7 gratis VPS-hostingleverandører – med en enorm advarsel! (Mai 2020)

7 gratis VPS-hostingleverandører – med en enorm advarsel! (Mai 2020)

7 gratis VPS-hostingleverandører – med en enorm advarsel! (Mai 2020)

Trenger gratis VPS-hosting fordi de virkelige planene er utenfor budsjettet?


Vi hører deg. 

Men om forsiktighet er ingenting i livet virkelig gratis. Og det gjelder disse VPS-leverandørene.

Beste verter for nettstedseiere

Å bruke en virtuell privat server (VPS) er et tilfelle hvor du ofte kan få mye smell for pengene.

Det er imidlertid forståelig hvorfor folk kan se etter gratis VPS-hosting, selv om de fleste webhotelløsningene i denne sektoren allerede er ganske kostnadseffektive.

Du vil ofte se gratis delte hostingalternativer, og du kan bare lure på hvor høye selskaper er villige til å øke ante.

I virkeligheten er det ingen hostingplaner som kvalifiserer som 100% gratis VPS. Det vil si, det er ingen versjon av en gratis VPS-server der du aldri vil betale noe noensinne.

Du kan imidlertid enkelt finne en gratis prøveversjon av VPS, og det er også mange nesten gratis hosting-tjenester som også kommer ganske nær til å gi en gratis opplevelse. La oss se på noen av alternativene som kan få deg til å føle at du får gratis VPS. På slutten skal vi også snakke om noen av de potensielle fordeler og ulemper med å gå denne rutinen.

VPS-planer som er nær gratis

1. HostWinds VPS Hosting

hostwinds vps

Laveste pris: 5,17 dollar per måned

Responstid: 640 ms

oppetid: 100%

Se HostWinds Hosting Plans

I strengeste forstand representerer ikke lavprisplanene på HostWinds faktisk billige VPS fordi selskapets lavendertilbud er et skybasert eksempel. For de aller fleste som er interessert i VPS-hostingleverandører, vil ikke dette skillet bli synlig. Det er fordi når en fysisk server har ressursene som er delt ut for å lage en VPS i skyen, er det ingenting med å bruke den resulterende virtualiserte serveren som skiller seg fra en VPS basert på en enkelt maskin. Det eneste du vil legge merke til er at systemet generelt er mer responsivt enn tradisjonelle VPS-hostingplaner.

På slutten av ligningen vil du ha tilgang til:

 • Et kontrollpanel
 • Diskplass
 • Operativsystemnivå funksjoner

Med andre ord kan du logge deg på via nettgrensesnittet eller bruke et eksternt skall for å få tilgang til det via SSH akkurat som alle andre serververtsoppsett.

HostWinds tilbyr en robust nok opplevelse til at de teknisk erfarne menneskene vil være fornøyde. Som du kan forvente i den nærmeste gratis prisklassen, kommer du ikke til å få noen reell støtteform HostWinds. De tilbyr imidlertid en veldig robust Linux-konfigurasjon som vil være kjent for alle som har brukt VPS-servere før. Du vil også finne at selskapet er glade for å selge relaterte produkter, for eksempel Windows-hosting. Imponerende inkluderer oppsettet også en GB RAM, en enkelt CPU-kjerne og 30 GB lagringsplass.

Etter hvert som det er vertsplaner, er det imidlertid vanskelig å klage på å få en riktig VPS-opplevelse for nær gratis. Bare vær forberedt på å gjøre noe teknisk kyndig arbeid for å holde det i gang, fordi det er en ikke-administrert VPS.

Se hele InMotion Hosting-anmeldelsen

2. InterServer.net

interserver vps

Laveste pris: $ 6 per måned

Responstid: 684 ms

oppetid: 99,96%

Se InterServer Hosting Plans

Et annet selskap som kommer ganske nær å tilby gratis VPS-hosting er InterServer.net. Webhotellets billigste VPS-plan inkluderer:

 • Én CPU-kjerner
 • To GB minne
 • Tre GB SSD-lagring
 • To TB overføring per måned

Det vil være et flott sett med funksjoner fra en typisk VPS-vertsplan som koster rundt $ 30 per måned. Hvis prosessering, lagring og minnekapasitet ikke er god nok for dine behov, kan du enkelt justere VPS-planen til så mye som 16 kjerner. Du vil også fortsatt betale en veldig respektabel $ 96 per måned for det som er et tilbud av ganske høy kvalitet.

Én standard fangst du vil begynne å merke med nesten alle disse VPS-hostingplanene, er at de er basert på skyforekomster. Igjen, ikke en stor sak for den gjennomsnittlige brukeren, men det kan være et holdepunkt hvis du tenker for hardt på det relativt mindre skillet mellom VPS-hosting-tjenester som kjører direkte på en enkelt maskin og kjører dem på tvers av mange maskiner som tilbyr skybaserte forekomster.

