12 beste WordPress Hosting Providers Sammenlignet (Mai 2020)

I en verden av WordPress-hosting, hvordan vet du hva som er best for deg?


Føles det ikke overveldende?

Hvordan ta det riktige valget?

Etter vår mening er det best å se på vertsselskaper gjennom linsen til hva de gjør godt.

beste wordpress hosting

Verden av WordPress-vertsalternativer er strødd med selskaper som tilbyr alt fra delt hosting-valg på inngangsnivå til dedikerte WordPress-hosting-servere på bedriftsnivå. For personen eller organisasjonen som bare prøver å identifisere den beste WordPress-hosting for deres behov, kan dette få prosessen med å velge en til å føle seg forvirrende.

I denne hostinggjennomgangen vil vi se på hvem som tilbyr det beste alternativet i en rekke forskjellige nisjer for nettstedshosting som har en tendens til å bety mest for kundene. Når vi er ferdig, vil vi også forklare noen av terminologiene som ofte brukes i bransjen, og hva noe av det har å gjøre med hostingtjenestene dine behov.

Best for alle: SiteGround

Siteground

Inngangsnivå planpris: $ 11,95 per måned

Responstid: 500 ms

oppetid: 100%

Se SiteGround-planer

SiteGround tilbyr tre sett med rimelige hostingplaner til WordPress-kunder. StartUp-nivået deres er vert for et enkelt nettsted, tilbyr 10 GB lagringsplass og godtar 10 000 besøk. GrowBig- og GoGeek-nivåene tilbyr ubegrensede nettsteder og enda mer plass og besøkende per måned.

Enda viktigere er at SiteGround er en webhotellleverandør som leverer hurtighet, oppetid og funksjoner. PHP-basert hosting kommer forhåndsinstallert, og systemet inkluderer også en plugin-til-migrering av nettsteder som fremskynder flyttingsprosessen. De selger domener også, noe som gjør prosessen med å sammenkoble en nettsteds-URL med ditt spesifikke hostingoppsett til en lek. Du kan også få kundestøtte døgnet rundt via:

 • e-post
 • telefon
 • Problemer med billetter
 • Chat-støtte

På ulemper er SiteGround ikke dedikert til å utelukkende være vertskap for et WordPress-nettsted. De takler andre typer webhotell, og de er heller ikke en stor aktør innen administrert WordPress-webhotell. Men på balanse tilbyr SiteGround den beste kombinasjonen av hastighet, pris og funksjoner for alle bortsett fra strømbrukeren.

Les hele SiteGround-gjennomgangen

Beste for digitale virksomheter: Kinsta

kinsta

Inngangsnivå planpris: $ 30 per måned

Responstid: 235 ms

oppetid: 99,8%

Se Kinsta-planer

Kinsta fakturerer seg som et selskap bygget av dyktige utviklere til fordel for digitale markedsføringsbyråer, grafiske designere, magre startups, gründere og interne designteam. Selskapet har tjent en plass i hjertene til mange i markedsførings- og designmiljøene ved å tilby et kraftfullt sett med hosting-tjenester på en måte som gjør dem tilgjengelige for folk som ikke har doktorgrad innen informatikk. Viktigst er imidlertid at Kinsta er en del av en liten klasse av leverandører som utelukkende er fokusert på å være WordPress-spesifikke hostingfirmaer.

Hos Kinsta finner du:

 • Delt vertskap
 • Cloud hosting
 • Behandlede kontoalternativer

Støtte på nivå 1 er lett tilgjengelig, og teknologisk erfarne WordPress-eksperter venter på å hjelpe deg. De selger imidlertid ikke domenenavn, så du må takle den noe rotete oppgaven å koble et domene til et nettsted. På den lyse siden gjør Kinsta det imidlertid superenkelt å:

 • Konfigurer iscenesettingssteder
 • Overfør et enkelt nettsted til en kundes konto
 • Gjør daglige sikkerhetskopier automatisk

De har også teknisk personell tilgjengelig for å hjelpe deg med å utføre en migrering av nettstedet, og denne tjenesten leveres uten kostnad. Hvis du leter etter et selskap som er fokusert på å hjelpe deg som designer å opprette et WordPress-nettsted raskt og overlate det til noen andre, er det vanskelig å slå Kinsta.

Les hele Kinsta-anmeldelsen

Beste for høyvekstbedrifter: WP Engine

wpengine

Inngangsnivå planpris: $ 35 per måned

Responstid: 650 ms

oppetid: 100%

Se WP-motorplaner

WP Engine fikk sin start som de tidligste av de store WordPress-vertsselskapene, og ikke overraskende beholder den et godt rykte i øynene til tidlige ingeniører som adopterte den. Selskapet har flyttet bort fra inngangsbrukeren som mål, noe som er beviset i dets relativt høye prisnivå på inngangsnivå. De skaleres opp ganske raskt, med neste nivå på $ 115 per måned, og det øverste nivået koster $ 290 per måned og er bygget for de med høye krav til trafikken..

De representerer virkelig gode tilbud hvis du raskt skaler opp til hundretusener besøkende per måned. Alle pakker med WP Engine inkluderer multiservering, og selskapet har globale datasentre tilgjengelig. For folk som starter, kan imidlertid prisen være litt bratt.

Kundestøtte hos WP Engine er ikke bra, spesielt i det laveste nivået. Selskapet tilbyr bare 24/7 telefonsupport til de to høyere nivåene. De er imidlertid et amerikansk selskap som har vært i WordPress-vertsmarkedet lenge, og det kan bety mye for kunder som verdsetter opplevelse. 60-dagers pengene-tilbake-garanti fra WP Engine er også et fint innkast for de som ønsker å starte prosjekter uten å ta mye risiko.

Les hele WP Engine-gjennomgangen

Beste for designere: Svinghjul

svinghjul

Inngangsnivå planpris: $ 23 per måned

Responstid: 700 ms

oppetid: 99%

Se svinghjulplaner

Svinghjul er blant den nyere klassen av WordPress-vertsfirmaer som legger vekt på å være tilgjengelige og vennlige. I dette tilfellet er de fokusert på å tilby en plattform for designere og markedsføringsbyråer. Den administrerte hosting-siden av virksomheten er helt deres problem, og de vil at du skal kunne forplikte alle energiene dine til å designe gode nettsteder.

Prisingen er litt bedre enn lignende deltakere i samme klasse. Den lagdelte prisstrukturen følger et mønster som ligner de større webhotellfirmaene som WP Engine, og Flywheel tilbyr også:

 • Et gratis SSL-sertifikat
 • Gratis nettsted migrering
 • Iscenesettelsessteder
 • Tilgang til en rekke temaer
 • Støtten til teknologier som er kunnskapsrike i PHP 7 og WordPress
 • Tallrike læringsressurser for kundene

Responstider har en tendens til å klokke litt tregere enn noen av de store spillerne, men 700 ms er fremdeles bedre enn det anbefalte minimum 1000 ms. Et stort pluss er imidlertid at selskapet utelukkende er opptatt av å tilby administrerte WordPress-hostingplaner. Det er det. De tilbyr ingenting annet.

Som andre konkurrenter som retter seg mot byråer og ansetter iscenesettingssteder, er det en lek å overføre en hostingkonto til en klient. Hvis du ser deg selv som en designer, en markedsfører eller som en del av et byrå, er dette vertsplattformen du først vil se på i søket ditt. Det er så nær en ett-klikk-løsning for WordPress-hosting som du kommer til å finne.

Les hele svinghjulanmeldelsen

Best for WooCommerce: LiquidWeb

liquidweb

Inngangsnivå planpris: $ 29 per måned for WordPress og $ 39 per måned for WooCommerce

Responstid: 152 ms

oppetid: 100%

Se LiquidWeb WordPress-planer

WooCommerce er en plug-in for WordPress som lar brukerne lage fullverdige e-handelsnettsteder. Gitt de potensielle utfordringene med å få et slikt nettsted opp og gå, er det godt å ha et administrert supportteam der for å hjelpe deg med å stryke ut ting. Liquid Web har også et rykte for å være en utviklervennlig hostingløsning. Hvis du er bekymret for å ha tilgang til muttere og bolter på et WordPress-nettsted, er Liquid Web et veldig tiltalende vertsalternativ.

Hvis du takler et prosjekt som dette, gjør du det sannsynligvis med støtte fra noen som vet hvordan du skal kode. De vil gjerne høre at LiquidWeb også gir tilgang til:

 • VPS-servere
 • Cloud hosting
 • Dedikerte servere
 • Serverklynger

Liquid Web er på noen måter antitesen om hva selskaper som Flywheel og Kinsta prøver å være. I stedet for å gjøre alt superenkelt for designere, tilbyr de hastighet, kraft og tilgang på lavt nivå. Du kan gjøre hendene dine skitne med ting som:

 • Et SSH-skall
 • Et pakkefritt SSL-sertifikat
 • Git versjonskontroll
 • Direkte tilgang til MySQL-databasen som driver WordPress

Samtidig er det en mengde automatisering og støtte. For eksempel oppdateres plugins og WordPress-kjernen regelmessig. Nettstedsvedlikehold er også inkludert. Det er et dashbordbygg for å gjøre nettstedstyring enkel og for å gi brukerne tilgang til analyser for nettstedene sine.

Hvis du ønsker å bli seriøs med WP-motoren og e-handel, har Liquid Web mye å tilby. Alle som driver en liten bedrift med en nettbutikk, bør starte søket på Liquid Web.

Les hele Liquid Web anmeldelse

Best for billig og rask: A2 Hosting

A2Hosting

Inngangsnivå planpris: $ 3,92 per måned

Responstid: 1730 ms

oppetid: 99%

Se A2-vertsplaner

A2 Hosting tilbyr en skitt-billig pakke som ikke har noen begrensninger for dataoverføring eller besøkende. Fysisk minne for selv de mindre billige planene er smertefullt lite, selv om det er mellom 512 MB og 2 GB tall som andre WordPress-hostingleverandører har vært nede i nesten et tiår. Annet enn administrert DNS-assistanse og migrering av nettsteder, er det heller ikke mye gratis støtte for å jobbe direkte med nettstedet ditt.

Selskapet selger domener, og de tilbyr også VPS-hosting og dedikerte servere. Oppgraderingsveien din er imidlertid helt din å håndtere, noe du kan forvente for prisen.

Serverne deres vil aldri bli beskyldt for å være lynraske, men de er ikke fæle for prisen. E-post hosting er inkludert, og folk som ønsker å komme inn på serverne sine som administratorer, kan bruke cPanel. Du kan også bruke et annet CMS foruten WordPress på nettstedet ditt. De tilbyr også muligheten til å velge mellom datasentre i USA, Europa og Asia. Selv om du ikke tar det faktum, kan du ikke forvente store sidetidstider.

Hvis du har å gjøre med eldre WordPress-koder, inkluderer A2 Hosting minst ett interessant alternativ. De lar deg velge versjoner av PHP som går tilbake til 5.5. Du vil også ha støtte for MySQL, Node.JS, SSH GIT, Python og Ruby. Hvis du er litt kompetent som utvikler, er det mye å tilby for en WordPress-webhotellpakke som er så billig.

Vi vil ikke anbefale denne pakken til alle som ikke har noe teknisk kunnskapsrike. Designere, markedsførere og byråer bør være på vakt med mindre de har en kode som de er komfortable med å jobbe med.

Les hele A2 Hosting-anmeldelsen

Det beste for alternativer for netthost i Cloud: Cloudways

cloudways

Inngangsnivå planpris: Noe uklart

Responstid: 580 ms

oppetid: 100%

Se Cloudways planer

Å sette topphotellteknologi til å fungere kan være en utfordring for folk som ikke har utviklings- eller programmeringsbakgrunn. Cloudways er en webhotell som har som mål å gi kundene enkel tilgang til teknologier som:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Digital hav

Alt dette er støttet opp med nivået av teknisk, administrativ og kundestøtte som kreves for å hjelpe designere, byråer og andre ikke-utviklere å sette så mye datakraft i arbeid. Du får en moderne programvarestabel som bruker:

 • Det lette Nginx-miljøet
 • mariadb

Brukere som ønsker å holde seg til det gamle WordPress-økosystemet til Apache og MySQL, vil også være glade for at her tilbyr Cloudways hostingplaner som også imøtekommer deres behov.

En stor ulempe med Cloudways er at selskapet ikke gjør en god jobb med å trekke en linje rett fra prisstrukturen til en spesifikk hostingplan for WordPress. Dette blir enda mer viklet når du innser at noen alternativer, for eksempel å bruke AWS, følger skyleverandørens målingsstruktur. Amazon bruker for eksempel en CPU-klokke-timefaktureringsmetode som kan gjøre prisene varierende og uforutsigbare.

Med Cloud måter, får du et WordPress webhotelloppsett som utnytter moderne cloud computing-teknologier for å gi både hastighet og stabilitet. Hvis du leter etter den beste hosting tilgjengelig for WP-motoren på skyen, er det vanskelig å slå Cloudways. Den uforutsigbare prisstrukturen kan imidlertid sette mange mennesker av.

Les hele Cloudways-gjennomgangen

Best for inngangsnivå: Bluehost

Bluehost

Inngangsnivå planpris: 7,99 dollar per måned

Responstid: 410 ms

oppetid: 99,99%

Vis Bluehost-planer

Bluehost er en gammel ventemodus i bransjen for mange som har drevet minst en WordPress-bloggvertskonto. De tilbyr et gratis domenenavn for det første året, og det betyr selvfølgelig også at de selger domener. Du kan også få et gratis SSL-sertifikat gjennom dem. Det er en oppside for folk som vil beholde alle tingene sine på en enkelt hosting-konto.

I den lave enden har du 50 GB SSD-lagring. For omtrent dobbelt så høy pris, kan du imidlertid gå til en av deres avanserte hostingplaner og få ubegrenset lagring og ubegrensede nettsteder på en enkelt konto. Du har også tilgang til et innholdsleveringsnettverk som hjelper deg med å tjene statiske filer, for eksempel bilder, PDF og HTML-sider. Bluehost er også et av bare tre hostingfirmaer som er blitt anbefalt som partner av WordPress.org.

Hvis du leter etter et alternativ på inngangsnivå som gir mye smell for pengene dine, er Bluehost et godt valg. Du får solid hastighet og tilgjengelighet, og nettstedet ditt vil være sikkert og regelmessig oppdatert. Det er et spesielt godt valg hvis du ønsker å gjøre ting som park-domenenavn eller produsere flere markedsføringsnettsteder.

Les hele Bluehost-anmeldelsen

Best for billig Cloud Housting: HostGator WordPress Cloud

hostgator

Inngangsnivå planpris: 5,95 dollar per måned

Responstid: 1400 ms

oppetid: 100%

Vis HostGator-planer

HostGator er en standby for webhotell som har eksistert siden 2002, og den er klarert av mange brukere. Skyen som tilbyr leverandører enklere priser, og planer kan enkelt skaleres opp når en liten virksomhet vokser. Responstidene er delvis, men oppetiden er utmerket.

Hvis du leter etter en kjedelig og enkel hostingplan til en rimelig pris, vil HostGator mer enn få jobben gjort. Hostgator bruker den velprøvde cPanel som instrumentpanel. Det er ikke et flott miljø for folk uten utviklingsbakgrunn, men det er et greit oppsett hvis du har noen som er kjent med de gamle kontrollpanelene som brukes av de fleste eldre webhotellleverandører. Du vil ikke få en flammende rask WordPress-hostingpakke, men det vil gjøre jobben.

Les hele HostGator-anmeldelsen

Beste for Managed Enterprise: Pagely

pagely

Inngangsnivå planpris: 199 dollar per måned

Responstid: 1400 ms

oppetid: 100%

Se Pagely planer

Hvis de 199 dollar per måned for det billigste oppsettet fra Pagely gir deg litt pause, er du sannsynligvis ikke deres målkunde. Pagely er i ferd med å tilby den beste VPS for WordPress til bedriftskunder. Deres tilbud går på tusenvis per måned, og de tilbyr båndbreddemåling fra hundrevis av GB-er.

Konfigurasjonen er ment å være svært sikker og grundig administrert. Supportteamet er klare til å hjelpe kundene hele døgnet.

Hvis du leter etter en avansert løsning som gir deg tilgang til AWS skyarkitektur, Pagely er et ypperlig valg. De er ikke den beste vennen til startups og små bedrifter, men de er definitivt et selskap du vil huske når dine krav vokser. Etter hvert kan du få trafikk hvor det er mer kostnadseffektivt å kjøpe Pagelys “billige” pakke enn å fortsette å eskalere med andre leverandørers avanserte pakker..

Les hele Pagely-anmeldelsen

Best for Dirt Cheap: EasyWP av NameCheap

namecheap 2019-juni

Inngangsnivå planpris: $ 3,88 per måned

Responstid: 350 ms

oppetid: 99,9%

Vis Namecheap-planer

Når billig bare ikke er bra nok for deg, er det NameCheap. Du får et gratis domenenavn og gratis hjelp med migrering av nettsteder, og det er ikke noe. De tilbyr delte hostingpakker som leverer forventet ytelse.

Oppetid er faktisk ganske anstendig for et selskap som ikke alltid stemmer godt med WordPress-hostingvurderinger, i tillegg til respons. Du kommer ikke til å få mye hjelp for i utgangspunktet fire dollar, men du kan gjøre det verre i dette prissegmentet. Hvis du ikke er fornøyd, kan du også slappe av og vite at de tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele NameCheap-anmeldelsen

Best for domeneeiere: GoDaddy WordPress

gå pappa

Inngangsnivå planpris: $ 9,99 per måned

Responstid: 800 ms

oppetid: 99,8%

Se GoDaddy-planer

GoDaddy hugget opp et enormt segment av domenenavnsmarkedet for mange år siden. Ikke overraskende inkluderer tilbudene hosting av WordPress-blogger. De har mange dra-og-slipp-løsninger, og det kan være overbevisende for folk som allerede har domener med seg.

Selskapet er egentlig ikke det billigste eller det raskeste. De er ikke helt topp i noe. Hvis du har en rekke domener med seg, har imidlertid det å ha alt arbeidet på en hostingkonto sine dyder.

Les hele GoDaddy-anmeldelsen

WordPress Hosting-funksjoner du må vurdere før du kjøper

Du vil legge merke til noen temaer som utvikler seg med de forskjellige hostingleverandørene. Noen selskaper er rettet mot folk som trenger rå kraft og hastighet, mens andre prøver å selge tjenester skitt billig. andre imøtekommer bestemte segmenter, for eksempel de som er målrettet mot byråer og designere ved å tilby:

 • Iscenesettelse av nettsteder
 • Ett-klikks publikasjon
 • Gratis migrasjonshjelp
 • Gratis domener og SSL-sertifikater

Hvis du er bekymret for å ha en utviklernivå kontroll over et nettsted, vil du også være bekymret for ting som SSH og FTP-tilgang, tilgjengeligheten av tradisjonelle kontrollpaneler som Plesk og cPanel, Git-versjonskontroller og tilgang til det underliggende database.

Forhåndsinstallerte plugins er også en stor avtale. WordPress-tillegg er aldri en enkel ting å håndtere på egen hånd. Du har muligens noe som fungerte fabelaktig i PHP 5.1, men bruker nå kode som er utgått i versjon 7.3. Forhåndsinstallasjon og regelmessig automatisert oppdatering av plugins er den enkleste måten å unngå denne typen konflikter.

Pris er ikke alt, men det betyr noe. Enda viktigere er det å kunne stikke en tå i vannet og se hvordan opplevelsen er som det er en god idé. Hold øye med pengene tilbake-garantier.

Det er også nyttig å forstå noen grunnleggende konsepter. La oss se på noen få av dem.

Hva er WordPress Shared Hosting?

Delt hosting anses for å være den absolutte lavendel av hostingplaner. Et delt hosting-system er en enkelt forekomst på en server som tilbyr hosting til alle nettsteder gjennom et enkelt operativsystem. Dette betyr at du deler minneplass og CPU-sykluser med andres nettsteder.

Mer om, deler du også filsystemplass med andre. Det gjør hele oppsettet ditt mer sårbart. Legg absolutt ikke et netthandelssted eller noe som samler sensitive brukerdata på et delt hostingoppsett. Denne tilnærmingen skal bare brukes på nettsteder med et minimum som må til for å få den billigste prisen. Hvis du vil legge ut en WordPress-blogg om tog, kan du bli gal med delt hosting.

Delte alternativer er ofte ofte begrenset. Det er ikke sikkert du kan installere dine egne plugins eller temaer. De fleste vil ikke gi deg tilgang på SSH-nivå, slik at utviklere sannsynligvis kan glemme dem. Tilpasningsevnen er begrenset, og det er også vanligvis vanskelig å skalere en hostingpakke i et delt miljø.

Du vil sannsynligvis bli sittende fast når du treffer verten din. Verre er det at du kan oppdage grensene for verten selv på en langsom dag for nettstedet ditt. Husk at ressursene dine er alles ressurser. Det tar bare en annen bruker å bli smalt for å få alle de andre nettstedene på en delt vert til å bremse eller til og med krasje.

Hva er WordPress Cloud Hosting?

Forretningsbygg, skyskraper som ser opp

Cloud hosting er designet for å bruke massive serverfarmer for å lede mange ressurser mot oppgaver. Dette gjør det til en elskling av maskinlæringsgruppen, og den er også veldig populær blant selskaper som tilbyr Software-as-a-Service (SaaS). I hovedsak er WordPress bare et annet alternativ for SaaS.

Det som er flott med netthosting er at du raskt kan skalere opp eller ned i ressursene. Dette kan være en reell forskjellprodusent for selskaper som har sesongmessige krav. Hvis du forventer massiv trafikk i løpet av ferieshopping-sesongen, vil en cloud hosting-løsning sikre at du har ressursene som trengs for å håndtere belastningen. På samme måte kan du få en hastighetsøkning nesten umiddelbart ved bare å oppgradere kontoen din.

Den største ulempen med skyhosting er målte priser. AWS er ​​spesielt beryktet for uforutsigbare regninger. Det er lurt å spørre om forutsigbar pris før du registrerer deg. Et enkelt uoppdaget angrepsnektangrep, for eksempel, kan la deg henge med en massiv regning.

Hva er WordPress VPS Hosting?

VPS står for en virtuell privat server. En VPS fungerer egentlig som om det er en uavhengig maskin, men den er faktisk delt inn på en større maskin.

Ved første rødme kan dette høres ut som delt hosting, men det er det ikke. Skillet er at på en VPS er en del av lagring, minne og CPU-strøm skåret ut for din virtuelle maskin. Det har sitt eget operativsystem og filsystem, og disse samhandler ikke med andres kontoer. Dette betyr at hostingkontoen din er langt sikrere og stabil på den verste VPS-en enn den er på den beste delte kontoen.

VPS er et godt valg hvis du ikke har penger til en større regning. Det er ikke så bra som å ha en dedikert hostingmaskin, men du vil sjelden merke forskjellen med mindre du blir bombardert med hundrevis av forespørsler per sekund.

Hva er WordPress Managed Hosting?

Klarte å være vert for en stor avtale for alle som ikke har massevis av utviklingserfaring. Selv utviklere liker å ha administrerte kontoer fordi det betyr at de har noen i selskapet som er klare til å kausjonere dem når det er problemer. Hvis du opererer på en ustyrt konto, er du ikke bedre enn om du kjørte en webserver på kontoret.

En stor ting å huske på med administrerte hostingkontoer er at kvaliteten på supportteamet betyr mye. Mange selskaper vil si at de tilbyr administrert støtte, men det hjelper ikke hvis det tar deg 40 minutter å få et svar fra et menneske mens et virus blir flagget på serveren din av Google.

Generelt gjør selskaper som fakturerer seg som verdens teknologier en bedre jobb med administrert WordPress-hosting. Designere og byråer kommer ikke til å stille opp med mangel på støtte lenge. De kommer bare til å trekke innsatsen og gå til et annet selskap.

