AWS hosting vs. HostGator Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

AWS hosting vs. HostGator Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

AWS hosting vs. HostGator Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

At være øverst på enhver stor liste sker ikke bare. For at have dit navn på listen skal du være meget god til hvad du end gør. HostGator har lavet listen over dette års største største webhostingfirmaer. Den fantastiske service, de leverer til så lave omkostninger, spiller en enorm rolle i denne pris. Fordi de tilbyder løn, mens du går med hostingplaner, er kunderne i stand til at prøve HostGators service uden forpligtelse fra en årlig plan. De kræver ingen opstartsgebyrer eller andre unødvendige gebyrer, hvilket gør det muligt at have et websted på nettet for under $ 10,00.


Alle HostGators websteder er stærkt beskyttet af deres tilpassede firewall-regel. Hvert websted, de er vært for, er sikkert mod DDoS-hackerangreb. Rammerne for HostGator er blevet anset for at være i overensstemmelse med det amerikanske handelsministerium, og de er blevet Safe Harbor-certificeret af Europa-Kommissionen.

Der er flere funktioner og ekstramateriale leveret gennem HostGator, der gør deres tjenester endnu mere værdifulde. Hvert websted, de er vært, har ubegrænsede e-mail-konti. De leverer diskplads med hver plan, de tilbyder. Hver plan er også udstyret med en brugervenlig webstedsbygger, hvilket gør det muligt for enhver at skabe og udvikle et websteds udseende. De giver kunden reklamekreditter, der kan bruges via AdWords, Facebook, Google og Bing / Yahoo. De giver nyttige videoer og SEO-tip, der gør det muligt for et websted at blive genkendt på både Google og Bing. Der leveres også en scanner til Google Blacklisting og malware.

Uanset om du gør dit bedste arbejde hele natten, eller du er oppe og ved det tidligt om morgenen, vil HostGator altid have nogen tilgængelige til at hjælpe. De er kendt for den venlige kundesupport, de leverer 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. De er tilgængelige via live chat, et billet-system og over telefonen. HostGator har også leveret over 650 hjælpeartikler og over 500 videotutorials.

For at se, hvordan HostGator matcher mod andre hostingtjenester, se vores SiteGround vs. HostGator-indlæg.

Amazon Web Services, også kendt som AWS, er en webtjenesteplatform, der er skybaseret. De giver kunderne de apps og andre værktøjer, der er nødvendige for at skabe og udvikle online applikationer, spore webdata, håndtere serverplads og alle de andre opgaver for at udvikle en online tilstedeværelse. Kunder får flere muligheder at vælge imellem i henhold til deres individuelle mål, og hvad de prøver at opnå gennem et websted. Hvis kunden har brug for yderligere servere for at sørge for en stor virksomhedsdatabase eller oprette og behandle mange applikationer, er der ekstra lagerplads til rådighed. En virksomhed kan fremskynde de oplysninger, de har brug for for at sende eller modtage via indholdsleveringstjenester leveret gennem AWS. Dette vil både øge indtægterne og eliminere nedetid. Overvågning af dataanvendelse og dens effektivitet er tjenester, som AWS leverer, som leverer feedback i realtid om et bestemt websteds ydelse. Dette gør også kunden opmærksom på ændringer, der kan forbedre deres websted og dets effektivitet.

Den grundlæggende pakke leveret via AWS leveres med gratis hosting. Denne pakke inkluderer dog ikke hjælp og support tilgængelig til Amazon Web Service’s betalende kunder. Det skal bemærkes, at flertallet af kunder, der begynder med basispakken, ender med at opgradere meget hurtigt. Dette ser ud til at være en løbende tendens med hver pakke, AWS leverer. Disse planer kan overstige $ 45 om måneden afhængigt af brugen. HostGator tilbyder månedlige pakker helt ned til $ 4,00, som leveres som standard med deres 24/7 supportteam. De tilbyder også en lang liste over andre funktioner med denne plan.

Med det sagt er antallet stadig utroligt til fordel for AWS. Ifølge datanyze.com kommer HostGator på 36 stedet så langt som antallet af websteder, der er vært, mens Amazon Hosting Services ligger på 2. plads. I henhold til forskningen fra Datanyze er HostGator ansvarlig for 17.570 steder. AWS er ​​vært for over 1 million. I april måned 2016 tilføjede AWS over 38.000 websteder, mens HostGator kun øgede deres antal med 634.

Jeg har personlig ikke nogen erfaring med nogen af ​​disse to virksomheder. Jeg har dannet en mening om de få artikler, jeg har læst. AWS har langt bedre tal end GatorHost. De er også et internationalt firma, der har lagt en masse tid og kræfter i deres brand og omdømme. Jeg kan godt lide ideen om den hjælp og support, som HostGator tilbyder uanset hvilken pakke en kunde vælger. Jeg tror, ​​nogen i marketing- eller udviklingsfaget vil sætte pris på mængden af ​​support, der er tilgængelig med HostGator. Hvis jeg var ejer af en lille virksomhed, ville jeg være mere villig til at investere min tid og penge med et ligesindet firma. Min personlige oplevelse har altid været et bedre arbejdsforhold til de mindre virksomheder. Større selskaber kan til tider skræmme, og de viser ikke altid det samme niveau af respekt og påskønnelse for os mindre fyre

For at se, hvordan AWS holder op med andre hostingtjenester, se vores AWS vs. BlueHost-indlæg. For at udforske flere hostingindstillinger tjek vores DreamHost vs. IPage-indlæg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector