Recenzii de la LiquidWeb mai 2020 – Cel mai bun și mai bun gazdă web?

Recenzii de la LiquidWeb mai 2020 – Cel mai bun și mai bun gazdă web?

Recenzii de la LiquidWeb mai 2020 – Cel mai bun și mai bun gazdă web?

Contents

Ce este gazduirea web lichidă?

Cu sediul în Lansing, MI, echipa Liquid Web aspiră să fie Cei mai de ajutor oameni în găzduire&# X2122;. Și cu peste 30.000 de clienți și una dintre cele mai mari rate de loialitate din industrie, s-ar putea să fie foarte bine. Au reușit să-și asigure în parte această reputație, îndepărtându-se în totalitate din cursa de șobolani partajată.


comentarii gazdă web lichide

comentarii gazdă web lichide Ei bine, arată destul de util, nu-i așa??

Încă o dată mai tare pentru oamenii din spate: Liquid Web nu oferă nicio găzduire partajată.

Aceasta este o alegere unică într-o industrie în care găzduirea partajată este peste și dincolo de cel mai mare producător de bani pentru majoritatea jucătorilor importanți. Și această decizie este o bună reprezentare a serviciilor de găzduire a companiei Liquid Web în ansamblu: își alocă resursele pentru crearea și asigurarea serviciilor la nivel înalt pentru clienții cu nevoi la nivel înalt.

Vezi mai multe caracteristici Recenzii LiquidWeb 4.4 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (18 voturi) Pro

 1. Foarte puternic și flexibil
 2. VPS excelente și planuri dedicate de găzduire
 3. Serviciu clienți încântători
 4. Garantie 100% Optime

Contra

 1. Fără gazduire comună
 2. Costuri prin e-mail
 3. Preț pentru incepători

Support4.5Speed4.5Features5Value4Transparency4

Revizuire de gazduire web lichida

Potrivirea ideală a Web Liquid Web este necesară. Pentru că nu caută doar o conexiune rapidă; serviciile lor gestionate, personalizate sunt menite să dureze.

Nu doresc doar să fie gazda dvs. web, ci vor să fie și administratorul dvs. sistem de la distanță. Guruii lor de asistență pentru clienți vor rămâne la telefon cu tine târziu în noapte.

Ei sunt dispuși să pună totul pe linie pentru a demonstra că le pasă, inclusiv a 100% garanție uptime.

Și dacă sunteți tipul gelos, veți fi fericiți să știți că pâinea și untul Liquid Web sunt servere dedicate unui singur client.

Iartă-ne pentru cheesy relația-metaforă extinsă, dar este potrivit. Pentru că înainte de a vă asuma un angajament cu Liquid Web, trebuie să știți că există o captură. Și pentru mulți, este un distribuitor.

Peste bord, site-ul Liquid Web prețurile sunt considerabil mai mari decât media. Dar merită! Adică dacă proiectele dvs. sunt la nivel înalt și suficient de ambițioase pentru a necesita serviciile lor.

• LiquidWeb este o alegere bună pentru tine dacă …

 • Aveți nevoie de o gazdă care să poată gestiona proiecte web extrem de ambițioase, cu un nivel ridicat de personalizare și suport pentru a se potrivi.
 • Cunoașteți suficient despre găzduirea web pentru a vă confrunta cu probleme dacă încercați să vă DIY. Echipa Web Liquid va avea spatele pe măsură ce îți creezi viziunea.
 • Vrei planuri gestionate și un server dedicat, fără a fi limitat la WordPress.
 • Sunteți un freelancer care gestionează mai multe site-uri de clienți și căutați o modalitate fiabilă și fără încordare de a optimiza partea de găzduire a fluxului de lucru.

• Liquid Web nu este pentru tine dacă …

 • Doriți să începeți un mic site personal sau căutați un plan de găzduire partajat. Lichidul Web este lovit la un nivel diferit.

  Cea mai bună alternativă

  Pentru mai multe planuri de găzduire partajate de bază, cu servicii pentru clienți de înaltă calitate, uptime excelent și viteze super, consultați SiteGround sau A2 Hosting

 • Doar că nu-mi vine să plătesc atât de mult, chiar dacă înseamnă să obțineți atâta putere și atâtea caracteristici.

  Cea mai bună alternativă

  DreamHost are VPS și planuri de găzduire WP gestionate începând de la sub $ 20 / lună.

• Pro de gazduire web lichida

Liquid Web are un catalog impresionant de pachete de hosting administrate, cloud și servere dedicate pentru oferirea eșalonului superior al pieței. Iată aspectele pe care le unghie cu adevărat.

1. Vrei? Vor construi-o. Și gestionează-l.

Liquid Web are prea multe pachete și servicii pentru a acoperi succint într-o singură recenzie. Aveți o mulțime de opțiuni în spațiul de înaltă performanță, de la Linux la Windows, VPS la cloud hosting, servere dedicate către WordPress gestionat și WooCommerce.

Dar este suficient să spunem că Liquid Web are creierul, creionul și flexibilitatea pentru a construi și a gestiona eficient chiar și cea mai complexă infrastructură găzduită.

Standarde PCI? Uşor.

Conformitate cu HIPAA? Nici o problema.

Gazduire revânzător? Au primit spatele.

Liquid Web poate proiecta și gestiona soluții personalizate la scară largă, de la start-up-urile timpurii până la corporațiile de întreprindere. Soluțiile personalizate de găzduire includ un manager de cont dedicat, care este ușor accesibil și colaborează cu echipa IT.

2. (Unii dintre) Cei mai de ajutor oameni în gazduire

Liquid Web acordă prioritate experienței dvs. în calitate de client. Acest lucru este deja evident în designul lor elegant, modern și în interfața intuitivă a clienților.

Și când vine vorba de a te îndepărta de vechea ta gazdă web, ei cu adevărat cuie tranziția.

Migrațiile sunt gratuite și nedureroase și te vor putea uita de vechea gazdă în cel mai scurt timp.

Dar unde Liquid Web strălucește este în sprijinul lor tehnic. Deoarece produsele lor sunt mai prețioase și mai avansate, știu că au de-a face cu un calibru diferit de client decât găzduirea dvs. comună de tranzacționare (nu, nu urăsc! Ne place foarte mult gazduirea partajată ieftină la fel ca următorul tip!).

promisiune de servicii web lichide pentru clienți

promisiune de servicii web lichide pentru clienți Liquid Web promite clienților săi că toate întrebările vor primi răspuns în termen de 59 de minute.

În loc să servești doar ca punct de contact în momentele de suferință, echipa de suport Web Liquid se străduiește să acționeze ca un stand-in pentru un administrator de sisteme salariale la fața locului.

Nu doar rezolvă probleme, ci acționează ca consultanți în proiecte.

Iar când vine vorba de niveluri mai ridicate de găzduire, expertiza lor este de neegalat. Proiectarea unei noi arhitecturi de implementare? Echilibrarea stocării dvs.? Puneți câteva întrebări despre rețelele, SSL sau cerințele IP suplimentare pe care doriți să le transmiteți cuiva care știe lucrurile?

Apelați-vă administratorul de cont Web Liquid!

Vă vor trata întrebarea cu entuziasm, vă vor auzi pe gânduri și vor oferi soluțiile cele mai economice și implementate rapid posibil.

Pentru multe companii mici, acest tip de expertiză vă poate sprijini creșterea și vă poate economisi bani.

3. Viteză excelentă și garanție de funcționare 100%

Nu numai că Liquid Web se mândrește cu unele dintre cele mai rapide viteze din industrie (în medie 400ms), dar oferă și cel mai generos SLA din industrie: o garanție de funcționare de 100% și o rambursare de 10 ori mai mare decât a oricăror perioade de oprire.

Cât de exact pot face ei bine o promisiune atât de ambițioasă? În primul rând, toate centrele de date ale companiei Liquid Web sunt deținute în mod privat și funcționează de la Lansing la Phoenix la Amsterdam. Fiecare centru de date este echipat cu rețele redundante, aer central, securitate la fața locului și protejat de întreruperile de curent. De asemenea, funcționează sub o garanție de înlocuire hardware de 30 de minute.

servere web lichide din noi și din Europa

servere web lichide din noi și din Europa Puteți testa viteza serverelor Web Liquid din Lansing, Phoenix și Amsterdam pe site-ul lor web.

