A2 vs GoDaddy.com Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Når du sammenligner to store, mangeårige vertsselskaper, kan det være vanskelig å finne hvert enkelt selskaps individuelle egenskaper og egenskaper. Når begge selskapene tilbyr et bredt utvalg av pakker, gjør lignende oppetidsgarantier og tilpassbare alternativer beslutningen enda mer utfordrende.


Når du har forstått hva bedriften trenger for nettstedet ditt, vil det være mye lettere for deg å ta en avgjørelse om den ideelle nettstedvert. Sammenligning av selskapets funksjoner, hastighet, oppetid og nedetid, og å legge alternativet inn i budsjettet, vil hjelpe deg å ta en best mulig beslutning.

A2 Hosting

A2 Hosting har gjennomgående vært et topp rangert valg for hostingkvalitet siden oppstarten i 2003. Flere kilder regner ubegrenset diskplass og ubegrenset båndbredde som høyt verdsatte funksjoner.

 • Priser: A2 Hosting tilbyr flere vertsalternativer.
  • Delt hosting: Pakker starter vanligvis $ 7.99, men A2 Hosting tilbyr en kupongkode som senker prisen til $ 3.92 per måned.
  • VPS Hosting: Pakken på startnivå starter på $ 5 per måned.
  • Forhandlervert: Fra $ 19.99 før eventuelle kuponger, men deres tilgjengelige koder slipper vanligvis prisen til $ 13,19 per måned.
  • Dedikert hosting: Den forhåndsdiskonterte prisen på $ 119,99 måned synker til $ 99,59 per måned etter at kupongen er brukt.
 • Kundestøtte: A2 tilbyr 24/7 kundeservice gjennom telefonsamtaler, serverbilletter eller live chat, kundene roser deres service.
 • Hastighet: SwiftServer-plattformen med høy ytelse lar A2 Hosting dem tilby Turbo-pakker, som laster inn sidene dine opptil 20 ganger raskere. A2 Hosting tilbyr også solid state-stasjoner på alle kundekontoer.
 • Verdi: Selskapet inkluderer SSD, cPanel-tilgang for alle delte hostingkunder, og et bredt utvalg av tilpassbare alternativer for deres hosting og videresalgskunder.
 • Funksjoner: De har et høyt sikkerhetsnivå med antivirusbeskyttelse, automatisk serverbasert sikkerhetskopi, cPanel inkludert, og flere valg for programvare, plattformintegrasjoner og mer for å passe til hver enkelt virksomhet.
 • Nedetid / oppetid: A2 Hosting lover kundene 99,9 prosent oppetid, og lar kundene velge sitt datasenter fra privateide nettsteder i Michigan, Amsterdam og Singapore.

Gå pappa

Med mer enn 14 millioner kunder over hele verden har GoDaddy levert kundeservice av høy kvalitet i nesten 20 år. Med ekstremt rimelige priser i flere land og en oppetid på 99,9 prosent, er GoDaddy et veldig populært valg for mange forskjellige kunder.

 • Priser: GoDaddy har veldig lave priser og driver salg og spesialtilbud ofte. Det er flere nivåer for vertsalternativene deres.
  • Delt hosting: De tilbyr hosting og planer for Linux og Windows som starter på $ 3,99 for salg; vanligvis starter planene på $ 7,99 per måned.
  • Cloud Hosting: Den første måneden din er gratis, og deretter en 20 GB planskap til $ 5 per måned; med den høyeste planen, får du 80 GB for ikke mer enn $ 80 per måned.
  • Forhandlervert: De tilbyr to forhandlerprogrammer: en grunnleggende plan for opptil 25 kunder som starter på $ 8,99 per måned og et proforhandlerprogram som støtter ubegrensede kunder som starter på $ 14.99 per måned.
  • Dedikert hosting: Dedikerte IP-planer starter på $ 5,99 per måned.
  • Virtuelle private servere: Linux-planer starter på $ 24,99 per måned, ved salg fra $ 29,99 per måned; Windows-planer starter på $ 34.99 per måned, ned fra $ 39.99 normalt.
 • Kundestøtte: GoDaddy tilbyr døgnåpen telefonsupport for et bredt utvalg av steder og språk. De har også øyeblikkelig chat og en detaljert database hvor du kan søke etter informasjon. Det er aktive kundeforum og blogger for ekstra hjelp.
 • Hastighet: GoDaddy er ikke den raskeste verten på markedet, men de gir en solid hastighetsytelse.
 • Verdi: GoDaddy har mange års erfaring. Prisene deres er ekstremt lave, og de gir kundeservice av høy kvalitet og sterke funksjoner for kunder over hele verden. Noen pakker kan også tilby annonsering eller aksjebilder.
 • Funksjoner: I tillegg til deres støtte for bygging av nettsteder og deres ekspertise innen domeneauksjoner, tilbyr de hostet e-post, nettsted, logo og e-handel Nettsteddesign, sammen med gjør-det-selv-veiledninger, sikkerhet og andre hosting- og serveralternativer under deres Pro-program.
 • Nedetid / oppetid: GoDaddy publiserer ikke så mye på nedetid og oppetid, men de garanterer en oppetid på 99,99 prosent ved å følge bransjestandardene. De har datasentre og lokasjoner rundt om i verden og har en solid historie med gjennomgående god service.

Hva er best for deg?

Mens de begge er vertskap for selskaper som er rettet mot små bedrifter, er det noen store forskjeller mellom A2 og GoDaddy. De har begge unike funksjoner og spesialiteter som gjør at de kan tilby tjenester for store og små bedrifter og har programmer som kan imøtekomme brukere av alle styrker og evner.

GoDaddy er et godt alternativ på inngangsnivå for de med begrensede budsjetter eller lite erfaring. De har programmer for forhandlere, tilknyttede selskaper og ideelle organisasjoner. De er vert for mer enn 65 millioner domener, og tilbyr overføringer, nye utvidelser, personlige domener og massesøketjenester. Gjør-det-selv-nettstedsbyggeren er designet for å hjelpe en ny bruker å komme i gang på kort tid.

A2 er bedre tilrettelagt for mellomstore selskaper som har erfarne medarbeidere og litt kunnskap om webdesign og hostingbehov. Mer enn 30 tilpassede hostingpakker og et bredt utvalg av funksjoner for prispunktet gjør A2 til et solid, pålitelig alternativ.

For å utforske flere hostingalternativer, sjekk ut A2 Hosting vs. Siteground-innlegget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map