7 gratis VPS-hostingudbydere – med en enorm advarsel! (Maj 2020)

Brug for gratis VPS-hosting, fordi de virkelige planer er ude af dit budget?


Vi hører dig. 

Forsigtighedsord er dog intet i livet virkelig gratis. Og det gælder disse VPS-udbydere.

Bedste værter for ejere af websteder

Brug af en virtuel privat server (VPS) er et tilfælde, hvor du ofte kan få meget hårdt for din sorteper.

Det er imidlertid forståeligt, hvorfor folk muligvis leder efter gratis VPS-hosting, selvom de fleste webhosteløsninger i denne sektor allerede er ret omkostningseffektive.

Du vil ofte se gratis delte hostingmuligheder, og du kan bare undre dig over, hvor høje virksomheder er villige til at forhøje ante.

I virkeligheden er der ingen hostingplaner, der kvalificeres som 100% gratis VPS. Det vil sige, der er ingen version af en gratis VPS-server, hvor du aldrig betaler noget nogensinde.

Du kan dog let finde en gratis prøveversion af VPS, og der er også mange næsten gratis hosting-tjenester, der også kommer temmelig tæt på at give en gratis oplevelse. Lad os se på nogle af de muligheder, der muligvis får dig til at føle, at du får gratis VPS. I slutningen vil vi også tale om nogle af de potentielle fordele og ulemper ved at gå denne rut.

VPS-planer, der er tæt på gratis

1. HostWinds VPS Hosting

hostwinds vps

Laveste pris: $ 5,17 per måned

Responstid: 640 ms

Uptime: 100%

Se HostWinds-hostingplaner

I den strengeste forstand repræsenterer de laveste omkostningsplaner på HostWinds ikke de faktiske billige VPS, fordi selskabets lavendelstilbud er et skybaseret eksempel. For langt de fleste mennesker, der er interesseret i VPS-hostingudbydere, vil denne sondring ikke engang bemærkes. Det skyldes, at når en fysisk servers ressourcer først er delt ud for at oprette en VPS i skyen, er der intet om at bruge den resulterende virtualiserede server, der adskiller sig fra en VPS, der er baseret på en enkelt maskine. Det eneste, du vil bemærke, er, at systemet generelt er mere lydhør end traditionelle VPS-hostingplaner.

I slutningen af ​​ligningen har du en sill adgang til:

 • Et kontrolpanel
 • Diskplads
 • Funktioner på operativsystemniveau

Med andre ord kan du logge på via webgrænsefladen eller bruge en ekstern shell til at få adgang til den via SSH ligesom enhver anden server hosting opsætning.

HostWinds tilbyder en robust nok oplevelse til, at de teknisk kendte folk vil være glade. Som du kunne forvente i den tæt-til-frie prisklasse, får du ikke nogen reel grad af supportform fra HostWinds. De tilbyder dog en meget robust Linux-konfiguration, der er velkendt for alle, der har brugt VPS-servere før. Du finder også ud af, at virksomheden er glad for at sælge relaterede produkter, f.eks. Windows-hosting. Imponerende indeholder opsætningen også en GB RAM, en enkelt CPU-kerne og 30 GB lagerplads.

Efterhånden som hostingplanerne går, er det imidlertid svært at klage over at få en ordentlig VPS-oplevelse tæt på gratis. Bare vær forberedt på at gøre noget teknisk-dygtigt arbejde for at holde det kørende, fordi det er en ikke-administreret VPS.

Se den fulde anmeldelse af InMotion Hosting

2. InterServer.net

interserver vps

Laveste pris: $ 6 per måned

Responstid: 684 ms

Uptime: 99,96%

Se InterServer-hostingplaner

Et andet firma, der kommer temmelig tæt på at levere gratis VPS-hosting er InterServer.net. Webhostingfirmaets billigste VPS-plan inkluderer:

 • Ét CPU-kerner
 • To GB hukommelse
 • Tre GBs SSD-lagerplads
 • To overførsler af TB pr. Måned

Det ville være et stort sæt funktioner fra en typisk VPS-værtsplan, der koster omkring $ 30 pr. Måned. Hvis behandling, lagring og hukommelse ikke er god nok til dine behov, kan du nemt justere din VPS-plan til så meget som 16 kerner. Du betaler også stadig en meget respektabel $ 96 pr. Måned for hvad der er et forholdsvis høj kvalitet.

En standardfangst, som du begynder at bemærke med næsten alle disse VPS-hostingplaner, er, at de er baseret på sky-forekomster. Igen, ikke en stor aftale for den gennemsnitlige bruger, men det kan være et klæbende punkt, hvis du tænker for hårdt over den relativt mindre sondring mellem VPS-hostingtjenester, der kører direkte på en enkelt maskine og kører dem på tværs af mange maskiner, der leverer skybaserede tilfælde.

Et andet tema, du ser, er, at mange af disse hostingudbydere er glade for at kunne tilbyde Linux-baserede løsninger, men de er ikke altid de første, der er interesseret i at installere et operativsystem som Windows. Heldigvis er Windows-servere tilgængelige mod et ekstra gebyr. Linux-systemerne er dog ret robuste, herunder:

 • MySQL-databaser
 • Python, Ruby, Perl og andre miljøer til produktion af dynamisk indhold på websteder
 • En komplet cPanel-installation til nem administration

Der er også administrerede supportmuligheder til rådighed gratis. Det er muligvis ikke en ægte VPS-server, men det er stadig meget god værdi for et par dollars om måneden.

Se den fulde anmeldelse af InterServer

3. Hostinger

hostinger vps hosting

Laveste pris: $ 3,95 per måned

Responstid: 309 ms

Uptime: 100%

Se Hostinger Hosting Plans

Ja, nu kommer vi virkelig tæt på at finde en virkelig gratis VPS-server. Det imponerende med Hostinger er, at de formår at betjene meget lydhøre servere, der har fantastiske oppetidnumre. Du får ikke et ton lager med deres billigste tilbud, bare 10 Gb, men du kan opgradere din plan til en af ​​mange muligheder. Alt er SSD-baseret, så du forventer dog superhurtige responstider.

Hostinger’s forretningsmodel er centreret omkring at sælge alle de andre ting, som et websted har brug for, såsom et domænenavn og et SSL-certifikat. De inkluderer både IPv4 og IPv6 dedikerede IP-adresser gratis med hver plan, et imponerende tilbud på en plan, der er mindre end en fem plads.

VPS-planer, der tager lidt af prisen

4. InMotion Hosting

inmotion dedikeret hosting

Laveste pris: $ 19.99 pr. Måned med 63% rabat på den første måned

Responstid: 640 ms

Uptime: 100%

Se InMotion-hostingplaner

Det er ikke overraskende, InMotion Hosting er en anden deltager med billigere tilbud bygget på skyplatforme. Mens prisen over en plans levetid ikke er så høj, som du ser med andre planer på denne liste, er der værdi. Især tilbyder InMotion gratis grundlæggende serveradministrationshjælp. Dette betyder, at de vil håndtere håndteringen af ​​programrettelser og opdateringer for at holde dit system stabilt og sikkert.

Al InMotion’s hardware fungerer på SSD-drev, der er konfigureret i RAID-6-arrays. For de uindviede betyder det, at oddsen for en katastrofal fiasko, hvor ingen data kan gendannes, er latterligt lave. Hver installation inkluderer en virksomhedsudgave af CentOS, og du kan også administrere din VPS-server via cPanel. Understøttelse af infrastruktur er skybaseret også, så du kan være sikker på, at oppetid vil være solid.

De tilbyder også en 90-dages pengene-tilbage-garanti, en aftale, der er så god, som du vil se i branchen. Selvom det ikke får dig tilbage af den arbejdskraft, du muligvis sætter i at oprette en server, reducerer det i det mindste din risiko, så længe du ikke opbygger en robust webtilstedeværelse med det samme.

Se den fulde anmeldelse af InMotion Hosting

5. AccuWebHosting

accu webhosting vps hosting

Laveste pris: $ 14,97 pr. Måned med en måneds gratis prøveperiode

Responstid: 1.000+ ms

Uptime: 100%

Se AccuWebHosting-planer

Den besluttede mangel på Windows-servere på denne liste gør AccuWebHosting til et særligt tiltalende valg for fans af Microsoft og dens .NET-platform. Selvom 15 dollars om måneden ikke er det billigste valg, er det omtrent så tæt som du kommer til en gratis VPS-server, der beskæftiger Windows, i dette tilfælde Windows 2008 Server.

Du kan også drage fordel af den gratis prøveperiode uden at skulle give et kreditkort. Hvis du ikke er tilfreds med oplevelsen, kan du blot lade kontoen udløbe uden at fornye.

Hvert system har understøttelse af både RDP og SSH. Maskinerne er virtuelle servere, ikke VPS-lignende skybaserede tilfælde. Det betyder, at du kører på dedikerede ressourcer på maskiner med Intel Xeon-processorer fra enten E5- eller E7-serien. Mere vigtigt for hardcore Windows-administratorer understøttes Microsofts HyperV Virtualization-system fuldt ud.

Hvis du skal have et Windows-miljø eller .NET-kompatibilitet, er AccuWebHosting den bedste mulighed. Andre tilbyder Windows til en ekstra pris, men AccuWebHosting inkluderer det i den oprindelige pris, fordi de er fokuseret på at give top-tier en top-tier Windows VPS til en rimelig pris.

Indstillinger bygget på gratis-men-begrænsede forretningsmodeller

6. x10Hosting

x10hosting hoved

Laveste pris: Gratis, men . . .

Responstid: 428 ms

Uptime: 100%

Se x10Hosting-planer

Når du bruger x10Hosting, får du slags en VPS i en cloud-instans gratis, men det er en utrolig funktionsbegrænset løsning. Det betyder, at verdens admins vil håbløst gå tabt uden SSH-skaller, cPanel-logins og andre funktioner. Hver konto på x10Hosting kan bruge en enkelt IP-adresse. Ikke overraskende vil du have en bestemt wimpy mængde RAM, kun 512 MB. Operativsystemet er kun Linux, men du får både ubegrænset lagerplads og båndbredde.

Hvad x10Hosting håber, at du vil gøre, er at købe til opsalg på din egen tid. De er faktisk et meget lavtryksfirma, men der er bestemt en salgsstigning, der skal foretages, når du beslutter dig for at have noget som rodadgang eller kundesupport. Hvis du vil skalere hurtigt og ikke behøver at bekymre dig om lagergrænser, er x10Hosting et godt valg.

7. VPSWALA

vpswala

Laveste pris: Gratis, men der er en opsalg

Responstid: 800 ms

Uptime: 100%

Se VPSWALA-hostingplaner

VPSWALA spiller en ganske simpel indsats. De antager, at dit websted vil vokse på et tidspunkt. På et tidspunkt bliver du nødt til at være vært for et andet domæne eller bruge en anden IP-adresse. Måske har du bare brug for mere RAM, processor-kerner, båndbredde eller lagerplads.

Ja, det er gratis at komme i gang, men når du først er nødt til at gå op, skyver prisen til næsten $ 60 pr. Måned. Ulempen er, at den gratis plan er ret robust, idet den pakker to CPU-kerner, 30 GB lagring, to GB RAM og en TB båndbredde. Du kan også bruge en enkelt IP-adresse på din gratis VPS-plan.

Folk på VPSWALA er temmelig upfront med hensyn til deres salgshøjde. Især inkluderer de gratis planer døgnet rundt tech og kundesupport. Det er slags imponerende, selvom forretningsmodellen er en slags fælde til voksende websteder. Hvis du er 100% sikker på, at dit websted aldrig vil vokse ud fra de første 30 GB SSD-lager, er det dog en god handel.

Intet i livet er gratis, men dette er temmelig tæt

Uanset om det er en gratis prøveversion af VPS, en form for gratis med en stjerne eller bare en meget billig løsning, der er masser af måder at komme virkelig, virkelig tæt på ikke at betale. I nogle tilfælde, f.eks. Med VPSWALA, skal du nøje overvåge dit forbrug af dedikerede ressourcer. Andre sager, som f.eks. Hos Hostinger, er bare omkostningseffektive, så de næsten ikke er synlige.

Et råd at følge er at holde øje med folk, der tilbyder gratis planer uden nogen åbenlyse erklæringer om, hvad fangsten er. Phishing-svindel bruger altid “gratis hosting” -søgeordet, og det er klogt at afstå fra at give dine kreditkortoplysninger til ethvert firma, som ingen nogensinde har hørt om.

Hvad kan man forvente

Selv når du beskæftiger dig med mange løsninger, der omkranser det $ 30-prispoint, der er almindeligt i branchen, kan du forvente at få en fuldstændig ustyret oplevelse.

Selvom der muligvis udføres nogle lapper og opdateringer, er det bare hostingfirmaet, der beskytter sig mod rod på dens hardware.

Hvis du installerer et PHP-script, og det ødelægger dit websted, er det ikke sandsynligt, at du får gratis administreret support til fastsættelse af hvad der måtte være gået galt.

Af denne grund anbefales den gratis tilgang ikke nogen, der ikke har nogle tekniske chops.

Hvis du går efter en superbillig plan og ikke ved meget om omlægning til servere, skal du sørge for at finde en, der indeholder en vis grad af administreret support. Det er sandsynligvis bedst for disse brugere at gå op i næste niveau, hvor planer normalt koster omkring $ 30 om måneden. Selv selv vil du dog kigge efter administreret hosting, hvis du ikke er bekendt med skræmmende admin-koncepter som “root access” og “SSH.”

For mennesker, der har rimeligt solide tekniske koteletter, er der noget at sige for at prøve en gratis løsning eller en der kommer darn tæt på at være uden omkostninger. Selv hvis du blot klæber mod noget som Hostinger’s utænkelige lave omkostningsplaner, finder du et overraskende responsivt system, der inkluderer et robust miljø til implementering af websider og webapps. Måske er det ikke 100% gratis, men du lider heller ikke af eksistentiel frygt hver måned, når serverregningen forfalder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map