100% de funcționare este imposibil de garantat. Însă Liquid Web se apropie destul de mult și este dispus să te compenseze pentru rarele excepții. Și dacă timpul de funcționare al site-ului dvs. web este atât de valoros, încât chiar și câteva minute de oprire vă pot costa bani mari, prețurile mari ale site-ului Web Liquid sunt mai mult decât compensate de această caracteristică.

4. Caracteristici gânditoare peste tot

Planurile de găzduire web lichide vin blocate cu caracteristici atrăgătoare. Dar, dincolo de a oferi bunătăți, ei creează într-adevăr o experiență care să fie perfect în conformitate cu ceea ce își dorește și are nevoie demograficul vizat.

Luați, de exemplu, freelanceri care gestionează mai multe site-uri web pentru clienți. Pentru a vedea ce a avut Liquid Web pentru a oferi acestui grup de clienți care au găzduit, am testat Găzduire WordPress administrată de afaceri pentru 149 USD / lună. Cu siguranță, un preț ridicat, dar iată ce avem în plus față de găzduirea optimizată WordPress:

Specificațiile

 • Spațiu pentru a găzdui până la 25 de site-uri
 • 150 GB SSD
 • Trafic nelimitat și vizualizări de pagini
 • Lățime de bandă de 5 TB

Bunătățile

 • Acces nelimitat la baza de date și server
 • SSL automat pentru fiecare site
 • Instrumente pentru dezvoltatori precum SSH, Git și WP-CLI
 • Pluginul de sincronizare iThemes inclus

Acest plan a fost definit cu tot ceea ce un freelancer care găzduiește mai multe site-uri de clienți ar putea avea nevoie. De la migrații nedureroase la o interfață foarte modernă, deja unele dintre punctele cheie ale durerii pentru obiectivul demografic al acestui plan au fost acoperite.

PlanPersonalFreelanceProfessionalBusiness
# de site-uri141025
Stocare SSD20 GB40 GB100 GB150 GB
Preț$ 29 / luna$ 69 / luna$ 99 / luna$ 149 din / luna

Dar unde ne-a vândut cu adevărat a fost în micile detalii încorporate în tabloul de bord: posibilitatea de a face site-uri cu stencil cu un singur clic, etichetați-vă site-urile pentru organizarea internă, creați cu ușurință vizualizări protejate prin parolă, descărcați jurnalele de acces și erori și faceți comparații vizuale. a site-urilor dvs. de rezervă.

grijă de experiență pentru utilizatori web wordpress web hosting

grijă de experiență pentru utilizatori web wordpress web hosting Detalii amănunțite ca acestea arată cât de bine înțelege Liquid Web fluxurile de lucru și punctele de durere ale dezvoltatorilor.

Panourile de bord pentru clienți sunt rareori atât de utilizabile. În cazul multor gazde, vă poate fi mai ușor să marcați pur și simplu pagina de administrator WordPress pentru fiecare adresă URL pe care o gestionați, mai degrabă decât să vă deranjeze deloc cu tabloul de bord de gazdă, cu excepția cazului în care sarcina dvs. se referă la găzduire.

Panoul de bord al companiei Liquid Web oferă acces direct la toate site-urile dvs. într-un mod delicios intuitiv.

găzduire web wordpress administrată prin lichid

găzduire web wordpress administrată prin lichid Un tablou de bord îngrijit și ordonat, unde puteți accesa și gestiona cu ușurință toate site-urile dvs.? De ce este atât de rar!

• Contra gazduirilor web lichide

Nici un webhost nu este perfect pentru toată lumea. Acest lucru poate fi mai adevărat pentru Liquid Web decât pentru orice altă gazdă pe care am analizat-o.

Nu ne înșela!

Considerăm că sunt o potrivire excelentă pentru clienții care necesită servicii performante. Dar aceasta nu este pur și simplu cazul pentru marea majoritate a oamenilor care caută găzduire web.

1. Fără gazduire comună

În cazul în care ați ratat-o, Liquid Web nu oferă niciun plan de găzduire partajat. Dacă asta căutați, căutați în altă parte. Ne pare rău (nu le pare rău).

2. Costuri în avans față de câștiguri pe termen lung

Am menționat deja acest lucru de multe ori în această recenzie, dar Liquid Web este scump.

În aproape toate serviciile pe care le oferă, planurile lor se încadrează perfect pe partea „mai prețioasă decât media” a spectrului.

În schimbul unor costuri avansate mari, totuși, Liquid Web oferă o garanție incredibilă de funcționare de 100%, viteze fulgerătoare ale paginii, asistență la un nivel înalt și funcții pe care va trebui să le plătiți suplimentar pentru alte părți.

Va trebui să faceți matematica pentru a vedea dacă acest lucru va plăti nevoile dvs. specifice.

3. Costurile prin e-mail se pot adăuga rapid

Gazduirea conturilor de e-mail costă suplimentar cu Web Liquid: începând de la 1 USD pe cutie primită pe lună. Acesta este un preț rezonabil, iar soluțiile lor de găzduire prin e-mail sunt solide, dar nu fiecare client are nevoie de servicii premium de găzduire prin email.

Aveți grijă mai ales dacă migrați de la o gazdă care a oferit mesaje primite nelimitate. Costurile se pot adăuga rapid. Dacă aveți o listă lungă de adrese de e-mail asociate domeniului dvs., este posibil să doriți să vă gândiți de două ori (sau cel puțin pe lista de conmari) înainte de a trece la Liquid Web.

Planuri de găzduire prin e-mail web lichide

Planuri de găzduire prin e-mail web lichide Liquid Web are destul raționament convingător de ce nu oferă gazduire prin e-mail ca un pachet-tranzacție cu serverul tău.

În plus, casele de e-mail plătite nu au fost întotdeauna politica. Structura prețurilor per inbox a fost introdusă în 2017, spre surprinderea și disprețul mai multor clienți existenți.

Asta ne aduce la conținutul nostru final cu Liquid Web …

4. Haosul organizațional Uneori își înfricoșează capul urât

În ultimii ani, Liquid Web a achiziționat WiredTree și Rackspace Cloud și și-a adus clienții sub aripa lor.

În timp ce mulți clienți au observat cu greu nici o tranziție deloc, schimbarea a lăsat ca unii clienți moșteniți să se simtă arsi și au determinat câțiva clienți existenți să perceapă o scădere temporară a serviciului..

Timpurile de răspuns mai scăzute ale asistenței, problemele de facturare și vârfurile timpului de oprire sunt, într-o anumită măsură, înțelese în perioadele de tranziție. Mai ales când este vorba de servicii de hosting la nivel înalt.

Doar rețineți că, la fel de dedicat și cu cunoștințe ca echipa echipei Web Liquid, acestea nu au o evidență impecabilă atunci când vine vorba de organizarea internă și de a menține clienții la curent cu schimbările mari.

• Revizuirea planului pentru începători WooCommerce gestionat de lichide

Poate în parte din cauza faptului că serviciile lor sunt peste tot în partea de preț a spectrului, Liquid Web a început să ofere planuri WooCommerce gestionate la un preț competitiv.

 

Planul pentru începători începe de la 39 USD / lună, ceea ce îl face doar puțin mai scump decât planul comparabil al lui Shopify. Ceea ce distinge pachetul WooCommerce Beginner de Liquid Web de Shopify este atât gama largă de funcții incluse, cât și limitările severe:

În partea de sus …

Pachetul WooCommerce pentru începători al companiei Liquid Web oferă o listă de funcții mai robustă decât orice alt plan de pe piață. Aceste caracteristici includ:

 • Fără comisioane de tranzacție
 • Conturi de personal / admin
 • Raportare și facturare sofisticate
 • Ieșiți din oferte și tarife de livrare în direct
 • Pachetele de produse, vânzările și vânzările încrucișate
 • wishlists
 • Gestionarea căruțelor abandonate prin Jilt
 • Certificat SSL gratuit
 • Beaver Builder vine la standard
 • Toate pluginurile IconicWP disponibile gratuit pentru instalare
 • Mii de teme frumoase gratuite de la iTheme

Pe partea de jos …

Pachetul WooCommerce pentru începători al companiei Liquid Web vă limitează la FIE un plafon la 15 produse cu tranzacții nelimitate SAU produse nelimitate, cu capac la 150 de comenzi pe lună.

Este foarte mult să iubești, dar să te gândești mult. Oricare ar fi cazul, este o ofertă unică. De ce ar alege Liquid Web să fie atât de generos cu caracteristici pe de o parte și atât de zgârcit cu capacele de produs pe de altă parte?

