9 beste billige VPS-vertsselskaper i 2020 – Power on a Budget

9 beste billige VPS-vertsselskaper i 2020 – Power on a Budget

9 beste billige VPS-vertsselskaper i 2020 – Power on a Budget

VPS er et steg opp fra delt hosting, men du kan finne noen solide avtaler for å holde den kraftige oppgraderingen innenfor budsjettet.


Hvis du driver et nettsted med høyt volum, eller bare trenger den ekstra ytelsen, er VPS-hosting veien å gå.

beste hosting for små bedrifter

Å finne et billig VPS-hostingalternativ er en oppgave som tar noe hensyn. Gjeldende hastighet i bransjen for VPS-avtaler er rundt $ 30 per måned, men en billig VPS-server kan du få hvis du vet hvor du skal se.

Det er også lurt å tenke på noen av de spesifikke kravene du har for å være vert for et nettsted. For eksempel er det verdt å spørre:

 • Trenger du Windows-hosting, eller er et Linux-operativsystem godt nok?
 • Er administrert hosting viktig, eller kan du vedlikeholde serveren på egen hånd?
 • Hvor mye båndbredde trenger nettstedene dine?
 • Hva er det generelle ferdighetsnivået ditt som arbeider med rottilgang, et kontrollpanel, et SSH-skall og en FTP-klient / serverkonfigurasjon?

For eksempel er det mulig å finne en lavpris VPS-leverandør som også inkluderer administrert VPS-hostinghjelp. Hvis du ikke er veldig dyktig som serveradministrator, må du imidlertid gjøre det til en prioritet når du sjekker ut VPS-planer. Med et godt øye til hva du absolutt trenger og hva leverandøren av hosting-tjenester tilbyr, bør du kunne finne VPS-hostingplaner som ikke vil bryte budsjettet ditt.

1. A2 Hosting

a2 hosting vps hosting

Laveste pris: 5 dollar per måned for en helt ustyrt VPS

Responstid: 279 ms

oppetid: 99,66%

Se A2Hosting-planer

Som mange av alternativene på denne listen, er det billigste VPS-tilbudet fra A2 rettet direkte mot personer som har de tekniske ferdighetene som kreves for å fjerne et system og vedlikeholde det uten hjelp. Det er administrerte alternativer for tjenester tilgjengelig fra A2 Hosting, men det koster betydelig mer og ringer opp til $ 35 per måned.

Lavprissystemet er ganske begrenset med tanke på ytelse. Du har bare tilgang til én CPU-kjerne, men du kan betale litt mer for å få flere ressurser, for eksempel flere kjerner, diskplass og RAM. Vi vil ikke anbefale å kjøre et nettsted med høy ytelse på det laveste nivået fra A2, men det representerer et solidt forslag for alle som bare trenger å få statiske sider opp eller må bruke grunnleggende dynamisk skripting i PHP.

Det er ikke å si at ytelse er forferdelig. Du får en gratis SSD-stasjon med planen din. A2 tilbyr også tilgang til Cloudflare for å gi ekstra stabilitet og sikkerhet. Serverkonfigurasjonen er også superrask og tar bare noen få minutter. Mange funksjoner, for eksempel cPanel, er tilleggsprogrammer.

For prisen er det også veldig vanskelig å klage på hastigheten. Med en responstid på under 300 ms, må du legge en ganske sminket versjon av WordPress på serveren før belastningstidene dine ville bli middelmådige. Når du sjekker inn til bare 5 dollar, tjener A2 med rette et sted øverst på en liste over rimelige VPS-tilbud. Det er også en pengene-tilbake-garanti.

Se hele A2Hosting-anmeldelsen

2. iPage

ipage vps hosting

Laveste pris: $ 19.99 per måned

Responstid: 708 ms

oppetid: 99,75%

Se iPage-vertsplaner

Folkene på iPage blir ikke revet med å tilby absolutt barebones-hostingplaner for skitt billig. I stedet fokuserer selskapet på å tilby det som best kan beskrives som et godt nok alternativ som slår industristandarden for webhotell på $ 30 per måned for VPS med en anstendig margin.

Den desidert største ulempen med å bruke iPage er at de tilbyr administrert teknisk og kundestøtte med sin pris. Hvis du er bekymret for å sitte igjen i villmarken med en server du ikke kan vedlikeholde, er det en stor sak. Av den grunn kan iPage være ideell for markedsførere, designere og byråer som trenger litt hjelp når teknologien begynner å spille opp.

For 20 dollar får du en enkjerneserver, 40 GB lagringsplass, en TB båndbredde og en gratis cPanel-installasjon. På ulemper er det ingen Windows-servere som tilbys, og til og med Linux-tilbudene er begrenset til CentOS. Du har også å gjøre med en noe datert LAMP-stakkinstallasjon som er sentrert om PHP 5.

Det iPage tilbyr, er sannsynligvis ikke det beste alternativet for folk som trenger et forslag til pris-til-ytelse som ikke ligger i listene. Hvis du bare trenger å få grunnleggende hosting- og dynamiske skriptingsevner til en fornuftig pris, er det ikke dårlig. Kast inn gratis administrerte tjenester, og iPage er et utmerket valg for prisbevisste kunder som trenger litt hjelp fra tid til annen.

Se hele iPage-gjennomgangen

3. Dreamhost

dreamhost vps hosting

Laveste pris: $ 10 per måned

Responstid: 418 ms

oppetid: 100%

Se Dreamhost Hosting Plans

En av de store styrkene til Dreamhost er at de er ganske nær et fullservices webhotellfirma. De selger domenenavn, og de tilbyr en VPS-hostingpakke på 10 dollar som inkluderer full umeteret båndbredde. Hvis du trenger å kjøpe en IP-adresse i IPv4-blokken, vil de også ha deg dekket.

Som det blir mer vanlig, kan du også forvente at nettstedet ditt kjører på svært responsive SSD-stasjoner. Grunnplanen inkluderer bare 10 GB diskplass, så folk med heftigere nettsteder som inneholder mange medier, vil kanskje se andre steder.

Dreamhost er også en fullstendig administrert tjenesteleverandør, og $ 10 per måned er langt unna den billigste prisen du vil finne for det. De har også kundesupportpersonalet tilgjengelig for feltsamtaler på døgnet rundt.

Et stort pluss er selskapets gratis tilbud av automatiserte sikkerhetskopier for WordPress-nettsteder. Du vil imidlertid ikke få en Windows-server. På oversiden gjør de det ganske enkelt å legge til RAM for virtualiserte tilfeller, selv om det åpenbart kommer med en kostnad.

Oppetid er bunnsolid. Du kan også forvente at systemet ditt vil være veldig responsivt. Hvis du leter etter det lykkelige mediet mellom administrerte tjenester, hastighet og pris, får Dreamhost en veldig fin balanse.

Se hele Dreamhost-anmeldelsen

4. Hostwinds

hostwinds vps hosting

Laveste pris: USD 4,49 per måned for ustyrt, Linux-basert hosting

Responstid: 1.093 ms

oppetid: 100%

Se Hostwinds Hosting Plans

En annen oppføring i den svært lave enden av prisskalaen er Hostwinds. Selskapet tilbyr en $ 4,49 nivå for ubehandlede tjenester, men det er også et tilbud på $ 10,99 for administrert webhotell. Den nederste delen av systemer inkluderer en enkjernet CPU med VPS, 30 GB SSD-basert disklagring, en enkelt TB båndbredde og en GB RAM.

Den største oppsiden med Hostwinds er at de også tilbyr Windows-systemer i tillegg til Linux. De tilbyr kundestøtte 24/7, men selskapet foretrekker at brukere går inn på sitt live chat-system. Du kan gjøre overføringer gratis og få litt hjelp med det.

Ytelsen er i utkanten av uakseptabelt, og den første responstiden går drøyt ett helt sekund. De inkluderer en enterprise-brannmur, og det dynamiske skriptmiljøet er et moderne PHP 7-system. Sikkerhet kan føre deg til Hostwinds, slik som behovet for administrerte hostingtjenester, men ellers føler vi at kunder kan finne bedre tilbud i de samme prisnivåene.

Se hele Hostwinds-anmeldelsen

5. 1og1 IONOS

1 & 1 ionos vps hosting

Laveste pris: $ 2 per måned for ustyrt, Linux-basert hosting

Responstid: 918 ms

oppetid: 100%

Vis 1&1 IONOS-vertsplaner

Prisen er så billig som du vil finne i bransjen, og som sannsynligvis har du lurt på hva fangsten kan være. Den klart største fangsten er at du bare har tilgang til en enkelt virtuell prosessor og et halvt gig RAM. Dessuten er lagringsplass, ikke overraskende, bare 10 GB, men det er i det minste SSD.

Du får bare en liste over vanlige Linux-operativsystemer for $ 2. Imidlertid kan du imponerende plukke datasentre i Amerika, Tyskland eller Spania.

Se hele 1&1 anmeldelse av IONOS

6. AWS Cloud

amazon lightsail

Startpris: $ 3,50 per måned

Responstid: 500 ms

oppetid: 99,99%

Se AWS Cloud Hosting Plans

I den strengeste forstand er Amazons tilbud ikke en ekte VPS-hostingløsning. Ved å bruke selskapets massive skyarkitektur tilbyr imidlertid AWS Cloud en sømløs opplevelse som fungerer nesten nøyaktig som en vanlig VPS.

Det er vanskelig å slå $ 3,50 per måned, selv om fangsten er at du skal inn i et miljø som er 100% ubehandlet. AWS Cloud er bygget for hardcore-teknologier hos store multinasjonale selskaper, og oppsettet er helt utilgivende for folk som i det minste har et avansert-middels kunnskapsnivå som arbeider med operativsystemer, fjerntilgang og andre komponenter.

En betal-som-du-går-plan kan være veldig fin for folk som trenger skalerbarhet på billig. Dette betyr bare å betale for prosessorsykluser, og det kan være tiltalende for bedrifter som takler ting som vinterferiesalgshastigheten. Hvis du ikke vil være nødt til å skalere systemet opp for å dekke etterspørsel og betaling for å holde den skalaen i løpet av lavsesongen, er AWS verdt en lang titt.

Hovedoppsiden er at du kan installere hva du vil på forekomsten. Hvis du vil kjøre Node.JS i stedet for PHP, slå deg ut. Av den grunn er det et godt alternativ for dyktige fagfolk som vet hvordan du eksternt kan sette opp servere. For alle andre er det sannsynligvis lurt å se andre steder.

Se hele AWS Cloud-gjennomgangen

7. Alibaba Cloud ECS

alibaba cloud vps hosting

Laveste pris: $ 4,50 per 1 TB dataoverføring

Responstid: 2000 ms

oppetid: 100%

Se Alibaba Cloud ECS Hosting Plans

Alibaba er best tenkt på som Kinas versjon av Amazon, og ikke overraskende får selskapet også inn lignende tilbud med skybaserte VPS. Prisene er skitt billig, og det er et godt utgangspunkt for å betale for båndbredde på bare bruk. Brukere får en virtualisert CPU, en GB minne og 40 GB SSD-lagring for prisen. Det er mye diskplass for dollar. Selskapet er også opptatt av å bruke E5-serien med Intel Xeon-prosessorer.

Responstidene utenfor Asia er sannsynligvis dårlige. Hvis du konfigurerer servere for folk i Asia eller Australia, kan du imidlertid få tall nærmere det du ser med AWS.

Hvis AWS Cloud-oppsettet virker brukervennlig, må du være forberedt på det direkte brukerfiendtlige grensesnittet fra Alibaba. Å finne det nøyaktige alternativet for dine VPS-hostingbehov kan være en utfordring. Hvis du leter etter et alternativ til AWS Cloud, kan Alibaba være verdt å se på. Hvis du ikke har de tekniske kotelettene til å sortere gjennom installasjonsprosessen på egen hånd, vil du fortsette å jakte.

Hva er VPS, og hvorfor er det ikke alltid billig?

I forhold til hva den prøver å konkurrere, er VPS-hosting faktisk billig. Selv om bransjestandarden på $ 30 per måned kanskje ikke høres veldig overkommelig ut, spesielt sammenlignet med noen vertsalternativer som skyservere og delt hosting, er det en god del sammenlignet med hva du vil se fra dedikerte hostingfirmaer. En fullt dedikert server kan koste alt fra et par hundre til noen få tusen dollar per måned, avhengig av hvilken type maskin som skal utføre vertsarbeidet.

VPS-hosting er på mange måter et produkt rettet mot folk som vil dele forskjellen. De trenger noe som er billigere enn en dedikert server, men de vil fremdeles gjerne ha noe som gir dem full root-tilgang, muligheten til å installere sin egen programvare og omfattende administrasjonskontroll.

Hva er egentlig en VPS, da?

Virtualisering er en prosess der et selskap deler opp ressursene til en fysisk maskin i en serie virtuelle private servere. Hver av disse virtualiserte forekomstene er i stand til å tilby en uavhengig og en fullt funksjonell versjon av:

 • Et operativsystem
 • Et webservermiljø
 • Et fullt filsystem

Det er med andre ord en fullt operativ datamaskin som fungerer innenfor en partisjon på en mye større maskin. Det er ikke uvanlig at vertsmaskinene har hundrevis av prosessorkjerner, mange terabyte lagring og mye RAM. Å meisle disse ressursene ned til en haug med virtualiserte servere betyr at et selskap kan tilby servere til et par hundre kunder uten å måtte bygge ut en dedikert maskin for hver enkelt.

Du lurer kanskje på hvorfor VPS ikke alltid er billigere. Den store tingen for selskaper som støtter VPS-servere er at de må tilby mye teknisk og kundestøtte. Billig VPS-hosting er nesten alltid ukontrollert, og det betyr at du kaster mye av støttesiden av ligningen. Selskaper trimmer ofte andre funksjoner for å holde kostnadene nede, inkludert å tilby:

 • Færre CPU-kjerner
 • Mindre minne
 • Nedsatt skalerbarhet
 • Lisenser med åpen kildekode eller skitt-billig kontrollpanel
 • Lisensfri programvare, spesielt LAMP-bunken

De kan også unngå å tilby ting som:

 • Windows VPS
 • DDoS-beskyttelse
 • SSD-stasjoner
 • Dedikerte ressurser

Ingenting av det er iboende forferdelig. Hvis du er vert for et enkelt nettsted som ikke får massevis av trafikk eller trenger mye prosessorkraft, er det en ypperlig måte å spare penger.

Hva du kan forvente av en billig VPS-leverandør

Å finne et rimelig VPS-vertsfirma er ikke umulig, men du må inngå noen kompromisser. I de fleste tilfeller kjører du en Linux VPS og ikke Windows-servere. Lagringsplass kan også være ganske begrenset, vanligvis mellom 10 og 40 GB. Det vil ikke være noe problem for de fleste nettsteder, men det kan presentere problemer etter hvert som nettstedet vokser. Du vil sannsynligvis også være begrenset til en håndfull Linux-distros, som Ubuntu, CentOS eller Debian.

Mangelen på administrert assistanse med billige VPS-hostingleverandører kan være et problem for mindre teknisk-erfarne eller erfarne brukere. Administrert hosting er rettet mot folk som trenger litt hjelp med konfigurasjons- og feilsøkingsproblemer. I et ustyrt miljø er du ganske mye på egen hånd som du ville vært med en faktisk maskin som sitter i et rom. Spesielt er den virtuelle maskinen på en faktisk maskin som du har tilgang til eksternt, og som kan presentere sitt eget sett med utfordringer hvis funksjoner som SSH og FTP ikke svarer..

Det anbefales vanligvis ikke for folk som ikke har Linux adminerfaring å kjøpe en billig VPS-server. Med mindre du kan få en morder på en administrert server, kan det være et rot å jobbe som markedsfører eller et byrå som prøver å administrere en server. De beste VPS-tilbudene rettferdiggjør ikke å bli hengt ut til tørk uten teknisk støtte. Med mindre du er veldig komfortabel med å jobbe med en CLI og i et grensesnitt som PuTTY, vil du absolutt ønske å få en fullstendig administrert hostingplan.

På den annen side er en lavpris VPS en ypperlig måte å spare penger hvis du har de nødvendige ferdighetene for å opprettholde den. Billige VPS-servere kan hjelpe deg med å realisere hundrevis av dollar i besparelser, spesielt hvis du trenger å kjøre flere av dem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector