Recenzii WordPress administrate de GoDaddy mai 2020 – Obțineți scorul!

Găzduire WordPress administrată de GoDaddy: excelent pentru gazduire WordPress ieftină?

GoDaddy a fost stocul de râs pentru proprietarii adevărați de site-uri web – a fost o companie cheesy cu reclame stupide Super Bowl.


Nu mai.

GoDaddy și-a intensificat jocul – BIG TIME. Este pe deplin angajat cu WordPress și a început chiar să creeze companii mai mici de servicii WordPress.

Aceasta este o veste bună pentru tine dacă ești pe WordPress. Și dacă nu sunteți programator experimentat, dacă dețineți un site WordPress, doriți găzduire WordPress. Ai încredere în noi.

Ar trebui să alegeți GoDaddy Managed WordPress Hosting peste alți furnizori de găzduire WordPress excelenți, precum SiteGround sau A2 Hosting? Citiți mai departe pentru a afla dacă GoDaddy este meciul dvs. perfect sau o pasă grea.

Notă: începând cu 2019, puteți obține GoDaddy Managed WordPress Hosting pentru doar 1 USD / lună cu acest link (un cupon special GoDaddy Managed WordPress Hosting). Acesta este un SCREAMING DEAL și nu se așteaptă să dureze foarte mult.

Recenzii WordPress administrate de GoDaddy 3.6 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (3 voturi) Pro

 1. Acestea oferă prețuri mici
 2. Ofertă lățime de bandă nelimitată
 3. Caracteristici excelente de securitate
 4. Serviciu excelent pentru clienți

Contra

 1. Problemă cu panoul de gazduire personalizat
 2. Au susținut restricțiile de pe Internet
 3. Limitarea opțiunilor planurilor
 4. Restricții la date

RezumatDe când GoDaddy a fost fondată în 1997, de Bob Parsons, GoDaddy a avut opțiuni interesante de publicitate. De la femei puțin îmbracate și clasice, au fost purtătorii de cuvânt ai GoDaddy. Deși au apărut o mulțime de controverse din partea reclamelor lor, una dintre cele mai mari probleme pentru oameni a fost lipsa lor de un panou de control cPanel. Au instalat o opțiune pentru aceasta, dar această schimbare nu va apărea până în 2013. Această schimbare a avut loc după ce o participație de 65% din companie a fost vândută către KKR, Silver Lake Partners și Technology Crossover Ventures … în 2011.
În ultimii ani, GoDaddy a devenit o alegere populară pentru cei care caută un site de găzduire web pentru micile lor afaceri, iar în acest domeniu, GoDaddy excelează. Întreprinderile mici obțin mai multă expunere pentru prezența lor online, iar serviciile și produsele oferite de GoDaddy sunt potrivite pentru majoritatea oamenilor care lucrează la buget. Acestea oferă servicii care funcționează cu Linux sau Windows, permițându-le clienților să aleagă unul potrivit pentru ei. În ultimii ani au făcut pasi să fie mai prietenoși cu clienții și să le ofere clienților lor ceea ce vor să îi ajute să își atingă obiectivele pentru a avea succes. Pentru cei care caută găzduire WordPress gestionată, GoDaddy este o alegere excelentă. Indiferent dacă doriți să porniți un blog sau să adăugați un site web pentru o afacere, este ideal să utilizați un site de găzduire WordPress gestionat. În acea zonă, GoDaddy excelează. Vă actualizează automat informațiile, astfel încât să nu fiți nevoiți și să oferiți securitate pentru site-ul dvs. web. Planurile lor pornesc la un preț competitiv, iar actualizarea poate debloca diferite funcții pentru a vă ajuta cu nevoile dvs. În timp ce GoDaddy a avut probleme cu clienții lor care doresc să își controleze propriile site-uri web, GoDaddy a făcut pași uriași de la schimbarea pazei. Noul lor CEO, Blake Irving, a ajutat la crearea unei companii mai bune pentru cei care caută un site de găzduire WordPress gestionat. Support3.5Speed3.5Features3.5Value4Transparency3.5

Revizuirea noastră oficială de gazduire WordPress, administrată de GoDaddy

GoDaddy Managed WordPress este o schimbare mare pentru GoDaddy.

Încearcă să preia o parte din unele dintre cele mai concentrate servicii de găzduire WordPress – cum ar fi WP Engine, SiteGround și Pagely.

Desigur, GoDaddy este una dintre cele mai populare și cunoscute companii de hosting.

Popularitatea reclamelor lor a adus o mulțime de clienți de la branding pur. Antreprenorul dvs. mediu cunoaște un singur domeniu și companie de găzduire și acesta este GoDaddy.

