Amazon Web Services (AWS) Hosting vs BlueHost-sammenligning mai 2020

Bestemmer mellom Bluehost og Amazon Web Services (AWS) hosting?


I så fall er du en sjelden rase.

Årsaken er fordi dette er to helt forskjellige tilnærminger til webhotell. Bluehost er en mer tradisjonell lavprisvert med de grunnleggende funksjonene og standard ControlPanel-grensesnittet du kanskje er vant til. AWS er ​​bygget for utviklere, med egne grensesnitt og en annen prismodell.

Når det er sagt, er det noen viktige punkter du må vurdere når du skal velge mellom disse to vertene. La oss dykke inn.

Hvis du er ny på webhotell, eller bytter vertsleverandør for første gang på en stund, kan oppgaven være skremmende. Å velge en webhotell er en vanskelig beslutning. Flere faktorer spiller en rolle i beslutningsprosessen. Du må tenke på ting som prisstruktur, nedetid for tjenester og tilgjengelige funksjoner som en vertstjeneste gir deg.

Kundestøtte er også en betydelig faktor. Du vil ha teknisk support øyeblikkelig når noe går galt, enten det skjer på den travleste tiden av døgnet eller midt på natten. Vi kommer til å bryte ned både Amazon Web Services (AWS) Hosting og BlueHost selskaper for å avgjøre hvilken som gir et bedre alternativ for webhotellbehovene dine.

Rask til side: vil du ha en perfekt hybrid av AWS-priser med Bluehost-støtte? Ta en titt på Cloudways – en hybrid hostingløsning med skala, priser og kundesupport i tankene.

AWS vs BlueHost Comparison Grid

wdt_IDFeatureAmazon Web ServicesBlueHost
1Nedetid / Oppetid99,95%99,9%
2KundeserviceGod service24/7 Live Chat
3Starter lagringVarierer50 GB
4Startpris$ 0,08 / tBegynner med $ 3,95 per måned

Sjekk Bluehost-priser

AWS vs Bluehost A Support B Speed ​​C Funksjoner D Verdi E ÅpenhetAWS anmeldelse 4 Anmelder 3.1 8 stemmer34.54.54.53.5ABCDEBluehost anmeldelse 3.6 Anmelder 3.5 18 stemmer3.52.544.53.5ABCDE

Sammenligning av toppfunksjonene i AWS vs Bluehost

Det er så mange funksjoner å sammenligne når man ser på verter, det er ikke engang morsomt. Det er så mye sjargong at det kan få hodet til å snurre! Siden nettstedet vårt tar sikte på å fordele hosting-selskaper for din gjennomsnittlige markedsfører eller gründer – snarere enn en erfaren utvikler – ønsker vi å fokusere på de aspektene som betyr mest for deg.

AWS har så mange vertsalternativer, at det er umulig å sammenligne alle produktene deres i denne gjennomgangen. Vi vil fokusere på AWS generelt, med deres EC2- og S3-hosting-tilbud, så vel som deres Amazon Lightsail-produkt som er fokusert på småbedrifter / ikke-teknisk marked.

Bør du til og med sammenligne AWS og Bluehost?

Dette er tingen – hvis du sammenligner disse to selskapene, kan det være lurt å revurdere hva dine mål er. Dette er virkelig to forskjellige dyr.

Du bør gå med AWS hvis du har et utviklingsteam eller etat som hjelper deg med ditt hostingoppsett. AWS gir god skalerbarhet, priser og alternativer, men produktet deres er ikke bygget for din gjennomsnittlige bruker. Av den grunn vil jeg advare deg nå om å vurdere om du har utviklingsressursene for å administrere AWS, eller din egen tekniske ferdighet. Når det er sagt, har de et ganske nytt Amazon Lightsail-produkt som er mye vennligere for nybegynneren, men dette er fremdeles noe skreddersydd for noen med noen grunnleggende utvikling eller tekniske ferdigheter.

Hvis du ikke er superteknisk orientert, og bare vil ha en god vert med god støtte, vil jeg anbefale å sammenligne noen få andre verter først. For det første, hvis du leter etter fantastisk støtte og kan bruke omtrent $ 15 / mo, vil jeg anbefale å sammenligne Bluehost vs SiteGround. Hvis du er ute etter en solid vert med gode anmeldelser, kan du sjekke Bluehost vs A2 Hosting. Hvis du kan bruke mellom $ 30-100 i måneden for det noen anser som det beste WordPress-vertskapet, kan du sjekke gjennomgangen Bluehost vs WP Engine.

OK – bare måtte gi den konteksten fordi det virkelig er en stor forskjell her mellom AWS og SiteGround, så du trenger å få kontekst.

Nedetid / oppetidssammenligning

Når du sammenligner rapporter om nedetid / oppetid, gir en av disse vertene det, og den andre ikke – noe som skal gi en viss indikasjon på kvalitet.

AWS gir sine servicehelse-dashbord for publikum å se på når som helst. Bluehost gir ikke noe lignende.

Bluehost fremsetter ikke påstander om oppetidsprosentene sine på markedsføringssidene, selv om de totalt sett lover god kvalitet. De stopper bare kort tid fra å tilby en faktisk prosentandel av tiden som tjenesten deres er tilgjengelig. Nåværende kunder oppgir at tjenesten deres er oppe og går 99,9 prosent av tiden. Du har også muligheten til å legge til SSL- og SSH-kryptering på nettstedet ditt, noe som vil forbedre sikkerheten og bidra til å etablere en sterkere forbindelse også. Selskapet benytter et UPS-backup-system og sterk serverkombinasjon for å holde tjenesten oppe og i drift så effektivt som mulig.

Amazon Web Services (AWS) Hosting er kanskje den sanne bransjelederen når det gjelder oppetidsprocenten som serverne deres gir. Selskapet bruker det samme nettverket av servere som deres nettbutikk, så selskapet alltid investerer i teknologi for å forbedre Amazon.com, i teorien at den samme teknologien sildrer ned til AWS-serverne som du bedriften kan kjøpe. Selskapet tilbyr også full side redundans og automatiske backup-systemer, som jobber for å sikre at serverne deres er oppe og går til enhver tid. For å hjelpe deg med tjenestetilgjengelighet tilbyr de datasentre fra hele verden inkludert Sao Paulo, Singapore, Tokyo og California. Amazon Lightsail lover 99,95% oppetid i deres servicenivåavtale (SLA).

Funksjoner Sammenligning

Bluehost gir et vell av funksjoner til sine kunder. Du vil like omtrent alle verktøyene du kan forestille deg for å forbedre webhotellstjenesten. Selskapet støtter fullt ut en rekke kodingstyper, inkludert PHP, Perl 5, Javascript og Flash. Du vil glede deg over en ubegrenset mengde diskplass og e-postkontoer som er tilgjengelige for bruk etter behov. Du kan også administrere et ubegrenset antall forskjellige domenenavn som er perfekt hvis virksomheten raskt ekspanderer.

Amazon Web Services (AWS) Hosting gir deg planlagte sikkerhetskopier og virtuell skylagring som er fordelaktig når noe går galt, og du må hente informasjon fra når nettstedet ditt fungerte riktig. Hostingstjenesten deres støtter fullt ut forskjellige plattformer, inkludert Joomla, Ruby, WordPress og Magento. Du kan også bruke Windows og Linx hostingalternativer hvis du foretrekker det.

Sammenligning av kundestøtte

Bluehost har rom for forbedringer i kundeserviceavdelingen. Hjemmesiden deres sier at kundeservicestøtte er lett tilgjengelig gjennom 24/7 live chat, e-postbilletter og telefonsamtaler. Det er også et videobibliotek som kan hjelpe deg med vanlige tekniske supportproblemer. Mangel på tilgjengelighet for kundeservice er en vanlig klage hos både tidligere og nåværende kunder. Det rapporteres om lange ventetider og inkonsekvent støttekvalitet. Det beste du kan gjøre er å starte en prat med en av deres selgere først for å bestemme kvaliteten.

Kundeservicestøtte er litt forvirrende med Amazon Web Services (AWS). På utsiden fremsetter de ikke mange krav til kundesupport om kvalitet, men ber deg om å logge deg på konsollen for å komme i gang. De diskuterer også å velge en kundestøtteplan, noe som ikke er betryggende. Gitt at AWS sikter mot utviklermarkedet, må de skreddersy kundestøtte for å matche et av de mange produktene deres. Kort sagt, deres kundesupportkvalitet er usikker.

Prissammenligning

Bluehost har noen ganske billige startplaner for å få deg inn døra, men prisene stiger etter litt tid, mens AWS har mer konsekvente priser som også er billig.

Prisstrukturen for Bluehost er bygd med dine standard flerlagsplaner som oppmuntrer deg til å velge mellomalternativet. Delte hostingplaner starter på $ 3,95 per måned (med rabatt) og gir deg ett nettsted som har 50 GB plass tilgjengelig. Du mottar også fem e-postkontoer som har 100 MB lagring hver og en standard ytelsesgaranti. Neste prisstruktur er for en VPS-plan som starter på $ 29.99 per måned. For den prisen mottar du 2 CPU-kjerner, 30 GB SAN og 2 GB lagringsplass.

Bluehost har 30 dager pengene tilbake-garanti:

“Hvis du avbestiller innen 30 dager, mottar du full refusjon på hostingstjenesten din. Pengene tilbake-garantien gjelder ikke for de fleste tilleggsprodukter, for eksempel domener, gitt de unike kostnadene.

Dette er nyttig for de som vil teste ut kvaliteten uten å tape penger til slutt.

Amazon Web Services (AWS) Hosting har noen forskjellige hostingprodukter, så prisene varierer mye etter behov. Den enkleste planen for bedriftseiere ville være deres Lightsail-alternativ som starter på $ 5 / mo. Dette forenkler prisingen sammenlignet med noen av de andre produktene deres som belaster per minutt eller time. Hvis du trenger å bytte eller oppgradere funksjoner, tilbyr de nesten alle tenkelige funksjoner under solen. Lightsail tilbyr a en måned gratis prøveperiode også.

Endelig AWS vs Bluehost-anbefaling

Når du sammenligner Amazon Web Services (AWS) Hosting og Bluehost, er det som å sammenligne epler med appelsiner for det meste.

Bluehost er rettet mot førstegangsbloggere og gründere som ønsker å sette opp et nettsted på en enkel måte. AWS har en kompleks og forvirrende mengde alternativer for nybegynnere, selv om deres Lightsail-tilbud er en god enkel måte å starte.

Hvis du måtte velge mellom de to, og du ønsket billig og enkel hosting, er Bluehost veien å gå. Selv om det kommer med den sterke anbefalingen om å se på noen andre verter med høyere rangering som inngangsnivå som Siteground eller A2 Hosting.

AWS er ​​billig, raskt og svært fleksibelt og vil anbefales for en første gangs nybegynner hvis de var litt teknisk kyndige. Hvis du ikke blir skremt av å lære et nytt system, og generelt kan Google komme deg rundt problemer, kan det hende du finner de tekniske nyvinningene til AWS tiltalende og en sterk langsiktig løsning. Hvis du bare begynner deg, bør du begynne med Amazon Lightsail.

Et annet alternativ? Sjekk ut Cloudways. De tilbyr administrert webhotell basert på AWS eller Google Cloud-plattformene. Den perfekte hybrid av pris og støtte. Vår fulle Cloudways-gjennomgang dykker ned i alle detaljene.

Bluehost Review Recap

Nedenfor er sammendraget av vår fullstendige Bluehost-anmeldelse.

Bluehost Review 3.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (18 stemmer) Fordeler

 • Noen av de billigste prisene
 • Massevis av funksjoner
 • Bra for nybegynnere
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner for budsjett hosting

Ulemper

 • Hastighet kan være et problem
 • Oppetid ikke garantert
 • Noen støtter problemer

Sammendrag Fordi Bluehost er så stor og deler ressurser med søsterselskaper, kan de tilby noen av de billigste prisene for hosting. Og for utrolig lave priser, dekker Bluehost-planer det meste av det grunnleggende, som WordPress hosting, VPS, solide sikkerhetsfunksjoner og mange gratis verktøy å starte opp. Men på slutten av dagen får du det du betaler for. Bluehost kundeservice mangler, oppetiden er skitten, og hastigheten deres overlater mye å være ønsket. Webmastere med et budsjett som ikke forventer mye trafikk- eller supportbilletter vil finne alt de leter etter med Bluehost-priser. Men hvis større pålitelighet er viktig for deg, er det verdt det å skaffe ut ekstra penger for en mer kundeorientert vert som SiteGround eller WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

AWS Review Recap

Nedenfor er sammendraget av vår komplette AWS-gjennomgang.

Amazon Web Services anmeldelser 4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (8 stemmer) Fordeler

 1. Automatisk skalerbar lagring
 2. Tilby en betal-per-bruk-modell til lave kostnader
 3. Utmerkede støttealternativer
 4. En gratis plan for nye brukere
 5. Store Terabyte-filer

Ulemper

 1. Standardpakker er ikke tilgjengelige
 2. Priser varierer etter beliggenhet
 3. Du må estimere og beregne bruken din
 4. Støtt vanskeligere å kontakte

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map