Teoria noastră: acest pachet la prețuri competitive pare o ofertă de la Liquid Web pentru a atrage un mediu diferit de clienți. Anume, cei care altfel pot fi speriați de prețurile lor ridicate.

Oferirea unui plan de 39 USD / lună ar putea oferi Web Liquid o oportunitate de a câștiga clienții conștienți de buget, cu caracteristicile lor nemaipomenite, asistența minunată a clienților și fiabilitatea solidă (așa cum este detaliat în recenzia de mai sus), pentru a le agăța și, în cele din urmă, pentru vinde-le pe un plan mai mare, mai scump.

Strategie bună, nu?

Sigur – poate este cel mai bine dacă știți că acesta este planul lor de joc înainte de a vă înscrie la pachetul pentru începători.

În opinia noastră, planul de intrare la nivel WooCommerce al companiei Liquid Web este pur și simplu nu este sustenabil pentru nicio afacere de comerț electronic, cu planuri de extindere treptată. În cazul în care magazinul dvs. depășește limitele Planului pentru începători, va trebui să fiți gata să dublați mai mult plata lunară pentru a vă deplasa la următorul nivel de gazduire WooCommerce gestionat..

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Preț$ 39 / luna$ 99 / luna$ 125 / luna$ 149 din / luna
Comenzi & ProduseProduse nelimitate SAU comenzi nelimitateNelimitatNelimitatNelimitat
Certificatul SSL.LiberLiberLiberLiber
Jilț InclusInclusInclusInclus
Castor constructorInclusInclusInclusInclus
Add-OnsSuport pentru AliExpress și 20+ furnizoriPlatforma multi-furnizori, Dokan, integrare Stripe

La fel de excelente precum serviciile Liquid Web, aceasta este o înclinare abruptă pe care nu orice proprietar de afaceri este pregătit să o scară atât de rapid. Deși pachetul impresionant de funcții pe care le oferă Liquid Web (chiar și pentru clienții din Planul pentru începători) poate părea un avantaj uriaș față de planul cel mai scump al Shopify (unde aceste bunătăți costă suplimentar), depinde cu adevărat de modul în care intenționați să vă dezvoltați magazinul.

Unii clienți pot prefera să cirească și să plătească suplimentar pentru anumite caracteristici, după cum apare nevoia, atât timp cât catalogul lor de produse și tranzacțiile lunare li se permite să se extindă fără limite. Dacă acel stil de creștere este mai mult ceea ce aveți în minte, atunci Planul de începători WooCommerce de Liquid Web probabil nu este pentru dvs..

Caracteristici de găzduire a comerțului cu web lichid

Caracteristici de găzduire a comerțului cu web lichid Aceasta este o listă destul de extinsă de caracteristici, dar există o captură.

Acestea fiind spuse, există două cazuri de utilizare în care am putea vedea acest plan strălucind. Planul de începători WooCommerce de la Liquid Web este perfect pentru dvs. dacă:

 • Afacerea dvs. de e-commerce are o strategie de marketing sofisticată și un catalog limitat de produse de ultimă generație. Dacă nu aveți niciodată planuri de a vinde mai mult de 15 produse sau de a păstra un inventar lunar de mai mult de 150 de articole, iar site-ul dvs. atrage un flux ușor, dar constant de oportunități calificate, puteți găzdui fericit afacerea dvs. pe acest plan pentru totdeauna.
 • Tocmai plănuiești o lansare soft a site-ului tău de comerț electronic cu o selecție limitată de produse deocamdată. Acest lucru vă va oferi timp să utilizați toate instrumentele excelente oferite de Liquid Web fără costuri suplimentare pentru a finaliza strategia de marketing și fluxul de lucru. Și după ce sunteți gata să vă faceți marele debut, sunteți în regulă să treceți la unul dintre planurile de performanță mult mai costisitoare ale site-ului Liquid Web..

Pariem că nu veți fi dezamăgiți de serviciile companiei Liquid Web dacă vă înscrieți în planul WooCommerce gestionat pentru începători. După cum am detaliat mai sus, Liquid Web este atât de rapid și atât de fiabil, iar echipa lor de asistență este atât de utilă, încât marea majoritate a clienților lor consideră că prețurile mai mari sunt mai mult decât justificate.

Știți doar că acest plan WooCommerce la nivel de intrare nu este creat pentru a crește cu dvs. – este creat pentru a vă agăța!

• Linia de jos

Liquid Web se străduiește să fie cel mai bun furnizor de găzduire web de pe piață – iar acest lucru se reflectă în costurile lor ridicate. Dar nu ați fi citit până la sfârșitul acestei recenzii dacă v-ar fi speriat de prețurile mari, acum ați vrea?

Liquid Web se află într-o ligă diferită de companiile care își câștigă banii în primul rând prin găzduire partajată. În nișa de înaltă performanță a pieței, ei oferă un portofoliu de produse adaptat pentru cele mai ambițioase proiecte. Serviciile lor sunt flexibile, de încredere și sunt susținute cu un personal de asistență extrem de cunoscut, care va lua timpul și stresul gestionării serverului de pe placa dvs..

Vizualizați mai multe funcții

întrebări frecvente

Ofera LiquidWeb gazduire Linux sau Windows?

Serviciile de găzduire web includ atât găzduire Windows cât și Linux.

Va încerca LiquidWeb să mă ridice prețul atunci când va fi timpul să îmi reînnoiesc contractul?

Nu, prețul dvs. ar trebui să rămână constant cu structura lor de preț existentă.

Primesc un nume de domeniu gratuit inclus în planul meu de găzduire web?

Da, fiecare cont de găzduire web primește 1,3 sau 5 nume de domeniu gratuite, în funcție de nevoile fiecărui client.

Ofera LiquidWeb confidențialitatea numelui de domeniu WHOIS?

Da, pentru o taxă suplimentară, clienții pot adăuga confidențialitatea WHOIS la planul lor de găzduire web.

LiquidWeb are serviciu Virtual Private Server (VPS)?

Absolut. Acestea oferă de fapt zece niveluri diferite de servicii VPS cu stocare SSD (SSD), care pot fi personalizate pentru a satisface cel mai bine nevoile dvs. individuale..

Unde este amplasat acest serviciu de găzduire web?

LiquidWeb se află în Lansing, Michigan, U.S.A.

Ce limbaje de programare acceptă LiquidWeb?

LiquidWeb acceptă Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl și PHP.

LiquidWeb are vreun program de afiliere?

Da, au un program simplu, care plătește la fel pentru fiecare sesizare generată. Sume de plată rămân aceleași, indiferent de numărul de afiliați generați, deci comisionul la prima trimitere este același ca 10.000.

Pot găzdui WordPress pe serviciul LiquidWeb?

Absolut. WordPress este complet acceptat de acest serviciu de găzduire web.

LiquidWeb are software inclus pentru construirea de site-uri web?

Nu sunt incluse software de construire a site-urilor web, dar acestea oferă acces la platforme precum WordPress și Joomla pentru a vă facilita construirea site-ului dvs. web dacă doriți.

Pot folosi PrestaShop cu gazduire LiquidWeb?

Da, puteți instala cu ușurință software-ul de e-commerce PrestaShop pe serverele dvs. dacă doriți.

Cât de ușor este să mutați instalarea WordPress pe LiquidWeb?

Migrarea de la WordPress la LiquidWeb este simplă și inclusă în serviciile lor de migrare. Puteți utiliza, de asemenea, instrumentul de gestionare de pe panoul de control pentru a face cu ușurință acest lucru singur.

Dar site-urile cu imagini grele de pe LiquidWeb? Ei sunt bine?

Atâta timp cât achiziția și lățimea de bandă este adecvată, imaginile nu vor fi o problemă. Echipamentul lor de vârf se poate descurca cu ușurință.

Obțineți un panou de control al utilizatorului cu serviciul LiquidWeb?

Da, primiți un panou de control cPanel sau WHM, în funcție de dacă găzduiți produse bazate pe Windows sau Linux. Ele oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți gestiona site-urile.

Ce fel de garanție oferă?

LiquidWeb are o garanție de funcționare de 100%. Dacă pierdeți serviciul din orice motiv, veți primi automat viitoare credite de servicii.

LiquidWeb are servicii de rețea de distribuție de conținut (CDN)?

Da, serviciile CDN sunt incluse cu toate contractele de găzduire.

Cât de des efectuează backup-uri LiquidWeb?

Ei efectuează backup-uri în fiecare seară pe un server în afara site-ului pentru securitatea dumneavoastră.

Câte adrese de e-mail sunt permise cu găzduirea LiquidWeb?

Numărul de e-mailuri și stocare prin e-mail este nelimitat atunci când achiziționați un plan de găzduire web.

Ofera LiquidWeb o reducere pentru student?

Da, puteți găsi discountul studenților lor pe site-ul lor web, iar organizațiile non-profit pot primi, de asemenea, o reducere dacă solicită unul.

Ce zici de transmisia video? Cât de bine funcționează LiquidWeb pentru asta?

Platforma lor partajată funcționează rezonabil pentru streaming video, dar este recomandat să utilizați site-uri dedicate sau un site rulat pe VPS pentru streaming video de calitate.

Ofera LiquidWeb spatiu de stocare nelimitat si latime de banda?

Da, le oferă pe amândouă, dar își rezervă dreptul de a revoca privilegiile în cazul în care găsesc abuz sau exces de utilizare.

Am patru site-uri web. Care dintre serviciile LiquidWeb ar funcționa pentru a găzdui site-urile mele?

Fiecare dintre planurile de găzduire ale lui LiquidWeb este capabil să gestioneze patru site-uri web simultan.

Care sunt duratele standard ale contractului pentru gazduirea LiquidWeb?

Clientii pot alege dintre contracte de gazduire web lunare, anuale sau multianuale. Este mai eficient să alegeți un termen mai lung.

Care sunt opțiunile mele de plată dacă aleg LiquidWeb?

Acceptă transferuri bancare, Paypal și majoritatea cărților de credit majore ca plată pentru servicii.

Site-ul meu de e-commerce va funcționa bine folosind LiquidWeb?

Da, planurile lor de găzduire web funcționează foarte bine cu toate site-urile de comerț electronic, care acceptă funcții precum căruțele de cumpărături și Secure Sockets Layer (SSL) pentru securitate.

LiquidWeb este un produs sigur de găzduire web?

Infrastructura acestei companii stabilește standardul industriei pentru securitate, cu monitorizare constantă, personal la fața locului și cele mai noi tehnologii firewall. Când vine vorba de securitate, acestea sunt în fața curbei.

Unde sunt exact centrele de date ale companiei LiquidWeb?

LiquidWeb are în prezent patru centre de date, cu unul în Phoenix Arizona și alte trei în statul Michigan.

Poate LiquidWeb să mă ajute să transfer site-urile web existente la serviciile lor? Nu am timpul sau cunoștințele necesare pentru a face acest lucru.

Da! Au o echipă de migrare a site-ului, care are numai sarcina de a vă ajuta să vă transferați site-urile existente pe noul dvs. serviciu de găzduire web. Comutarea găzduirii web nu a fost niciodată atât de nedureroasă.

Ce fel de asistență pentru clienți este disponibilă dacă am probleme?

LiquidWeb are asistență pentru clienți 24/7 prin telefon sau chat pe site-ul lor web. Echipa de suport vorbește doar engleză.

Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de serviciul lor de găzduire web?

Dacă nu sunteți mulțumit de performanțele LiquidWeb, acestea au o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate produsele și serviciile disponibile..

Sperăm că toate întrebările pe care le aveți despre acest serviciu de găzduire web au fost răspuns mai sus. Dacă ați făcut cumpărături pentru un serviciu intern de găzduire web care are funcții de top din industrie, LiquidWeb este o alegere minunată. Au un plan pentru fiecare client de dimensiuni, de la un nume de domeniu la 1.000. Asistența clienților lider în industrie, monitorizarea și securitatea 24/7 și capacitatea de a configura sistemul pentru nevoile dvs. sunt ceea ce face acest serviciu de găzduire web cu adevărat unic. De asemenea, oferă serviciul lor de migrare a site-ului, ceea ce face transferul datelor dvs. către noile dvs. servere LiquidWeb cât mai ușor uman. Pe o piață plină de companii de găzduire web, clienții din America de Nord vor fi extrem de mulțumiți de prețuri, flexibilitate și ușurința de a trece la LiquidWeb. Mai multe pe LiquidWeb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector