al scării, acestea au un plan de 30 USD pe lună care include o singură instalare WP, 20.000 de vizite pe lună și 5 GB spațiu pe disc. Urmăritul este un plan de găzduire la 60 USD pe lună, care dublează toate aceste numere. Un plan de 100 de dolari pe lună include 5 instalații de găzduire WordPress, 100.000 de vizite pe lună și 15 GB spațiu pe disc. Ofertele continuă să crească în așa fel, până când veți atinge planurile de top ale companiei, care ajung la 1.500 USD pe lună și includ 3.000.000 de vizite pe lună, 200 GB spațiu pe disc și 150 de instalări WordPress.

Dacă aveți nevoie de o configurare mai mare de găzduire sau ceva mai personalizat, echipa de asistență pentru gazduire Kinsta ar fi încântată să vă ajute să creați un plan care să corespundă cerințelor dvs. Opțiuni de plată anuale sunt disponibile, de asemenea. În loc să folosească orice fel de formulă pentru calcularea reducerii pe lună pentru găzduirea web anuală, Kinsta oferă două luni gratuit, ca parte a unui ciclu de facturare anual. După cum este de așteptat, aceste prețuri nu includ taxe, care pot varia în funcție de locul în care locuiți.

Prețurile pentru Kinsta pot părea un pic mai mari, dar compania se mândrește cu gestionarea problemelor la nivel de server pentru clienții lor. Nu trebuie să fii singur o tehnologie de nivel pentru a face față problemelor precum resetările serverului. De asemenea, există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile cu fiecare plan.

Revendicați 20% reducere

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map