A2 Hosting vs SiteGround Hosting sammenlignet mai 2020 m / rabatt

A2 Hosting og SiteGround er gode verter å sammenligne til hverandre.


De har begge stor støtte, høy oppetid og skriker gode priser for kvaliteten.

Faktisk regnes begge av som en av de raskeste webvertene i henhold til vår forskning.

Det beste med disse to hosting-merkene er at de kartlegger sin egen vei, og ikke en del av et webhotell for globo-corp som ikke virkelig bryr seg om kundene.

Så du tar et godt valg dimensjonering av SiteGround vs A2 Hosting, la oss grave i hva som gjør dem annerledes.

A2 Hosting vs SiteGround A Support B Speed ​​C Funksjoner D Verdi E TransparencySiteGround Redaksjonell anmeldelse 4.8 Anmelder 4.9 254 stemmer54.5554.5ABCDEA2 Hosting Redaksjonell anmeldelse 4.6 Anmelder 4.5 2 stemmer55544ABCDE

Så kutt til forfølgelsen: begge har en tilsvarende erfaring i bransjen, tilbyr 99,99% oppetid med 30-til-dagers pengene-tilbake-garanti, og mange tilpassbare alternativer for å imøtekomme alle evner og prisklasser.

Så de har begge de grunnleggende dekket der. Men der det er en enorm forskjell mellom dem: hastighet og kundeservice.

Totalt sett, hvis du leter etter den raskeste webhotellet, kan du gå med A2 Hosting; Hvis du leter etter den beste generelle verten for funksjoner og kundeservice, kan du gå med SiteGround.

A2 Hosting: Høydepunkter, fordeler og ulemper

Siden oppstarten i 2003 har A2 Hosting lagt vekt på hastigheten deres fremfor alt annet, opptil 20 ganger raskere enn konkurrenter. Det Michigan-baserte selskapet tilbyr ubegrenset diskplass og ubegrenset båndbredde.

A2 Hosting Prising

A2 Hosting tilbyr ganske mange klare prisalternativer. De laveste prispunktene i hvert alternativ starter til rimelige månedlige oppføringspriser:

 • Delt hosting: $ 7.99 – men en kupongkode bringer den ned til $ 3.92
 • VPS Hosting: $ 5
 • Forhandlervert: 19.99 – bruk kupongkoden for å bringe den til $ 13,19
 • Dedikert hosting: $ 119.99 før kupongen – som bringer den til $ 99.59

Kundeservice

Kunnskapsrike og vennlige teknikere er tilgjengelig 24 timer i døgnet, hver dag. Enten du går inn på en serverbillett, chatter online eller ringer deres hjelpelinje, har de fått høye karakterer for tjenesten deres. For å forbedre tjenesten din lar A2 Hosting deg velge serveren som er nærmest deg.

Det har vært noen klager med langsomme svar, avhengig av tidspunkt på døgnet. Personlig har jeg hatt gode opplevelser med deres støtte.

Det var ett stort problem de hadde under det store strømbruddet A2 Hosting nylig. Men de har kommet seg siden.

Hastighet

A2 Hosting har en SwiftServer-plattform med høy ytelse som lar dem tilby Turbo-pakker. Disse serverne laster inn sidene dine opptil 20 ganger raskere, med færre kunder på hver server og flere ressurser tildelt til individuelle kontoer. Alle hostingkontoer deres inkluderer solid state-stasjoner, som kan utføre tusenvis av input / output-funksjoner hvert minutt.

Verdi

For mengden service og support tilbyr A2 Hosting en enorm verdi. Inkludert SSD, cPanel-tilgang for alle delte hostingkunder, og mange andre alternativer er tilgjengelige for å passe ethvert behov.

Funksjoner

A2 Hosting tilbyr CPanel-drevne funksjoner, støtte for alle fra nybegynnere til avanserte utviklere og konsulenter. De gir automatisk serverbasert sikkerhetskopi, antivirusbeskyttelse og en rekke programvare- og utviklingsalternativer for forskjellige bransjer.

De optimaliserer for hastighet og sikkerhet, og mange funksjoner blir bakt i. Dette gjør at vertskapet deres er nybegynnervennlig, noe som er veldig nyttig.

En ulempe er at funksjonene deres kan være litt overveldende, fordi brukergrensesnittet deres ikke er perfekt. Men det får jobben gjort.

Nedetid / Oppetid:

De har privateide servere, med datasentre i Michigan, Amsterdam og Singapore. A2 Hosting garanterer 99,9% oppetid. De tilbyr også opplastings- og nedlastningshastighetstester fra hvert datasenter.

De hadde et stort datasenterbrudd nylig, men ting har vært jevn seiling siden.

SiteGround Hosting: Høydepunkter, fordeler og ulemper

SiteGround ble startet av tidligere advokater og IT-fagfolk i Bulgaria i 2003, og tilbyr mange alternativer for webhotell, ubegrenset båndbredde og prisbelønnet service, hastighet og støtte.

Vi personlig elsker SiteGround. Totalt sett er de rimelige, super vennlige og funksjonsrike med alt vi trenger.

SiteGround-priser

SiteGrounds planer er på den dyrere siden når det gjelder budsjetthotell, men mange anmeldere setter pris på alt ekstrautstyret som kommer med litt høyere pris. De har flere nivåer for hvert av de fire vertsalternativene.

 • Delt vertshus: Vanlig priset til $ 9,95, kupongkoder synker det ned til $ 3,95
 • Cloud Hosting: Begynner $ 60 per måned
 • Forhandlervert: En kredittplan, som tilsvarer ett års hosting, er så lav som $ 42 hver kreditt når du kjøper 11 eller flere kreditter.
 • Dedikert hosting: Deres amerikanske dedikerte serverplaner starter på $ 229 per måned

Kundeservice

De er tilgjengelige på hvert sekund for øyeblikkelig chat, øyeblikkelig telefonsvar og billetter som de sier i gjennomsnitt cirka 10 minutter for det første svaret.

SiteGround er sjokkerende i hvor raske de er til å svare. Det er virkelig utrolig.

Du får fylt ut supportbilletter raskere enn du kan si “server” og en oppmerksomhet på detaljer som går utover.

De hjelper til med problemer de ikke trenger, og de går så langt som å fikse WordPress-problemer for deg. Wow.

Hastighet

SiteGround tilbyr solid state-stasjoner på alle hostingplaner, og tilbyr forbedret ytelse med NGINX, HTTP / 2, PHP7 og gratis CDN.

De har en SiteGround SuperCacher-plugin med flere nivåer av hurtigbuffer og hastighet. Du kan velge hvilket implementeringsnivå du vil få babyen til å purres så raskt som mulig.

Verdi

Selv om prisene kan være litt høyere enn andre verter, gir SiteGround en mengde alternativer for utviklere og brukere av alle evner et høyt nivå av verdi.

Totalt sett er verdien fra SiteGround utrolig. Den går head-to-head med Bluehost og tar den lett ned!

Funksjoner

Tilbudet hosting for en rekke forskjellige apper og tjenester, gir Joomla, WordPress og Magento temaer, samt opplæringsprogrammer for hver. De inkluderer gratis daglige sikkerhetskopier.

Nedetid / oppetid: SiteGround tilbyr en sanntidsstatus som lar deg teste nettstedets sanntidsstatus. De tilbyr en årlig oppetid på 99,995 prosent og en månedlig oppetid på 99,999 prosent. Datasentre er i Chicago, London, Amsterdam og Singapore.De programvaren minimerer nedetid ved å tilby automatisk sanntidsdeteksjon og en automatisert øyeblikkelig reaksjon. De løser mer enn 90 prosent av serverprestasjonsproblemer umiddelbart uten behov for menneskelig interaksjon.

SiteGround vs A2 Hosting: Speed ​​Comparison

Vi sammenlignet SiteGround og A2 Hosting på to nettsteder med nær identisk innhold, fra lignende temaer, både av StudioPress, og med lignende mengder innhold og tekst. Dette var resultatene:

siteground vs a2 hosting hastighetstest finale

siteground vs a2 hosting hastighetstest finale SiteGround vs A2 Hosting hastighetstest

Vi har SiteGround til venstre med en total karakter på 94%, og A2 Hosting til høyre med en total score på 97%.

Merk at dette er med cache-plugins levert av hver vert som er slått på. For SiteGround brukte vi deres SG SuperCacher med nesten alltid hurtigbuffer slått på, og med A2 Hosting gikk vi med deres Turbo-plan, opptil 20 ganger raskere.

På praktisk nivå er dette gode resultater, og det viser virkelig at begge disse er fantastiske. Hastighetene er så nærme at jeg ikke nødvendigvis bare ville valgt en fremfor den andre rent basert på den lille forskjellen i hastighet.

SiteGround vs A2 Hosting: Hva er best for deg?

Både A2 Hosting og SiteGround tilbyr unike funksjoner som har plass til bedrifter i alle størrelser. De er begge rettet mer mot utviklere eller enkeltpersoner som er erfarne med utvikling av nettsteder, men tilbyr grundig kundestøtte og hjelp gjennom veiledninger og feilsøking for brukere av alle styrker og evner..

Selv om pris ikke burde være den avgjørende faktoren, A2 Hosting er rettet mot små bedrifter, e-handelsbedrifter og enkeltpersoner. Det store utvalget av funksjoner som tilbys til lavere pris gjør dette til et solidt og pålitelig alternativ. De tilbyr 30 forskjellige tilpassede hostingpakker, inkludert alternativer for CMS, CRM, planlegging, auksjon, utdanning, e-handel og webutvikling. Få A2 Hosting-rabatt her.

Siteground er et kvalitetsalternativ for utviklere som ønsker mer fleksibilitet og tilpasningsalternativer, markedsførere som stoler på konsekvent oppetid og lite driftsstans, og forhandlere som leter etter pålitelige produkter å tilby til en fornuftig pris. De har avanserte tekniske tilgjengeligheter og rask kundestøtte for å vedlikeholde nettstedene dine. Krev 60% avslag på SiteGround her.

A2 Hosting Review Recap

Nedenfor er sammendraget av vår fullstendige A2 Hosting-gjennomgang.

A2 Hosting Redaksjonell vurdering 4.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (2 stemmer) Fordeler

 1. Utrolig kundesupport
 2. Raskeste hastigheter på markedet
 3. Brukervennlighet
 4. Flotte funksjoner for prisen
 5. Lokale helter

Ulemper

 1. Ikke den sterkeste oppetiden
 2. Ikke for Bargain Hunters
 3. Kundeservice har sine fridager

SummaryA2 webhotell er så raskt og så pålitelig at de virkelig overgår konkurrentene i denne forbindelse. I tillegg har de et moderne preg som gir en forfriskende hostingopplevelse. Hvis du vil ha utviklingsverktøy som faktisk forstår arbeidsflyten din, og kundeservicerepresentanter som virkelig kan møte deg der du er, kan A2 være verten for deg. Nevnte vi at de er veldig, veldig raske? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

SiteGround Review Recap

Nedenfor er sammendraget av vår komplette SiteGround-gjennomgang.

SiteGround Redaksjonell vurdering 4.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (254 stemmer) Vis priser Pros

 1. Utrolig rask støtte
 2. Gode ​​priser
 3. Massevis av funksjoner
 4. SiteGround WordPress-kompatibilitet

Ulemper

 1. Skjulte begrensninger
 2. Årlig prissetting
 3. Hacking / sikkerhetsbegrensninger

SummarySiteGround er en av de beste anbefalte vertene for markedsførere, utviklere og nettstedseiere som leter etter en god balanse mellom pris og verdi. SiteGround-priser inkluderer alle gratis verktøyene den gjennomsnittlige eieren av nettstedet kan trenge. Du får et støtteapparat hovedsakelig basert i Bulgaria, men det er ikke noe problem for de fleste engelsktalende verdensborgere. Deres støttepersonell er noe av det som er raskest rundt, og svarer innen 5-15 minutter når som helst. SiteGround WordPress-vertsfunksjonene er iscenesatt og WordPress git-funksjoner som mange gode kjøpshjester ikke tilbyr. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map