14 bedste leverandører og tjenester af cloud hosting (maj 2020)

14 bedste leverandører og tjenester af cloud hosting (maj 2020)

14 bedste leverandører og tjenester af cloud hosting (maj 2020)

På udkig efter den bedste cloud-hosting, men har ingen idé om, hvor du skal starte?


Skyen betyder forskellige ting for forskellige mennesker. 

I det væsentlige leder vi efter hurtig, distribueret, skalerbar hosting – med god support og til en pris, der passer til virksomheden.

bedste hosting til små virksomheder

Cloud computing har ført til et boom i hostingmuligheder. Mange hosting-tjenester er kommet ind på markedet med sky-servere, men det kan give kunderne følelse af forvirring over, om de virkelig vil få den bedste cloud-hosting. Vi kigger på 14 af de mere imponerende muligheder på markedet, og så forklarer vi, hvad en skybaseret server er, og hvordan du kan drage fordel af at tilmelde dig en cloud-hosting-udbyder.

Med denne undersøgelse kan du vælge den bedste cloud-hosting i maj 2020.

1. Cloudways Cloud Hosting

cloudways

Startpris: $ 10 per måned

Responstid: 710 ms

Uptime: 99,99%

Tjek Cloudways-priser

Cloudways er et hostingfirma, der fokuserer på at levere en hel del kraft til en rimelig pris. De er ikke den absolut billigste i cloud-serverhostingssektoren, men deres cloud-serverpriser repræsenterer fremragende værdi for den mængde strøm, deres systemer leverer. Virksomheden tilbyder muligheden for at være vært for dit websted på mange cloud-server-hosting-platforme, herunder:

 • Digital Ocean
 • Linode
 • Vultr
 • Amazon Web Services
 • Google Cloud-platform

Du kan også finde skyserverpriser, der matcher en lang række skalaer. Deres $ 10-månedlige plan giver et eksempel med en enkelt kerne, men du kan tjekke indstillinger, der tilbyder overalt fra dual-core til 32-core-løsninger. Når du først er kommet ind i 32-kernens verden, har du selvfølgelig problemer med cloud-hosting-løsninger i virksomheden, så regn med at betale nord for $ 1.000.

Cloudways får ikke gode karakterer for kundes eller teknisk support. I mange tilfælde er du alene, hvis du vil bruge tilpasset kode eller mindre mainstream-løsninger. Det er sandsynligvis ikke en fantastisk mulighed for folk, der har ringe eller ingen teknisk viden, men de tilbyder gode cloud-serverpriser for folk, der måske vil have AWS-kapaciteter, men ikke ønsker at komme ind i ukrudtet, som Amasons tilbud ofte kræver.

Se vores fulde anmeldelse af Cloudways

2. Liquid Web Managed Cloud

liquidweb

Startpris: $ 51 per måned

Responstid: 150 ms

Uptime: 100%

Se flydende webpriser

Liquid Web tilbyder, hvad der let kan karakteriseres som blandt de bedste cloud-tjenester på markedet. Efterhånden som prissætning af skyserver gør det imidlertid meget vanskeligt for kunder på entry-level at få en tåhold. Selv hvis du er villig til at betale for den bedste cloud-hosting, kan deres tendens til at spytte deres tjenester op i forskellige “produkter” gøre ting forvirrende.

Deres cloud-webhosteprodukter er opdelt i omtrent fire slags hostingpakker. I rækkefølge fra skala fra mindst kraftfuld til kraftigste er disse:

 • Sky-steder
 • Cloud VPS hosting
 • Dedikeret skybaseret serverhosting
 • Personlig sky-hosting

Muligheden for cloud-websteder er funktionelt ubegrænset domænenavns-hosting. Men hvor mange du kan indsætte på en konto, du kan få for $ 51 pr. Måned. Cloud VPS er dybest set det samme som at bruge en virtuel privat server eller en dedikeret server, bortset fra at det hostes i en sky og en smule mere skalerbar som en konsekvens. Den samme idé gælder for de dedikerede cloud-hostingløsninger, medmindre du har en hel instans til dig selv i stedet for at dele partitionerede ressourcer med andre.

Måske er den mest interessante mulighed dog personlig cloud-hosting. Dette er hovedsagelig et helt skysystem alt for dig selv. Forestileligvis betaler du nord for $ 1.500 pr. Måned bare for at komme i gang. For virksomheder, der kræver betydelig ildkraft, er dette dog noget, som få andre webhostingudbydere leverer. Du kan endda delt din forekomst med low-end-planer, der giver mulighed for op til 5 virtuelle servere, der kører samtidig på den samme sky.

En anden ulempe ved Liquid Web er, at de tilbyder hjælp til at håndtere en lang række enterprise-skala-problemer med webhosting. For eksempel kan du få hjælp til:

 • PCI-overholdelse for e-handelswebsteder
 • HIPAA-overholdelse af udbydere af sundhedsydelser
 • App-hosting

Dine skyforekomster kører på moderne SSD-drev på datacentre, der har flere afskedigelser til både lager og strøm. Hvis du vil have det absolut bedste cloud-serviceselskab og er villig til at udskifte kontanter for at få det til at ske, er det svært at matche Liquid Web. For alle andre er det sandsynligvis en smule dyr.

Se vores fulde LiquidWeb-anmeldelse

3. A2 Hosting Cloud VPS

A2Hosting

Startpris: $ 5,00 per måned

Responstid: større end 1.000 ms

Uptime: 99%

Tjek A2 Hosting Cloud VPS

Hvis du leder efter en af ​​de billigere muligheder blandt de bedste cloud-udbydere, gør A2 Hosting et meget godt stykke arbejde med at appellere til kunder i den niche. Mens du ikke får lynhurtig hastighed, kan du få en fire-kernepakke med rodadgang for kun $ 15 pr. Måned. Især betragtede A2 Hosting-tilbudet paralleller til VPS-hosting, men der er en grænse for, hvad du kan forvente i denne prisklasse.

Alt i alt er virksomheden dog et godt jobtilbud med incitamenter. Der er en pengene-tilbage-garanti. Hver konto inkluderer et gratis SSD-drev og mindst 2 TB pr. Måned båndbredde. De tilbyder også 24/7 teknisk og kundesupport hele året, og det inkluderer hjælp via telefon.

Hvis du leder efter så tæt på en risikofri mulighed som muligt for at komme i gang med cloud-hosting, har A2Hosting du dækket. Folk, der leder efter ægte datacentre i virksomhedsklasse, som imidlertid er meget lydhøre, vil måske søge andre steder, især i betragtning af at deres højt tilbud ikke er enestående værdi for de relativt høje priser. I den lave ende af markedet er der dog gode valg.

Se vores fulde A2 Hosting-anmeldelse

4. SiteGround

Siteground

Startpris: $ 80 per måned

Responstid: 710 ms

Uptime: 99,99%

Se SiteGround-priser

SiteGround forsøger at kombinere præstation, der ikke er god, med en række freebies, der appellerer til folk, der ikke er den førende gruppe af de teknisk-dygtige seje børn. De leverer fremragende oppetider, og responstider er gode nok til, at alle undtagen de langsomste websteder og webapplikationer skal opnå rimelige belastningstider.

Du kan også få:

 • Adgang til et gratis CDN
 • Et gratis SSL-certifikat
 • Gratis migrationshjælp med et WordPress-websted
 • En dedikeret IP-adresse
 • SSH og SFTP-adgang

De garanterer også, at alle cloud computing-ressourcer til dit sky-baserede system kun vil blive dedikeret til din server. Hvis du har brug for it-assistance, har de devops på personalet til at give en hånd med fuldt styrede tjenester.

SiteGround gør det super nemt at allokere ressourcer til underkonti. Hvis du driver et marketing- eller designbureau, kan dette gøre det meget let at tilpasse, hvad hver underkonto får. Især når du handler med klienter, kan du derefter bruge denne funktion sammen med den skalerbarhed, der forventes fra cloud-hosting, til at tilbyde en række pakker. Individuelle underkonti kan også tildeles gratis DNS-tjenester.

Virksomheden leverer også daglige sikkerhedskopier. Disse øjeblikkelige sikkerhedskopieringer opretholdes offsite, og de kan gendannes ved hjælp af en enkelt-klik-løsning.

SiteGround gør et godt stykke arbejde med at skabe en balance mellem den slags teknologikraft, du fortjener at få, når du går sammen med en cloud-vært og giver en brugervenlig oplevelse. Avancerede brugere vil være begejstrede med det niveau af adgang, de har, og resten af ​​verden vil stadig få tilstrækkelig kunde- og teknisk support til at håndtere alt.

Se vores fulde SiteGround-gennemgang

5. InMotion

inmotion hosting

Startpris: $ 34.99 pr. Måned

Responstid: 400 ms

Uptime: 99,95%

Tjek InMotion Hosting

En lille irritation, der følger med at dykke ned i InMotion’s tilbud er, at de ikke gør et godt stykke arbejde med at lægge tingene lige ud. Planer præsenteres som værende for agenturer, små virksomheder, virksomheder og applikationer. Den billigste plan er under “applikationer”, og den kan bruges til at håndtere hosting, ligesom de andre kan bruges.

En væsentlig ulempe er, at deres tilbud udelukkende er Linux-baserede. Det er stort set også et LAMP-stak-økosystem. Hvis du vil have en Windows-skyserver, skal du bestemt se andre steder. De har også kun datacentre beliggende i U.S.A..

Folk, der er tilfredse med den smalle LAMP-stakimplementering, såsom dem, der kører WordPress, WooCommerce eller Magento, finder InMotion som noget af en mere omkostningseffektiv version af SiteGround, men med færre freebies. Hvis du er tilpas med mindre støtte og vil prioritere pris-til-ydelse, især i den lave ende af markedet, er InMotion svært at slå. For mindre teknisk kyndige brugere og Microsoft-crowd, vil det dog i bedste fald være en læringskurve.

Virksomheden tilbyder en lang tilbagebetalingsperiode på 90 dage. Hvis du er i stand til at prøve det, er det en risikofri mulighed for at lære en ny webhost at kende.

Se vores fulde InMotion-anmeldelse

6. HostGator

hostgator

Startpris: $ 4,95 per måned.

Responstid: 430 ms

Uptime: 99,98%

Se HostGator-priser

For en uapologetisk billig virksomhed er HostGator lidt af en overraskelse. Til $ 4,95 pr. Måned får du:

 • To CPU-kerner
 • To GB RAM
 • Umeteret båndbredde
 • Et gratis SSL-certifikat

Virksomheden har også et domænenavnsregistreringsfirma, så du kan holde alt dit websted sammen på en enkelt konto. Mens den laveste omkostning kun tillader et domæne, hvis du bevæger dig op til næste niveau, $ 6,57 pr. Måned, får du ubegrænset domænehosting og dobbelt så mange kerner og dobbelt så meget RAM.

Som det er typisk i de lavere niveauer hos hostingfirmaer, kan du forvente en begrænset softwarestack. Du har adgang til et Linux-miljø, der understøtter applikationer som:

 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • WordPress

Overraskende vil du være på egen hånd uden administrerede tjenester. Men for en snavs billig mulighed, kan du gøre det meget værre end HostGator.

Se vores fulde HostGator-anmeldelse

7. DreamHost

Dreamhost

Startpris: $ 4,50 per måned

Responstid: 720 ms

Uptime: 99,96%

Tjek DreamHost

DreamHost er en anden deltager i low-hosting-hosting-sektoren, som også er en anden udbyder af web-hosting-tjenester, der kunne drage fordel af at være klarere over sine tilbud. Den første store irritation, der rammer dig som kunde, er, at de eneste produkter, den viser på sin hosting-side, er “DreamCompute” og “DreamObjects.” I stedet for at afklare forskellen mellem cloud computing-forekomster og cloud-hostingtjenester, klumper de dem sammen under overskriften “beregne”, et udtryk, der er mere relevant i maskinlæringsverdenen end webhostingbranchen.

Når du først har pløjet forbi det, finder du dog et skuffende tilbud til denne del af markedet. Du får en enkelt CPU-kerne på den billigste plan, og alt er baseret på en open source-stakke uden andre muligheder. Det ser ud til, at tingene er målrettet mod Python-, Node.JS- og Ruby-brugere, der ærligt talt vil se på større beregningstilbud fra virksomheder som Amazon.

Faktureringsstrukturen er også underlig. I en given måned har du 600 timers computertid. Måneder er længere end det, og et enkelt uopdaget DDoS-angreb kan nemt sætte dig ind i et kontovæske, der fører til, at du bliver faktureret. Helt ærligt, hvis du ønsker en beregningstidsfaktureringstruktur, findes AWS og giver en større og mere gennemsigtig infrastruktur.

På den anden side er deres tilbud til folk, der ønsker Python eller Node.JS-hosting, meget let at konfigurere. Hvis det er din bane, kan DreamHost være interessant. Alle andre kan imidlertid finde bedre tilbud og mindre forvirring på dette prispunkt.

Se vores fulde Dreamhost-anmeldelse

8. Bluehost

bluehost

Startpris: $ 9,99 per måned i 36 måneder

Responstid: 590 ms

Uptime: 100%

Se Bluehost-priser

BlueHost tilbyder konti, der faktureres på 12-, 24- eller 36-måneders vilkår. For folk, der ønsker at komme ind i de laveste niveauer af webhosting til en rimelig pris, kan dette være lidt imponerende. Du kan benytte dig af en pengene-tilbage-garanti så længe

Virksomheden tilbyder fremragende hastighed og uovertruffen oppetid. Hvis du er interesseret i bundsolid ydeevne, leverer BlueHost en høj ydelse og stabil pakke til en lige så billig pris, som du finder.

Hvor nogle kunder bliver frasorteret af BlueHost, er virksomhedens nikkel-og-dime add-on struktur. Vil du have en dedikeret IP? Det er $ 5,99 pr. Måned tilføjelse. Vil du have et premium SSL-certifikat? Det vil være $ 49.99 pr. År. Det tilføjer hurtigt.

Du bliver også nødt til at flytte op i et niveau for at få ubegrænset domænenavne på en konto. Grundlæggende pakke med to CPU’er er dog en god handel. Ligeledes er båndbredden ikke afmålt, og cPanel med SSH er inkluderet gratis.

BlueHost er en fantastisk mulighed, men der er nogle advarsler. Sørg for, at den pakke, du får, dækker alt, hvad du har brug for, fordi tilføjelserne kan knuse dig ret hurtigt.

Se vores fulde Bluehost-anmeldelse

9. 1&1 IONOS

1 & 1ionos

Startpris: $ 15 per måned

Responstid: 330 ms

Uptime: 99,8%

Tjek 1&1 IONOS Hosting

Pris-til-ydelse-forslag med 1&1 IONOS er ikke stor. Hvor virksomheden udgør grunden, er dog at levere administrerede tjenester. Teknisk kyndige mennesker, ærligt talt, vil blive imponeret over en opsætning, der starter ved en enkelt CPU-kerne og kun en GB RAM tildelt. Mindre teknisk kyndige kunder er dog glade for at have tech og kundesupport der for at guide dem gennem en række processer.

Som det er almindeligt, når du går under $ 50 pr. Måned i cloud-webhostesektoren, er du låst i Linux og open source-software. 1&1 giver dig lidt mere inden for den begrænsede ramme, der leverer Apache, Nginx og Tomcat-servere, der vil spille pænt med Python og PHP. Responstider er også tæt på bedst i klassen.

Hvis du har brug for tæt på de bedste tilgængelige belastningstider, 1&1 kan være et værd at kigge på. Enhver, der er interesseret i en Windows-skyserver, bliver nødt til at komme videre, og deres tilbud er ikke gode ud fra et hardware-synspunkt.

Se vores fulde 1&1 anmeldelse af Ionos

10. WP-motor

wpengine

Startpris: $ 35 per måned

Responstid: 650 ms

Uptime: 100%

Se WP-motorpriser

WP Engine er, som navnet antyder, et tilbud, der er målrettet mod WordPress-kunder. Skalering er designet til virksomhedskunder, og du vil opdage, at niveauerne hurtigt går op i hundreder af dollars. De lave niveauer har ikke fremragende kundesupport, og kun de to højeste niveauer får telefonstøtte. En 60-dages pengene-tilbage-garanti kan dog tage noget ud af at udforske dine muligheder.

Hver pakke inkluderer gratis support på flere websteder, så du ikke behøver at betale ekstra bare for at tilføje et domæne. Hvis du har brug for globale datacentre til at betjene besøgende over hele planeten, har WP Engine du dækket. De er et firma, der ser sig selv som tidlige WordPress-teknikoptagere, og teamet sætter en ære i at yde dette niveau af teknisk support til kunderne.

Det er et snævert målrettet tilbud. De, der bare ønsker bundsolid WordPress-hosting, der aldrig går ned og kan skalere hurtigt, vil imidlertid sætte pris på WP Engine.

Se vores fulde WP Engine-gennemgang

11. Kinsta

Kinsta

Startpris: $ 30 per måned

Responstid: 230 ms

Uptime: 99,8%

Tjek Kinsta Hosting

Ved at udnytte Google Cloud Platform betyder Kinsta at tilbyde top-tier-cloud-hosting udelukkende til WordPress-webstedsejere. Det hele er WP og intet andet. Virksomheden leverer en række freebies, såsom:

 • Iscenesættelsessteder
 • Strømlinede kontostyringsmuligheder
 • Support til agenturer
 • Direkte niveau 1 understøtter kyndige teknikere

Kontostyringsfunktioner er et vigtigt salgsargument. Ideen er i det væsentlige, at kreative agenturer kan udvikle websteder til klienter, distribuere dem og derefter vende nøglerne til kunden. Alt kører meget hurtigt, og oppetiden er fremragende. Hvis du driver et agentur, der er fokuseret på WordPress-platformen, er Kinsta svært at matche.

Se vores fulde Kinsta-anmeldelse

12. DigitalOcean

digitalocean

Startpris: $ 5 per måned

Responstid: 360 ms

Uptime: 99,99%

Se priser på Digital Ocean

DigitalOcean tilbyder en snavs billig indgangsplan, men du bliver nødt til at gå nogle længder for at finde den på deres hjemmeside og indstille den til at gøre webserver hosting. Virksomhedens tilbud er tilsyneladende designet i direkte modstand mod brugervenlighed.

Ja, det er muligt at finde en enkelt-klik-løsning, der giver dig mulighed for at distribuere en LAMP-server eller et hvilket som helst af et antal lignende tilbud i løbet af et sekund. Held og lykke med at finde det. Okay fint, her er det fordi du aldrig ville finde det på egen hånd.

Virksomhedens besættelse af “dråber” og beregne tilfælde giver ikke meget sikkerhed for, at de er interesseret i at være vært for kunder. Du kommer til at være alene. Værre er, at low-end-indstillinger starter i den lave ende af ydelsen for denne sektor. Du får en CPU og en GB hukommelse.

En væsentlig opside er en enkelt-klik-tilgang til affyring af servere. Du får temmelig moderne open source-software, såsom MySQL 5.7 og PHP 5.2. Hvis du ikke er en hardcore-techie, kan det være klogere at gå til en af ​​DigitalOcean’s partner, såsom de tidligere nævnte Cloudways.

13. AWS Cloud

aws amazon

Startpris: $ 3,50 per måned

Responstid: 500 ms

Uptime: 99,99%

Se AWS Lightsail

Lightsail-virtuelle servere danner basen for alle AWS Cloud-tilbud, når de vedrører webhosting. Amazon tilbyder et imponerende niveau af adgang, og du kan oprette et-klik-løsninger til både Linux- og Windows-cloud-servere. Belastningsbalancering er indbygget lige i, og skalerbarheden er automatisk.

Der er to store ulemper. For det første er AWS-cloud-hosting et pay-as-you-go-opsætning. Det er muligt at få en fast prisfastsættelse, men du skal være meget forsigtig med, hvordan du konfigurerer din konto. Alle, undtagen de mest begavede teknikere, vil også finde sig håbløst tabte ved at navigere i den række muligheder på Amazon Cloud.

Du får dog gratis SSL-certificering, og den første måned er gratis tilgængelig som en prøve. Desværre skal du medtage dine faktureringsinfo. Ligeledes kræves aflysning, ellers begynder fakturering næste måned.

Store internetfirmaer som Netflix opererer på AWS Cloud. Hvis du vil have den samme slags magt og er komfortabel med at komme ind i tarmen i en hosting-løsning, er det et godt valg. For dem, der har brug for vejledning, er det ikke et godt forslag, hvor god prisen dog kan være.

Af de store spillere har Amazon dog en tendens til at være den, der får dig mest til at føle, at de vil have en lille virksomhed, der kører på deres cloud-hardware. Det er dog en meget lav bjælke.

14. Google Cloud

google sky

Startpris: $ 45 per måned

Responstid: 300 ms

Uptime: 99,99%

Se Google Cloud

Google er et andet stort navn i branchen, der synes dybt uinteresseret i at hjælpe små spillere med at oprette webhosting på netværk af servere i skyen. Kundesupport fra Google er notorisk forfærdeligt, og tekniskkyndige kunder foragter især virksomhedens tendens til at starte alle forespørgsler på det laveste niveau. Hos Google skal selv den smarteste person i verden spørges: “Har du prøvet at slå den fra og derefter tænde igen?”

Med andre ord er Google Cloud værre end mange af de platforme, der bare forlader på egen hånd. Der er masser af andre tjenesteudbydere, der har bygget oven på Google Cloud Platform, og du er bedre til at bruge dem. Selv hvis du leder efter højtydende computerkraft, giver AWS den samme ydelse uden den nedladende mangelfuld supportoplevelse.

Der er kun to grupper af kunder, der skulle lide Google forfærdelighed. For det første er der dem, hvis hostede websteder afhænger af G’s data- eller maskinlæringsplatforme. For det andet er der dem, der har brug for højtydende datacentre på hvert befolket kontinent. Ellers kan du se på en downstream-partner som Kinsta eller Cloudways for at få adgang til hardware uden de sjælknusende supportproblemer.

Hvad er en Cloud Server?

En skyserver er et system, der er designet til at levere enorme mængder ressourcer som en del af en SaaS-pakke (Software as a Service). Især spørger det, hvad der er en sky-server, en stor del af pointen. En skyserver er ikke en enkelt maskine i nogen strækning. I stedet er det en samling af mange maskiner, der er designet til at fungere som et enkelt tilfælde.

Forekomster kan opdeles mellem kunder eller opgaver på forskellige måder. Vigtigere er det, at ressourcer hurtigt kan tilføjes til tilfælde for at sikre stabilitet og skalerbarhed.

Dette er en ting, der gør cloud computing til en sådan tiltalende mulighed for både virksomheder og kunder. En top skyudbyder kan fortsætte med at opbygge efterspørgslen forud for kundeudvidelse, hvilket tillader det praktisk taget uendelig skalerbarhed. Fra din ende som kunden betaler for cloud-webhosting, kan du med sikkerhed købe tjenester i den lave ende af skalaen og tilføje strøm i løbet af sekunder ved blot at klikke på en mulighed i dit hosting-instrumentbord.

Hvad er Cloud Hosting?

Cloud-hostingløsninger er kun et stykke af cloud-sektoren, ud over ting som maskinlæring, filhosting, data mining, ekstern IT, VPS-hosting og endda nødtjenester. Med så meget andet, der foregår i cloud computing-verdenen, kan du undre dig over, “Hvad er cloud hosting?”

De bedste cloud hosting-udbydere har de nødvendige ressourcer til at give en oplevelse, der ikke kan skelnes fra at bruge en dedikeret server eller en VDS, bortset fra i det omfang skyhostingstjenester har en tendens til at være mere stabile og tilgængelige. Nogle udbydere er endda villige til at tilbyde individuelle cloud-forekomster til deres kunder, hvilket i det væsentlige giver dem mulighed for at være deres egne hosting-udbydere.

Skalerbarhed er et stort plus med cloud-hosting kontra lignende muligheder. Mens dedikerede og virtuelle dedikerede servere bestemt er et skridt op fra mindre valg som delt hosting, har de alle deres grænser. Når du først har maksimeret dine ressourcer, er den eneste løsning til at flytte alt til en ny og mere kraftfuld server.

Inden for cloud computing-verdenen kan flere ressourcer imidlertid ganske enkelt rettes mod dit eksempel. På få sekunder kan du have flere CPU-kerner, RAM og endda lagerplads til rådighed. Det er en meget vanskeligere virksomhed, i bedste fald, når du arbejder med en fysisk server eller en virtuel maskine.

Forskellige typer Cloud Hosting Services

Når du bruger en skybaseret server fra et firma, der handler sammen, køber du virkelig bare en bedre version af webhosting. Så længe du vælger passende cloud-hostingplaner, kan du køre alt, hvad du ønsker på dine systemer, f.eks. WordPress eller Magento.

På operativsystemniveau finder du virksomheder, der tilbyder mange Linux-distributioner. Et antal leverer også Windows-systemer, og deres antal vil vokse, når Microsoft fortsætter med at bevæge sig aggressivt ind i skyplattformrummet.

Du finder også mange softwarestacke tilgængelige, herunder standardtilbud som Linux, Apache, MySQL og PHP. En masse virksomheder er også kommet ind på markedet med lette Nginx-webservere, Python-tolke og endda Node.JS-hostingmuligheder. Med en fuldt dedikeret instans eller en virtuel privat server i skyen, har du root-adgang, der giver mulighed for at installere, hvad dit projekt måtte kræve.

Mange af de bedste cloud hosting-udbydere leverer også snævert skræddersyede løsninger. For eksempel tilbyder masser af hostingfirmaer nu WordPress-hosting, der inkluderer administreret support ud af boksen. Du opretter blot en konto i hosting-kontrolpanelet, de leverer den med al den nødvendige software, og så kan du arbejde på det, ligesom du ville gøre noget andet WordPress-websted på enhver anden webserver. Hvis der er problemer, skal du kontakte kundesupport, så får de en teknisk ekspert, der hjælper dig med at ordne tingene ud.

Konklusion

Der er en absolut kløft i skyhostverdenen mellem de virksomheder, der bryder sig om små virksomheder (se vores foretrukne småværtsværter) og dem, der ikke gør det. Du vil se forskellen hver gang du indlæser en af ​​deres sider. Hvis de bruger udtryk som “hosting” og har deres priser foran, er du et godt sted. Hvis de bruger ordet “beregne” og insisterer på at tale om alt fra streaming til AI, vil du sidde fast ved at gøre en masse arbejde på egen hånd.

Alt i alt finder de fleste kunder ikke den magt, som de store spillere som Google, DigitalOcean og AWS tilbyder, som værd at være sorg. Heldigvis er der masser af små spillere, der vil have din hårdt tjente dollar. Find ud af, hvad dine prioriteter er på forhånd, især hvor meget du har brug for massiv skalerbarhed kontra lav pris, og du vil hurtigt identificere tre eller så virksomheder, der passer godt til regningen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector