12 bedste WordPress-hostingudbydere sammenlignet (maj 2020)

I en verden af ​​WordPress-hosting, hvordan ved du, hvad der er bedst for dig?


Føles det ikke overvældende?

Hvordan man træffer det rigtige valg?

Efter vores mening er det bedst at se på hostingfirmaer gennem objektivet på, hvad de gør godt.

bedste wordpress hosting

Verden med WordPress-hostingmuligheder er fyldt med virksomheder, der tilbyder alt fra delt hosting-valg på indgangsniveau til dedikerede WordPress-hosting-servere på virksomhedsniveau. For den person eller organisation, der bare prøver at identificere den bedste WordPress-hosting til deres behov, kan dette gøre processen med at vælge en føler sig forvirrende.

I denne hostinganmeldelse tager vi et kig på, hvem der tilbyder den bedste mulighed i en række forskellige webstedshostingsnicher, der har en tendens til at betyder mest for kunderne. Når vi er færdige, forklarer vi også nogle af de terminologier, der ofte bruges i branchen, og hvad noget af det har at gøre med dine hostingtjenester behov.

Bedst for alle: SiteGround

Siteground

Pris på indgangsplan: $ 11,95 per måned

Responstid: 500 ms

Uptime: 100%

Se SiteGround-planer

SiteGround tilbyder tre sæt lavpris-hostingplaner til WordPress-kunder. Deres StartUp-niveau er vært for et enkelt websted, tilbyder 10 Gb lagerplads og accepterer 10.000 besøg. GrowBig- og GoGeek-niveauerne tilbyder ubegrænsede websteder og endnu mere plads og besøgende pr. Måned.

Mere vigtigt er, at SiteGround er en webhostingudbyder, der leverer hurtighed, oppetid og funktioner. PHP-baseret hosting kommer forudinstalleret, og systemet inkluderer også et plugin-til-migrationssted, der fremskynder flytningen. De sælger også domæner, hvilket gør processen med at parre en websteds-URL med din specifikke hostingopsætning til en leg. Du kan også få 24/7 kundesupport via:

 • E-mail
 • telefon
 • Problemer med billetter
 • Chat support

På den nedadrettede side er SiteGround ikke dedikeret til udelukkende at være vært for et WordPress-websted. De håndterer andre typer webstedshosting, og de er heller ikke en stor spiller i administreret WordPress-webstedshosting. Alt i alt er SiteGround dog den bedste kombination af hastighed, pris og funktioner til alle undtagen strømbrugerens sæt.

Læs hele SiteGround-gennemgangen

Bedst til digitale virksomheder: Kinsta

Kinsta

Pris på indgangsplan: $ 30 per måned

Responstid: 235 ms

Uptime: 99,8%

Se Kinsta-planer

Kinsta fakturerer sig selv som et firma bygget af dygtige udviklere til fordel for digitale marketingbureauer, grafiske designere, magre startups, iværksættere og interne designteams. Virksomheden har tjent en plads i mange hjerter i marketing- og designsamfundene ved at tilbyde et magtpakket sæt hostingtjenester på en måde, der gør dem tilgængelige for folk, der ikke har doktorgrad inden for datalogi. Vigtigst er dog, at Kinsta er en del af en lille klasse af udbydere, der udelukkende er fokuseret på at være WordPress-specifikke hostingfirmaer.

Hos Kinsta finder du:

 • Delt hosting
 • Cloud hosting
 • Administrerede kontoindstillinger

Tier 1-support er let tilgængelig, og teknisk-erfarne WordPress-eksperter venter på at hjælpe dig. De sælger dog ikke domænenavne, så du bliver nødt til at håndtere den noget rodede opgave at koble et domæne op til et websted. På den lyse side gør Kinsta det imidlertid super let at:

 • Opsætning af iscenesættelsessteder
 • Overfør et enkelt sted til en kundes konto
 • Lav automatisk daglige sikkerhedskopier

De har også teknisk personale til rådighed for at hjælpe dig med at udføre en migrering af webstedet, og denne service leveres uden omkostninger. Hvis du leder efter et firma, der er fokuseret på at hjælpe dig, som designer, hurtigt at oprette et WordPress-sted og aflevere det til en anden, er det svært at slå Kinsta.

