A2 vs GoDaddy.com Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Når du sammenligner to store, mangeårige værtsfirmaer, kan det være svært at finde de enkelte virksomheds individuelle egenskaber og egenskaber. Når begge virksomheder tilbyder et bredt udvalg af pakker, gør lignende oppetidsgarantier og tilpassede muligheder beslutningen endnu mere udfordrende.


Når du har forstået, hvad din virksomheds behov har for dit websted, vil det være meget lettere for dig at tage en beslutning om den ideelle websted vært. Sammenligning af virksomhedens funktioner, hastighed, oppetid og nedetid og montering af indstillingen i dit budget hjælper dig med at tage den bedst mulige beslutning.

A2 Hosting

A2 Hosting har konsekvent været et top-rangeret valg for hostingkvalitet siden starten i 2003. Flere kilder regner deres ubegrænsede diskplads og ubegrænsede båndbredde som højt værdsatte funktioner.

 • Prissætning: A2 Hosting tilbyder flere hostingmuligheder.
  • Delt hosting: Pakker starter typisk $ 7,99, men A2 Hosting tilbyder en kuponkode, der sænker prisen til $ 3,92 pr. Måned.
  • VPS Hosting: Pakken på startniveau starter ved $ 5 pr. Måned.
  • Forhandler-hosting: Fra $ 19.99 før eventuelle kuponer, men deres tilgængelige koder sænker normalt prisen til $ 13,19 pr. Måned.
  • Dedikeret hosting: Den forhåndsdiskonterede pris på $ 119,99 måned falder til $ 99,59 pr. Måned efter anvendelse af kuponen.
 • Kundesupport: A2 tilbyder 24/7 kundeservice gennem telefonopkald, serverbilletter eller live-chats, og kunderne roser deres service.
 • Hastighed: SwiftServer-high-performance platform giver A2 Hosting dem mulighed for at tilbyde Turbo-pakker, der indlæser dine sider op til 20 gange hurtigere. A2 Hosting tilbyder også solid state drev på alle kundekonti.
 • Værdi: Virksomheden inkluderer SSD, cPanel-adgang for alle delte hostingkunder og en lang række tilpassede indstillinger til deres hosting og videresalg af klienter.
 • Funktioner: De har et højt sikkerhedsniveau med antivirusbeskyttelse, automatisk serverbaseret sikkerhedskopi, cPanel inkluderet og flere valg til software, platformintegrationer og mere, der passer til hver enkelt virksomhed.
 • Nedetid / oppetid: A2 Hosting lover kunderne 99,9 procent oppetid og giver kunderne mulighed for at vælge deres datacenter fra privatejede websteder i Michigan, Amsterdam og Singapore.

Kom så far

Med mere end 14 millioner kunder over hele verden har GoDaddy leveret kundeservice af høj kvalitet i næsten 20 år. Med ekstremt rimelige priser i flere lande og en oppetid på 99,9 procent, er GoDaddy et meget populært valg for mange forskellige kunder.

 • Priser: GoDaddy har meget lave priser og kører salg og speciale ofte. Der er flere niveauer for deres hostingindstillinger.
  • Delt hosting: De tilbyder Linux- og Windows-hostingplaner, der starter ved $ 3,99 ved salg; typisk starter planerne ved $ 7,99 pr. måned.
  • Cloud-hosting: Din første måned er gratis, og derefter en 20 GB-plankapsel til $ 5 pr. Måned; med den højeste plan får du 80 GB for højst $ 80 pr. måned.
  • Forhandler-hosting: De tilbyder to forhandlerprogrammer: en grundlæggende plan for op til 25 kunder, der starter ved $ 8,99 pr. Måned og et pro-forhandlerprogram, der understøtter ubegrænsede kunder, der starter ved $ 14.99 pr. Måned.
  • Dedikeret hosting: Dedikerede IP-planer starter ved $ 5.99 pr. Måned.
  • Virtuelle private servere: Linux-planer starter ved $ 24.99 pr. Måned, til salg fra $ 29.99 pr. Måned; Windows-planer starter ved $ 34.99 pr. Måned, normalt ned fra $ 39.99.
 • Kundesupport: GoDaddy tilbyder 24/7 telefonsupport til en lang række placeringer og sprog. De har også instant chat og en detaljeret database, hvor du kan søge efter information. Der er aktive kundeforum og blogs for yderligere hjælp.
 • Hastighed: GoDaddy er ikke den hurtigste vært på markedet, men de giver en solid hastighed.
 • Værdi: GoDaddy har mange års erfaring. Deres priser er ekstremt lave, og de leverer kundeservice af høj kvalitet og stærke funktioner til kunder over hele verden. Nogle pakker kan også tilbyde reklame eller fotos.
 • Funktioner: Ud over deres support til webstedsopbygning og deres ekspertise inden for domæneauktioner leverer de hostet e-mail, websted, logo og eCommerce webstedsdesign sammen med gør-det-selv-tutorials, sikkerhed og andre hosting- og serverindstillinger under deres Pro-program.
 • Nedetid / oppetid: GoDaddy offentliggør ikke meget om deres nedetid og oppetidssatser, men de garanterer en oppetid på 99,99 procent, idet de holder sig med industristandarder. De har datacentre og lokationer rundt om i verden og har en solid historie med konsekvent god service.

Hvad er bedst for dig?

Mens de begge er værtfirmaer, der er rettet mod små virksomheder, er der nogle store forskelle mellem A2 og GoDaddy. De har begge unikke funktioner og specialiteter, der giver dem mulighed for at levere tjenester til store og små virksomheder og har programmer, der kan rumme brugere af alle styrker og evner.

GoDaddy er en god indgangsniveau for dem med begrænsede budgetter eller ringe erfaring. De har programmer til forhandlere, tilknyttede virksomheder og nonprofit. De er vært for mere end 65 millioner domæner, der leverer overførsler, nye udvidelser, personlige domæner og massesøgningstjenester. Gør-det-selv-webstedsbyggeren er designet til at hjælpe en ny bruger med at komme i gang på kort tid.

A2 er bedre tilpasset mellemstore virksomheder, der har erfarne medarbejdere og en vis viden om webdesign og hostingbehov. Mere end 30 tilpassede hostingpakker og en lang række funktioner til prispoint gør A2 til en solid og pålidelig mulighed.

For at udforske flere hostingindstillinger tjek vores A2 Hosting vs. Siteground-indlæg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map