Opinions d’allotjament de Flywheel: és adequat per a Flywheel?

Contents

Què és Flywheel?

Flywheel és una empresa de hosting de WordPress gestionada amb seu a Omaha, Nebraska, amb oficines a Sydney, Austràlia. Fundada el 2013, la companyia ofereix els seus serveis de hosting per a dissenyadors i desenvolupadors que es guanyen la vida de llançament de llocs web per a clients.


Què és bo l’allotjament de flywheel?

Flywheel ofereix una opció d’allotjament de WordPress gestionada per malucs i assequible a empreses de hosting gestionades més costoses, més cares com WP Engine. Flywheel no és per a administradors web amateurs, amb la major part de la seva clientela formada per dissenyadors i desenvolupadors. El suport Flywheel és molt conegut i familiar amb problemes complexos de desenvolupament i els seus plans es basen en una escala. Recomanem Flywheel per a creatius digitals que desitgin flexibilitat de la seva empresa de hosting. Exploreu altres opcions si sou un principiant o si representeu una entitat corporativa que desitgi mans ultramarines en la gestió.

Veure les ressenyes del volant del lloc oficial 3.5 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (1 votació) Pros

 1. Gestió dedicada de WordPress
 2. El cost per visitant és negociable
 3. Migracions gratuïtes / Llocs de demostració gratuïts
 4. Còpies de seguretat automàtiques amb procés de restauració fàcil
 5. Desenvolupador & Característiques amables del dissenyador
 6. Contres

  1. Temps de tornada lents en suport, sense accés 24/7
  2. Els llocs poden ser lents
  3. La posada en escena continua en fase beta

  Support3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  La nostra revisió oficial de volants

  Flywheel té una sensació atractiva i atractiva que no té tantes altres empreses de hosting. En comparació amb l’aspecte dibuixant de grans noms com HostGator, o la sensació molesta d’empreses d’allotjament d’elit com Rackspace, Flywheel és un alè d’aire fresc. Flywheel, dissenyat per a dissenyadors i desenvolupadors que volen llançar llocs per als seus clients, ha trobat el seu nínxol al mercat de hosting de WordPress gestionat. La majoria de les funcions de Flywheel són de primera qualitat i s’adapten perfectament a la seva clientela pensada. Tot i això, algunes molèsties menors poden dissuadir a alguns usuaris. També recomanem contra Flywheel els llocs que reben milions de visites al mes.

  Les millors característiques del Flywheel Hosting

  Flywheel dissenyat per a dissenyadors i desenvolupadors que realment coneixen el seu camí per WordPress i, per tant, ho saben prou bé per saber que la subcontractació de la gestió de la seva seguretat i actualitzacions val la pena. Aquests nois són experimentats i saben exactament el que volen els seus clients de tecnologia en un servei d’allotjament, és a dir, velocitat, funcions innovadores i intuïtives, seguretat i còpies de seguretat habituals..

  Gestió de WordPress assequible i dedicada

  Amb WordPress com el CMS número u utilitzat a tot el món, no és estrany que els allotjaments WordPress gestionats s’hagin convertit en una indústria calenta en els darrers anys. Flywheel omple el nínxol entre administradors novells mitjançant la plataforma d’allotjament de WordPress gestionada per GoDaddy (a partir de 3,99 dòlars / mes) i les corporacions de diversos milions de dòlars que utilitzen la versió ultra professional de WP Engine (29,99 $ / mes). Flywheel comença a partir de 15 dòlars / mes amb una escalabilitat flexible per a aquells que desitgin allotjar diversos llocs.

  El cost per visitant és negociable

  Una de les mètriques de facturació que són molt populars entre les empreses dedicades a la gestió de WordPress és el nombre de visitants que un WordPress ha de rebre un lloc web. Moltes d’aquestes empreses es mantenen fermes amb la seva política de cobrar una quantitat de diners per a determinats usuaris. El volant és diferent: hem pogut negociar el preu per visitant. Això és molt valuós per als llocs que es plantegen escalar amb el temps.

  Un accés per a tots els vostres llocs web de WordPress

  Quan sou un administrador web de diversos llocs web de WordPress, podeu trobar-vos amb un petit llibre negre ple de noms d’usuari i contrasenyes. Tot i això, amb Flywheel no és el cas. Flywheel us permet migrar tots els llocs web de WordPress amb una credencial. A més, si voleu col·laborar amb altres persones, Flywheel proporcionarà a cada persona les seves pròpies credencials d’inici de sessió. Aquesta funció fa que Flywheel sigui una elecció fàcil per a les agències de disseny i desenvolupament que gestionin diversos llocs web.

  Migracions ràpides i gratuïtes

  Si no està satisfet amb la teva empresa de gestió de WordPress actual, Flywheel migrarà tots els llocs web actuals als seus servidors de forma segura i gratuïta. A més, són molt ràpids: les migracions solen durar entre 24 i 48 hores. I si el voleu molt ràpid, ofereixen migracions accelerades de 8 hores per 49 $.

  Llocs de demostració gratuïts

  Si bé Flywheel generalment cobra per domini, permeten demostracions ilimitades i capacitats de posada en escena, però una altra característica que les fa perfectes per a desenvolupadors i dissenyadors professionals. Tot i que aquests llocs no són en directe, sí que permeten als clients construir un lloc web i provar-ne la funcionalitat.

  La millor seguretat de Notch inclou un SSL gratuït

  Flywheel busca constantment programari maliciós als vostres llocs i fa una tasca tan minuciosa que mai no haureu d’instal·lar un altre complement de seguretat de WordPress. En cas que es pirateixi el vostre lloc, el seu equip treballarà incansablement per solucionar el problema i tornar el vostre lloc a la normalitat. A més, envien un SSL gratuït amb tots els dominis que us registreu.

  Còpies de seguretat automàtiques amb procés de restauració fàcil

  Flywheel realitza còpies de seguretat automàtiques diàries. Això vol dir que Flywheel realitzarà una còpia de seguretat de tots els canvis per assegurar-se que la integritat dels vostres llocs web es mantingui intacta. Si hi ha hagut algun problema amb el vostre lloc, Flywheel facilita el procés de restauració amb una operació d’un clic. Aquesta característica només us pot estalviar la molèstia d’haver de trobar i la companyia de còpia de seguretat en línia per salvaguardar la integritat de les dades que és el vostre lloc web.

  Desavantatges de l’allotjament de volants

  El servei al client de Flywheel és realment intel·ligent, però no sempre accessible

  L’allotjament de Flywheel té una reputació de proporcionar un suport fantàstic. El seu equip és igual de nerviós que la seva clientela general, i gairebé sempre et pot trobar en qualsevol profunditat del problema tècnic. Dit això, no ofereixen suport en xat en viu, i les hores de bitllets de telèfon i suport estan més o menys limitades als horaris habituals del negoci. Tot i que la majoria de les entrades es responen en un termini de 24 hores i reben respostes amables i cortesanes, és possible que tothom no sigui l’adequat. Si viviu en una zona horària diferent, treballeu hores estranyes o preveieu que necessiteu una gran quantitat de suport tecnològic, és possible que Flywheel no tingui recursos a la vostra disposició per tornar-vos immediatament. Es pot esperar als plans de preus més barats, però, un cop comenceu a pagar 100 dòlars al mes, el suport 24/7 hauria de ser normal. WP Engine, el màxim competidor de Flywheel, ofereix als clients de nivell més alt un accés 24/7 a l’assistència al client.

  Love cPanel? Mireu cap a una altra banda.

  El tauler de comandament personalitzat de Flywheel és excel·lent i té una gran quantitat d’eines útils, però si sou un fan molt difícil de cPanel i es mostren reticents a aprendre una altra interfície, llavors Flywheel no és per vosaltres. DreamHost és un altre amfitrió, especialitzat en hosting compartit, que defensa cPanel a favor del seu propi quadre de comandament. La majoria de professionals de WordPress no tindran cap problema amb això, però és alguna cosa que cal considerar si els vostres companys de feina lluiten per fer un seguiment de les desenes de diferents interfícies de tauler amb les quals interactueu diàriament..

  Àrea de posada en escena es troba a Beta

  Una zona d’escenificació és la que podeu fer diversos canvis no desats al lloc web i, a continuació, fer clic als canvis en el lloc en directe. L’àrea d’escenificació de Flywheel es troba a Beta. Afirmen que aviat no serà a Beta, però, de moment, és possible que no tingueu una zona d’escenificació totalment funcional. WP Engine els supera en aquest àmbit, com a mínim, de moment.

   Els temps de càrrega no són els més ràpids

  Flywheel assegura que té velocitats ràpides enceses, però segons la nostra experiència, pot ser que sigui una reclamació buida. La càrrega d’una instal·lació de WordPress de mida mitjana va trigar més d’una hora i, a vegades, es carregarà pàgines web més complexes per carregar-les. Les seves funcions de memòria cau ajuden a aquests problemes, però fins i tot aleshores les seves velocitats van ser significativament inferiors a les experimentades amb WP Engine. Hi ha tones de factors que contribueixen als temps de càrrega, però hem trobat que Flywheel deixava alguna cosa que desitjar. Per a una velocitat super ràpida, recomanem que s’instal·li WordPress A2 i la seva instal·lació optimitzada de WordPress.

  Linia inferior

  Si espereu o us heu acostumat al tractament de guants blancs d’empreses d’allotjament de WordPress gestionades com WP Engine, no us recomanem passar a Flywheel. Flywheel, una empresa molt més petita i amb una sensació molt inicial, pot decebre a aquells que volen que tot s’ocupi amb la protecció professional. Tanmateix, per als autònoms desenfadats que busquen una opció d’allotjament flexible, assequible i còmoda per a hosting, Flywheel és un somni fet realitat. El seu tauler està creat per gestionar els llocs web dels vostres clients de manera perfecta i, cada mes, ofereixen noves funcions i ofertes que s’atenen exactament per a aquells que es posen en marxa els seus llocs de vida. Si busqueu una opció assequible i teniu una actitud de bricolatge, trobareu tot el que busqueu a l’allotjament de WordPress gestionat per Flywheel.

  Veure més funcions

  Preguntes i respostes sobre volant

  El volant és prou fàcil d’utilitzar per a qualsevol, i com que qualsevol pot saber com utilitzar-lo, hi ha moltes preguntes al voltant. Afortunadament, hi ha respostes a aquestes preguntes, que és el que trobareu aquí. Tenir una parada única per a totes les vostres preguntes us ajudarà a saber si Flywheel és el lloc d’allotjament que voleu per al vostre lloc web. Això hauria de respondre a moltes preguntes habituals que tenen els nous clients sobre Flywheel.

  Com es pot traslladar a un pla massiu d’un lloc únic?

  Voleu fer una còpia de seguretat del lloc original i, a continuació, voleu clonar el lloc. Aleshores, haureu de triar el mètode de pagament. A continuació, podeu indicar DNS al nou lloc, tret que es tractés d’un lloc de demostració o encara no fos en directe, que podeu saltar. Voleu assegurar-vos que cancel·leu i suprimiu el lloc original. El vostre lloc web hauria de funcionar correctament i, si teniu cap pregunta, podeu contactar amb el vostre lloc web d’ajuda per resoldre qualsevol problema.

  Com s’inicia una posada en escena?

  La posada en escena continua en format beta, per la qual cosa haurà de sol·licitar l’accés directament de Flywheel. Un cop hàgiu accedit, podeu canviar la posada en escena a la pestanya Avançada. Es pot trigar un temps a preparar el procés d’escenificació, sobretot si el vostre lloc és força gran. Un cop finalitzi el procés, la nova pestanya de posada en escena apareixerà al tauler de control de volants del vostre lloc. Podreu accedir al lloc de Staging mitjançant l’URL de la pestanya Staging i utilitzar les vostres credencials de WordPress. Hi ha una contrasenya que protegeix el vostre lloc mentre treballeu i podeu fer tots els canvis que vulgueu.

  És possible canviar la ubicació del centre de dades d’un lloc?

  No és possible moure cap lloc entre centres de dades, podeu solucionar el problema per obtenir els mateixos resultats. Voleu fer una còpia de seguretat del lloc original i, després, clonar-lo. Haureu de triar el mètode de pagament i el centre de dades al qual l’envieu. A continuació, podeu apuntar DNS al lloc nou i voleu cancel·lar o eliminar el lloc original. Gairebé és el mateix procés de canviar els vostres plans.

  Puc reinstal·lar els fitxers de WordPress Core?

  Si necessiteu tornar a instal·lar els fitxers de WordPress Core, pot ser que sigui més fàcil començar de nou. Segons el tipus de canvis que vulgueu fer, sempre podeu crear un lloc de demostració i afegir-lo al lloc quan estiguis llest. Podeu fer clic al botó “Nou lloc” al tauler de control de volants. Voleu omplir el formulari amb la vostra configuració preferida. Voleu triar “El meu client pagarà més endavant” com a mètode de facturació. Tindreu a la vostra disposició un lloc de demostració de 14 dies i, quan esteu preparat per fer els canvis, podreu migrar-lo al lloc nou i, a continuació, anar en directe amb ell.

  Es pot forçar SSL en un lloc?

  Una vegada que el complement SSL per a un lloc estigui habilitat a Flywheel, és una bona idea forçar el SSL al vostre lloc. Voleu redirigir el trànsit al lloc mitjançant el protocol HTTP a HTTPS per fer-lo més segur. Voleu anar a la pestanya Avançada i canviar l’opció “Força HTTPS”. Redirigirà el trànsit del vostre lloc de manera automàtica a HTTPS.

  Hi ha descomptes disponibles per a organitzacions sense ànim de lucre?

  En funció de l’organització sense ànim de lucre de la qual formeu part, pot ser elegible per a alguns descomptes. Organitzacions sense ànim de lucre que formen part del sector 501 (c) 3, podeu enviar un correu electrònic a Flywheel amb la informació de la vostra organització. El volant vol ser capaç de trobar descomptes per ajudar-vos a assolir els vostres objectius.

  Com es pot viure en viu a Flywheel?

  Hi ha alguns passos que haureu de seguir per aconseguir que el vostre lloc es publiqui. Voleu eliminar la protecció de contrasenya a Flywheel. A continuació, podeu afegir els dominis que vulgueu apuntats al vostre lloc. A continuació, establiu el domini correcte al domini principal. Un cop acabat, podeu assenyalar el DNS de domini de la llista de dominis a Flywheel.

  Què significa una pantalla blanca / 500 errors??

  Hi ha moltes raons per les quals podeu tenir una pantalla blanca on hauria de ser la pantalla normal. Hi ha moltes raons, però si teniu un error 505, vol dir que el vostre ordinador no es bloquejarà. Podria ser a causa de plugins o conflictes temàtics, errors de sintaxi PHP o una memòria esgotada del servidor. Hi ha una configuració que podeu utilitzar per canviar els errors de PHP al lloc. Voleu canviar la configuració WP_DEBUG a la pestanya Avançada. A continuació, podeu mirar d’esbrinar l’origen del problema, que us permetrà solucionar-lo fàcilment.

  Quin significat té l’allotjament de WordPress gestionat?

  Flywheel tracta tots els llocs de manera individualitzada, cosa que permet que tothom tingui un estil personalitzat per al seu lloc. Gràcies als servidors, el funcionament de la memòria cau i el rendiment gestionats de Flywheel us permeten configurar el vostre lloc sense cap complement. Flywheel gestiona la seguretat a WordPress, considerant que és un objectiu per a pirates informàtics i per a homes dolents, i funciona a nivell de servidor per evitar embuts de llocs. Flywheel actualitza el programari, de manera que sempre utilitzeu la versió més actualitzada de WordPress. També obteniu assistència experta a WordPress mitjançant Flywheel. És com tenir un secretari personalitzat per al vostre lloc.

  És accessible Flywheel mitjançant SSH?

  Malauradament, Flywheel no proporciona accés SSH a cap lloc a causa de les mesures de seguretat i el rendiment que Flywheel proporciona. Podeu accedir a Flywheel mitjançant SFTP i accedir a la base de dades. Podeu contactar amb l’assistència de Flywheel si voleu fer-ho mitjançant SSH i us poden ajudar en qualsevol dubte que tingueu.

  Què és un lloc de demostració?
   • Els llocs de demostració són com una pràctica per a un lloc web. Podeu crear un lloc i configurar una demostració abans de pagar-lo. Això és útil per a qualsevol persona que crei un lloc web per a un client. Podreu oferir un exemple de com és el lloc web, com es veurà i és gratuït. És una bona manera de lliurar un lloc web a un client quan estigui preparat per tenir cura dels pagaments.
   • Si voleu configurar un lloc de demostració, creareu un lloc nou. Podeu seleccionar “El meu client pagarà més tard” quan aparegui la informació de facturació. Podeu carregar el lloc al vostre client, transferir la facturació i, a continuació, fer-lo en viu. És una bona manera d’assegurar-se que és bo anar abans d’invertir diners en un lloc.
  Què és una visita, segons Flywheel?

  Les visites a un lloc web són importants per fer un seguiment de quantes persones s’acosten al lloc web. Flywheel us recomanarà un pla en funció del nombre de visites que realitzeu cada mes. Segons Flywheel, una visita és una adreça IP única en un període de 24 hores. És un total mensual i no importa quantes pàgines visiti una sola adreça. És una manera equilibrada de mesurar els vostres visitants i és fàcil fer-ne un seguiment. També podreu consultar el nombre de visitants del vostre lloc. És refrescant saber que no hauràs de fer-ne el seguiment.

  Hi ha algun motiu per què es protegeixin les contrasenyes?

  Hi ha moltes raons per les quals hi ha tanta protecció per a un lloc, especialment per als llocs de demostració. Està protegit fins que no es paga el lloc i, un cop pagat, podeu ajustar la protecció de contrasenya. Quan un visitant arriba al vostre lloc quan està protegida la contrasenya, pot introduir les seves credencials per accedir al lloc. És una manera de protegir el lloc de demostració que no es filtri o es robi mentre el col·loqueu.

  El suport de Flywheel serà multisectorial?
   • Flywheel donarà suport a diversos llocs web en diversos plans. No està proveït del pla Tiny i el vostre pla personalitzat us permet utilitzar diversos llocs web. Tot i això, tots els llocs de la instal·lació de diversos llocs no han de sobrepassar els límits del disc quan s’ajuntin tots junts.
   • Si voleu habilitar diversos llocs web, podeu fer-ho a la pestanya de complements i activar el lloc multiservei. Flywheel executarà diversos dominis únics amb una única instal·lació de la funció multisector. Haureu de contactar amb l’assistència de Flywheel perquè els ajudin en el procés.
  Quins són els servidors de Flywheel?

  Es recomana no actualitzar els servidors de noms quan apunteu a Flywheel. Podeu modificar els registres DNS A i CNAME DNS per indicar el vostre domini a Flywheel. És més fàcil que canviar els servidors de noms que utilitzeu. En lloc de dirigir el trànsit a través de Flywheel al vostre domini, Flywheel dirigirà el trànsit al vostre lloc web. Tot el que faríeu és canviar l’adreça IP a on es troba el domini.

  Quin és el pla adequat de volant?

  Flywheel ofereix tres plans principals, però també hi ha plans personalitzats disponibles. Els plans comencen a partir de 15 dòlars al mes i augmenten en funció del pla que necessitareu per al vostre lloc. Funcionen, com ara el nombre de visites, l’espai del disc, l’ample de banda, l’assistència SSL, el suport CDN i l’assistència en diversos llocs, varien segons el preu. Si no necessiteu gaire espai de disc o amplada de banda, podeu personalitzar el vostre pla. No hi ha cap pla equivocat i podeu parlar amb l’assistència de Flywheel per ajudar-vos a respondre qualsevol pregunta.

  Flywheel ajudarà a migrar un lloc?
   • Sí, Flywheel ajudarà a migrar un lloc i tenint en compte la dificultat de moure un lloc de WordPress, Flywheel migrarà un lloc de forma gratuïta. Haureu de fer una sol·licitud que inclogui alguns detalls sobre el vostre compte d’allotjament anterior. Flywheel transfereix el vostre lloc i el configura com a demostració. Podeu previsualitzar la demostració per veure el rendiment del vostre lloc abans de publicar-lo.
   • Els passos per transferir un lloc són fàcils. Voleu fer una còpia de seguretat del vostre lloc i Flywheel fa un lloc de demostració al vostre compte. Podeu cercar la base de dades i substituir els URL antics. Flywheel explorarà el lloc en busca de programari maliciós, verificarà el rendiment i l’aparença i s’assegurarà que tot funciona correctament. Quan tot es comprova, el lloc es transfereix en pagament. Generalment triga un a dos dies.
  Com es pot configurar un DNS?

  Es recomana gestionar el DNS mitjançant el registre del domini. És el lloc on heu comprat el domini. El registrador hauria de tenir els servidors de noms ja configurats, cosa que us permetrà gestionar el vostre DNS. Flywheel us pot ajudar a resoldre qualsevol pregunta sobre el DNS, cosa que és molt confusa per comprendre i encertar. El verificador de salut de DNS Flywheel per assegurar-se que tot surti tancat i que esteu preparat per a la sortida.

  El lloc serà accessible mitjançant SFTP?

  No heu de compartir noms d’usuari i contrasenyes SFTP quan feu servir Flywheel. Cadascú utilitzarà el seu propi nom d’usuari i contrasenya personal per iniciar la sessió al SFTP i tindrà accés instantani a tots els llocs. Heu restablit la contrasenya de Flywheel per canviar la configuració i, si teniu cap pregunta, Flywheel us ajudarà a sortir. Flywheel és compatible amb tots els principals clients SFTP, que és ideal per a qualsevol persona que utilitzi qualsevol SFTP.

  Flywheel ofereix certificats SSL?

  Sí, Flywheel ofereix certificats SSL. S’associen a Let’s Encrypttm. Flywheel ofereix Simple SSL, que és una forma gratuïta i automàtica de generar i instal·lar un certificat SSL. Hi ha alguns casos en què haureu de proporcionar un certificat vàlid d’un proveïdor de SSL de tercers. Independentment del certificat anterior, Flywheel us ajudarà a instal·lar-lo gratuïtament. Si encara no en teniu, en podeu trobar a través de GoDaddy, RapidSSL o Instant SSL.

  Més informació a GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map