14 beste leverandører og tjenester for nettsky hosting (mai 2020)

Ser du etter det beste skyhostet, men aner ikke hvor du skal begynne?


Skyen betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. 

I hovedsak er vi på jakt etter rask, distribuert, skalerbar hosting – med god støtte og til en pris som passer bedriften.

beste hosting for små bedrifter

Cloud computing har ført til en boom i hostingalternativer. Mange hosting-tjenester har kommet inn i markedet med skyservere, men det kan føre til at kundene føler seg forvirret om de virkelig kommer til å få det beste nettskyen. Vi tar en titt på 14 av de mer imponerende alternativene på markedet, og så forklarer vi hva en skybasert server er, og hvordan du kan ha nytte av å registrere deg hos en leverandør av nettskyvertjenester.

Med denne forskningen kan du velge den beste skyhostingen i mai 2020.

1. Cloudways Cloud Hosting

cloudways

Startpris: $ 10 per måned

Responstid: 710 ms

oppetid: 99,99%

Sjekk ut Cloudways-priser

Cloudways er et vertsfirma som har fokus på å tilby mye kraft til en fornuftig pris. De er ikke den absolutt billigste i skyserververtssektoren, men prisene på skyserveren representerer en utmerket verdi for mengden strøm systemene gir. Selskapet tilbyr muligheten til å være vertskap for nettstedet ditt på mange hostingplattformer for skyserver, inkludert:

 • Digital Ocean
 • Linode
 • Vultr
 • Amazon Web Services
 • Google Cloud-plattform

Du kan også finne skyserverpriser som samsvarer med et bredt spekter av skalaer. Deres $ 10 per måned-plan gir en forekomst med en enkelt kjerne, men du kan sjekke ut alternativer som tilbyr alt fra dual-core til 32-core-løsninger. Når du først er kommet inn i 32-kjerneverdenen, har du selvfølgelig å gjøre med cloud hosting-løsninger for bedrifter, så forvent å betale nord for $ 1000.

Cloudways får ikke gode karakterer for kundestøtte eller teknisk support. I mange tilfeller er du alene hvis du vil bruke tilpasset kode eller mindre mainstream-løsninger. Det er sannsynligvis ikke et flott alternativ for folk som har liten eller ingen teknisk kunnskap, men de tilbyr gode skyserverpriser for folk som kanskje vil ha AWS-funksjoner, men ikke vil komme inn i ugresset slik Amazonas tilbud ofte krever.

Se vår fullstendige Cloudways-anmeldelse

2. Liquid Web Managed Cloud

liquidweb

Startpris: $ 51 per måned

Responstid: 150 ms

oppetid: 100%

Vis flytende nettprising

Liquid Web tilbyr det som lett kan karakteriseres som blant de beste skytjenestene på markedet. Når det gjelder prissetting av skyserver, gjør de det imidlertid veldig vanskelig for kunder på entry-level å få en tå. Selv om du er villig til å betale for den beste netthostingen, kan deres tendens til å spytte tjenestene opp i forskjellige “produkter” gjøre ting forvirrende..

Deres netthostprodukter er delt inn i omtrent fire typer hostingpakker. I størrelsesorden fra minst kraftige til kraftigste er disse:

 • Skysider
 • Cloud VPS hosting
 • Dedikert skybasert serververt
 • Personlig skyvert

Alternativet for skysider er funksjonelt ubegrenset domenenavnshotell. Uansett hvor mange du kan fylle på en konto du kan få for $ 51 per måned. Cloud VPS er i utgangspunktet det samme som å bruke en virtuell privat server eller en dedikert server, bortsett fra at den er vert i en sky og ganske mye mer skalerbar som en konsekvens. Den samme ideen gjelder de dedikerte nettskyhotelløsningene, bortsett fra at du har en hel instans for deg selv i stedet for å dele partisjonerte ressurser med andre.

Kanskje er det mest interessante alternativet personlig sky hosting. Dette er egentlig et helt skysystem helt for deg selv. Tenkelig, du betaler nord for $ 1500 per måned bare for å komme i gang. For selskaper som trenger betydelig ildkraft, er dette imidlertid noe få andre webhotellleverandører leverer. Du kan til og med partisjonere forekomsten din, med avanserte planer som lar opptil 5 virtuelle servere kjøres samtidig på samme sky.

En annen ulempe med Liquid Web er at de tilbyr hjelp til å håndtere et bredt spekter av bedriftsskala webhotellproblemer. For eksempel kan du få hjelp med:

 • PCI-samsvar for nettsteder med e-handel
 • HIPAA-samsvar for leverandører av helsetjenester
 • App hosting

Skyforekomstene dine kjører på moderne SSD-stasjoner på datasentre som har flere oppsigelser for både lagring og strøm. Hvis du vil ha det absolutt beste skytjenesteselskapet og er villig til å utsette penger for å få det til, er det vanskelig å matche Liquid Web. For alle andre vil det imidlertid være en anelse kostbar.

Se hele LiquidWeb-anmeldelsen vår

3. A2 Hosting Cloud VPS

A2Hosting

Startpris: $ 5,00 per måned

Responstid: større enn 1000 ms

oppetid: 99%

Sjekk ut A2 Hosting Cloud VPS

Hvis du leter etter et av de billigere alternativene blant de største skylverandørene, gjør A2 Hosting en veldig god jobb med å appellere til kunder i den nisjen. Mens du ikke kommer til å få lynrask hastighet, kan du få en fire-kjernepakke med rottilgang for bare $ 15 per måned. Spesielt A2 Hosting-tilbudene vurderte som paralleller til VPS-hosting, men det er en grense for hva du kan forvente i denne prisklassen.

Alt imot er selskapet imidlertid et godt jobbtilbud som gir insentiver. Det er en pengene-tilbake-garanti. Hver konto inkluderer en gratis SSD-stasjon og minst 2 TB per måned med båndbredde. De tilbyr også 24/7 teknisk og kundestøtte gjennom året, og det inkluderer hjelp over telefon.

Hvis du leter etter et så nært et risikofri alternativ som mulig for å komme i gang med skyhosting, har A2Hosting dekket deg. Folk som leter etter virkelige datasentre som er svært responsive, kan det være lurt å lete andre steder, særlig gitt at topptilbudene deres ikke gir enestående verdi for de relativt høye prisene. I den lave enden av markedet er det imidlertid gode valg.

Se hele vår A2 Hosting-anmeldelse

4. SiteGround

Siteground

Startpris: $ 80 per måned

Responstid: 710 ms

oppetid: 99,99%

Se SiteGround-priser

SiteGround prøver å kombinere ytelse som ikke er god, med en rekke freebies som vil appellere til folk som ikke er toppnivå for de teknisk kule kule barna. De leverer utmerkede oppetider, og responstidene er gode nok til at alle unntatt de tregeste nettsteder og webapplikasjoner skal oppnå rimelige belastningstider.

Du kan også få:

 • Tilgang til et gratis CDN
 • Et gratis SSL-sertifikat
 • Gratis migrasjonshjelp med ett WordPress-nettsted
 • En dedikert IP-adresse
 • SSH og SFTP-tilgang

De garanterer også at alle cloud computing-ressurser for det skybaserte systemet ditt blir dedikert utelukkende til serveren din. Hvis du trenger IT-assistanse, har de dedikerte ansatte til å gi deg hånd med fullstendig administrerte tjenester.

SiteGround gjør det superenkelt å fordele ressurser til underkontoer. Hvis du driver et markedsførings- eller designbyrå, kan dette gjøre det veldig enkelt å tilpasse hva hver underkonto får. Spesielt når du arbeider med klienter, kan du deretter bruke denne funksjonen ved siden av skalerbarheten som forventes fra netthosting for å tilby en rekke pakker. Individuelle underkontoer kan også tildeles gratis DNS-tjenester.

Selskapet tilbyr også daglige sikkerhetskopier. Disse umiddelbare sikkerhetskopiene vedlikeholdes utenfor stedet, og de kan gjenopprettes ved hjelp av en ett-klikk løsning.

SiteGround gjør en god jobb med å oppnå en balanse mellom den typen teknisk kraft du fortjener å få når du går med en skyvert og gir en brukervennlig opplevelse. Avanserte brukere vil bli begeistret med tilgangsnivået de har, og resten av verden vil fortsatt få nok kunde- og teknisk support til å håndtere alt.

Se hele SiteGround-gjennomgangen vår

5. InMotion

følelser hosting

Startpris: $ 34.99 per måned

Responstid: 400 ms

oppetid: 99,95%

Sjekk ut InMotion Hosting

Et lite irritasjonsmoment som følger med å dykke inn i InMotion sine tilbud er at de ikke gjør en god jobb med å legge ting rett ut. Planene presenteres for å være etater, små bedrifter, bedrifter og applikasjoner. Den billigste planen er under “applikasjoner”, og den kan brukes til å håndtere hosting som de andre kan brukes.

En viktig ulempe er at tilbudene deres kun er Linux-baserte. Det er ganske mye et LAMP-stack-økosystem, også. Hvis du vil ha en Windows-skyserver, vil du definitivt lete andre steder. De har også bare datasentre lokalisert i USA.

Folk som er fornøyd med den smale LAMP-stackimplementeringen, for eksempel de som kjører WordPress, WooCommerce eller Magento, vil finne InMotion å være noe av en mer kostnadseffektiv versjon av SiteGround, men med færre freebies. Hvis du er komfortabel med mindre støtte og vil prioritere pris-til-ytelse, spesielt i den lave enden av markedet, er InMotion vanskelig å slå. For mindre teknisk erfarne brukere og Microsoft-mengden vil det i beste fall være en læringskurve.

Selskapet tilbyr en lang pengene-tilbake periode på 90 dager. Hvis du er i stand til å prøve det, er det en risikofri mulighet til å bli kjent med en ny webhotell.

Se hele vår InMotion-anmeldelse

6. HostGator

hostgator

Startpris: $ 4,95 per måned.

Responstid: 430 ms

oppetid: 99,98%

Vis HostGator-priser

For et uapologetisk billig selskap er HostGator litt av en overraskelse. Til $ 4,95 per måned får du:

 • To CPU-kjerner
 • To GB RAM
 • Umeteret båndbredde
 • Et gratis SSL-sertifikat

Selskapet har også et domenenavnsregistreringsvirksomhet, slik at du kan holde alt nettstedet ditt sammen på en enkelt konto. Mens den laveste kostnadskontoen bare tillater ett domene, ved å gå opp til bare neste nivå, $ 6,57 per måned, får du ubegrenset domenevert og dobbelt så mange kjerner og dobbelt så mye RAM.

Som det er typisk i de nedre nivåene til vertselskaper, kan du forvente en begrenset programvarestabel. Du har tilgang til et Linux-miljø som støtter applikasjoner som:

 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • WordPress

Overraskende kommer du til å være på egen hånd uten administrerte tjenester. Imidlertid, for et skitt-billig alternativ, kan du gjøre det mye verre enn HostGator.

Se hele HostGator-anmeldelsen vår

7. DreamHost

Dreamhost

Startpris: $ 4,50 per måned

Responstid: 720 ms

oppetid: 99,96%

Sjekk ut DreamHost

DreamHost er en annen aktør i lavkost-skyserveringssektoren, og er også en annen leverandør av webhotell-tjenester som kan ha fordel av å være tydeligere om tilbudene sine. Den første store irritasjonen som vil ramme deg som kunde, er at de eneste produktene den lister på sin hostingside er “DreamCompute” og “DreamObjects.” I stedet for å klargjøre forskjellen mellom nettskyberegistreringsforekomster og nettskyvertjenester, klumper de dem sammen under overskriften “beregne”, et begrep som er mer relevant i maskinlæringsverdenen enn webhotellbransjen.

Når du først pløyer forbi det, vil du finne et skuffende tilbud for denne delen av markedet. Du får en enkelt CPU-kjerne på den billigste planen, og alt er basert på en open source-stack uten andre alternativer. Ting ser ut til å være rettet mot Python-, Node.JS- og Ruby-brukere som ærlig talt skal se på større beregningstilbud fra selskaper som Amazon.

Faktureringsstrukturen er også underlig. I en gitt måned har du 600 timer beregningssyklustid. Månedene er lengre enn det, og et enkelt uoppdaget DDoS-angrep kan lett sette deg inn i et kontomengde som fører til at du blir fakturert. Helt ærlig, hvis du vil ha en beregningstidsregningstruktur, eksisterer AWS og gir en større og mer sunn infrastruktur.

På den annen side er tilbudene deres for folk som ønsker Python eller Node.JS-hosting veldig enkle å sette opp. Hvis det er din vei, kan DreamHost være interessant. Alle andre kan imidlertid finne bedre tilbud og mindre forvirring på dette prispunktet.

Se hele Dreamhost-anmeldelsen vår

8. Bluehost

Bluehost

Startpris: USD 9,99 per måned i 36 måneder

Responstid: 590 ms

oppetid: 100%

Vis Bluehost-priser

BlueHost tilbyr kontoer som blir fakturert på 12-, 24- eller 36-måneders vilkår. For folk som ønsker å komme inn på de laveste nivåene av webhotell til en rimelig pris, kan dette være litt imponerende. Du kan benytte deg av en pengene-tilbake-garanti så lenge

Selskapet tilbyr utmerket hastighet og uslåelig oppetid. Hvis du er interessert i bunnsolid ytelse, leverer BlueHost en høy ytelse og stabil pakke til omtrent like billig pris som du vil finne.

Hvor noen kunder vil bli frastjålet av BlueHost er selskapets nikkel-og-krone tilleggsstruktur. Vil du ha en dedikert IP? Det er $ 5,99 per måned tillegg. Vil du ha et premium SSL-sertifikat? Det vil være $ 49.99 per år. Det legger seg raskt opp.

Du må også gå oppover for å få ubegrensede domenenavn på en konto. To-CPU-basepakken er imidlertid en god del. På samme måte er båndbredden umeteret, og cPanel med SSH er inkludert gratis.

BlueHost er et flott alternativ, men det er noen advarsler. Forsikre deg om at pakken du får dekker alt du trenger fordi tilleggene kan knuse deg ganske raskt.

Se hele Bluehost-anmeldelsen vår

9. 1&1 IONOS

1 & 1ionos

Startpris: $ 15 per måned

Responstid: 330 ms

oppetid: 99,8%

Sjekk ut 1&1 IONOS Hosting

Pris-til-ytelse forslaget med 1&1 IONOS er ikke bra. Hvor selskapet gjør grunnlag, er imidlertid å tilby administrerte tjenester. Teknisk kunnskapsrike mennesker vil ærlig talt ikke bli imponert over et oppsett som starter på en enkelt CPU-kjerne og bare en GB RAM tildelt. Mindre teknisk kunnskapsrike kunder vil imidlertid være glad for å ha teknisk og kundestøtte der for å veilede dem gjennom en rekke prosesser.

Som det er vanlig når du går under $ 50 per måned i nettskyen web hosting, er du låst inn i Linux og open source programvare. 1&1 gir deg litt mer innenfor den begrensede rammen, og gir Apache, Nginx og Tomcat-servere som vil spille fint med Python og PHP. Responstidene er også i nærheten av best-in-class.

Hvis du trenger nær de beste lastetidene som er tilgjengelige, 1&1 kan være verdt å ta en titt. Alle som er interessert i en Windows-skyserver må komme seg videre, og tilbudene deres er ikke bra fra maskinvaresynspunkt.

Se hele 1&1 anmeldelse av Ionos

10. WP-motor

wpengine

Startpris: $ 35 per måned

Responstid: 650 ms

oppetid: 100%

Se WP-motorpriser

WP Engine er, som navnet antyder, et tilbud rettet mot WordPress-kunder. Skalering er designet for bedriftskunder, og du vil finne at nivåene øker raskt i hundrevis av dollar. De lave nivåene har ikke suveren kundesupport, og bare de to høyeste nivåene får telefonstøtte. En 60-dagers pengene-tilbake-garanti kan imidlertid ta noe av det brettet å utforske alternativene dine.

Hver pakke inkluderer gratis støtte for flere nettsteder, slik at du ikke trenger å betale ekstra bare for å legge til et domene. Hvis du trenger globale datasentre for å betjene besøkende over hele planeten, har WP Engine deg dekket. De er et selskap som ser på seg selv som tidlige WordPress-tekniske adoptere, og teamet er stolte av å tilby det nivået av teknisk support til kundene.

Det er et smalt målrettet tilbud. De som bare vil ha bunnsolid WordPress-hosting som aldri går ned og kan skalere opp raskt, vil imidlertid sette pris på WP Engine.

Se vår komplette WP Engine-gjennomgang

11. Kinsta

kinsta

Startpris: $ 30 per måned

Responstid: 230 ms

oppetid: 99,8%

Sjekk ut Kinsta Hosting

Ved å utnytte Google Cloud Platform, betyr Kinsta å tilby topp-skieservering utelukkende for WordPress-nettstedseiere. Det hele er WP og ingenting annet. Selskapet tilbyr en rekke freebies, for eksempel:

 • Iscenesettelsessteder
 • Strømlinjeformede alternativ for kontoadministrasjon
 • Støtte til byråer
 • Direkte nivå 1 støtter kunnskapsrike teknikere

Kontoadministrasjonsfunksjoner er et viktig salgsargument. Ideen er egentlig at kreative byråer kan utvikle nettsteder for klienter, distribuere dem og deretter vende nøklene til kunden. Alt går veldig raskt, og oppetiden er utmerket. Hvis du driver et byrå som er fokusert på WordPress-plattformen, er Kinsta vanskelig å matche.

Se hele Kinsta-anmeldelsen vår

12. DigitalOcean

digitalocean

Startpris: $ 5 per måned

Responstid: 360 ms

oppetid: 99,99%

Se priser på Digital Ocean

DigitalOcean tilbyr en skitt-billig inngangsplan, men du må gå litt for å finne den på deres hjemmeside og sette den opp for å gjøre webserver hosting. Firmaets tilbud er tilsynelatende designet i direkte motstand mot brukervennlighet.

Ja, det er mulig å finne en løsning med ett klikk som lar deg distribuere en LAMP-server eller et av flere lignende tilbud i løpet av et sekund. Lykke til å finne den. Ok fint, her er det fordi du aldri kom til å finne det på egen hånd.

Selskapets besettelse av “dråper” og beregne tilfeller gir ikke mye sikkerhet for at de bryr seg om å være vert for kunder. Du kommer til å være på egen hånd. Enda verre, alternativer for lav slutt starter i den lave enden av ytelsen for denne sektoren. Du får en CPU og en GB minne.

En viktig oppside er en tilnærming til å skyte opp servere. Du får ganske moderne åpen kildekode-programvare, for eksempel MySQL 5.7 og PHP 5.2. Hvis du ikke er en hardcore-teknologi, kan det være klokere å gå til en av partnerne fra DigitalOcean, for eksempel de tidligere nevnte Cloudways.

13. AWS Cloud

aws amazon

Startpris: $ 3,50 per måned

Responstid: 500 ms

oppetid: 99,99%

Se AWS Lightsail

Lightsail virtuelle servere er basen for alle AWS Cloud-tilbud når det gjelder webhotell. Amazon tilbyr et imponerende tilgangsnivå, og du kan lage ett-klikk-løsninger for både Linux- og Windows-nettserver. Lastbalansering er innebygd rett i, og skalerbarheten er automatisk.

Det er to store ulemper. For det første er AWS netthosting et pay-as-you-go-oppsett. Det er mulig å få faste priser, men du må være veldig forsiktig med hvordan du konfigurerer kontoen din. Alle, unntatt de mest begavede teknologiene, vil finne seg håpløst tapt ved å navigere i de mange alternativene på Amazon Cloud.

Du får imidlertid gratis SSL-sertifisering, og den første måneden er gratis tilgjengelig som prøveperiode. Dessverre må du inkludere faktureringsinfo. På samme måte er avbestilling nødvendig, ellers vil fakturering begynne neste måned.

Store internettfirmaer som Netflix opererer på AWS Cloud. Hvis du vil ha den samme typen kraft og er komfortabel med å komme inn i tarmen til en hosting-løsning, er det et godt valg. For de som trenger veiledning, er det ikke et godt forslag, hvor god prisen imidlertid er.

Av de store aktørene har Amazon imidlertid en som vil gjøre at du mest føler at de vil ha en liten bedrift som kjører på skyhardware. Det er imidlertid en veldig lav stolpe.

14. Google Cloud

google sky

Startpris: $ 45 per måned

Responstid: 300 ms

oppetid: 99,99%

Se Google Cloud

Google er et annet stort navn i bransjen som virker dypt uinteressert i å hjelpe små aktører med å sette opp webhotell på skyserverforekomster. Kundestøtte fra Google er notorisk forferdelig, og teknisk kunnskapsrike kunder forakter spesielt selskapets tendens til å starte alle henvendelser i det laveste nivået. Hos Google må selv den smarteste personen bli spurt: “Har du prøvd å slå den av og så på igjen?”

Google Cloud er med andre ord verre enn mange av plattformene som bare legger igjen på egen hånd. Det er mange andre tjenesteleverandører som har bygget på toppen av Google Cloud Platform, og det er bedre å bruke dem. Selv om du leter etter høy ytelse beregnet kraft, vil AWS gi den samme ytelsen uten den nedlatende dårlig supportopplevelsen.

Det er bare to grupper av kunder som burde lide Google forferdelig. For det første er det de som vert nettsteder avhengig av Gs data eller maskinlæringsplattformer. For det andre er det de som trenger datasentre med høy ytelse på hvert befolket kontinent. Ellers, se på en downstream-partner som Kinsta eller Cloudways for å få tilgang til maskinvaren uten de sjeleknusende støtteproblemene.

Hva er en Cloud Server?

En skyserver er et system som er designet for å gi enorme mengder ressurser som en del av en SaaS-pakke (Software as a Service). Spesielt å spørre hva som er en skyserver, savner en stor del av poenget. En skyserver er ikke en eneste maskin etter hvert strekk. I stedet er det en samling av mange maskiner som er designet for å fungere som en enkelt instans.

Forekomster kan deles opp mellom kunder eller oppgaver på en rekke måter. Enda viktigere er at ressurser raskt kan legges til tilfeller for å sikre stabilitet og skalerbarhet.

Dette er en ting som gjør cloud computing til et så attraktivt alternativ for både selskaper og kunder. En topp skyleverandør kan fortsette å bygge ut etterspørselen foran kundeutvidelse, noe som tillater det praktisk talt uendelig skalerbarhet. Fra slutten som kunden som betaler for netthosting, kan du trygt kjøpe tjenester i den lave enden av skalaen og legge til strøm i løpet av sekunder ved bare å klikke på et alternativ i hosting-dashbordet.

Hva er Cloud Hosting?

Cloud hosting-løsninger er bare en del av skysektor-sektoren, i tillegg til ting som maskinlæring, filhosting, data mining, ekstern IT, VPS-hosting og til og med nødetater. Når det skjer så mye annet i sky computing-verdenen, lurer du kanskje på: “Hva er skyhotell?”

De beste leverandørene av nettskyhotell har ressursene som er nødvendige for å gi en opplevelse som ikke kan skilles fra å bruke en dedikert server eller en VDS, bortsett fra i den grad skyhostjenester har en tendens til å være mer stabile og tilgjengelige. Noen leverandører vil til og med tilby individuelle skyforekomster til kundene sine, noe som i utgangspunktet lar dem være deres egne hostingtjenesteleverandører.

Skalerbarhet er et stort pluss med netthosting sammenlignet med lignende alternativer. Mens dedikerte og virtuelle dedikerte servere definitivt er et skritt opp fra mindre valg som delt hosting, har de alle sine grenser. Når du har maksimert ressursene dine, er den eneste løsningen for å flytte alt til en ny og kraftigere server spesielt.

Innenfor cloud computing-riket kan flere ressurser rett og slett rettes mot forekomsten din. I løpet av sekunder kan du ha flere CPU-kjerner, RAM og til og med lagring tilgjengelig. Det er i beste fall et mye vanskeligere selskap når du jobber med en fysisk server eller en virtuell maskin.

Ulike typer Cloud Hosting Services

Når du bruker en skybasert server fra et selskap som har handlingen sammen, kjøper du egentlig bare en bedre versjon av webhotell. Så lenge du velger passende skyhostingsplaner, vil du kunne kjøre alt du ønsker på systemene dine, for eksempel WordPress eller Magento.

På operativsystemnivå finner du selskaper som tilbyr mange Linux-distribusjoner. Et antall gir også Windows-systemer, og antallene deres vil vokse når Microsoft fortsetter å bevege seg aggressivt inn i skyplattformområdet.

Du vil også finne mange programvarestabler som er tilgjengelige, inkludert standardtilbud som Linux, Apache, MySQL og PHP. Mange selskaper har også kommet inn i markedet med lette Nginx-webservere, Python-tolker og til og med Node.JS-vertsalternativer. Med en fullt dedikert forekomst eller virtuell privat server i skyen, vil du ha root-tilgang som gjør det mulig å installere det prosjektet ditt måtte trenge.

Mange av de beste leverandørene av nettskyhotell tilbyr også smal skreddersydde løsninger. For eksempel tilbyr mange hostingfirmaer nå WordPress-hosting som inkluderer administrert støtte utenfor boksen. Du oppretter bare en konto i hosting-kontrollpanelet, de leverer den med all nødvendig programvare, og så kan du jobbe med den akkurat som du ville gjort på noe annet WordPress-nettsted på en hvilken som helst annen webserver. Hvis det er noen problemer, kan du kontakte kundesupport, så får de en teknisk ekspert som hjelper deg med å ordne opp.

Konklusjon

Det er en absolutt kløft i skyvertsverdenen mellom selskapene som bryr seg om små bedrifter (se favorittene for småbedrifter) og de som ikke gjør det. Du vil se forskjellen hver gang du laster inn en av sidene deres. Hvis de bruker ord som “hosting” og har prisene foran, er du på et bra sted. Hvis de bruker ordet “beregne” og insisterer på å snakke om alt fra streaming til AI, kommer du til å bli sittende fast og gjøre mye arbeid på egenhånd.

I balanse vil de fleste kunder ikke finne at kraften som de store aktørene som Google, DigitalOcean og AWS tilbyr, er verdt sorgen. Heldigvis er det nok av små spillere som vil ha din hardt opptjente dollar. Bestem hva prioriteringene dine er på forhånd, spesielt hvor mye du trenger massiv skalerbarhet kontra lav pris, og du vil raskt identifisere tre eller så selskaper som passer veldig godt til regningen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map