Amazon Web Services (AWS) vs. SiteGround Hosting-sammenligning 2020

Sammenligning af SiteGround vs AWS er ​​ret underlig.


Alvorligt er dette to helt forskellige typer tjenester.

AWS er ​​beregnet til enten erfarne udviklere, der ved, hvordan man opsætter og kører teknisk hosting, som SiteGround er super brugervenlig og bygget til små til mellemstore virksomheder.

Så for at klippe til jagten. Udvikler? Vælge AWS.

Iværksætter eller marketingmedarbejder? Vælg SiteGround.

Vi sammenligner en mindre kendt mulighed og et hosting-kraftcenter, som begge har fået fantastiske anmeldelser og opfyldt behovene hos mange tilfredse kunder.

Amazon Web Services (AWS)

Drevet af Amazon.com, kraftcenteret i online detailsalg og underholdning, Amazon Web Services begyndte som en afdeling i 2006 med informationsteknologiske infrastrukturtjenester. Nu kalder vi den cloud computing. Ved at kunne afstå fra servere på stedet har mange virksomheder fundet, at de foretrækker cloud computing på grund af dens fleksibilitet og resultatorienterede ydelse.

 • Prisfastsættelse: Oprettelse af en konto hos Amazon Web Services er gratis og tilbyder brugerne et gratis lag i 12 måneder efter tilmeldingsdatoen. De leverer også andre gratis tjenester, der fortsætter efter året. Derefter tilbyder de prisfastsættelse til mere end 50 skytjenester. I de første 12 måneder modtager brugerne:
  • Amazon EC2: Resizable computerkapacitet, der inkluderer 750 timer pr. Måned Linux-, RHEL- eller SLES t2.micro-forekomstbrug eller 750 timer pr. Måned brug af Windows t2.micro-forekomst.
  • Amazon S3: skalerbar, datalagringsinfrastruktur med lav latens, der inkluderer 5 GB lagerplads, 20.000 få anmodninger og 2.000 put-anmodninger.
  • Amazon RDS: Relational Database Service tilbyder fem forskellige databaser og inkluderer 750 timers Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro-forekomstbrug, 20 GB til sikkerhedskopiering og 10.000.000 I / Os.
  • AWS IoT: Dette tillader 250.000 offentliggjorte eller leverede meddelelser pr. Måned.
  • Amazon EC2 Container Registry: 500 MB lagring hver måned.
 • Kundesupport: Amazon Web Services tilbyder fire serviceniveauer med 24/7/365 grundlæggende support inkluderet i alle konti. Disse supporttjenester inkluderer teknisk support, ofte stillede spørgsmål til produkter, selvhjælpscentre og en supportformular. For at øge gebyrerne tilbyder Amazon Web Services også udvikler, support og forretningsklasser.
 • Hastighed: Hastighederne er ikke let tilgængelige og kan variere meget mellem regioner.
 • Værdi: Mange Amazon Web Services-brugere sætter pris på, at programmet giver dem mulighed for at betale, mens de går, for de tjenester, de faktisk bruger. Gebyrer er pr. Gigabyte og pr. Overførsel ind og ud af datalagringsbakken.
 • Funktioner: Mange brugere er tilfredse med de ekstraudstyr, som Amazon Web Services leverer, herunder slette anmodninger, Glacier-data gendanner, gratis indgående dataoverførsel samt udgående til Amazon EC2 i North Virginia. Alle andre modtager den første 1 GB udgående overførsel gratis.
 • Nedetid / oppetid: Hver dag udgiver Amazon Web Services up-to-the-minut service tilgængelighed for dets regioner. De viser også serviceafbrydelser, der har fundet sted i det forløbne år.
 • For at udforske alle dine hostingindstillinger tjek vores AWS vs. GoDaddy-indlæg.

SiteGround Hosting

SiteGround blev lanceret i Bulgarien og har leveret hosting i mere end 12 år og bygger ikke kun overkommelige pakker, der imødekommer en lang række behov, men bygger et teammiljø med en håndlavet filosofi, hvilket betyder, at de skaber deres egne løsninger i høj kvalitet. De giver merværdi for både ansatte og kunder, giver personalet et sjovt, kreativt miljø og giver brugerne 10 GB diskplads, ubegrænset båndbredde, høje hastigheder og prisvindende service

 • Priser: SiteGround’s planer kommer måske lidt højere end andre webstedsværter, men de fleste kunder er begejstrede for detaljerne, som SiteGround har inkluderet i hvert niveau.
  • Delt hosting: Priser regelmæssigt til $ 9,95, kuponkoder sænker det ned til $ 3,95.
  • Cloud-hosting: starter på $ 60 månedligt.
  • Reseller Hosting: En kreditplan, der svarer til et års hosting, er så lav som $ 42 hver kredit, når du køber 11 eller flere kreditter.
  • Dedikeret hosting: U.S.-dedikerede serverplaner starter ved $ 229 pr. Måned.
 • Kundesupport: Der er ikke et eneste sekund, som kundeservicerepræsentanter ikke er tilgængelige for øjeblikkelig chat, øjeblikkelige telefonsvar og billetter, der besvares inden for ca. 10 minutter. Servicerepræsentanter er i stand til, og ofte gør, fejlfinding af tekniske problemer, komplet kundeanmodninger med det samme og overgår forventningerne.
 • Hastighed: Alle hostingplaner inkluderer solid state-drev samt forbedret ydelse med NGINX, HTTP / 2, PHP7 og gratis CDN. SiteGround har skrevet mindst 800 WAF-regler for at løse nul-dages sårbarheder og forbedrer hastigheden ved at cache WordPress og Joomla-websteder.
 • Værdi: Der er så mange detaljer og funktioner såvel som et højt kundesupport, at SiteGround mere end kompenserer for en lidt højere pris for månedlige pakker.
 • Funktioner: SiteGround indeholder temaer og tutorials til WordPress, Magento og Joomla-websteder og tilbyder gratis daglige sikkerhedskopier. Uanset hvilket site-tema du vælger, giver SiteGround en forbedret, brugerintegreret cPanel med ekstra funktionaliteter, understøttet oprettelse og migrering af websteder og problemfri opsætning.
 • Nedetid / oppetid: Virksomheden kan prale af en årlig oppetid på 99,995 procent og en månedlig oppetid på 99,999 procent. SiteGround har også en hastighedstest, der giver dig mulighed for at kontrollere dit websteds realtidsbelastningshastigheder. Brugere fra hele verden kan vælge mellem datacentre i Amsterdam, Chicago, London og Singapore. Mere end 90 procent af serverpræstationsproblemerne løses øjeblikkeligt, siger SiteGround takket være deres softwareudvikling, der indeholder automatisk realtidsdetektion og en automatiseret øjeblikkelig reaktion, der typisk ikke kræver nogen menneskelig interaktion.

Se alle Siteground-indstillinger her

Hvad er bedst for dig?

Sammenligning af Amazon Web Services og SiteGround er virkelig som at sammenligne æbler med appelsiner. I sin kerne er Amazon Web Services en billig cloud-lagringsindstilling, der hjælper brugere med at administrere data. Hosting-tjenesten hjælper dig med at holde omkostningerne nede, da du kun betaler for det, du har brug for, men det er meget vigtigt at kende og forstå alle aspekter af webudvikling. Det er dejligt for web- og appudviklere, der ved, hvad de laver, men andre felter, der foretrækker at arbejde med skabeloner og temaer, kan synes at det er en udfordring. SiteGround er et mere traditionelt webhostingfirma, hvilket gør det til et bedre valg for e-handelsvirksomheder, marketingfolk og ejere af små virksomheder, der ikke arbejder regelmæssigt i webudvikling. Virksomheden er også en solid mulighed for udviklere, der sætter pris på fleksibilitet og tilpasningsmuligheder. For en sammenligning af webhosting mellem lignende hostingudbydere, se vores Siteground vs. GoDaddy-indlæg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map