A2 Hosting vs SiteGround Hosting sammenlignet maj 2020 m / rabat

A2 Hosting og SiteGround er gode værter at sammenligne til hinanden.


De har begge stor støtte, høj oppetid og skrigende gode priser for kvaliteten.

Faktisk betragtes begge af dem som en af ​​de hurtigste webhosts ifølge vores forskning.

Det bedste ved disse to hosting-mærker er, at de kortlægger deres egen sti, og ikke en del af et web-hosting-globo-corp, der ikke rigtig bryder sig om deres kunder.

Så du tager et godt valg dimensionering af SiteGround vs A2 Hosting, lad os grave i hvad der gør dem forskellige.

A2 Hosting vs SiteGround A Support B Speed ​​C Funktioner D Værdi E TransparencySiteGround Redaktionel anmeldelse 4.8 Anmelder 4.9 254 stemmer54.5554.5ABCDEA2 Hosting Redaktionel anmeldelse 4.6 Anmelder 4.5 2 stemmer55544ABCDE

Så skære til jagten: begge har en lignende mængde erfaring i branchen, tilbyder 99,99% oppetid med en 30-til-dages pengene-tilbage-garanti og masser af tilpassede indstillinger til at imødekomme alle evner og prisklasser.

Så de har begge de grundlæggende dækket der. Men hvor der er en enorm differentiering mellem dem: hastighed og kundeservice.

Alt i alt, hvis du leder efter den hurtigste webhost, skal du gå med A2 Hosting; Hvis du leder efter den bedste samlede vært for funktioner og kundeservice, skal du gå med SiteGround.

A2 Hosting: Højdepunkter, fordele og ulemper

Siden starten i 2003 har A2 Hosting understreget deres hastighed frem for alt andet, op til 20x hurtigere end konkurrenter. Det Michigan-baserede firma tilbyder ubegrænset diskplads og ubegrænset båndbredde.

A2-hostingprissætning

A2 Hosting tilbyder ganske mange klare prisindstillinger. De laveste prispoint i hver mulighed starter med rimelige månedlige indgangspriser:

 • Delt hosting: $ 7.99 – men en kuponkode bringer den ned til $ 3,92
 • VPS Hosting: $ 5
 • Forhandler-hosting: 19.99 – brug kuponkoden for at bringe den til $ 13,19
 • Dedikeret hosting: $ 119.99 før kuponen – hvilket bringer den til $ 99.59

Kunde support

Kyndige, venlige teknikere er tilgængelige 24 timer i døgnet, hver dag. Uanset om du indtaster en serverbillet, chatter online eller ringer til deres hjælpelinje, har de modtaget høje karakterer for deres service. For at forbedre din service giver A2 Hosting dig mulighed for at vælge den server, der er tættest på dig.

Der har været nogle klager med langsomme svar, afhængigt af tidspunktet på dagen. Personligt har jeg haft gode oplevelser med deres støtte.

Der var et stort problem, de havde under det store afbrydelse af A2 Hosting for nylig. Men de er kommet sig siden.

Hastighed

A2 Hosting udsætter en SwiftServer højtydende platform, der giver dem mulighed for at tilbyde Turbo-pakker. Disse servere indlæser dine sider op til 20 gange hurtigere, med færre kunder på hver server og flere ressourcer tildelt til individuelle konti. Alle deres hostingkonti inkluderer solid state drev, der kan udføre tusinder af input / output funktioner hvert minut.

Værdi

For mængden af ​​service og support tilbyder A2 Hosting en enorm værdi. Inkluderet SSD, cPanel-adgang for alle delte hostingkunder, og mange andre muligheder er tilgængelige, så de passer til ethvert behov.

Funktioner

A2 Hosting tilbyder CPanel-drevne funktioner, support til alle fra begyndere til avancerede udviklere og konsulenter. De leverer automatisk serverbaseret sikkerhedskopi, antivirusbeskyttelse og en række software- og udviklingsmuligheder til forskellige brancher.

De optimerer for hastighed og sikkerhed, og en masse funktioner er bagt i. Dette gør deres vært begyndervenligt, hvilket er super nyttigt.

Én ulempe er, at deres funktioner kan være lidt overvældende, fordi deres UI ikke er perfekt. Men det får jobbet gjort.

Nedetid / Uptime:

De har privatejede servere med datacentre i Michigan, Amsterdam og Singapore. A2 Hosting garanterer 99,9% oppetid. Det tilbyder også upload- og downloadhastighedstest fra hvert datacenter.

De havde et stort datacenterafbrydelse for nylig, men tingene har været glat sejlads siden.

SiteGround-hosting: Højdepunkter, fordele og ulemper

Startet af tidligere advokater og it-fagfolk i Bulgarien i 2003, SiteGround tilbyder masser af webhostemuligheder, ubegrænset båndbredde og prisbelønnet service, hastighed og support.

Vi personligt elsker SiteGround. Generelt er de overkommelige, super venlige og funktionsrige med alt hvad vi har brug for.

SiteGround-prisfastsættelse

SiteGround’s planer er på den dyrere side, når det kommer til budget-hosting, men mange korrekturlæsere sætter pris på alt det ekstra, der kommer med en lidt højere pris. De har flere niveauer for hver af deres fire hostingindstillinger.

 • Delt hosting: Priser regelmæssigt til $ 9,95, kuponkoder falder det ned til $ 3,95
 • Cloud-hosting: starter på $ 60 månedligt
 • Reseller Hosting: En kreditplan, der svarer til et års hosting, er så lav som $ 42 hver kredit, når du køber 11 eller flere kreditter.
 • Dedikeret hosting: Deres amerikanske dedikerede serverplaner starter ved $ 229 pr. Måned

Kunde support

De er tilgængelige hvert sekund til øjeblikkelig chat, øjeblikkelige telefonsvar og billetter, som de siger i gennemsnit ca. 10 minutter til det første svar.

SiteGround chokerer over, hvor hurtigt de er til at svare. Det er virkelig utroligt.

Du får supplerende billetter udfyldt hurtigere, end du kan sige “server” og en opmærksomhed på detaljer, der går ud over.

De hjælper med problemer, de ikke har brug for, og de går så langt som at løse WordPress-problemer for dig. Wow.

Hastighed

SiteGround tilbyder solid state-drev på alle hostingplaner og tilbyder forbedret ydelse med NGINX, HTTP / 2, PHP7 og gratis CDN.

De har et SiteGround SuperCacher-plugin med flere niveauer af cache og hastighed. Du kan vælge, hvilket niveau af implementering, du vil have, at denne baby skal skylles så hurtigt som muligt.

Værdi

Mens priserne måske er lidt højere end andre værter, giver SiteGround’s overflod af muligheder for udviklere og brugere af alle evner et højt niveau af værdi.

Samlet set er værdien fra SiteGround utroligt. Det går head-to-head med Bluehost og tager det let ned!

Funktioner

Tilbudshosting for en række forskellige apps og tjenester, giver Joomla, WordPress og Magento-temaer samt selvstudier til hver. De inkluderer gratis daglige sikkerhedskopier.

Nedetid / driftstid: SiteGround tilbyder en realtidsstatus, der giver dig mulighed for at teste dit websteds realtidsstatus. De tilbyder en årlig oppetid på 99,995 procent og en månedlig oppetid på 99,999 procent. Datacentre findes i Chicago, London, Amsterdam og Singapore. Deres software minimerer nedetid ved at tilvejebringe automatisk realtidsdetektion og en automatiseret øjeblikkelig reaktion. De løser mere end 90 procent af serverpræstationsproblemerne med det samme uden behov for menneskelig interaktion.

SiteGround vs A2 Hosting: Hastighedssammenligning

Vi sammenlignede SiteGround og A2 Hosting på to websteder med næsten identisk indhold, fra lignende temaer, både af StudioPress, og med lignende mængder indhold og tekst. Dette var resultaterne:

siteground vs a2 hosting hastighedstest final

siteground vs a2 hosting hastighedstest final SiteGround vs A2 Hosting hastighedstest

Vi har SiteGround til venstre med en samlet karakter på 94% og A2 Hosting til højre med en total score på 97%.

Bemærk, at dette er med cache-plugins leveret af hver vært tændt. Til SiteGround brugte vi deres SG SuperCacher med næsten nogensinde niveau af cache aktiveret, og med A2 Hosting gik vi med deres Turbo-plan, op til 20x hurtigere.

På praktisk plan er dette gode resultater, og det viser virkelig, at begge disse er stjernernes. Hastighederne er så tæt, at jeg ikke nødvendigvis bare ville vælge den ene ud over den anden rent baseret på den lille forskel i hastighed.

SiteGround vs A2 Hosting: Hvad er bedst for dig?

Både A2 Hosting og SiteGround tilbyder unikke funktioner, der kan rumme virksomheder i alle størrelser. De er begge mere rettet mod udviklere eller enkeltpersoner, der har erfaring med webstedsudvikling, men tilbyder grundig kundesupport og assistance gennem tutorials og fejlfinding for brugere af alle styrker og evner.

Mens pris ikke burde være den afgørende faktor, A2 Hosting er rettet mod små virksomheder, e-handelsvirksomheder og enkeltpersoner. Den brede vifte af funktioner, der tilbydes til den lavere pris, gør dette til en solid og pålidelig mulighed. De tilbyder 30 forskellige tilpassede hostingpakker, herunder muligheder for CMS, CRM, planlægning, auktion, uddannelse, e-handel og webudvikling. Få A2 Hosting-rabat her.

SiteGround er en kvalitetsindstilling for udviklere, der ønsker mere fleksibilitet og tilpasningsmuligheder, marketingfolk, der regner med konstant oppetid og lidt nedetid, og forhandlere, der er på udkig efter pålidelige produkter at tilbyde til en rimelig pris. De har avanceret teknisk tilgængelighed og hurtig kundesupport til at vedligeholde dine websteder. Få 60% rabat på SiteGround her.

A2 Hosting Review Recap

Nedenfor er resuméet af vores fulde A2 Hosting-gennemgang.

A2 Hosting Redaktionel anmeldelse 4.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (2 stemmer) Fordele

 1. Utrolig kundesupport
 2. De hurtigste hastigheder på markedet
 3. Brugervenligheden
 4. Fantastiske funktioner til prisen
 5. Lokale helte

Ulemper

 1. Ikke den stærkeste oppetid
 2. Ikke for Bargain Hunters
 3. Kundeservice har sine fridage

SummaryA2 webhosting er så hurtig og så pålidelig, at de virkelig overskrider deres konkurrenter i denne henseende. Plus, de har en moderne fornemmelse, der giver en forfriskende hostingoplevelse. Hvis du vil have udviklingsværktøjer, der faktisk forstår din arbejdsgang, og kundeservicemedlemmer, der virkelig kan møde dig, hvor du er på, kan A2 muligvis bare være værten for dig. Nævnte vi, at de virkelig er virkelig hurtige? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

SiteGround Review Recap

Nedenfor er resuméet af vores fulde SiteGround-gennemgang.

SiteGround redaktionel anmeldelse 4.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (254 stemmer) Vis priser Fordele

 1. Utrolig hurtig support
 2. Gode ​​priser
 3. Masser af funktioner
 4. SiteGround WordPress-kompatibilitet

Ulemper

 1. Skjulte begrænsninger
 2. Kun årlig prisfastsættelse
 3. Hacking / sikkerhedsbegrænsninger

SummarySiteGround er en af ​​de mest anbefalede værter for marketingfolk, udviklere og webstedsejere, der leder efter en god balance mellem pris og værdi. SiteGround-priser inkluderer alle de gratis værktøjer, som den gennemsnitlige websteejer kunne have brug for. Du får et supportteam, der hovedsagelig er baseret i Bulgarien, men det er ikke et problem for de fleste engelsktalende verdensborgere. Deres supportpersonale er nogle af de hurtigste rundt og svarer inden for 5-15 minutter på en hvilken som helst time. SiteGround WordPress-hostingfunktioner iscenesættelse og WordPress git-funktioner, som mange gode tilbudsværter ikke tilbyder. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map