Et annet tema du vil se er at mange av disse vertsleverandørene gjerne tilbyr Linux-baserte løsninger, men de er ikke alltid de første som bryr seg om å installere et operativsystem som Windows. Heldigvis er Windows-servere tilgjengelige mot en ekstra kostnad. Linux-systemene er imidlertid ganske robuste, inkludert:

 • MySQL databaser
 • Python, Ruby, Perl og andre miljøer for å produsere dynamisk innhold på nettsteder
 • En full cPanel-installasjon for enkel administrasjon

Det er også administrerte støttealternativer tilgjengelig gratis. Det er kanskje ikke en ekte VPS-server, men det er fortsatt veldig god verdi for noen få dollar i måneden.

Se hele InterServer-anmeldelsen

3. Hostinger

hostinger vps hosting

Laveste pris: $ 3,95 per måned

Responstid: 309 ms

oppetid: 100%

Vis Hostinger Hosting Plans

Ja, nå kommer vi veldig nær til å finne en virkelig gratis VPS-server. Det imponerende med Hostinger er at de klarer å betjene veldig responsive servere som har fantastiske oppetidstall. Du får ikke massevis av lagringsplass med det billigste tilbudet ditt, bare 10 Gb, men du kan oppgradere planen til et av mange alternativer. Alt er SSD-basert, men du forventer imidlertid supersnelle responstider.

Hostingers forretningsmodell er sentrert rundt å selge alle de andre tingene et nettsted trenger, for eksempel et domenenavn og et SSL-sertifikat. De inkluderer både dedikerte IPv4- og IPv6-IP-adresser gratis med hver plan, et imponerende tilbud for en plan som er mindre enn en femplass.

VPS planer som tar litt av prisen

4. InMotion Hosting

inmotion dedikert hosting

Laveste pris: $ 19.99 per måned med 63% avslag den første måneden

Responstid: 640 ms

oppetid: 100%

Se InMotion Hosting Plans

Ikke overraskende er InMotion Hosting en annen aktør med billigere tilbud bygget på skyplattformer. Mens prisen over en levetid for en plan ikke er så høy du ser med andre planer på denne listen, er det verdi. Spesielt tilbyr InMotion gratis grunnleggende serveradministrasjonshjelp. Dette betyr at de vil håndtere håndtering av oppdateringer og oppdateringer for å holde systemet ditt stabilt og sikkert.

All InMotion-maskinvare opererer på SSD-stasjoner konfigurert i RAID-6-matriser. For de uinnvidde betyr det at oddsen for en katastrofal svikt der ingen data kan gjenopprettes er latterlig lave. Hver installasjon inkluderer en bedriftsutgave av CentOS, og du kan også administrere VPS-serveren din via cPanel. Støttende infrastruktur er skybasert også, så du kan være trygg på at oppetiden vil være solid.

De tilbyr også en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, en avtale som er så god som du vil se i bransjen. Selv om det ikke får deg tilbake arbeidskraften du kan sette i gang med å sette opp en server, reduserer den i det minste risikoen din så lenge du ikke bygger ut en robust tilstedeværelse på nettet med en gang.

Se hele InMotion Hosting-anmeldelsen

5. AccuWebHosting

accu webhotell vps hosting

Laveste pris: 14,97 dollar per måned med en prøveperiode på en måned

Responstid: 1000+ ms

oppetid: 100%

Se AccuWebHosting-planer

Den avgjorte mangelen på Windows-servere på denne listen gjør AccuWebHosting til et spesielt tiltalende valg for fans av Microsoft og .NET-plattformen. Selv om 15 dollar i måneden ikke er det billigste valget, er det omtrent så nær som du kommer til en gratis VPS-server som sysselsetter Windows, i dette tilfellet Windows 2008 Server.

Du kan også dra nytte av den gratis prøveperioden uten å måtte oppgi et kredittkort. Hvis du ikke er fornøyd med opplevelsen, kan du ganske enkelt la kontoen gå ut uten å fornye.

Hvert system har støtte for både RDP og SSH. Maskinene er virtuelle servere, ikke VPS-lignende skybaserte forekomster. Det betyr at du kjører på dedikerte ressurser på maskiner med Intel Xeon-prosessorer fra enten E5- eller E7-serien. Enda viktigere for hardcore Windows-administratorer, støttes Microsofts HyperV Virtualization-system fullt ut.

Hvis du må ha et Windows-miljø eller .NET-kompatibilitet, er AccuWebHosting det beste alternativet. Andre tilbyr Windows for en ekstra pris, men AccuWebHosting inkluderer det i startprisen fordi de er fokusert på å tilby topp-tier et topp-lag Windows VPS til en rimelig pris.

Alternativer bygget på gratis-men-begrensede forretningsmodeller

6. x10Hosting

x10hosting hoved

Laveste pris: Gratis, men . . .

Responstid: 428 ms

oppetid: 100%

Vis x10Hosting-planer

Når du bruker x10Hosting, skaffer du deg en VPS i skyforekomst gratis, men det er en utrolig funksjonsbegrenset løsning. Det betyr at admins i verden vil håpløst gå tapt uten SSH-skjell, cPanel-pålogginger og andre funksjoner. Hver konto på x10Hosting kan bruke en enkelt IP-adresse. Ikke overraskende vil du ha en desidert wimpy mengde RAM, bare 512 MB. Operativsystemet er bare Linux, men du vil få både ubegrenset lagring og båndbredde.

Det som x10Hosting håper du vil gjøre, er å kjøpe seg i oppsalget i din egen tid. De er faktisk et veldig lavtrykksfirma, men det er definitivt en salgsstigning som skal gjøres når du bestemmer deg for at du trenger noe som rottilgang eller kundesupport. Hvis du vil skalere raskt og ikke trenger å bekymre deg for lagringsgrenser, er x10Hosting et godt valg.

7. VPSWALA

vpswala

Laveste pris: Gratis, men det er en oppsalg

Responstid: 800 ms

oppetid: 100%

Se VPSWALA Hosting Plans

VPSWALA gjør en ganske enkel innsats. De antar at nettstedet ditt vil vokse på et tidspunkt. På et tidspunkt vil du trenge å være vert for et andre domene eller bruke en andre IP-adresse. Kanskje trenger du bare mer RAM, prosessorkjerner, båndbredde eller lagringsplass.

Ja, det er gratis å komme i gang, men når du først trenger å gå opp, skyter prisen opp til nesten $ 60 per måned. Oppsiden er at gratisplanen er ganske robust, og pakker to CPU-kjerner, 30 GB lagringsplass, to GB RAM og en TB båndbredde. Du kan også bruke en enkelt IP-adresse på din gratis VPS-plan.

Folkene på VPSWALA er ganske forhåndsbestemt om salgstoppen. Spesielt inkluderer gratisplanene 24/7 teknisk og kundestøtte. Det er litt imponerende, selv om forretningsmodellen er en felle for voksende nettsteder. Hvis du er 100% sikker på at nettstedet ditt aldri vil vokse ut de første 30 GB SSD-lagring, er det imidlertid en god del.

Ingenting i livet er gratis, men dette er ganske nært

Enten det er en gratis prøveversjon av VPS, en form for gratis med en stjerne eller bare en veldig rimelig løsning, det er mange måter å bli virkelig, veldig nær å ikke betale. I noen tilfeller, for eksempel med VPSWALA, må du nøye overvåke forbruket av dedikerte ressurser. Andre tilfeller, for eksempel med Hostinger, er bare kostnadseffektive til det punktet at de knapt merkes.

Et råd å følge er å følge med på for folk som tilbyr gratis planer uten noen åpenbare erklæringer om hva fangsten er. Phishing-svindel bruker nøkkelordet “gratis hosting” hele tiden, og det er lurt å avstå fra å gi kredittkortinformasjonen din til et selskap som ingen noen gang har hørt om.

Hva å forvente

Selv når du arbeider med mange løsninger som klemmer det $ 30-prispunktet som er vanlig i bransjen, kan du forvente å få en fullstendig ubehandlet opplevelse.

Selv om det kan bli utført noen lapper og oppdateringer, er det bare vertsfirmaet som beskytter seg mot søl på maskinvaren.

Hvis du installerer et PHP-skript og det ødelegger nettstedet ditt, er det ikke sannsynlig at du får gratis administrert support som fikser hva som måtte ha gått galt.

Av denne grunn er den gratis tilnærmingen ikke en som anbefales til alle som ikke har noen tekniske koteletter.

Hvis du går for en super billig plan og ikke vet mye om omplassering til servere, må du sørge for at du finner en som inkluderer en viss grad av administrert støtte. Disse brukerne er sannsynligvis best med å gå opp i neste nivå, der planene vanligvis koster rundt $ 30 i måneden. Selv selv vil du lete etter administrert hosting hvis du ikke er kjent med skumle admin-konsepter som “root-tilgang” og “SSH.”

For folk som har rimelig solide tekniske koteletter, er det noe å si for å prøve ut en gratis løsning eller en som kommer i nærheten av å være uten kostnad. Selv om du bare takler noe som Hostingers utenkelige rimelige planer, vil du finne et overraskende responsivt system som inkluderer et robust miljø for distribusjon av websider og webapper. Kanskje det ikke vil være 100% gratis, men du vil heller ikke lide av eksistensiell frykt hver måned når serverregningen forfaller.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector