HostGator WordPress Cloud Recenzije svibanj 2020. – sjajan proizvod?

HostGator WordPress Cloud Recenzije svibanj 2020. – sjajan proizvod?

HostGator WordPress Cloud Recenzije svibanj 2020. – sjajan proizvod?

Što je HostGator WordPress Cloud Hosting?

HostGator je Subway hosting – pristojan, jeftin i svugdje.


Oblak HostGator WordPress je različit.

Ovo je njihova verzija onoga što rade i druge hosting hosting tvrtke – tvrtke poput WP Engine, SiteGround i A2 hostinga.

Koliko je dobar WordPress Cloud Hosting?

Recimo samo da je bolji od njihovog standardnog hostinga – na bolje.

Oblak Cloud HostGator WordPress 3.7 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (3 glasova) Pros

 1. 2.5x brže hosting
 2. Sigurnosne značajke
 3. Ubrzati

kontra

 1. Pitanje vremena čekanja za podršku
 2. Problem s vremenom
 3. Rezervne naknade i cijene

SummaryWordPress Cloud nova je usluga za hosting za Hostgator.com. WordPress Cloud hosting na Hostgatoru nudi preko dva i pol puta veću brzinu, naprednije sigurnosne značajke i dodatni bonus besplatnih migracija. Hostgator kupcima nudi ukupno tri plana za WordPress Cloud hosting: Starter plan, Standard plan i Business Plan. Prvo, Starter plan započinje s 5,95 USD mjesečno i uključuje hosting jedne web stranice, 25k posjeta mjesečno, 1GB sigurnosnih kopija i preko 50GB prostora za pohranu. Nakon toga, standardni plan počinje od 7,95 USD mjesečno i uključuje hosting 2 web stranice, 200k posjeta mjesečno, 2GB sigurnosnih kopija i više od 150GB u skladištu. I na kraju, poslovni plan započinje s 9,95 USD mjesečno i uključuje hosting 3 web stranice, 300k posjeta mjesečno, sigurnosne kopije 3GB i neograničenu količinu prostora za pohranu. Međutim, sva tri plana dijele pet važnih značajki. Svi planovi uključuju globalni CDN i automatsko uklanjanje zlonamjernog softvera, može ugostiti neograničenu količinu korisničkih adresa e-pošte, ponuditi do 100 USD kredita Google Awards i dijeliti SSL certifikate. Support3.5Speed4Features3.5Value4Transparency3.5

Naš službeni pregled oblaka hostinga WordPress WordPress

WordPress Cloud hosting na HostGatoru je preko dva puta brži od WordPress Cloud hosting usluga na ostalim web hosting platformama.

Dobro ste pročitali – 2x brže!

Dolazi s upravljačkom pločom koja je čista i jednostavna za uporabu, te dodatnim bonusima besplatnih migracija i svu pomoć koja će klijentima trebati putem stručnog tima stručnjaka za tehničku podršku. Također dolazi s puno više značajki, plus velike uštede i još veću vrijednost.

Pročitajte dalje za više detalja o prvih pet najboljih značajki (i pet nedostataka) WordPress Cloud hostinga na HostGatoru.

Najbolje značajke HostGator WordPress Cloud Hosting (profesionalci)

WordPress Cloud hosting samo je jedan od mnogih različitih i izvrsnih web hosting usluga, planova i značajki koje HostGator kao platforma za web hosting može ponuditi.

Jedna od najpoznatijih i dobro nagrađenih platforma za web hosting u svijetu, HostGator.com može pomoći kupcima da započnu s razvojem i upravljanjem vlastite web stranice (i internetskog poslovanja) zahvaljujući tehničkoj podršci HostGator.com 24/7/365, besplatni alati za izradu web stranica, uključujući preko 4500 jedinstvenih predložaka web stranica, besplatni softver za kupovinu web stranica i poduzeća za e-trgovinu, 45-dnevno jamstvo povrata novca i „idealna“ ocjena i reputacija za hosting WordPress.