Dar o mulțime de profesioniști au fost frustrați de GoDaddy și din motive întemeiate, pe care le vom trece mai jos.

Dar să aruncăm o privire rapidă asupra opțiunilor lor de găzduire WordPress:

godaddy a reușit ecranul de găzduire

Prima impresie: Wow.

Unde mai puteți primi WordPress hosting la 1 USD pe lună (cu reducere)? Nicăieri.

Dar merită prețul? S-ar putea.

Iată chestia. Dacă doriți să vă mențineți costurile foarte mici, dar doriți, de asemenea, să ușurați puțin managementul WordPress, aceasta este o opțiune bună.

Notă: începând cu 2019, puteți obține GoDaddy Managed WordPress Hosting pentru doar 1 USD / lună cu acest link (un cupon special GoDaddy Managed WordPress Hosting). Acesta este un SCREAMING DEAL și nu se așteaptă să dureze foarte mult.

GoDaddy a gestionat avantajele WordPress hosting

1) Gazduire WordPress foarte ieftină gestionată

Aceasta este poate cea mai ieftină găzduire WordPress de pe piață chiar acum cu această specialitate.

Dar trebuie să știți că există diferite tipuri de găzduire WordPress.

Ce înseamnă găzduirea WordPress gestionată? Asta depinde, este o zonă cenușie.

Unele gazde o duc destul de departe, precum WP Engine, unde au cele mai bune tehnologii de suport WordPress din lume. Alții, cum ar fi SiteGround, vă oferă și un suport extraordinar, la un preț bun.

În cazul GoDaddy aici, acestea oferă gazduire WordPress care este diferită de găzduirea partajată și specifică pentru WordPress.

Dar nu vă așteptați la un sprijin perfect. Sigur că puteți obține GoDaddy la telefon și sunt utile, dar nu sunt construite în jurul WordPress așa cum sunt unele alte companii de hosting.

Acestea fiind spuse, dacă vă cumpărați deja domeniile de la GoDaddy și doriți să rămâneți în ecosistem, această găzduire WordPress de la ei este o potrivire mult mai bună decât hostingul distribuit. Dacă utilizați WordPress și sunteți un iubitor GoDaddy, aceasta este cea mai bună opțiune pentru dvs..

2) Lățime de bandă nelimitată

Lățimea de bandă reprezintă mai mult sau mai puțin volumul de trafic și de vizitatorii site-ului dvs. Unele gazde precum WP Engine vă limitează la 25.000 de vizite pe lună pe planul lor de pornire, ceea ce cred că este prea mic.

Din fericire GoDaddy nu limitează lățimea de bandă, ceea ce este excelent.

Acum, s-ar putea să aibă unele tactici agitate sau alte pe care le implementează dacă primiți brusc un milion de vizite pentru că ați fost prezentat pe Shark Tank, dar deocamdată nu va trebui să vă faceți griji.

3) Instalarea ușoară de găzduire

Se obișnuia că instalarea și administrarea găzduirii necesitau un departament IT și o mulțime de ore facturabile.

Nu mai. Companiile de găzduire web s-au înțeles și le-a fost foarte ușor pentru utilizatori să-și configureze găzduirea pe cont propriu. GoDaddy are o evoluție și o secvență de bord pentru a te configura pe cont propriu, fără a fi nevoie de cotletele tehnice. De asemenea, oferă asistență telefonică 24/7 dacă aveți probleme, care este probabil cea mai puternică parte a ofertelor de găzduire GoDaddy.

4) Panoul de control ușor de utilizat

Unii oameni obișnuiesc să cPanel – îmi pare rău, nu veți primi asta aici.

În schimb, veți obține un panou de control destul de ușor de utilizat, personalizat construit de GoDaddy pentru plăcerea dvs. de găzduire:

Este de fapt destul de simplu și are o experiență bună a utilizatorului, nu mă deranjează deloc.

Iată o descriere a ceea ce am învățat în doar câteva minute de utilizare a panoului:

Repere de sus:

 • Îmi place că primești un link direct către panoul de administrare WP site-ul dvs., asta este întotdeauna ușor și economisiți câteva secunde (mai ales dacă gestionați multe site-uri aici)
 • Actualizări de temă și plugin cu un singur clic – acest lucru este foarte util. Chiar din acest panou de administrare puteți actualiza automat tot. Pentru a fi corect, aceasta poate să nu fie potrivită pentru utilizatorii de putere, dar pentru începători cu o simplă instalare, este calea de urmat.
 • Uşor backup-uri sunt minunate, nu știi niciodată când ai nevoie
 • Alte setări sunt destul de simple, nu le vei folosi atât de des
 • Certificate SSL  – de fapt, vom salva asta pentru mai târziu ��

Săpați mai adânc în Actualizări și Performanța site-ului web zonă:

Asta am găsit:

 • Abilitatea de a actualizați-vă tema cu un clic din acest panou de administrare este epic!
 •  instrument de performanță a site-ului web este de fapt destul de obraznic, vă oferă un raport foarte rapid, care este destul de util. Puteți săpa în mai multe zone dacă sunteți curioși. Reasigur că site-ul meu web este facand minunat cu un scor de 96 îmi oferă un mic impuls de bună dispoziție pentru zi
 •  experiența utilizatorului în general este destul de neted și ușor de utilizat

5) Great Customer Service

 • Deși poate părea arhaic ca site-urile de găzduire web să ofere un serviciu bun pentru clienți, GoDaddy oferă servicii pentru clienți de calitate. Sunt disponibile 24 de ore din 7, pe care multe companii nu le oferă clienților. Sunt disponibile telefonic, ceea ce ajută clienții să devină confortabili cu compania. Acest lucru este ideal pentru cei care s-ar putea să nu lucreze în jurul unui program strict. În plus, dacă există probleme, obținerea de ajutor este doar o problemă de a ridica telefonul. Ați putea vorbi cu o persoană reală pentru a vă ajuta cu orice întrebări cu privire la site-ul dvs. web. Este ideal pentru cei care preferă o notă personală.
 • Nu numai că serviciul lor pentru clienți este excelent, dar oferă 99,9 la sută uptime pentru serviciile de găzduire web. Pentru cei care au nevoie de site-ul lor web pentru a funcționa tot timpul, acesta este modul ideal de urmat. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la reducerea serviciilor de găzduire, cu excepția întreținerii programate. Concentrarea lor pe serviciul pentru clienți și furnizarea de produse de calitate se datorează schimbării CEO-ului care se străduiește să mulțumească. Este ideal pentru cei care au nevoie de un serviciu de găzduire web pe care se pot baza, iar serviciul pentru clienți dovedește că nu este o decizie temporară.

6) Garanție de returnare a banilor

Dacă vă înscrieți la GoDaddy Managed WordPress, veți fi rambursat dacă găsiți că serviciile lor nu sunt cele necesare. Garanția lor de returnare a banilor este ideală pentru cei care doresc să caute altceva. Veți fi rambursat dacă anulați planul în termen de 30 de zile de la înregistrare.

7) Planuri ieftine de securitate a site-urilor web

Ok, acesta este atât un pro cât și un contra. Este avantajos, deoarece acesta este un preț destul de bun pentru curățarea malware, care vă poate distruge site-ul:

Este mare deoarece acest preț nu se adaugă. Însă după o investigație suplimentară (mergând la Checkout nu la Checkout instantaneu) am găsit prețul corect:

E mai bine, dar totuși – îmi lasă un gust rău în gură.

Care este marele lucru? Pur și simplu nu-mi place că au încercat să alunece în 24 de luni – cu siguranță un model întunecat.

Oricum – este o afacere bună și este probabil să utilizeze Sucuri.net pentru asta după achiziția companiei. Probabil că îl voi cumpăra mai târziu.

În partea întunecată …

Conturi de gazduire WordPress administrate de GoDaddy

1) Panou de gazduire personalizat

 • Gestionarea unui site web poate dura mult timp și, cu cât cheltuiți mai mult pentru el, cu atât doriți să faceți mai mult. Panoul de gazduire este locul în care au loc cele mai multe modificări, iar GoDaddy are propriul panou personalizat pe care îl oferă clienților lor. Deși cPanel și Fantastico sunt unele dintre cele mai populare, panoul personalizat GoDaddy este mai intens. Este posibil să aveți nevoie de un ghid care să funcționeze panoul de control, care poate dura mai mult timp și energie. Nu este prea sofisticat să-ți dai seama, dar poate fi o durere.
 • În timp ce panoul personalizat a fost anulat în 2012, de atunci au trecut la standardul industrial al cPanel. Cu toate acestea, unul dintre cele mai mari dezavantaje ale utilizării cPanel pe GoDaddy este că ai plătit un dolar în plus pe lună. Deși nu reprezintă o cheltuială mare, puteți găsi un alt site de hosting care include cPanel fără costuri suplimentare. Ar trebui să stabiliți dacă aveți nevoie cu adevărat de cPanel, dar dacă puteți trăi fără el și doriți să vă bazați pe GoDaddy pentru a lucra pe site-ul dvs. pentru dvs., nu este o afacere proastă. Există o mulțime de opțiuni disponibile, iar pentru utilizatorii experimentați, aceștia pot decripta taxa suplimentară pentru un standard din industrie.

2) Au susținut restricțiile de pe Internet

 • În ianuarie 2011, facturile SOPA și PIPA au fost introduse pentru a limita accesul la internet. Acest argument a captat mai multă atenție în ultimii ani, neutralitatea netă devenind o problemă uriașă. Din păcate, GoDaddy a fost unul dintre singurele care au suportat acele facturi. Acest lucru a condus la dezrădăcinile persoanelor care au decretat facturile ca fiind nelegitime și l-au pus pe GoDaddy la fața locului. Au pierdut mult respect din partea celor care cred că internetul este un loc în care ideile sunt gratuite și ar trebui ferite de prea multe restricții.
 • Deși GoDaddy și-a anulat decizia de a întoarce facturile, atenția negativă adusă acestora a creat anumite probleme de încredere. Abia când mii de clienți au decis să părăsească GoDaddy și și-au transferat numele de domeniu. Deși cea mai mare parte a atenției negative a scăzut, acestea afișează în continuare acte împotriva eticii și confidențialității, ceea ce nu este bun pentru nicio companie de internet. Au întreprins eforturi pentru a păstra lucrurile private și a lucra la o etică adecvată, dar rămâne întrebarea dacă pot recâștiga încrederea pierdută cu mii de clienți.
 • Rămâne de văzut dacă și-au schimbat modul, dar există indicii că acestea nu se pot schimba. Publicitatea lor este sexistă, dar au vorbit despre a face reclamele lor mai puțin controversate. După cea mai recentă reclamă Super Bowl, care a fost „cringe auzită în întreaga lume”, s-ar putea să fie ceva în creștere.

3) Limitele planurilor

 • Deși nu este un secret că site-urile de găzduire web plasează restricții pe site-uri web, GoDaddy este notoriu pentru restricțiile lor. WordPress are nevoie de o singură bază de date pentru bloguri și site-uri web, care vă poate limita la 25 de site-uri web. Deși aceasta nu este chiar o crimă completă, faptul că ascund aceste informații atunci când vă înscrieți poate fi infracțional. Acestea fac să pară că primești totul nelimitat, dar acest lucru nu este adevărat. Este important să citiți tirajul, dar când tipăritul nu este disponibil, cum îl puteți citi?
 • Singurul mod în care puteți obține totul complet nelimitat este dacă mergeți cu Planul Ultimate. Planul final face totul nelimitat, dar este totuși o durere să fii nevoit să plătești suplimentar pentru lucrurile pe care ar trebui să le primești deja. S-au înțeles mai bine cu privire la Planul lor Deluxe, oferind clienților lor spațiu nelimitat pe disc. Este important să înțelegem ce primești și dacă merită prețul pe care îl plătești. Dacă tocmai începeți, nu doriți să plătiți prea mult pentru ca tot ce aveți nevoie să funcționeze site-ul dvs. cât mai bine..

5) Restricții la date

 • Restricțiile sunt importante pentru securitate, dar GoDaddy trece puțin peste partea de sus atunci când vine vorba de restricții la date. Ar trebui să vă așteptați să sari prin o mulțime de cercuri și să faceți o tonă de pași dacă doriți să schimbați ceva. Generarea automată de conținut și utilizarea formularelor web sunt de obicei sarcini simple, însă GoDaddy necesită atât de multe informații pentru a face acest lucru. Este posibil să mergeți mai bine cu un alt site de găzduire web dacă nu sunteți pregătit să completați o grămadă de documente. În timp ce securitatea cu GoDaddy este pe măsură, este posibil să nu merite să vă chinuiți să încercați să schimbați lucrurile pentru site-ul dvs. web.
 • Una dintre cele mai frustrante funcții ale GoDaddy este formularul de contact rapid securizat. În timp ce este ușor de completat, cea mai dificilă parte este trimiterea către GoDaddy. Datorită restricțiilor lor de securitate, formularul este de obicei înregistrat ca spam. Există tutoriale despre cum să-l fișcați corect, dar dacă nu aveți timpul sau înclinația, poate nu merită. Este întotdeauna bine să aveți o securitate excelentă, dar atunci când luptați cu site-ul de găzduire pentru a vă informa informațiile, este mai bine să mergeți cu altcineva.

6) Nu este la fel de util ca și alte gazde WordPress gestionate

 • Deși GodDaddy vă ajută rapid să vă dați telefonul, nu sunt la fel de mari ca să folosiți alte gazde, cum ar fi SiteGround pentru serviciul clienți
 • Dacă există o problemă, probabil că nu vor face mare lucru pentru tine
 • Am avut o problemă cu migrarea site-ului meu către GoDaddy folosind instrumentul lor – și au spus că instrumentul lor este o aplicație „cel mai bun efort”, iar dacă nu funcționează, trebuie să fac asta
 • Deci nu au fost de ajutor

7) Nu oferă certificat SSL gratuit

Ok, acesta este unul mare. În 2018, aveți nevoie de un certificat SSL. Ce face asta vă permite să aveți https: // în domeniul dvs. în loc de http: //.

Aveți nevoie de acest lucru, deoarece ambele oferă o securitate suplimentară pentru vizitatorii dvs., ȘI este un semnal pozitiv în Google Search (deși este mic).

Așadar, majoritatea gazdelor din aceste zile oferă certificate gratuite Let’s Encrypt SSL. Nu GoDaddy.

Aici profită de tine:

Așa că nu e fain. Certificatele SSL sunt standard în aceste zile și sunt gratuite prin Let’s Encrypt. Nu trebuie să plătiți 75 USD pe an pentru unul. Așa se face că GoDaddy își face banii înapoi pe hostingul de 1 dolar.

8) Îi fac dificil să plece

 • În timp ce fiecare corporație propovăduiește păstrarea clienților, GoDaddy se angajează să te țină cu ei. GoDaddy nu oferă niciun ajutor dacă decideți să le lăsați pentru o altă companie. Deși a devenit mai ușor cu cPanel, faptul că nu fac nimic pentru a ajuta este un dezavantaj. Acesta este motivul pentru care este important să găsiți un site de găzduire web care să funcționeze bine și să nu îngreuneze lucrurile. Chiar și atunci când încercați să plecați, ei vor continua să vă vândă produse și să creeze obstacole pentru a încerca să vă facă să rămâneți.
 • Când petreci mult timp pentru a crea un site web și site-ul de găzduire nu respectă așteptările tale, ar trebui să poți pleca. Deși nu este un păcat pentru ei să nu te ajute, ei fac dificilă mișcarea la momentul plecării. Chiar și transferul unui nume de domeniu poate fi o durere imensă, care poate să nu merite problema. Cu excepția cazului în care ai nevoie într-adevăr să mergi mai departe și te-ai angajat să parcurgi procesul de obținere a unui nou site de găzduire sau merită, nu ar trebui să aștepți niciun ajutor din partea GoDaddy.

Linia de jos:

În timp ce GoDaddy are unele dintre cele mai bune securități și oferă o gamă largă de produse și servicii, acestea nu sunt cel mai ușor site de găzduire cu care să lucrezi. Acestea fac unele sarcini mult mai dificile decât este necesar și nu vă permit să plecați cu ușurință. Acestea fac lucrurile dificile atunci când doresc, iar restricțiile lor pot fi frustrante să lucreze. Dacă sunteți un utilizator cu experiență, este posibil să constatați că GoDaddy funcționează bine pentru dvs., dar dacă încercați să obțineți un site web și să funcționeze ca starter, poate doriți să mergeți într-o direcție diferită.

GoDaddy nu este pentru toată lumea, dar pentru prețurile lor scăzute și serviciul extraordinar pentru clienți, ai putea face mai rău. Acestea oferă o mulțime de produse și servicii pe care alte site-uri de găzduire web nu le pot beneficia și la un preț competitiv. Dacă intenționați să găsiți o soluție pe termen lung pentru nevoile dvs. de găzduire web, GoDaddy poate fi o companie potrivită. Dacă puteți privi istoricul lor și sperați că în viitor vor plănui să se schimbe în bine, atunci GoDaddy poate fi potrivit pentru dvs. Se preferă și ceea ce sunteți dispus să vă ocupați. Dacă decideți să mergeți cu ei, dar vă dați seama că nu sunt potriviți pentru dvs., fiți pregătiți să faceți față multor bariere, chiar dacă intenționați să transferați doar numele dvs. de domeniu.

Alte gazde WordPress administrate:

 • SiteGround
 • Motor WP
 • Pagely
 • Bluehost WordPress Cloud

Notă: începând cu 2019, puteți obține GoDaddy Managed WordPress Hosting pentru doar 1 USD / lună cu acest link (un cupon special GoDaddy Managed WordPress Hosting). Acesta este un SCREAMING DEAL și nu se așteaptă să dureze foarte mult.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map