Læs hele Kinsta-anmeldelse

Bedst til virksomheder med høj vækst: WP Engine

wpengine

Pris på indgangsplan: $ 35 per måned

Responstid: 650 ms

Uptime: 100%

Se WP-motorplaner

WP Engine fik sin start som den tidligste af de store WordPress-hostingfirmaer, og ikke overraskende bevarer den et godt omdømme i øjnene på de tidlige ingeniører, der vedtog den. Virksomheden er flyttet væk fra entry-level-brugeren som sit mål, hvilket er bevis på dets relativt høje prisniveau på entry-level. De skaleres op temmelig hurtigt, med det næste niveau på $ 115 pr. Måned, og det øverste niveau koster $ 290 pr. Måned og er bygget til dem med høje trafikbehov..

Disse repræsenterer virkelig gode tilbud, hvis du hurtigt skal op til hundreder af tusinder af besøgende pr. Måned. Alle pakker med WP Engine inkluderer hosting af flere steder, og virksomheden har globale datacentre tilgængelige. For folk der starter, kan prisen dog være en smule stejl.

Kundesupport hos WP Engine er ikke stor, især i det laveste niveau. Virksomheden tilbyder kun 24/7 telefonsupport til de to højere niveauer. De er dog et amerikansk firma, der har været i WordPress-hosting-plads i lang tid, og det kan betyde meget for kunder, der værdsætter oplevelse. Den 60-dages pengene-tilbage-garanti fra WP Engine er også et dejligt indkast for dem, der ønsker at starte projekter uden at påtage sig en masse risici.

Læs hele WP Engine-gennemgangen

Bedst til designere: svinghjul

svinghjul

Pris på indgangsplan: $ 23 per måned

Responstid: 700 ms

Uptime: 99%

Se svinghjulplaner

Svinghjul er blandt de nyere klasser af WordPress-hostingfirmaer, der lægger vægt på at være tilgængelige og venlige. I dette tilfælde er de fokuseret på at give en platform for designere og marketingbureauer. Den administrerede hosting side af virksomheden er udelukkende deres problem, og de vil have dig til at være i stand til at forpligte alle dine energier til at designe gode websteder.

Prissætningen er lidt bedre end lignende deltagere i samme klasse. Den niveauerede prisstruktur følger et mønster, der ligner de større webhostingfirmaer som WP Engine, og Flywheel tilbyder også:

 • Et gratis SSL-certifikat
 • Gratis webstedsmigrering
 • Iscenesættelsessteder
 • Adgang til et antal temaer
 • Understøttelse af teknikere, der er vidende i PHP 7 og WordPress
 • Talrige læringsressourcer for deres kunder

Responstider er tilbøjelige til at klokke lidt langsommere end nogle af de store spillere, men 700 ms er stadig bedre end det anbefalede minimum på 1.000 ms. Et stort plus er dog, at virksomheden udelukkende er forpligtet til at levere administrerede WordPress-hostingplaner. Det er det. De tilbyder intet andet.

Ligesom andre konkurrenter, der er målrettet mod agenturer og anvender iscenesættelseswebsteder, er det en leg at overføre en hosting-konto til en klient. Hvis du ser dig selv som mest en designer, en marketingmedarbejder eller som en del af et agentur, er dette hostingplatformen, du først vil se på i din søgning. Det er så tæt på et WordPress-hostingløsning med et klik, som du vil finde.

Læs den fulde anmeldelse af svinghjulet

Bedst til WooCommerce: LiquidWeb

liquidweb

Pris på indgangsplan: $ 29 pr. Måned for WordPress og $ 39 per måned for WooCommerce

Responstid: 152 ms

Uptime: 100%

Se LiquidWeb WordPress-planer

WooCommerce er et plug-in til WordPress, der giver brugerne mulighed for at oprette fuldt udstyrede e-handelswebsteder. I betragtning af de potentielle udfordringer med at få et sådant websted op og køre, er det godt at have et administreret supportteam der til at hjælpe dig med at stryge ting ud. Liquid Web har også et ry for at være en udviklervenlig hostingløsning. Hvis du er bekymret for at have adgang til møtrikker og bolte på et WordPress-websted, er Liquid Web en meget tiltalende hostingindstilling.

Hvis du tackle et projekt som dette, gør du sandsynligvis det med støtte fra en person, der ved, hvordan man skal kode. De vil være glade for at høre, at LiquidWeb også giver adgang til:

 • VPS-servere
 • Cloud hosting
 • Dedikerede servere
 • Serverklynger

Liquid Web er på nogle måder antitesen om, hvad virksomheder som Flywheel og Kinsta prøver at være. I stedet for at gøre alt meget nemt for designere, tilbyder de hurtighed, kraft og adgang på lavt niveau. Du kan få dine hænder beskidte med ting som:

 • En SSH-skal
 • Et bundtfrit SSL-certifikat
 • Git versionskontrol
 • Direkte adgang til MySQL-databasen, der driver WordPress

Samtidig er der en masse automatisering og support. For eksempel opdateres plugins og WordPress-kernen regelmæssigt. Webstedsvedligeholdelse er også inkluderet. Der er et betjeningspanel for at gøre webstedsstyring enkel og for at give brugerne adgang til analyse af deres websteder.

Hvis du ønsker at blive seriøs med WP-motoren og e-handel, har Liquid Web meget at tilbyde. Enhver, der driver en lille virksomhed med en online shop, skal starte deres søgning på Liquid Web.

Læs den fulde Liquid Web anmeldelse

Bedst til billigt og hurtigt: A2 Hosting

A2Hosting

Pris på indgangsplan: $ 3,92 per måned

Responstid: 1730 ms

Uptime: 99%

Se A2-hostingplaner

A2 Hosting tilbyder en snavs billig pakke, der ikke har nogen grænser for dataoverførsel eller besøgende. Fysisk hukommelse til selv de mindre billige planer er smerteligt lavt, dog er det mellem 512 MB og 2 GB tal, som andre WordPress-hostingudbydere har været nede i næsten et årti. Bortset fra administreret DNS-assistance og migrering af websteder er der heller ikke meget gratis support til at arbejde direkte med dit websted.

Virksomheden sælger domæner, og de leverer også VPS-hosting og dedikerede servere. Din opgraderingssti er dog helt din at håndtere, noget der kan forventes til prisen.

Deres servere vil aldrig blive beskyldt for at være lynet hurtigt, men de er ikke forfærdelige for prisen. E-mail-hosting er inkluderet, og folk der ønsker at komme ind på deres servere som administratorer kan bruge cPanel. Du kan også bruge et andet CMS udover WordPress på dit websted. De tilbyder også muligheden for at vælge mellem datacentre i USA, Europa og Asien. Selv hvis du tager højde for denne kendsgerning, kan du ikke forvente store sidetidstider.

Hvis du har at gøre med ældre WordPress-kode, inkluderer A2 Hosting mindst en interessant mulighed. De giver dig mulighed for at vælge versioner af PHP, der går tilbage til 5.5. Du vil også have support til MySQL, Node.JS, SSH GIT, Python og Ruby. Hvis du er lidt kompetent som udvikler, er det meget at tilbyde en WordPress-webstedshostepakke, der er så billig.

Vi vil ikke anbefale denne pakke til nogen, der ikke har noget teknisk-kyndigt. Designere, marketingfolk og agenturer bør være på vagt, medmindre de har en kode, de er komfortable med at arbejde med.

Læs den fulde anmeldelse af A2 Hosting

Bedst til Top-Tier Cloud Hosting-muligheder: Cloudways

cloudways

Pris på indgangsplan: Noget uklart

Responstid: 580 ms

Uptime: 100%

Se Cloudways-planer

At sætte web-hostingteknologi til tops-niveau til at fungere kan være en udfordring for folk, der ikke har udviklings- eller programmeringsbaggrund. Cloudways er en webhostetjeneste, der sigter mod at give sine kunder let adgang til teknologier som:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Digital ocean

Alt dette er sikkerhedskopieret med det niveau af teknisk, administrativ og kundesupport, der kræves for at hjælpe designere, agenturer og andre ikke-udviklere med at sætte så meget computerkraft i arbejde. Du får en moderne softwarestak, der bruger:

 • Det lette Nginx-miljø
 • MariaDB

Brugere, der ønsker at holde sig til det gamle WordPress-økosystem af Apache og MySQL, vil også være glade for her at Cloudways tilbyder hostingplaner, der også imødekommer deres behov.

En stor ulempe med Cloudways er, at virksomheden ikke gør et godt stykke arbejde med at tegne en linje lige fra dens prisstruktur til en bestemt WordPress-websteds-hostingplan. Dette bliver endnu mere indviklet, når du er klar over, at nogle indstillinger, såsom at bruge AWS, følger skyudbyderens målingsstruktur. Amazon bruger for eksempel en CPU-times faktureringsmetode, der kan gøre prissætningen variabel og uforudsigelig.

Med Cloud-måder får du en WordPress-web-hostingopsætning, der udnytter moderne cloud computing-teknologier til at give både hastighed og stabilitet. Hvis du leder efter den bedste hosting tilgængelig for WP-motoren på skyen, er det svært at slå Cloudways. Den uforudsigelige prisstruktur kan dog udsætte mange mennesker.

Læs den fulde anmeldelse af Cloudways

Bedst til indrejseniveau: Bluehost

bluehost

Pris på indgangsplan: $ 7,99 per måned

Responstid: 410 ms

Uptime: 99,99%

Se Bluehost-planer

Bluehost er en gammel standby i branchen for mange der har kørt mindst en WordPress-bloghostingskonto. De tilbyder et gratis domænenavn for det første år, og det betyder selvfølgelig også, at de sælger domæner. Du kan også få et gratis SSL-certifikat gennem dem. Det er en opside for folk, der ønsker at beholde alle deres ting på en enkelt hosting-konto.

I den lave ende har du 50 GB SSD-lager. For næsten to gange prisen, kan du dog gå til en af ​​deres avancerede hostingplaner og få ubegrænset lagerplads og ubegrænsede websteder på en enkelt konto. Du har også adgang til et indholdsleveringsnetværk for at hjælpe dig med at betjene statiske filer, såsom billeder, PDF og HTML-sider. Bluehost er også et af kun tre hostingfirmaer, der er blevet anbefalet som partner af WordPress.org.

Hvis du leder efter en indgangsniveauindstilling, der giver en masse smell for din sorteper, er Bluehost et godt valg. Du får solid hastighed og tilgængelighed, og dit websted vil være sikkert og regelmæssigt opdateret. Det er et særligt godt valg, hvis du ønsker at gøre ting som park-domænenavne eller producere flere marketingwebsteder.

Læs den fulde anmeldelse af Bluehost

Bedst til billig sky housting: HostGator WordPress Cloud

hostgator

Pris på indgangsplan: $ 5,95 per måned

Responstid: 1400 ms

Uptime: 100%

Se HostGator-planer

HostGator er en standby til webhosting, der har eksisteret siden 2002, og den er tillid til af mange brugere. Skyen, der tilbyder udbydere ligefremme priser, og planer kan let opskaleres, når en lille virksomhed vokser. Responstider er subpar, men oppetid er fremragende.

Hvis du leder efter en kedelig og enkel hostingplan til en rimelig pris, vil HostGator mere end få gjort arbejdet. Hostgator bruger den velprøvede cPanel som sit instrumentbræt. Det er ikke et godt miljø for folk uden udviklingsbaggrund, men det er en okay opsætning, hvis du har nogen kendt i de gamle kontrolpaneler, der bruges af de fleste ældre udbydere af webstedshosting. Du får ikke en flammende hurtig WordPress-hosting-pakke, men det gør jobbet.

Læs hele HostGator-gennemgangen

Bedst til administreret virksomhed: Pagely

pagely

Pris på indgangsplan: 199 dollar pr. Måned

Responstid: 1400 ms

Uptime: 100%

Se pagt planer

Hvis de $ 199 pr. Måned for den billigste opsætning fra Pagely giver dig en pause, er du sandsynligvis ikke deres målkunde. Pagely handler om at levere den bedste VPS til WordPress til virksomheder i stor skala. Deres tilbud går på tusinder pr. Måned, og de tilbyder båndbreddemåling startende i hundreder af GB’er.

Konfigurationen er beregnet til at være yderst sikker og grundigt styret. Supportteamet er klar til at hjælpe kunderne 24/7.

Hvis du leder efter en avanceret løsning, der giver dig adgang til AWS skyarkitektur, Pagely er et fremragende valg. De er ikke den bedste ven af ​​nystartede virksomheder og små virksomheder, men de er bestemt et firma, du vil huske, når dine krav vokser. Til sidst kan du ramme en mængde trafik, hvor det er mere omkostningseffektivt at købe Pagelys “billige” pakke end at holde eskalerende med andre udbyders high-end-pakker.

Læs den fulde Pagely anmeldelse

Bedst til snavs billig: EasyWP af NameCheap

namecheap 2019-juni

Pris på indgangsplan: $ 3,88 per måned

Responstid: 350 ms

Uptime: 99,9%

Se Namecheap-planer

Når billige bare ikke er god nok for dig, er der NameCheap. Du får et gratis domænenavn og gratis hjælp til migrering af websteder, og det er ikke noget. De tilbyder delte hostingpakker, der leverer den forventede ydelse.

Oppetid er faktisk temmelig anstændigt for et firma, der ikke altid passer godt i WordPress hosting-anmeldelser, ligesom lydhørhed. Du får ikke meget hjælp til dybest set fire dollars, men du kan gøre det værre i dette prissegment. Hvis du ikke er lykkelig, kan du også slappe af ved at vide, at de også tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs den fulde NameCheap-anmeldelse

Bedst til domænejere: GoDaddy WordPress

kom så far

Pris på indgangsplan: $ 9,99 per måned

Responstid: 800 ms

Uptime: 99,8%

Se GoDaddy-planer

GoDaddy skåret op for et stort segment af domænenavnsmarkedet for mange år siden. Ikke overraskende inkluderer dens tilbud hosting af WordPress-blogs. De har mange træk-og-slip-løsninger, og det kan være overbevisende for folk, der allerede har domæner med sig.

Virksomheden er ikke rigtig den billigste eller den hurtigste. De er ikke rigtig topklasse i noget. Hvis du har et antal domæner med dem, har det dog sine dyder at holde alt dit arbejde på en hosting-konto.

Læs hele GoDaddy-gennemgangen

WordPress-hostingfunktioner, der skal overvejes, før de købes

Du vil bemærke nogle temaer, der udvikler sig med de forskellige hostingudbydere. Nogle virksomheder er rettet mod folk, der har brug for rå kraft og hastighed, mens andre forsøger at sælge tjenester billig snavs. andre henvender sig til bestemte segmenter, såsom dem, der er målrettet mod agenturer og designere ved at tilbyde:

 • Iscenesættelse af websteder
 • Et-klik-publikation
 • Gratis migrationshjælp
 • Gratis domæner og SSL-certifikater

Hvis du er bekymret for at have en udviklerens kontrol over et websted, vil du også være bekymret for ting som SSH og FTP-adgang, tilgængeligheden af ​​traditionelle kontrolpaneler som Plesk og cPanel, Git-versionskontroller og adgang til det underliggende database.

Forudinstallerede plugins er også en stor aftale. WordPress-tilføjelser er aldrig en nem ting at håndtere på egen hånd. Du har måske noget, der fungerede fabelagtigt i PHP 5.1, men bruger nu kode, der er udgået i version 7.3. Forinstallation og regelmæssig automatisk opdatering af plug-ins er den enkleste måde at undgå denne slags konflikter.

Pris er ikke alt, men det betyder noget. Vigtigere er det at det er en god ide at kunne stikke en tå i vandet og se, hvordan oplevelsen er. Hold øje med pengene tilbage-garantier.

Det er også nyttigt at forstå nogle grundlæggende koncepter. Lad os se på et par af dem.

Hvad er WordPress Shared Hosting?

Delt hosting betragtes bredt som den absolutte lave ende af hostingplaner. Et delt hosting-system er en enkelt forekomst på en server, der leverer hosting til ethvert websted gennem et enkelt operativsystem. Dette betyder, at du deler hukommelsesplads og CPU-cyklusser med andres websteder.

Mere om, du deler også filsystemplads med andre. Det gør hele opsætningen mere sårbar. Absolut må du ikke placere et e-handelswebsted eller noget der samler følsomme brugerdata på en delt hostingopsætning. Denne fremgangsmåde bør kun bruges til websteder med et minimum, der skal sammensættes til den billigste pris. Hvis du vil sende en WordPress-blog om tog, skal du vild med delt hosting.

Delte indstillinger er også ofte begrænset. Du kan muligvis ikke installere dine egne plugins eller endda temaer. De fleste giver dig ikke adgang til SSH-niveau, så udviklere sandsynligvis kan glemme dem. Tilpasningsevnen er begrænset, og det er også normalt svært at skalere en hostingpakke op i et delt miljø.

Du sidder sandsynligvis fast ved at migrere, når du har ramt grænsen for din vært. Værre er, at du måske opdager grænserne for din vært selv på en langsom dag for dit websted. Husk, dine ressourcer er alles ressourcer. Det tager kun en anden bruger at blive smækket for at få alle de andre sider på en delt vært til at bremse eller endda gå ned.

Hvad er WordPress Cloud Hosting?

Forretningsbygning, skyskraber kigger op

Cloud-hosting er designet til at bruge massive serverfarme til at dirigere mange ressourcer mod opgaver. Dette gør det til en skat for maskinlæringsmængden, og den er også meget populær blandt virksomheder, der leverer Software-as-a-Service (SaaS). I bund og grund er WordPress bare en anden mulighed for SaaS.

Det, der er godt ved cloud-hosting, er, at du hurtigt kan skalere op eller ned i ressourcer. Dette kan være en reel forskel-maker for virksomheder, der har sæsonmæssige krav. Hvis du forventer massiv trafik i ferieshopping-sæsonen, sikrer en cloud-hosting-løsning, at du har de nødvendige ressourcer til at håndtere belastningen. Ligeledes kan du få et hastighedsforøg næsten øjeblikkeligt ved blot at opgradere din konto.

Den største ulempe ved skyhosting er målte priser. AWS er ​​især berygtet for uforudsigelige regninger. Det er en god ide at spørge om forudsigelig priser, før du tilmelder dig. Et enkelt uopdaget angreb på afslag på tjeneste, for eksempel, kan lade dig hænge med en massiv regning.

Hvad er WordPress VPS Hosting?

VPS står for en virtuel privat server. En VPS fungerer i det væsentlige som om det er en uafhængig maskine, men den er faktisk opdelt på en større maskine.

Ved første rødme kan dette muligvis lyde som delt hosting, men det er det ikke. Forskellen er, at en del af lager, hukommelse og CPU-strøm på en VPS er udskåret til din virtuelle maskine. Det har sit eget operativsystem og filsystem, og disse interagerer ikke med andres konti. Dette betyder, at din hosting-konto er langt mere sikker og stabil på den værste VPS end den er på den bedste delte konto.

VPS er et godt valg, hvis du ikke har penge til en større regning. Det er ikke så godt som at have en dedikeret hosting-maskine, men du vil sjældent bemærke forskellen, medmindre du bliver bombarderet med hundreder af anmodninger i sekundet.

Hvad er WordPress Managed Hosting?

Administreret at være vært for en stor handel for alle, der ikke har et væld af udviklingserfaringer. Selv udviklere kan lide at have administrerede konti, fordi det betyder, at de har nogen i virksomheden, der er klar til at redde dem, når der er problemer. Hvis du opererer på en ikke-administreret konto, er du ikke bedre stillet end hvis du kørte en webserver på dit kontor.

En stor ting at huske på med administrerede hostingkonti er, at supportteamets kvalitet betyder meget. Masser af virksomheder vil sige, at de tilbyder administreret support, men det hjælper ikke, hvis det tager dig 40 minutter at få et svar fra et menneske, mens en virus markeres på din server af Google.

Generelt gør virksomheder, der fakturerer sig selv som værende for verdens ikke-teknologier, et bedre stykke arbejde med administreret WordPress-hosting. Designere og bureauer vil ikke klare sig på en mangel på støtte længe. De vil bare hente stakes og gå til et andet firma.

Er gratis WordPress Hosting Real?

Er der gratis muligheder? Ja. De er ikke de illegitime børn af Bigfoot og Loch Ness-monsteret.

Er de dog gode? Ingen.

Gå tilbage og læs afsnittet om delt hosting. Hold nu alle ideer fra det afsnit i dit hoved, og forestil dig alle mulige ting, der fungerer dårligere.

Der vil ikke være et administreret supportteam, der venter på at hjælpe dig. Faktisk er du heldig at få hjælp fra en AI-baseret chatbot. Ja, har en dårlig dag med gratis hosting, og du vil ønske de dage, hvor du kunne tale med en ikke-indfødt engelsktalende i et callcenter på den anden side af planeten.

Gratis WordPress-hosting er bare et hårdt nej. Ikke en eneste gang. Din kode gjorde dig intet dårligt nok til at fortjene den.

En note om hastighed

hastighed, munich, lys

Hastighed tæller også meget. For at være rigeligt klar skal du indlæse tider for websteder over hele verden er forfærdeligt. Større detailhandlere og bilmærker har websteder, der tager 9 til 11 sekunder at indlæse. De fleste retningslinjer for ydeevne antyder, at brugerne begynder at opgive websteder efter bare tre sekunder. Kun mordereindhold holder folk omkring i 10 sekunder.

Når vi ser på de hastigheder, vi har anført, konverteres 1.000 millisekunder (ms) til et helt sekund. Ved den første gennemgang tænker du måske, “Cool, alle disse hastigheder er under tre sekunder. Jeg er klar! Giv mig den billigste! ”

Her er problemet: responstider fortæller kun, hvor lang tid det tager en browser og en server at behandle det, der kaldes HELO-anmodningen. Dette lader blot Chrome, Firefox, Edge, Opera eller Safari vide, at en specifikt anmodet ressource er til stede og vil blive serveret. Med andre ord, det er hvor lang tid det tager for serveren at hente telefonen og sige, “Hej, du har nået et WordPress-sted, der kører på en LAMP-stak.”

Når du tilføjer WordPress til bunken, tilføjer du computertid. PHP-koden til WP-motoren tager nogle millisekunder for at behandle hver opgave. Indsæt nogle plug-ins og et tema for at gøre det endnu langsommere. Hvis der er Javascript, der kører på siden, f.eks. Fra en analysepakke off-site, tilføjer du nu hele sekunder.

Pludselig synes forskellen mellem en belastningstid på 200 ms og en lastetid på 1400 ms at være relevant. Især hvis du kører en tung installation, kan det ekstra sekund være forskellen mellem besøgende, der ser dit indhold eller forlader.

konklusioner

At finde en WordPress-vært er en afbalancerende handling. Du ønsker åbenbart at få så meget support, hastighed og funktionalitet, som du muligvis kan for din dollar. Dette vil selvfølgelig være begrænset af nøjagtigt hvor mange dollars du har råd til at udskifte i en given måned.

Generelt skal du se på muligheder som:

 • VPS
 • Dedikerede servere
 • Dedikeret WordPress-hosting
 • Skybaserede værter

Ingen af ​​disse er en perfekt løsning, men de overgår generelt alt hvad du ser i de frie eller delte sektorer.

Du bør også tage en opgørelse over dine krav. En intern udvikler, der holder et enkelt websted ope og kører, vil have meget forskellige behov end en designer på et agentur. Udvikleren ønsker at have en enkelt opsætning, de har masser af kontrol over, og får ting som SSH, FTP, MySQL og Git. Designeren kan på den anden side drage fordel af en opsætning, der giver dem mulighed for at udlevere en konto fra lås, lager og tønde til en klient inden for et par måneder.

Men med en kort selvvurdering kan du hurtigt fastlægge dine krav. Lav en skriftlig tjekliste og gennemgå indholdet af denne artikel. Sørg for også at medtage den frygtede budgetpost. Ved at sammenligne din tjekliste med styrker og svagheder hos hvert hostingfirma, finder du ret hurtigt ud af, hvilken eller to der er bedst egnet til dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map