Na svakom planu postoje veliki paketi s visokom i vrijednom vrijednošću koje HostGator.com nudi, a koji uključuju širok spektar alata i garancija za svaku kupljenu uslugu plana hostinga. To uključuje alate za izgradnju web mjesta, instalacijske skripte i garancije povrata novca. Ostale značajke uključuju: neizmjereni prostor na disku i širinu pojasa koji se ne ograničava na količinu i / ili veličinu datoteka koje se izravno odnose na vašu web stranicu, kao i bez ograničenja u prijenosu podataka; besplatni alati za izgradnju web mjesta koji uključuju tisuće predložaka web stranica i najnoviji alati za izgradnju i povlačenje; jednostavna upravljačka ploča ili cPanel za koje se tvrdi da je najpopularnija na svijetu; sposobnost stvaranja onoliko adresa e-pošte i prosljeđivanja e-pošte koliko je potrebno zahvaljujući neograničenoj značajki adrese e-pošte koja je uključena u gotovo sve planove hostinga koji se nude na web mjestu; tehnička podrška koja je dostupna 24/7/365 radi pružanja pomoći putem više različitih kanala kao što su e-pošta, chat uživo i telefon; i 45-dnevno jamstvo povrata novca u slučaju zadovoljstva kupaca u prvih 45 dana nakon početne kupnje plana. Zahvaljujući mnogim poslovnim partnerstvima, svaki plan na HostGator.com, uključujući sva tri plana za uslugu hostinga WordPress Cloud, uključuje ove dodatne pogodnosti: besplatan unos za vaše poslovanje na Yellow Pages, ponuda u iznosu od 100 USD za Google Adwords, 50 USD bonusa za Bing i Yahoo tražilicama, i naravno, besplatan pristup svim raznim i najnovijim alatima za bloganje za WordPress.com.

1) Brzina do punjenja

WordPress Cloud Hosting na HostGatoru ima preko dva i pol puta veće brzine učitavanja u odnosu na WordPress Cloud hosting usluge na web-lokacijama njihovih konkurenata..

To je u velikoj mjeri zahvaljujući super nabijenoj arhitekturi oblaka, poslužiteljima male gustoće, CDN-u i više slojeva predmemoriranja. Korisnici HostGator će također moći učinkovitije upravljati sadržajem na svojim web stranicama, omogućujući zahtjeve za dinamičkim sadržajem koji se obrađuju velikom brzinom. WordPress Cloud hosting na HostGator.com učinit će upravljanje i organiziranje web stranica, prijenos i dijeljenje sadržaja na te web stranice, mnogo bržim i jednostavnijim nego prije. WordPress Cloud hosting na HostGator.com spriječit će usporavanje zaostajanja i prijenosa usporavajući poslovanje korisnika.

2) Prikladna jednostavnost

WordPress Cloud hosting na HostGatoru korisnicima omogućuje lakši pristup važnim i pojedinačnim datotekama, obnavljanje baze podataka i više računa e-pošte putem jednog portala.

To čini upravljanje web stranicom (i tvrtkom) mnogo jednostavnijim, praktičnijim i učinkovitijim. WordPress Cloud hosting na HostGator.com također dolazi s upravljačkom pločom koja je čista i jednostavna za korištenje. Upravljačka ploča je WordPress Cloud sučelje koje je usmjereno na unapređenje i poboljšanje upotrebljivosti, što znači minimiziranje složenosti tradicionalnog web hostinga. Također nudi dodatnu prednost automatske izrade sigurnosnih kopija s jednostavnim obnavljanjem jednim klikom, što ga čini prilagodljivim za potpuno ili sigurnosno kopiranje. Upravljačka ploča je također odgovorna za lakši pristup više računa e-pošte za korisnike.

3) Napredna sigurnost

WordPress Cloud hosting na HostGator.com dolazi s naprednim sigurnosnim značajkama za bolju zaštitu web stranica i oblaka korisnika (i svih važnih podataka pohranjenih u njima, poput poslovnih dokumenata koji sadrže osjetljive podatke klijenta) od hakiranja, virusa i zlonamjernog softvera i drugih prijetnji kibernetičke sigurnosti. Ove napredne sigurnosne značajke omogućuju korisnicima bolje i lakše praćenje i dodjelu dodatnih resursa. Korisnici će također imati potpunu i potpunu kontrolu nad njihovom uporabom, bez iznenađenja.

4) bešavna skalabilnost

HostGator.com platforma za hosting hostinga WordPress obećava da će pružiti maksimalnu vrijednost i mnogo optimalnih značajki u usporedbi s ostalim WordPress Cloud hosting planovima na web stranicama drugih pružatelja usluga web hostinga. Jedna od tih optimalnih značajki uključena u planove HostGator.com WordPress Cloud Hosting jesu besplatne migracije. Besplatna usluga migracije s WordPress Cloud hostingom na HostGator.com prenosit će postojeću web lokaciju korisnika WordPress Cloud na HostGator.com za web hosting. Tim stručnjaka za tehničku podršku i korisničku podršku HostGator.com, koji će biti spomenut detaljnije u nastavku, može pomoći kupcima kroz proces prijenosa kako bi osigurali da sve ide glatko.

5) Vrhunska podrška

Da zaključimo, WordPress Cloud hosting na HostGator.com pruža odličan tim stručnjaka koji mogu pomoći kupcima u svemu što im može biti potrebna. Tim za tehničku podršku i korisničku podršku HostGator.com pruža korisnicima odgovore u stvarnom vremenu i uvijek su dostupni telefonom, 24/7 i 365 dana u godini. Ove savjetodavne usluge uključene su u neke od WordPress Cloud hosting planova kako bi se osiguralo da kupci imaju sve što im je potrebno da započnu s pravom nogom i u pravom smjeru. Također, kupci će otkriti vrlo vrijedne savjete i alate s upravljanom WordPress Cloud hosting platformom kojom upravlja HostGator.com. Oni uključuju lakši pristup popularnim WordPress predlošcima na MOJO tržištu.

Iako su ovo prvih pet najboljih značajki WordPress Cloud hostinga na HostGator.com, to nisu jedine zadivljujuće značajke koje WordPress Cloud hosting na HostGator.com može ponuditi. Ostale velike prednosti i značajke uključene su u velike snopove svakog plana koji HostGator.com nudi. Postoji mnoštvo alata i garancija za svaku kupljenu uslugu plana hostinga. Tu se ubrajaju alati za izgradnju web mjesta, instalacijski skripti i garancije povrata novca, kao i neograničeni prostor na disku i širina pojasa koji se postavlja bez ograničenja na količinu i ili veličinu datoteka direktno povezanih s vašom web stranicom, kao i bez ograničenja podataka prijenos; besplatni alati za izgradnju web mjesta koji uključuju tisuće predložaka web stranica i najnoviji alati za izgradnju i povlačenje; jednostavna upravljačka ploča ili cPanel za koje se tvrdi da je najpopularnija na svijetu; sposobnost stvaranja onoliko adresa e-pošte i prosljeđivanja e-pošte koliko je potrebno zahvaljujući neograničenoj značajki adrese e-pošte koja je uključena u gotovo sve planove hostinga koji se nude na web mjestu; tehnička podrška koja je dostupna 24/7/365 radi pružanja pomoći putem više različitih kanala kao što su e-pošta, chat uživo i telefon; i 45-dnevno jamstvo povrata novca u slučaju zadovoljstva kupaca u prvih 45 dana nakon početne kupnje plana. Zahvaljujući mnogim poslovnim partnerstvima, svaki plan na HostGator.com, uključujući sva tri plana za uslugu hostinga WordPress Cloud, uključuje ove dodatne pogodnosti: besplatan unos za vaše poslovanje na Yellow Pages, ponuda u iznosu od 100 USD za Google Adwords, 50 USD bonusa za Bing i Yahoo tražilicama, i naravno, besplatan pristup svim raznim i najnovijim alatima za bloganje za WordPress.com.

Downsides HostGator WordPress Cloud Hosting (nedostaci)

1) Složeni upiti

Uobičajena pritužba koja je pronađena u recenzijama kupaca u vezi s kvalitetom usluga podrške HostGator.com za hosting u WordPress Cloudu bila je ta da se trenutni tim za podršku na HostGator.com čini sposobnijim rješavati više osnovnih upita, ali ne može ili ne želi pomoći u složenijim tehničkim pitanjima..

2) Vrijeme čekanja za podršku

Još jedna uobičajena pritužba koja je pronađena u recenzijama kupaca u vezi s kvalitetom usluga podrške HostGator.com za hosting u WordPress Cloudu bila je količina vremena koju kupci moraju čekati da se povežu sa članom tima za podršku. Iako imaju korisničku i tehničku podršku koja je dostupna na telefon 24/7/365, mnogi se kupci žale da moraju čekati bilo gdje između 10 i 20 minuta samo da bi se povezali s nekim.

3) Loše vrijeme

Iako su se mnogi kupci u ovim recenzijama pohvalili divnim značajkama i prednostima koje je WordPress Cloud hosting na HostGator.com mogao ponuditi, jedna uobičajena pritužba koja se odnosi na te značajke u ovim recenzijama bila je da je unatoč tehničkoj lakoći i nadmoći, loš produžetak bio glavni propust. Uptime se odnosi na količinu vremena u kojem radi tehnološki uređaj poput računala, a loše radno vrijeme znači da je platformom bilo teže upravljati i raditi nakon određenog vremena. Što se tiče usluga WordPress Cloud hostinga na HostGator.com, to bi značilo da će nakon korištenja platforme određeno vrijeme poslužitelji postajati sve teže i teže rješavati. Vrijeme produživanja je samo 99,85%.

4) Rezervne naknade

U većini pregleda kupaca pronađene su i dvije uobičajene žalbe u vezi s plaćanjem planova i usluga za značajke hosting hostinga WordPress Cloud Cloud HostGator.com. Jedna od njih bila je i dodatna naknada za značajke automatizirane izrade sigurnosnih kopija. Ove besplatne automatizirane sigurnosne kopije zapravo su ručne sigurnosne kopije koje su prema zadanim postavkama već uključene u cPanel, dok stvarne automatizirane sigurnosne kopije dolaze s dodatnom godišnjom naknadom od 15,95 USD.

5) Trikovi s cijenama

Drugi je uobičajeni prigovor kupaca u vezi s plaćanjem bio trik u cijenama, posebno kod Standardnog plana. Cijene web hostinga mogu biti varljive jer imaju tendenciju da nude samo najniže cijene za dulje rokove. Na primjer, kupci će možda morati koristiti pružatelja usluga web hostinga samo 3 godine dok ne postanu podobni za promotivne cijene odražene na njihovoj web stranici. Ako se korisnici na početku prijave, ako žele pravi mjesečni ili godišnji plan s niskim promotivnim cijenama i naknadama koji se odražavaju na web stranici, tada cijene i naknade mogu skočiti bilo gdje od 50% do 150% više. Pružatelji usluga web hostinga mogu također prevariti kupce nudeći ove niske cijene i naknade za prvi početni rok jednog od njihovih planova, posebno njihove planove najbolje vrijednosti (u slučaju HostGator.com, njihov preporučeni Standardni plan). Nakon što termin istekne i vrijeme je za obnovu plana, cijene bi se mogle vratiti na njihov “uobičajeni” ili istinski iznos koji, opet, može biti dvostruki ili utrostručeni promotivne cijene odražene na web mjestu.

Poanta:

Dno crta je da, iako nije savršena, i postoje neke mane ili problemi koje je potrebno razmotriti i osvijestiti imate li nekoga tko pokušava pronaći najboljeg pružatelja usluga web hostinga za vas i vaše potrebe za web hostingom, WordPress Cloud hosting na HostGator.com i dalje je velika vrijednost web hosting usluge koja nudi mnogo sjajnih funkcija. Iako HostGator.com ima ne baš zvjezdanu reputaciju u službi za korisnike, problem s lošim produženim radom i škakljivim naknadama, WordPress Cloud hosting na HostGator.com i dalje osvaja bodove za veliku brzinu, naprednu sigurnost, jednostavnost i skalabilnost. WordPress Cloud hosting na HostGator.com je program i platforma koja je čista, jednostavna i laka za uporabu, a sigurna je i od prijetnji kibernetičkom sigurnošću koje mogu zapasti u računalstvo u oblaku i ozbiljno narušiti internetske tvrtke, poput zlonamjernog softvera, virusa i hakera. Općenito, WordPress Cloud hosting na HostGator.com trenutno kombinira dvije najveće stvari u internetskom poslovanju: popularno web mjesto za bloganje medija za WordPress i vrlo praktičan i vrijedan Cloud, čineći web hosting i vođenje vašeg poslovanja na mreži mnogo lakšim, učinkovitijim i ugodnijim..

Ali opet, ako ste netko tko pokušava pronaći najboljeg davatelja usluga web hostinga za vas i vaše potrebe interneta, onda je dobro istražiti i usporediti različite pružatelje usluga web hostinga kako biste vidjeli koji najbolji odgovara vašim potrebama i koji je najbolje odgovara za vas i vaše mrežno poslovanje.

Pa kako se WordPress Cloud hosting na HostGator.com postavlja naspram planova i usluga hostinga za WordPress Cloud na platformama konkurenata HostGator.com?

U pogledu uštede i vrijednosti, WordPress Cloud hosting na HostGator.com-u nadmašio je dva konkurenta: WP Engine i Media Temple. Standardni plan HostGator.com nadmašuje osobne planove na obje platforme, a WP Engine nudi planove za više od 29 dolara mjesečno s ponuđenih samo 10 GB prostora za pohranu, a Media Temple nudi planove za više od 20 dolara mjesečno, a nudi se samo 20 GB prostora za pohranu, a ni jedan planira ponuditi host adrese e-pošte. Ova dva plana blijeda su u usporedbi s standardnim planom HostGator.com mjesečno 7,95 dolara s 150 GB prostora za pohranu, kao i neograničenom količinom korisničkih adresa e-pošte za smještaj..

Prema nedavnom popisu koji sadrži detalje najboljih najboljih pružatelja usluga web hostinga za novu godinu, HostGator.com visoko je na popisu časnih spomena. Najbolja tri pobjednika najboljih pružatelja usluga web hostinga za 2017. godinu bili su po redu, SiteGround, IPage i BlueHost. Za časne spomene, HostGator.com dolazi odmah nakon EHost-a i neposredno prije InMotion Hosting. HostGator.com također je pobijedio A2 hosting, JustHost, HostPapa i Web Hosting Hub. Na temelju ocjena „vrlo dobrih“ urednika i „dobrih“ prosječnih ocjena korisnika, HostGator.com ima solidno i vjerodostojno u velikoj mjeri zahvaljujući svojoj reputaciji jednog od najpoznatijih i najpopularnijih pružatelja usluga web hostinga u svijetu, zdrave pomoći o nagradama i pozitivnim kritikama, jednostavne, a istovremeno robusne web hosting usluge i planove koji uvijek zadovoljavaju, i ostale značajke u kojima svi mogu uživati, kao što su jednostavni i neograničeni zajednički planovi i razni VP, prodavači i namjenski web hosting planovi i paketi..

Općenito, HostGator.com izvrstan je pružatelj usluga web hostinga ako jako razmišljate o korištenju ili vam je potreban pružatelj usluga web hostinga za vaše web mjesto i poslovanje u mreži sa sjedištem u oblaku WordPress Cloud. To je uglavnom zahvaljujući njihovom “idealnom” stajanju sa WordPressom i njihovom poslovnom partnerstvu s samom popularnom platformom za medijsko bloganje. Njihovi planovi i usluge koji se odnose na WordPress Cloud hosting također imaju mnogo sjajnih značajki, usprkos nedostacima koji su detaljno navedeni u ovom pregledu. Ukratko, ove vrijedne značajke i prednosti uključuju alate za izradu web stranica, instalacijske skripte i garancije povrata novca. Ostale značajke uključuju: neizmjereni prostor na disku i širinu pojasa koji se ne ograničava na količinu i / ili veličinu datoteka koje se izravno odnose na vašu web stranicu, kao i bez ograničenja u prijenosu podataka; besplatni alati za izgradnju web mjesta koji uključuju tisuće predložaka web stranica i najnoviji alati za izgradnju i povlačenje; jednostavna upravljačka ploča ili cPanel za koje se tvrdi da je najpopularnija na svijetu; sposobnost stvaranja onoliko adresa e-pošte i prosljeđivanja e-pošte koliko je potrebno zahvaljujući neograničenoj značajki adrese e-pošte koja je uključena u gotovo sve planove hostinga koji se nude na web mjestu; tehnička podrška koja je dostupna 24/7/365 radi pružanja pomoći putem više različitih kanala kao što su e-pošta, chat uživo i telefon; i 45-dnevno jamstvo povrata novca u slučaju zadovoljstva kupaca u prvih 45 dana nakon početne kupnje plana. Zahvaljujući mnogim poslovnim partnerstvima, svaki plan na HostGator.com, uključujući sva tri plana za uslugu hostinga WordPress Cloud, uključuje ove dodatne pogodnosti: besplatan unos za vaše poslovanje na Yellow Pages, ponuda u iznosu od 100 USD za Google Adwords, 50 USD bonusa za Bing i Yahoo tražilicama, i naravno, besplatan pristup svim raznim i najnovijim alatima za bloganje za WordPress.com. Ako želite i napredne sigurnosne značajke i veću skalabilnost, WordPress Cloud hosting na HostGator.com može biti samo savršen plan i pružatelj usluga web hostinga za vas i web mjesto vašeg mrežnog poslovanja..

Pregled dnevnika ažuriranja

 • 5. 5. 18 – Lagano ažurirajte dio sadržaja zbog gramatičkih pogrešaka. Poboljšana čitljivost brojenjem prednosti i nedostataka. Uključene korisne veze za prikaz hosta. Izmijenjena je oznaka naslova i uključuje emojije (zabavno!)

Oblačni planovi HostGator WordPress & cijena

cijene oblaka hostgator

Kliknite na sliku za više detalja.

Pogledajući gore navedene planove, odmah možemo vidjeti da su cijene prilično pristupačne. Mislim, upravo sam pretplaćen na HostGator plan od prije nekoliko godina gdje plaćam 12 dolara mjesečno – bio sam previše lijen da se prebacim!

Dnevnik ažuriranja

12.6.18. – Dodan odjeljak planova cijena s komentarom. Ažurirana ukupna ocjena kako bi bolje odražavala trenutno stanje proizvoda. Uskoro će stići više ažuriranja!

Pogledajte Službene stranice

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector