Ressenyes de LiquidWeb maig 2020: millor amfitrió i amfitrió web?

Ressenyes de LiquidWeb maig 2020: millor amfitrió i amfitrió web?

Ressenyes de LiquidWeb maig 2020: millor amfitrió i amfitrió web?

Contents

Què és Liquid Web Hosting?

Amb seu a Lansing, MI, l’equip de Liquid Web aspira a ser-ho Els humans més útils en allotjament&# x2122;. I amb més de 30.000 clients i un dels índexs de fidelització més alts de la indústria, pot ser molt bé. Han aconseguit aquesta reputació en part eliminant-se completament de la raça de rates d’allotjament compartida.


Ressenyes d'amfitrió web líquides

Ressenyes de líquids web amunt Doncs semblen molt útils, no??

Un cop més fort per a la gent de l’esquena: Liquid Web no ofereix cap allotjament compartit.

Es tracta d’una opció única en una indústria on l’allotjament compartit està per sobre i el fabricant de diners més gran per a la majoria dels principals jugadors. I aquesta decisió és una bona representació dels serveis d’allotjament de Liquid Web en general: destinen els seus recursos a crear i assegurar serveis d’alt nivell per a clients amb necessitats d’alt nivell.

Veure més funcions Ressenyes de LiquidWeb 4.4 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (18 vots) Pros

 1. Molt potent i flexible
 2. VPS excel·lents i plans d’allotjament dedicats
 3. Deliciós servei al client
 4. Garantia 100% de temps de vida

Contres

 1. Sense allotjament compartit
 2. Costos de correu electrònic addicionals
 3. Car per a principiants

Support4.5Speed4.5Features5Value4Transparency4

Revisió de l’allotjament web líquid

El partit ideal de Liquid Web és necessari. Perquè no busquen connectar-se ràpidament; els seus serveis gestionats i personalitzats estan destinats a perdurar-se.

Ells només volen que sigui el vostre host web, sinó que també són el vostre administrador de sistemes remots. Els seus gurus d’atenció al client romandran per telèfon fins a la nit.

Estan disposats a posar-ho tot en línia per demostrar que els importa, inclosa una Garantia 100% de temps de vida.

I si sou del tipus gelós, estareu encantats de saber que el pa i la mantega de Liquid Web són servidors dedicats a un sol client.

Perdoneu-nos la cursa-metàfora de la relació estesa, però és adequat. Perquè abans d’aconseguir un compromís amb Liquid Web, heu de saber que hi ha captura. I, per a molts, és un operador.

A través del tauler, Liquid Web els preus són considerablement superiors a la mitjana. Però valen la pena! És a dir, si els vostres projectes són d’alt nivell i prou ambiciosos per requerir els seus serveis.

• LiquidWeb és una bona elecció per a tu si …

 • Necessiteu un amfitrió que pugui gestionar projectes web extremadament ambiciosos, amb un alt nivell de personalització i suport.
 • Conegueu prou informació sobre l’allotjament web per posar-vos en problemes si heu intentat fer bricolatge. L’equip de Liquid Web tindrà l’esquena a mesura que desenvolupis la teva visió.
 • Voleu plans gestionats i un servidor dedicat sense estar limitat a WordPress.
 • És un administrador independent que gestiona diversos llocs de clients i busca una manera fiable i sense embussos d’optimitzar el costat de l’allotjament del teu flux de treball.

• La web líquida no és per a tu si …

 • Voleu començar un petit lloc web personal o busqueu un pla d’allotjament compartit. Liquid Web es colpeja a un nivell diferent.

  Millor alternativa

  Per obtenir plans d’allotjament compartits més bàsics, amb un servei d’atenció al client molt ben qualificat, una bona autonomia i excel·lents velocitats, consulteu SiteGround o A2 Hosting

 • Simplement no em puc estomacar tant, encara que suposi obtenir tant poder i tantes funcions.

  Millor alternativa

  DreamHost compta amb plans d’allotjament VP i WP gestionats a partir de menys de 20 dòlars / mes.

• Pros de l’allotjament web líquid

Liquid Web compta amb un impressionant catàleg de paquets de servidors, núvols i servidors gestionats per oferir-los a la part superior del mercat. Aquests són els aspectes que realment claven.

1. Ho vols? Ho construiran I gestionar-lo.

Liquid Web té massa paquets i serveis per cobrir succintament en una única revisió. Teniu un munt d’opcions dins de l’espai d’alt rendiment, des de Linux a Windows, VPS a hosting de núvols, servidors dedicats a WordPress gestionats i WooCommerce.

Però n’hi ha prou amb dir-ho, Liquid Web té els cervells, el braç i la flexibilitat per crear i gestionar eficaçment fins i tot les infraestructures més allotjades..

Normes PCI? Fàcil.

Compliment HIPAA? No hi ha cap problema.

Allotjament de distribuïdors? T’han tornat a fer.

Liquid Web pot dissenyar i gestionar solucions personalitzades a escala, des de startups inicials fins a corporacions empresarials. Les seves solucions d’allotjament personalitzades inclouen un gestor de comptes dedicat, que és fàcilment accessible i col·labora amb el vostre equip informàtic.

2. (Alguns) Humans més útils en allotjament

Liquid Web prioritza la vostra experiència com a client. Això ja es palesa en la seva elegant i moderna marca de marcatge i intuïtiva interfície de client.

I a l’hora de deslluir-vos del vostre antic host web, realment claven la transició.

Les migracions són gratuïtes i indolores i us permetran oblidar el vostre antic host en molt poc temps.

Però allà on brilla realment Liquid Web és el seu suport tècnic. Com que els seus productes són més econòmics i avançats, saben que tenen un calibre diferent de clients que el vostre host hosting compartit (no us odia! Ens encanten els allotjaments compartits barats tant com el següent tipus)..

Promesa d’atenció al client de líquids web

Promesa d’atenció al client de líquids web Liquid Web promet als seus clients que seran respostes a totes les consultes en un termini de 59 minuts.

En lloc de simplement servir de punt de contacte en moments de dificultat, l’equip de suport de Liquid Web s’esforça per actuar com un stand-in per a un administrador de sistemes assalariat in situ.

No solen solucionar problemes, actuen com a consultors de projectes.

I quan es tracta dels nivells més alts d’allotjament, la seva experiència no és inigualable. Esteu dissenyant una nova arquitectura de desplegament? Equilibrar el vostre emmagatzematge? Tingueu algunes preguntes sobre les necessitats de xarxa, SSL o requisits d’IP addicionals que voleu rebutjar d’algú que sap les seves coses?

Truqueu al vostre gestor de comptes de líquid web!

Tractaran la vostra consulta amb entusiasme, t’escoltaran de forma reflexiva i oferiran les solucions més econòmiques i d’implementació ràpida possibles.

Per a moltes empreses petites, aquest tipus d’expertesa pot donar suport al vostre creixement i estalviar diners.

3. Excel·lent velocitat i garantia 100% de temps de vida

Liquid Web no només presumeix d’algunes de les velocitats més ràpides de la indústria (mitjana 400ms), sinó que també ofereix SLA més generosa del sector: una garantia al 100% i una devolució de 10 vegades el cost de qualsevol temps d’inactivitat.

Com es poden fer exactes aquestes promeses ambicioses? Per una cosa, tots els centres de dades bàsics de Liquid Web són propietat privada i operen de Lansing a Phoenix a Amsterdam. Cada centre de dades està equipat amb xarxes redundants, aire central, seguretat al lloc i protegit de les falles d’energia. També funcionen amb una garantia de reemplaçament de maquinari de 30 minuts.

servidors web líquids a nosaltres ia Europa

servidors web líquids a nosaltres ia Europa Podeu provar la velocitat dels servidors de Liquid Web a Lansing, Phoenix i Amsterdam al seu lloc web.

És impossible garantir el temps de funcionament del 100%. Però Liquid Web s’aproxima força i està disposat a compensar les rares excepcions. I si el temps de funcionament del vostre lloc web és tan valuós que fins i tot uns minuts d’inici poden costar-vos grans dòlars, els alts preus de Liquid Web són més que realitzats per aquesta funció..

4. Funcions reflexives al voltant

Els plans d’allotjament web líquids estan embotits amb funcions atractives. Però, més enllà d’oferir dolços, realment creen una experiència que s’ajusta perfectament a allò que vol i necessita el seu objectiu demogràfic.

Preneu, per exemple, autònoms que gestionen diversos llocs web de clients. Per veure què havia d’oferir Liquid Web a aquest grup d’acollidors de clients, vam provar-ho Allotjament de WordPress gestionat per empreses per 149 dòlars / mes. Certament, un preu elevat, però aquí hi ha el que tenim a més de hosting optimitzat per WordPress:

Les especificacions

 • Espai per allotjar fins a 25 llocs
 • SSD de 150 GB
 • Trànsit i visualitzacions de pàgines il·limitades
 • Amplada de banda de 5TB

Els Bons

 • Accés il·limitat a la base de dades i al servidor
 • SSL automàtic per a cada lloc
 • Eines per a desenvolupadors com SSH, Git i WP-CLI
 • Inclou el complement de sincronització de iThemes

Aquest pla es contemplava tot allò que un autònom que allotjava diversos llocs de clients podria necessitar. Des de les migracions indolors fins a una interfície molt moderna, ja es van abordar alguns dels punts clau del objectiu demogràfic d’aquest pla.

PlanPersonalFreelanceProfessionalBusiness
# de llocs141025
Emmagatzematge SSD20 GB40 GB100 GB150 GB
Preu29 $ / mes69 $ / mes99 $ / mes149 $ / mes

Però on realment ens venia es trobava en els petits detalls integrats al tauler de comandament: la possibilitat de fer llocs de plantilla amb un sol clic, etiquetar els vostres llocs per organitzar-vos internament, crear fàcilment visualitzacions protegides amb contrasenya, descarregar registres d’accés i d’errors i fer comparacions visuals. dels vostres llocs de seguretat.

experiència útil per a l'usuari d'allotjament web de wordpress líquid

experiència útil per a l'usuari d'allotjament web de wordpress líquid Detalls reflexius com aquests mostren el bé que Liquid Web entén els fluxos de treball i els punts de dolor dels desenvolupadors.

Les taules de taula dels clients poques vegades són tan utilitzables. En el cas de molts amfitrions, potser és més fàcil simplement marcar la pàgina d’administració de WordPress per a cada URL que gestioneu en lloc de preocupar-vos del tauler de servei d’allotjament, tret que la vostra tasca es refereixi a l’allotjament.

El quadre de comandament de Liquid Web proporciona un accés senzill a tots els vostres llocs de manera deliciosa i intuïtiva.

allotjament de wordpress gestionat per web líquid

allotjament de wordpress gestionat per web líquid Un tauler ordenat i ordenat on podeu accedir i gestionar fàcilment tots els vostres llocs? Per què és tan rar!

• Cons de l’allotjament web líquid

Cap webhost és l’adequat per a tothom. Això pot ser més cert a Liquid Web que a qualsevol altre host que hem revisat.

No ens equivoquem!

Pensem que són una excel·lent concordança per als clients que necessiten serveis d’alt rendiment. Però simplement no és el cas de la gran majoria de persones que busquen allotjament web.

1. No hi ha allotjament compartit

En cas de perdre-ho, Liquid Web no ofereix cap pla d’allotjament compartit. Si això és el que estàs buscant, busca en un altre lloc. Ho sentim (no ho senteixen).

2. Costos inicials i guanys a llarg termini

Ja ho hem esmentat moltes vegades en aquesta revisió, però Liquid Web és car.

A la pràctica totalitat de tots els serveis que ofereixen, els seus plans cauen al costat de l’espectre “més car que la mitjana” de l’espectre.

A canvi de costos elevats a l’alça, però, Liquid Web ofereix una increïble garantia al màxim del 100%, velocitats de pàgina ràpides i lluminoses, assistència d’alt nivell i tot el que heu de pagar per altres llocs..

Haureu de fer les matemàtiques vosaltres mateixos per veure si això satisfarà les vostres necessitats específiques.

3. Els costos de correu electrònic poden afegir-se ràpidament

L’allotjament de comptes de correu electrònic costa més amb Liquid Web: a partir d’1 dòril per safata d’entrada al mes. Aquest és un preu raonable i les seves solucions d’allotjament de correu electrònic són robustes, però no tots els clients necessiten serveis d’allotjament de correu electrònic de nivell superior a negocis.

Teniu especial precaució si migreu des d’un host que ofereixin bústies de sortida il·limitades. Els costos poden augmentar-se ràpidament. Si teniu una llarga llista d’adreces de correu electrònic associades al vostre domini, potser voldreu pensar dues vegades (o almenys konmari la llista) abans de canviar a Liquid Web.

Plànols d'allotjament per correu electrònic líquid

Plànols d'allotjament per correu electrònic líquid Liquid Web té molt bonic raonament convincent per què no ofereixen allotjament de correu electrònic com a paquet amb el vostre servidor.

A més, les bústies de pagament no sempre són la política. L’estructura de preus per safata d’entrada es va introduir el 2017, molt per a la sorpresa i el menyspreu de diversos clients existents.

Això ens porta a la nostra última web de Liquid Web …

4. El caos organitzatiu, de vegades, molesta al seu cap lleig

En els últims anys, Liquid Web va adquirir WiredTree i Rackspace Cloud i va portar els seus clients sota la seva ala.

Tot i que molts clients gairebé no van notar cap transició, el canvi va deixar que alguns clients heretats es van sentir cremats i van provocar que alguns clients existents percebessin un descens temporal del servei..

Els temps de resposta més baixos, els problemes de facturació i els pics de temps d’inactivitat són més lents, en certa mesura, comprensibles en els moments de transició. Sobretot quan es tracta de serveis d’allotjament d’alt nivell.

Tingueu en compte que, per molt dedicat i conegut que sigui l’equip de Liquid Web, no tenen antecedents impecables a l’hora d’organitzar-se internament i mantenir els clients al corrent de grans canvis..

• Revisió del pla d’iniciació de WooCommerce gestionat per líquids per web

Potser en part degut a que els seus serveis són a tots els costats de l’espectre, Liquid Web ha començat a oferir plans de WooCommerce gestionats a un preu competitiu.

 

El pla per a principiants comença a partir de 39 dòlars el mes, cosa que el fa poc més car que el pla comparable de Shopify. El que distingeix el paquet WooCommerce Beginner de Liquid Web de Shopify és l’àmplia gamma de funcions incloses i les limitacions severes:

Al costat amunt …

El paquet WooCommerce per a principiants de Liquid Web ofereix una llista de funcions més robusta que qualsevol altre pla del mercat. Aquestes característiques inclouen:

 • Sense comissions de transacció
 • Comptes de personal / administrador sense límits
 • Informes i facturació sofisticats
 • Surt de les ofertes i tarifes d’enviament en directe
 • Paquets de productes, augments i vendes creuades de productes
 • Llistes de desitjos
 • Gestió abandonada del carret a través de Jilt
 • Certificat SSL gratuït
 • Beaver Builder arriba de sèrie
 • Tots els connectors IconicWP disponibles de forma gratuïta per instal·lar
 • Milers de bells temes gratuïts de iTheme

A la part baixa …

El paquet WooCommerce per a principiants de Liquid Web et limita a TANT una tapa en 15 productes amb transaccions il·limitades O productes il·limitats amb una tapa a 150 comandes al mes.

És molt d’estimar, però també de molt pensar. Sigui com sigui, és una oferta única. Per què Liquid Web triaria ser tan generós amb funcions per una banda, i tan fastigós amb taps de producte per l’altra?

La nostra teoria: aquest paquet de preus competitius sembla una oferta de Liquid Web per atreure un entorn diferent de clients. És a dir, els que d’altra manera poden tenir por pels seus elevats preus.

Oferir un pla de $ 39 / mes pot donar a Liquid Web l’oportunitat de guanyar clients que tinguin consciència pressupostària amb les seves funcions fantàstiques, una assistència al client meravellosa i una fiabilitat sòlida (com es detalla a la revisió anterior) per aconseguir que es quedin enganxats i, eventualment, vendre’ls en un pla més gran i més car.

Bona estratègia, cert?

Segur: potser serà millor si saps que aquest és el seu pla de joc abans d’inscriure’t al paquet Beginner.

Segons la nostra opinió, el pla d’entrada de WooCommerce de Liquid Web és senzill no és sostenible per a qualsevol negoci de comerç electrònic amb plans per anar escalant gradualment. En cas que la vostra botiga superi les limitacions del Pla per a principiants, haureu d’estar a punt de superar el doble del vostre pagament mensual per passar al següent nivell d’allotjament administrat per a WooCommerce..

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Preu39 $ / mes99 $ / mes125 $ / mes149 $ / mes
Comandes & ProductesProductes il·limitats O comandes il·limitatsIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Certificat SSL.GratuïtGratuïtGratuïtGratuït
Jilt InclòsInclòsInclòsInclòs
Castor ConstructorInclòsInclòsInclòsInclòs
ComplementsSuport per a AliExpress i 20+ proveïdorsPlataforma multi-venedors, integració Dokan, Stripe

Per molt excel·lents que els serveis de Liquid Web, és una inclinació forta que no tots els propietaris de negocis estan disposats a escalar tan ràpidament. Tot i que l’impressionant feix de funcions que ofereix Liquid Web (fins i tot per als clients del Pla d’iniciació) pot semblar un avantatge enorme respecte al pla menys costós de Shopify (on costen addicionals aquests bons), depèn realment de la manera de pensar en fer créixer la vostra botiga..

Alguns clients poden preferir recollir cirera i pagar un suplement per determinades funcions a mesura que sorgeixi la necessitat, sempre que es pugui expandir el seu catàleg de productes i les transaccions mensuals sense límits. Si aquest estil de creixement és més el que teníeu en compte, el Pla per a principiants de WooCommerce de Liquid Web probablement no és per a vosaltres..

funcions d’allotjament de comerç web woo líquid

funcions d’allotjament de comerç web woo líquid Aquesta és una llista bastant extensa de funcions, però hi ha una captura.

Dit això, hi ha dos casos d’ús en què podríem veure aquest pla brillant. El pla d’iniciació de WooCommerce de Liquid Web és perfecte per a vostès si:

 • El vostre negoci de comerç electrònic té una sofisticada estratègia de màrqueting i un catàleg limitat de productes de gamma alta. Si mai no teniu previst vendre més de 15 productes o conservar un inventari mensual de més de 150 articles, i el vostre lloc web atrau un flux lleuger però constant de clients qualificats, podreu acollir el vostre negoci amb aquest pla per sempre..
 • Acabeu de planificar un llançament suau del vostre lloc de comerç electrònic amb una selecció limitada de productes de moment. Això us donaria temps per utilitzar totes les excel·lents eines que proporciona Liquid Web sense cap cost addicional per finalitzar la vostra estratègia de màrqueting i flux de treball. I, un cop estàs preparat per debutar, estaràs bé d’accedir a un dels plans d’alt rendiment molt més costosos de Liquid Web..

Apostem que no us decebeu amb els serveis de Liquid Web si inicieu la sessió al seu pla de gestió WooCommerce per a principiants. Com hem detallat anteriorment, Liquid Web és tan ràpid i tan fiable i el seu equip de suport és tan excepcionalment útil que la gran majoria dels seus clients consideren que els preus més alts estan més que justificats..

Sabeu només que aquest pla d’entrada WooCommerce no està creat per créixer amb vosaltres, sinó que està creat per aconseguir que us enganxin!

• La línia de fons

Liquid Web s’esforça a ser el millor proveïdor d’allotjament web del mercat i això es reflecteix en els seus elevats costos. Però no hauríeu llegit al final d’aquesta revisió si us haguessin espantat pels preus elevats, ara??

Liquid Web resideix en una lliga diferent de les empreses que guanyen els seus diners principalment mitjançant hosting compartit. En el nínxol d’alt rendiment del mercat, ofereixen una cartera de productes a la mida dels vostres projectes més ambiciosos. Els seus serveis són flexibles, fiables i compten amb un personal d’assistència altament conegut que requereix el temps i l’estrès de la gestió del servidor fora de la vostra placa..

Veure més funcions

Preguntes freqüents

LiquidWeb ofereix allotjament o Linux o Windows?

Els seus serveis d’allotjament web inclouen allotjament Windows i Linux.

LiquidWeb intentarà augmentar el meu preu quan toqui renovar el meu contracte?

No, el seu preu hauria de mantenir-se constant amb la seva estructura de preus existent.

Obteniu un nom de domini gratuït inclòs al meu pla d’allotjament web?

Sí, cada compte d’allotjament web rep 1,3 o 5 noms de domini gratuïts, segons les necessitats de cada client.

LiquidWeb ofereix privadesa del nom de domini WHOIS?

Sí, per un suplement, els clients poden afegir privadesa WHOIS al seu pla d’allotjament web.

LiquidWeb té servei de servidor privat virtual (VPS)?

Absolutament. En realitat ofereixen deu nivells diferents de servei VPS amb emmagatzematge SSD (SSD) que es pot personalitzar per satisfer les vostres necessitats individuals.

On es troba aquest servei d’allotjament web?

LiquidWeb es troba a Lansing, Michigan, EUA.

Quins llenguatges de programació suporta LiquidWeb?

LiquidWeb és compatible amb Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl i PHP.

LiquidWeb té algun programa d’afiliació?

Sí, tenen un programa senzill que paga el mateix per cada referència derivada. Els imports de pagament segueixen sent els mateixos, independentment de quantes derivacions afiliats generin, de manera que la comissió de la primera derivació és la mateixa que la 10.000a.

Puc allotjar WordPress al servei de LiquidWeb?

Absolutament. WordPress és totalment compatible amb aquest servei d’allotjament web.

LiquidWeb té inclòs algun programari de creació de llocs web inclòs?

No hi ha cap programari de creació de llocs web inclòs, però proporcionen accés a plataformes com WordPress i Joomla per facilitar-vos la creació del vostre lloc web si voleu.

Puc utilitzar PrestaShop amb hosting de LiquidWeb?

Sí, podeu instal·lar fàcilment el programari de comerç electrònic PrestaShop als servidors si voleu.

Què tan fàcil és moure la instal·lació de WordPress a LiquidWeb?

Migrar de WordPress a LiquidWeb és senzill i s’inclou amb els seus serveis de migració. També podeu utilitzar l’eina de gestió del tauler de control per fer-ho fàcilment.

Què passa amb els llocs pesats d’imatge de LiquidWeb? Estan bé??

Mentre la compra d’amplada i amplada de banda sigui adequada, les imatges no suposaran cap problema. Els seus equips de primera línia poden manejar-lo fàcilment.

Tens un tauler de control d’usuari amb el servei LiquidWeb?

Sí, teniu un panell de control cPanel o WHM, segons si allotgeu productes basats en Windows o Linux. Proporcionen tot el que necessiteu per gestionar els vostres llocs web.

Quin tipus de garantia ofereixen?

LiquidWeb té una garantia de temps de vida al 100%. Si perdeu servei per qualsevol motiu, rebreu crèdits de servei futurs automàticament.

LiquidWeb té serveis de xarxa de distribució de contingut (CDN)?

Sí, els serveis CDN s’inclouen amb tots els contractes d’allotjament.

Amb quina freqüència realitza còpies de seguretat de LiquidWeb?

Realitzen còpies de seguretat cada nit a un servidor fora del lloc per a la vostra seguretat.

Quantes adreces de correu electrònic es permeten amb l’allotjament de LiquidWeb?

El nombre de correus electrònics i emmagatzematge de correu electrònic és il·limitat en comprar un pla d’allotjament web.

LiquidWeb ofereix un descompte per a estudiants?

Sí, podeu trobar el descompte d’estudiants al seu lloc web i les organitzacions sense ànim de lucre també podran rebre un descompte si en demanen un.

Què passa amb la transmissió de vídeo? Què tan bé funciona LiquidWeb per això?

La seva plataforma compartida funciona raonablement per a la transmissió de vídeo, però es recomana utilitzar llocs dedicats o un lloc que es publiqui en VPS per a transmissions de vídeo de qualitat..

LiquidWeb ofereix espai d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitats?

Sí, ofereixen tots dos, però es reserven el dret a revocar els privilegis si troben maltractament o excés d’ús.

Tinc quatre llocs web. Quin dels serveis de LiquidWeb funcionaria per allotjar els meus llocs?

Cadascun dels plans d’allotjament de LiquidWeb és capaç de manejar quatre llocs web alhora.

Quins són els períodes de contracte de hosting de LiquidWeb?

El client pot triar entre contractes d’allotjament web mensuals, anuals o plurianuals. És més rendible triar un termini més llarg.

Quines són les meves opcions de pagament si tinc LiquidWeb?

Accepten transferències bancàries, Paypal i la majoria de targetes de crèdit importants com a pagament per serveis.

El meu lloc web de comerç electrònic funcionarà bé mitjançant LiquidWeb?

Sí, els seus plans d’allotjament web funcionen molt bé amb tots els llocs de comerç electrònic, donant suport a funcions com ara carros de la compra i Secure Sockets Layer (SSL) per a la seguretat.

LiquidWeb és un producte segur d’allotjament web?

La infraestructura d’aquesta empresa estableix l’estàndard de la indústria per a la seguretat amb un seguiment constant, personal de lloc i les últimes tecnologies de tallafoc. Quan es tracta de seguretat, se situen per davant de la corba.

On són exactament els centres de dades de LiquidWeb ubicats físicament?

LiquidWeb disposa de quatre centres de dades actualment, amb un a Phoenix Arizona i tres més a l’estat de Michigan.

Pot ajudar-me a LiquidWeb a transferir els meus llocs web existents al servei? No tinc temps ni coneixements per fer-ho.

Sí! Tenen un equip de migració de llocs que l’única tasca és ajudar-vos a transferir els llocs existents al vostre nou servei d’allotjament web. El canvi d’allotjament web no ha estat mai indolor.

Quin tipus d’assistència al client està disponible si tinc algun problema?

LiquidWeb té servei d’atenció al client 24 hores i 24 hores per telèfon o xat al seu lloc web. L’equip d’assistència només parla anglès.

Què passa si no estic satisfet amb el servei d’allotjament web?

Si no estàs satisfet amb el rendiment de LiquidWeb, tenen una garantia de devolució de 30 dies a tots els productes i serveis disponibles..

Esperem que totes les preguntes que teniu sobre aquest servei d’allotjament web hagin estat respostes més amunt. Si heu estat de compres per un servei nacional d’allotjament web que tingui funcions líders del sector, LiquidWeb és una gran opció. Tenen un pla per a cada client de mida, des d’un nom de domini a 1.000. L’assistència al client líder en la indústria, la vigilància i seguretat 24 hores al dia i la capacitat de configurar el vostre sistema segons les vostres necessitats són el que fa que aquest servei d’allotjament web sigui veritablement únic. També ofereixen el seu servei de migració de llocs, el que facilita la transferència de dades als vostres servidors de LiquidWeb el més fàcilment humà possible. En un mercat ple d’empreses d’allotjament web, els clients nord-americans estaran molt satisfets amb els preus, la flexibilitat i la facilitat per canviar LiquidWeb. Més informació a LiquidWeb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector