9 bedste billige VPS-hostingfirmaer i 2020 – Power on a Budget

VPS er et skridt op fra delt hosting, men du kan finde nogle solide tilbud for at holde den kraftfulde opgradering inden for dit budget.


Hvis du kører et websted med højt volumen, eller bare har brug for den ekstra ydelse, er VPS-hosting vejen.

bedste hosting til små virksomheder

At finde en billig VPS-hostingmulighed er en opgave, der tager nogen overvejelse. Den igangværende sats i branchen for VPS-tilbud er omkring $ 30 pr. Måned, men en billig VPS-server kan man få, hvis du ved, hvor man skal se.

Det er dog også klogt at tænke på nogle af de specifikke krav, du har til hosting af et websted. For eksempel er det værd at spørge:

 • Har du brug for Windows-hosting, eller er et Linux-operativsystem godt nok?
 • Er administreret hosting vigtig, eller kan du vedligeholde serveren på egen hånd?
 • Hvor meget båndbredde har dine websteder brug for?
 • Hvad er dit overordnede færdighedsniveau, der arbejder med root-adgang, et kontrolpanel, en SSH-shell og en FTP-klient / serverkonfiguration?

For eksempel er det muligt at finde en lavpris-VPS-udbyder, der også inkluderer administreret VPS-hostinghjælp. Hvis du ikke er meget dygtig som serveradministrator, skal du dog prioritere det, når du tjekker VPS-planer. Med et skarpt øje til, hvad du absolut har brug for, og hvad hosting-udbyderen tilbyder, bør du være i stand til at finde VPS-hostingplaner, der ikke bryder dit budget.

1. A2 Hosting

a2 hosting vps hosting

Laveste pris: $ 5 pr. Måned for en fuldstændig ustyret VPS

Responstid: 279 ms

Uptime: 99,66%

Se A2Hosting-planer

Som mange af indstillingerne på denne liste er det billigste VPS-tilbud fra A2 rettet direkte mod mennesker, der har de tekniske færdigheder, der kræves for at fjerne et system og vedligeholde det uden hjælp. Der er muligheder for administrerede tjenester, der er tilgængelige fra A2 Hosting, men det koster betydeligt mere og lukker op til $ 35 pr. Måned.

Lavendel-tilbudet er ret begrænset med hensyn til ydeevne. Du har kun adgang til en CPU-kerne, men du kan betale lidt mere for at få yderligere ressourcer, såsom flere kerner, diskplads og RAM. Vi vil ikke anbefale at køre et højtydende sted på det laveste niveau fra A2, men det repræsenterer et solidt forslag til enhver, der bare har brug for at få statiske sider op eller skal bruge grundlæggende dynamisk scripting i PHP.

Det er ikke at sige, at ydelsen er forfærdelig. Du får et gratis SSD-drev med din plan. A2 tilbyder også adgang til Cloudflare for at give yderligere stabilitet og sikkerhed. Serverkonfiguration er også superhurtig og tager kun et par minutter. Mange funktioner, såsom cPanel, er også tilføjelser.

For prisen er det også meget svært at klage over hastigheden. Med en responstid på under 300 ms, bliver du nødt til at placere en smuk sminket version af WordPress på serveren, før dine belastningstider ville være endda middelmådige. Ved indtjekning på kun $ 5 tjener A2 med rette et sted øverst på enhver liste over overkommelige VPS-tilbud. Der er også en pengene-tilbage-garanti.

Se hele A2Hosting-gennemgangen

2. iPage

ipage vps hosting

Laveste pris: $ 19.99 pr. Måned

Responstid: 708 ms

Uptime: 99,75%

Se iPage-hostingplaner

Folk på iPage slipper ikke med at tilbyde absolut barebones-hosting-planer for billig snavs. I stedet fokuserer virksomheden på at levere, hvad der bedst kan beskrives som en tilstrækkelig mulighed, der slår webhostingindustristandarden på $ 30 pr. Måned for VPS med en anstændig margen.

Langt den største ulempe ved brug af iPage er, at de tilbyder administreret teknisk og kundesupport med deres pris. Hvis du er bekymret for at blive siddende i ørkenen med en server, du ikke kan vedligeholde, er det en stor ting. Af den grund kan iPage være ideel til marketingfolk, designere og agenturer, der har brug for lidt hjælp, når teknikken begynder at handle.

For dine 20 bucks får du en single-core server, 40 GB lagerplads, en TB båndbredde og en gratis cPanel-installation. På den nedadrettede side er der ingen Windows-servere, og endda Linux-tilbudene er begrænset til CentOS. Du har også at gøre med en noget dateret LAMP-stakinstallation, der er centreret om PHP 5.

Hvad iPage tilbyder, er sandsynligvis ikke den bedste mulighed for folk, der har brug for et pris-til-ydeevne-forslag, der er uden for diagrammerne. Hvis du bare har brug for at få grundlæggende hosting og dynamiske scripting evner til en rimelig pris, er det ikke dårligt. Kast den gratis administrerede servicesupport ind, og iPage er et fremragende valg for prisbevidste kunder, der fra tid til anden har brug for lidt hjælp.

Se den fulde anmeldelse af iPage

3. Dreamhost

dreamhost vps hosting

Laveste pris: $ 10 per måned

Responstid: 418 ms

Uptime: 100%

Se Dreamhost-hostingplaner

En af Dreamhosts store styrker er, at de er temmelig tæt på et webselskab med fuld service. De sælger domænenavne, og de tilbyder en $ 10 VPS hosting-pakke, der inkluderer fuldstændig uovervåget båndbredde. Hvis du har brug for at købe en IP-adresse i IPv4-blokken, vil de også have dig dækket.

Som det bliver mere almindeligt, kan du også forvente, at dit websted kører på meget responsive SSD-drev. Baseline-planen inkluderer kun 10 GB diskplads, så folk med heftigere websteder, der indeholder masser af medier, vil måske gerne se andre steder.

Dreamhost er også en fuldt administreret tjenesteudbyder, og $ 10 per måned er langtfra den billigste pris, du finder for det. De har deres kundesupportpersonale også til rådighed for feltopkald på døgnet rundt.

Et stort plus er virksomhedens gratis tilbud af automatiserede sikkerhedskopier til WordPress-websteder. Du får dog ikke en Windows-server. På hovedet gør de det nemt at tilføje RAM til virtualiserede tilfælde, selvom det åbenbart kommer med en omkostning.

Oppetid er bundsolid. Du kan også forvente, at dit system er meget lydhør. Hvis du leder efter det glade medium mellem administrerede tjenester, hastighed og pris, får Dreamhost en meget fin balance.

Se hele Dreamhost-anmeldelsen

4. Hostvind

hostwinds vps hosting

Laveste pris: $ 4,49 pr. Måned for ustyret, Linux-baseret hosting

Responstid: 1.093 ms

Uptime: 100%

Se Hostwinds Hosting-planer

En anden post i den meget lave ende af prisskalaen er Hostwinds. Virksomheden tilbyder et niveau på $ 4,49 for ustyrede tjenester, men der er også et tilbud på $ 10,99 til administreret webhosting. Den nederste række af systemer inkluderer en enkelt-core CPU med VPS, 30 GB SSD-baseret disklagring, en enkelt TB båndbredde og en GB RAM.

Den største opside med Hostwinds er, at de også tilbyder Windows-systemer ud over Linux. De leverer kundesupport døgnet rundt, men virksomheden foretrækker, at brugerne går ind på sit live chat-system. Du kan foretage overførsler gratis og få hjælp med det.

Ydeevnen er i udkanten af ​​uacceptabel, idet den første responstid går lidt over et helt sekund. De inkluderer en enterprise-grade firewall, og det dynamiske scriptmiljø er et moderne PHP 7-system. Sikkerhed kan føre dig til Hostwinds, ligesom behovet for styrede hosting-tjenester muligvis er, men ellers føler vi, at kunderne kan finde bedre tilbud i de samme prisniveauer.

Se hele Hostwinds anmeldelse

5. 1og1 IONOS

1 & 1 ionos vps hosting

Laveste pris: $ 2 pr. Måned for ikke-administreret, Linux-baseret hosting

Responstid: 918 ms

Uptime: 100%

Vis 1&1 IONOS-hostingplaner

Prisen er så billig, som du vil finde i branchen, og det har du sandsynligvis spekuleret på, hvad fangsten kan være. Den langt største fangst er, at du kun har adgang til en enkelt virtuel CPU og et halvt gig RAM. Opbevaringsplads er overraskende kun 10 GB, men det er i det mindste SSD.

Du får kun en liste over almindelige Linux-operativsystemer til din $ 2. Imidlertid kan du imponerende vælge en datacentre i Amerika, Tyskland eller Spanien.

Se fuld 1&1 anmeldelse af IONOS

6. AWS Cloud

amazon lyssejl

Startpris: $ 3,50 per måned

Responstid: 500 ms

Uptime: 99,99%

Se AWS Cloud Hosting-planer

I den strengeste forstand er Amazons tilbud ikke en ægte VPS-hostingløsning. Ved hjælp af virksomhedens massive skyarkitektur tilbyder AWS Cloud dog en problemfri oplevelse, der fungerer næsten nøjagtigt som en normal VPS.

Det er svært at slå $ 3,50 pr. Måned, selvom fangsten er, at du går ind i et miljø, der er 100% uovervåget. AWS Cloud er bygget til hardcore-teknik hos større multinationale virksomheder, og opsætningen er fuldstændig utilgivelig for folk, der i det mindste er på et avanceret-mellemniveau af viden, der arbejder med operativsystemer, fjernadgang og andre komponenter.

En pay-as-you-go-plan kan være meget rart for folk, der har brug for skalerbarhed på billigt. Dette betyder kun at betale for processorcyklusser, og det kan være tiltalende for virksomheder, der beskæftiger sig med ting som vinterferiesalgshastigheden. Hvis du ikke ønsker at skalere dit system op for at imødekomme efterspørgsel og betaling for at holde denne skala i løbet af lavsæsonen, er AWS et langt kig værd.

Den største opside er, at du kan installere hvad du vil på din instans. Hvis du vil køre Node.JS i stedet for PHP, skal du slå dig selv ud. Af den grund er det en god mulighed for højtuddannede fagfolk, der ved, hvordan man eksternt opsætter servere. For alle andre er det sandsynligvis klogt at se andre steder.

Se den fulde anmeldelse af AWS Cloud

7. Alibaba Cloud ECS

alibaba cloud vps hosting

Laveste pris: $ 4,50 pr. 1 TB dataoverførsel

Responstid: 2.000 ms

Uptime: 100%

Se Alibaba Cloud ECS-hostingplaner

Alibaba er bedst tænkt på som Kinas version af Amazon, og ikke overraskende er virksomheden også ved at komme i lignende tilbud med skybaseret VPS. Priserne er snavs billige, og det er et godt udgangspunkt for at betale for båndbredde på kun brug. Brugere får en virtualiseret CPU, en GB hukommelse og 40 GB SSD-lagerplads til prisen. Det er meget diskplads for dollaren. Virksomheden er også forpligtet til at bruge E5-serien af ​​Intel Xeon-processorer.

Responstider uden for Asien er beviselig dårlige. Hvis du dog konfigurerer servere til folk i Asien eller Australien, kan du muligvis få numre tættere på det, du ser med AWS.

Hvis AWS Cloud-opsætningen virker brugervenlig, skal du være forberedt på den ligefremme bruger-fjendtlige interface fra Alibaba. At finde den nøjagtige mulighed for dine VPS-hostingbehov kan være en udfordring. Hvis du leder efter et alternativ til AWS Cloud, kan Alibaba muligvis være et kig værd. Hvis du ikke har de tekniske koteletter til at sortere gennem installationsprocessen på egen hånd, vil du fortsætte med at jage.

Hvad er VPS, og hvorfor er det ikke altid billigt?

I forhold til hvad det prøver at konkurrere med, er VPS-hosting faktisk billigt. Mens industristandarden på $ 30 pr. Måned muligvis ikke lyder super overkommelig, især sammenlignet med nogle hostingmuligheder som cloud-servere og delt hosting, er det en god handel sammenlignet med hvad du ser fra dedikerede hostingfirmaer. En fuldt dedikeret server kan muligvis koste alt fra et par hundrede til et par tusind dollars pr. Måned, afhængigt af den maskintype, der udfører hostingarbejdet.

VPS-hosting er på mange måder et produkt rettet mod folk, der ønsker at opdele forskellen. De har brug for noget, der er billigere end en dedikeret server, men de vil stadig gerne have noget, der giver dem fuld root-adgang, muligheden for at installere deres egen software og omfattende admin-kontrol.

Hvad der egentlig er en VPS, så?

Virtualisering er en proces, hvor en virksomhed deler ressourcerne på en fysisk maskine op i en række virtuelle private servere. Hver af disse virtualiserede tilfælde er i stand til at levere en uafhængig og en fuldt funktionel version af:

 • Et operativsystem
 • Et webservermiljø
 • Et komplet filsystem

Med andre ord er det en fuldt operationel computer, der fungerer inden for en partition på en meget større maskine. Det er ikke ualmindeligt, at værtsmaskinerne har hundreder af processorkerner, mange terabyte lagring og masser af RAM. At mejle disse ressourcer ned til en masse virtualiserede servere betyder, at et firma kan tilbyde servere til et par hundrede kunder uden at skulle bygge en dedikeret maskine til hver enkelt.

Du spekulerer måske på, hvorfor VPS ikke altid er billigere. Den store ting for virksomheder, der understøtter VPS-servere, er, at de skal levere en hel del teknisk og kundesupport. Billig VPS-hosting er næsten altid uhåndteret, og det betyder, at en masse af støttesiden af ​​ligningen fjernes. Virksomheder trimmer også ofte andre funktioner for at holde omkostningerne nede, herunder leverer:

 • Færre CPU-kerner
 • Mindre hukommelse
 • Nedsat skalerbarhed
 • Open-source eller snavs-billige kontrolpanel-licenser
 • Licensfri software, især LAMP-stakken

De kan også undgå at tilbyde ting som:

 • Windows VPS
 • DDoS-beskyttelse
 • SSD-drev
 • Dedikerede ressourcer

Intet af det er i sagens natur frygteligt. Hvis du er vært for et enkelt sted, der ikke får masser af trafik eller har brug for masser af behandlingskraft, er det en fremragende måde at spare penge på.

Hvad man kan forvente af en billig VPS-udbyder

At finde et overkommeligt VPS-hostingfirma er ikke umuligt, men du bliver nødt til at indgå nogle kompromiser. I de fleste tilfælde kører du en Linux VPS og ikke Windows-servere. Opbevaringsplads kan også være ret begrænset, normalt mellem 10 og 40 GB. Det vil ikke være et problem for de fleste websteder, men det kan præsentere problemer, efterhånden som et websted vokser. Du vil sandsynligvis være begrænset til en håndfuld Linux-distros, såsom Ubuntu, CentOS eller Debian.

Manglen på administreret assistance med billige VPS-hostingudbydere kan være et problem for mindre teknisk-erfarne eller erfarne brugere. Administreret hosting er rettet mod folk, der har brug for hjælp til installation og fejlfinding. I et ikke-administreret miljø er du stort set alene, som du ville være med en faktisk maskine, der sidder i et rum. Især er den virtuelle maskine på en faktisk maskine, som du har fjernadgang til, og som kan præsentere sit eget sæt udfordringer, hvis funktioner som SSH og FTP ikke reagerer.

Det anbefales normalt ikke for folk, der ikke har Linux admin-oplevelse, at købe en billig VPS-server. Medmindre du kan få en morder-aftale på en administreret server, kan det være rod at arbejde som en marketingmedarbejder eller et agentur, der prøver at administrere en server. De bedste VPS-tilbud berettiger ikke til at blive hængt ud til tørring uden nogen teknisk support. Medmindre du er meget komfortabel med at arbejde med en CLI og i en grænseflade som PuTTY, vil du absolut have en fuldt styret hostingplan.

På den anden side er en lavpris VPS en fantastisk måde at spare penge på, hvis du har de nødvendige færdigheder til at vedligeholde dem. Billige VPS-servere kan hjælpe dig med at realisere hundreder af dollars i besparelser, især hvis du har brug for at køre flere af dem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map