Er gratis WordPress Hosting Real?

Er gratis alternativer tilgjengelige? Ja. De er ikke de uekte barna til Bigfoot og Loch Ness-monsteret.

Men er de bra? Nei.

Gå tilbake og les delen om delt hosting. Hold nå alle ideene fra den delen i hodet, og forestill deg alle mulige ting som virker dårligere.

Det kommer ikke til å være et administrert supportteam som venter på å hjelpe deg. Faktisk er du heldig som får hjelp fra en AI-basert chatbot. Ja, ha en dårlig dag med gratis hosting, og du vil ønske deg de dagene du kunne snakke med en ikke-morsmålet engelsk på et call center på den andre siden av planeten.

Gratis WordPress-hosting er bare et vanskelig nei. Ikke en eneste gang. Koden din gjorde ingenting dårlig for deg å fortjene den.

En merknad om hastighet

hastighet, munich, lys

Hastighet teller også mye. For å være ganske klare, last tider for nettsteder over hele verden er forferdelig. Store forhandlere og bilmerker har nettsteder som tar 9 til 11 sekunder å laste. De fleste retningslinjer for ytelse antyder at brukere begynner å forlate nettsteder etter bare tre sekunder. Bare mordereinnhold holder folk rundt i 10 sekunder.

Når vi ser på hastighetene vi har oppført, konverteres 1000 millisekunder (ms) til ett helt sekund. På den første anmeldelsen kan du tenke: “Kult, alle disse hastighetene er under tre sekunder. Jeg er klar! Gi meg det billigste! ”

Her er problemet: responstidene forteller bare hvor lang tid det tar en nettleser og en server å behandle det som kalles HELO-forespørselen. Dette lar bare Chrome, Firefox, Edge, Opera eller Safari vite at en spesifikk forespurt ressurs er til stede og vil bli servert. Med andre ord, det er hvor lang tid det tar før serveren tar opp telefonen og sier: “Hei, du har nådd et WordPress-nettsted som kjører på en LAMP-stabel.”

Når du legger WordPress til haugen, legger du til datatid. PHP-koden for WP-motoren tar noen millisekunder å behandle hver oppgave. Kast inn noen plugins og et tema for å gjøre det enda tregere. Hvis det er Javascript som kjører på siden, for eksempel fra en analysepakke utenfor stedet, legger du nå til hele sekunder.

Plutselig virker forskjellen mellom en lastetid på 200 ms og en lastetid på 1400 ms relevant. Spesielt hvis du kjører et tungt oppsett, kan det ekstra sekundet være forskjellen mellom at besøkende ser innholdet ditt eller forlater.

konklusjoner

Å finne en WordPress-vert er en balansegang. Du ønsker tydeligvis å få så mye støtte, hastighet og funksjonalitet som mulig for dollar. Dette vil selvfølgelig være begrenset av nøyaktig hvor mange dollar du har råd til å skylle ut i løpet av en gitt måned.

Generelt sett bør du se på alternativer som:

 • VPS
 • Dedikerte servere
 • Dedikert WordPress-hosting
 • Skybaserte verter

Ingen av disse er en perfekt løsning, men de overgår generelt noe du ser i de frie eller delte sektorene.

Du bør også ta en oversikt over dine behov. En egen utvikler som holder et enkelt nettsted oppe og kjører kommer til å ha veldig forskjellige behov enn en designer hos et byrå. Utvikleren ønsker å ha et enkelt oppsett de vil ha masse kontroll over, få ting som SSH, FTP, MySQL og Git. Designeren, på den annen side, kan ha stor nytte av et oppsett som lar dem levere en konto av lås, lager og fat til en klient i løpet av noen måneder.

Men med en kort egenvurdering kan du raskt etablere dine krav. Bygg en skriftlig sjekkliste og gjennomgå innholdet i denne artikkelen. Sørg for å inkludere den fryktede budsjettposten også. Ved å sammenligne sjekklisten din med styrken og svakheten til hvert vertsfirma, vil du finne ut ganske raskt hvilken eller to som er best tilpasset dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map