Opinions de WordPress gestionades per GoDaddy maig de 2020: obteniu el Scoop!

Allotjament de WordPress gestionat per GoDaddy: excel·lent per a allotjament a WordPress barat?

GoDaddy solia ser el risor dels propietaris reals de llocs web: es tractava d’una empresa enganya amb anuncis de Super Bowl tontos.


Mai més.

GoDaddy ha augmentat el seu joc: BIG TIME. Està totalment compromès amb WordPress i fins i tot ha començat a agrupar empreses de serveis de WordPress més petites.

Aquesta és una bona notícia per a vostès si estàs a WordPress. I a menys que siguis un programador experimentat, si tens un lloc de WordPress, vols allotjar WordPress. Confieu en nosaltres.

Si heu de triar el hosting de WordPress gestionat per GoDaddy, entre altres proveïdors d’allotjament de WordPress excel·lents com SiteGround o A2 Hosting? Seguiu llegint per esbrinar si GoDaddy és la vostra combinació perfecta o una passada difícil.

Nota: a partir del 2019 podreu obtenir hosting de WordPress gestionat per GoDaddy per només 1 $ / mes amb aquest enllaç (un cupó especial d’Hosting WordPress WordPress Managed per GoDaddy). Es tracta d’un tràmit de pantalla i no s’espera que duri gaire.

Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy 3.6 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (3 vots) Pros

 1. Ofereixen preus baixos
 2. Oferta Amplada de banda il·limitada
 3. Excel·lents funcions de seguretat
 4. Gran servei al client

Contres

 1. Problema amb el tauler d’allotjament personalitzat
 2. Van recolzar les restriccions a Internet
 3. Límits de les opcions de plans
 4. Restriccions de dades

Resum Des de GoDaddy va ser fundada el 1997, per Bob Parsons, el GoDaddy ha tingut opcions publicitàries interessants. Des de dones poc clàssiques i elegants, han estat les portaveus de GoDaddy. Tot i que hi ha hagut molta controvèrsia pels seus anuncis, un dels problemes més importants per a la gent va ser la manca d’un panell de control de cPanel. Hi van instal·lar una opció, però aquest canvi no arribaria fins al 2013. Aquest canvi es va produir després que una participació del 65 per cent de la companyia es vengués a KKR, Silver Lake Partners i Technology Crossover Ventures … el 2011.
En els darrers anys, GoDaddy s’ha convertit en una opció popular per a aquells que busquen un lloc d’allotjament web per a la seva petita empresa, i en aquesta zona, GoDaddy sobresurt. Les petites empreses obtenen més exposició per la seva presència en línia i els serveis i productes que ofereix GoDaddy són adequats per a la majoria de les persones que treballen un pressupost. Ofereixen serveis que funcionen amb Linux o Windows, permetent als seus clients triar el més adequat per a ells. Aquests últims anys han aconseguit avançar per ser més favorables al client i oferir als seus clients el que volen ajudar-los a assolir els seus objectius per tenir èxit. Per a aquells que busquen allotjament de WordPress gestionat, GoDaddy és una elecció excel·lent. No importa si voleu iniciar un bloc o afegir un lloc web per a una empresa, és ideal utilitzar un lloc d’allotjament de WordPress gestionat. En aquesta zona, GoDaddy sobresurt. Actualitzen automàticament la informació per no haver-la de proporcionar i proporcionar seguretat al vostre lloc web. Els seus plans comencen a un preu competitiu i les actualitzacions poden desbloquejar diferents funcions per ajudar-vos a les vostres necessitats. Si bé GoDaddy ha tingut problemes amb els seus clients que volen controlar els seus propis llocs web, GoDaddy ha avançat molt des del canvi de guàrdia. El seu nou conseller delegat, Blake Irving, ha ajudat a crear una empresa millor per a aquells que busquen un lloc d’allotjament de WordPress gestionat. Support3.5Speed3.5Features3.5Value4Transparency3.5

La nostra revisió oficial de Google Hosting de WordPress és GoDaddy

WordPress gestionat per GoDaddy és un gran canvi per a GoDaddy.

Estan intentant fer-se càrrec de la gespa d’alguns dels serveis d’allotjament de WordPress més centrats, com el WP Engine, SiteGround i Pagely..

Per descomptat, GoDaddy és una de les companyies d’allotjament més populars i conegudes.

La popularitat dels seus anuncis publicitaris ha portat a molts clients de la marca pura. El vostre empresari mitjà coneix només un domini i una empresa d’allotjament i això és GoDaddy.

Però molts dels professionals s’han frustrat amb GoDaddy, i per bones raons, que anem a veure a continuació.

Però fem un cop d’ull a les seves opcions d’allotjament de WordPress:

godaddy va gestionar la captura de pantalla d’allotjament

Primera impressió: wow.

On més podreu aconseguir allotjament de WordPress a 1 dòlar al mes (amb descompte)? En cap lloc.

Però val la pena el preu? Pot ser.

Heus aquí la cosa. Si voleu mantenir els vostres costos molt baixos, però també voleu facilitar una mica la gestió de WordPress, aquesta és una bona opció.

Nota: a partir del 2019 podreu obtenir hosting de WordPress gestionat per GoDaddy per només 1 $ / mes amb aquest enllaç (un cupó especial d’Hosting WordPress WordPress Managed per GoDaddy). Es tracta d’un tràmit de pantalla i no s’espera que duri gaire.

Avantatges d’administració de WordPress gestionats per GoDaddy

1) Allotjament de WordPress gestionat molt barat

Aquesta és potser la millor oferta d’allotjament de WordPress del mercat ara mateix amb aquesta especialitat.

Però heu de saber que hi ha diferents tipus d’allotjament de WordPress.

Què significa allotjament gestionat de WordPress? Això depèn, és una zona grisa.

Alguns hostes s’ho porten bastant lluny, com el WP Engine, on tenen les millors tecnologies de suport a WordPress del món. D’altres, com SiteGround, també et proporcionen un suport fantàstic, a molt bon preu.

En el cas de GoDaddy, ofereixen allotjament de WordPress diferent de l’allotjament compartit i específic per a WordPress.

Però no espereu un suport perfecte. Segur que podeu obtenir GoDaddy per telèfon i que us són útils, però no es construeixen al voltant de WordPress, com són altres empreses de hosting.

Dit això, si ja compreu els vostres dominis de GoDaddy i voleu quedar-vos a l’ecosistema, aquest allotjament de WordPress és molt més adequat que el d’allotjament compartit. Si utilitzeu WordPress i sou amant de GoDaddy, aquesta és la millor opció per a vosaltres.

2) Amplada de banda il·limitada

L’ample de banda suposa més o menys la quantitat de trànsit i de visitants del vostre lloc. Alguns host com WP Engine us limiten a 25.000 visites al mes segons el seu pla d’inici, que crec que és massa baix.

Per sort, GoDaddy no limita l’amplada de banda, cosa que és fantàstica.

Ara, pot ser que tinguin algun tipus d’acceleració o d’altres tàctiques que despleguen si de sobte aconseguiu un milió de visites perquè us aparegueren a Shark Tank, però de moment no us haureu de preocupar per això.

3) Instal·lació fàcil d’allotjament

Solia ser que la instal·lació i la gestió de l’allotjament necessitaven un departament d’informàtica i moltes hores facturables.

Mai més. Les empreses d’allotjament web s’han encertat i han facilitat als usuaris configurar allotjament per compte propi. GoDaddy us ofereix una seqüència de recorregut i embarcament que us permetrà configurar-vos pel vostre compte sense necessitar les fitxes tècniques. També ofereixen atenció telefònica 24 hores al dia si teniu problemes, que és probablement la part més forta de les ofertes de hosting de GoDaddy..

4) Tauler de control fàcil d’utilitzar

Algunes persones solen fer servir cPanel, ho sento, això no s’aconsegueix aquí.

Però en canvi, obteniu un tauler de control bastant fàcil d’utilitzar, personalitzat per GoDaddy per al vostre plaer d’allotjament:

És realment senzill i té una bona experiència d’usuari, no m’importa gens.

A continuació, es detalla el que he après en pocs minuts d’utilitzar el tauler:

Elements més destacats des de dalt:

 • M’agrada que obtinguis un enllaç directe al tauler d’administració del WP del vostre lloc, sempre és fàcil i us estalvieu uns segons (sobretot si gestioneu molts llocs aquí)
 • Actualitzacions de temes i complements d’un clic: això és molt útil. Des d’aquest plafó d’administració podeu actualitzar-ho tot. Per ser just, és possible que aquest no sigui l’adequat per als usuaris d’alimentació, però per a principiants amb una instal·lació senzilla, és el camí a seguir.
 • Fàcil còpies de seguretat és fantàstic, mai no saps quan ho necessites
 • Altres configuració són força senzilles i no les faràs servir sovint
 • Certificats SSL  – de fet, ho guardarem per més endavant ��

Excavant més a fons al Actualitzacions Rendiment del lloc web àrea:

Això és el que he trobat:

 • La capacitat de actualitzeu el vostre tema amb un clic des d’aquest panell d’administració és èpic!
 • El eina de rendiment de llocs web és realment molt bé, us proporciona un informe molt ràpid que és molt útil. Podeu cavar a més zones si teniu curiositat. Segur que és el meu lloc web fent gran amb una puntuació de 96 em dóna una mica d’humor per al dia
 • El Experiència d’usuari en general és bastant llis i fàcil d’utilitzar

5) Atenció al client fantàstic

 • Tot i que pot semblar arcaic que els llocs d’allotjament web donin un bon servei al client, GoDaddy ofereix un servei al client de qualitat. Estan disponibles les 24 hores del dia, que moltes empreses no proporcionen als seus clients. Estan disponibles per telèfon, cosa que ajuda els clients a sentir-se còmodes amb l’empresa. Això és ideal per a aquells que potser no funcionen amb un horari estricte. A més, si hi ha algun problema, obtenir ajuda només és qüestió de recollir el telèfon. Podríeu parlar amb una persona real per ajudar-vos amb qualsevol pregunta sobre el vostre lloc web. És ideal per a aquells que prefereixen un toc personal.
 • No només el seu servei d’atenció al client és excel·lent, sinó que proporcionen el 99,9 per cent de la seva capacitat de servei dels allotjaments web. Per als que necessiten que el seu lloc web funcioni tot el temps, aquest és el camí ideal a seguir. No haureu de preocupar-vos de que els serveis d’allotjament s’allarguin, tret del manteniment programat. El seu enfocament en el servei al client i el subministrament de productes de qualitat es deu al canvi del CEO que s’esforça per complaure’s. És ideal per a aquells que necessiten un servei d’allotjament web on puguin confiar, i el servei d’atenció al client demostra que no és una decisió temporal.

6) Garantia de devolució de diners

Si us registreu a WordPress GoDaddy Managed, se us reemborsarà si trobeu que els vostres serveis no són el que necessiteu. La seva garantia de devolució és ideal per a aquells que vulguin buscar una altra cosa. Se us retornarà si cancel·leu el pla als 30 dies posteriors a la inscripció.

7) Plans de seguretat de llocs web barats

Està bé, aquest és un pro i un contra. És un avantatge professional, perquè aquest és un preu força bo per a la neteja de programari maliciós, que pot destruir el vostre lloc:

És un gran perquè aquest preu no es suma. Però després de més investigacions (anant a Checkout no a Check Instant) vaig trobar el preu correcte:

És millor, però tot i així, deixa un mal gust a la boca.

Quin és el gran problema? Simplement no m’agrada que intentessin caure en 24 mesos: un patró fosc segur.

En qualsevol cas, és un bon preu i és probable que utilitzin Sucuri.net per a això després de l’adquisició de l’empresa. Probablement el compraré més endavant.

Al costat fosc …

Cons de hosting de WordPress gestionat per GoDaddy

1) Tauler personalitzat d’allotjament

 • Administrar un lloc web pot trigar molt de temps i, com més gasteu en ell, més voleu fer. El Tauler d’allotjament és on es produeixen la majoria dels canvis i GoDaddy té el seu propi panell personalitzat que proporcionen als seus clients. Si bé cPanel i Fantastico són alguns dels més populars, el tauler personalitzat de GoDaddy és més intens. És possible que necessiteu una guia per treballar el tauler de control, que pot trigar més temps i energia. No és massa sofisticat esbrinar, però pot ser un dolor.
 • Tot i que el seu panell personalitzat va ser desballestat el 2012, han passat fins a l’estàndard de la indústria del cPanel. Tot i això, un dels majors inconvenients de l’ús de cPanel a GoDaddy és que haureu de pagar un dòlar al mes. Tot i que no suposa una despesa enorme, podeu trobar un lloc d’allotjament diferent que inclogui el cPanel sense cap càrrec addicional. Heu de determinar si realment necessiteu el cPanel, però si es pot viure sense ell i voleu confiar en GoDaddy per treballar al vostre lloc web per a vosaltres, no és gens dolent. Hi ha moltes opcions disponibles i, per a usuaris amb experiència, poden desxifrar el suplement per a un estàndard de la indústria.

2) Van recolzar les restriccions a Internet

 • Al gener de 2011, es van introduir les factures SOPA i PIPA per limitar l’accés a Internet. Aquest argument ha cridat més l’atenció en els darrers anys, la neutralitat de la xarxa esdevé un problema enorme. Malauradament, GoDaddy va ser un dels únics que va recolzar aquestes factures. Això va provocar aldarulls per part de persones que van decretar les factures com a il·legítimes i van posar GoDaddy al lloc. Van perdre molt de respecte els que pensen que internet és un lloc on les idees són gratuïtes i s’haurien de mantenir contra les restriccions.
 • Tot i que GoDaddy va rescindir la seva decisió de recolzar les factures, l’atenció negativa que se’ls va donar va crear alguns problemes de confiança. No va ser fins que milers de clients van decidir deixar GoDaddy i van transferir els seus noms de domini. Tot i que s’ha disminuït l’atenció negativa, encara mostren actes contra l’ètica i la privadesa, cosa que no és bona per a cap empresa d’Internet. Han aprofitat per mantenir les coses privades i treballen en una ètica adequada, però es queda si es pot recuperar la confiança que han perdut amb milers de clients..
 • Resta veure si han canviat de manera, però hi ha indicis que no poden canviar. La seva publicitat és masclista, però han parlat de fer que els seus anuncis siguin menys controvertits. Després de la publicitat més recent del Super Bowl que va ser “la crisi escoltada arreu del món”, potser tindran una mica més de creixement a fer.

3) Límits dels Plans

 • Tot i que no és cap secret que els llocs d’allotjament web posin restriccions als llocs web, GoDaddy és notori per les seves restriccions. WordPress només necessita una base de dades per a blocs i llocs web, que us poden limitar a un total de 25 llocs web. Tot i que aquest no és un delicte complet, el fet que amaguen aquesta informació quan us registreu pot ser penal. Fan que sembli que ho obteniu tot il·limitat, però això no és cert. És important llegir la lletra petita, però quan no es troba fàcilment disponible, com podeu llegir-la?
 • L’única manera de fer-ho completament tot il·limitat és si aneu amb el Pla final. El Pla final fa que tot sigui il·limitat, però no deixa de ser més que haver de pagar un extra per les coses que ja hauríeu d’obtenir. Han aconseguit millorar el seu pla de luxe, oferint als seus clients un espai de disc il·limitat. És important comprendre què esteu rebent i si val la pena el preu que pagueu. Si acabeu de començar, no voldreu pagar massa per aconseguir que tot el que necessiteu funcioni el millor lloc possible..

5) Restriccions de dades

 • Les restriccions són importants per a la seguretat, però GoDaddy passa una mica per sobre quan es tracta de restriccions de dades. Haureu d’esperar saltar per molts cèrcols i fer un munt de passos si voleu canviar qualsevol cosa. La generació automàtica de contingut i l’ús de formularis web solen ser tasques senzilles, però GoDaddy requereix tanta informació per fer-ho. Pot ser que vagi millor amb un lloc web d’allotjament web diferent si no esteu preparat per omplir un paquet. Si bé la seguretat amb GoDaddy està pendent, és possible que no valgui la pena intentar canviar les coses pel vostre lloc web.
 • Una de les funcions més frustrants de GoDaddy és el seu formulari de contacte ràpid i segur. Si bé és fàcil d’emplenar, la part més difícil és enviar-lo a GoDaddy. Gràcies a les seves restriccions de seguretat, el formulari s’arxiva normalment com a correu brossa. Hi ha tutorials sobre com arxivar-lo correctament, però si no disposeu de temps ni inclinació, potser no val la pena. Sempre és bo tenir una excel·lent seguretat, però quan lluiteu amb el lloc d’allotjament per informar-vos, és possible que vagi millor amb algú altre.

6) No és tan útil com altres amfitrions de WordPress gestionats

 • Tot i que GodDaddy us ajuda ràpidament al telèfon, no és tan bo com utilitzar altres hostes com SiteGround per al servei al client.
 • Si hi ha cap problema, és probable que no us serveixin gaire
 • He tingut un problema amb la migració del meu lloc web a GoDaddy mitjançant la seva eina, i deien que la seva eina era una aplicació de “millor esforç”, i si no funcionava, em correspon fer-ho.
 • Així que no ens servien d’ajuda

7) No ofereixen certificat SSL gratuït

D’acord, aquest és un gran. El 2018, necessiteu un certificat SSL. El que això fa és permetre tenir https: // al vostre domini en lloc de http: //.

Necessiteu això perquè tots dos proporcionen una seguretat addicional per als vostres visitants, i és un senyal de rànquing positiu a la Cerca de Google (tot i que petit).

Així, la majoria d’amfitrions d’aquests dies ofereixen certificats SSL gratuïts de Xifra. No GoDaddy.

Aquí és on s’aprofiten:

No és genial. Els certificats SSL són els estàndards en aquests dies i són gratuïts mitjançant Let’s Encrypt. No heu de necessitar pagar 75 dòlars anuals per un. Així és com GoDaddy torna a guanyar els seus diners en hosting de $ 1.

8) dificulten la sortida

 • Mentre que cada empresa predica la retenció de clients, GoDaddy treballa per mantenir-los al costat. GoDaddy no proporciona cap ajuda si decideix deixar-los a una altra empresa. Tot i que s’ha facilitat amb el cPanel, el fet que no fan res per ajudar és un inconvenient. És per això que és important trobar un lloc d’allotjament web que funcioni bé i no dificulti les coses. Fins i tot quan intenteu marxar, us continuaran venent productes i crearan obstacles per intentar fer-vos quedar.
 • Quan dediqueu molt temps a la creació d’un lloc web i el lloc d’allotjament no respon a les vostres expectatives, haureu de sortir. Tot i que no és un pecat que no us ajudin, és difícil moure’s quan toca sortir. Fins i tot transferir un nom de domini pot suposar un enorme dolor que pot no valdre la molèstia. A menys que realment necessiteu continuar i estigueu compromesos a passar pel procés d’obtenir un nou lloc d’allotjament o si val la pena, no haureu d’esperar ajuda de GoDaddy.

Linia inferior:

Si bé GoDaddy té una de les millors seguretat i ofereixen una àmplia gamma de productes i serveis, no són el lloc d’allotjament més fàcil per treballar. Fan algunes tasques molt més difícils del que és necessari i no us permeten sortir fàcilment. Fan les coses difícils quan volen i les seves restriccions poden resultar frustrants. Si sou un usuari experimentat, potser trobareu que GoDaddy us funciona bé, però si esteu intentant que un lloc web funcioni com a principiant, potser voldreu anar en una altra direcció..

GoDaddy no és per a tothom, però pels seus preus baixos i un servei al client excel·lent, ho podríeu fer pitjor. Ofereixen molts productes i serveis que altres llocs d’allotjament web no poden tenir i a un preu competitiu. Si teniu previst trobar una solució a llarg termini per a les vostres necessitats d’allotjament web, GoDaddy pot ser una empresa adequada. Si podeu veure el passat de la vostra història i espereu que en un futur canviïn de millor, en GoDaddy pot ser adequat per a vosaltres. Es tracta de les preferències i del que esteu disposats a gestionar. Si decidiu anar amb ells, però s’adoneu que no us convé, prepareu-vos per enfrontar-vos a moltes barreres, fins i tot si teniu previst simplement transferir el vostre nom de domini..

Altres amfitrions de WordPress gestionats per sortir:

 • SiteGround
 • Motor WP
 • Pagament
 • Bluehost WordPress Cloud

Nota: a partir del 2019 podreu obtenir Hosting WordPress gestionat per GoDaddy per només 1 $ / mes amb aquest enllaç (un cupó especial d’Hosting WordPress WordPress Managed per GoDaddy). Es tracta d’un tràmit de pantalla i no s’espera que duri gaire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map