AWS hosting vs. HostGator Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

AWS hosting vs. HostGator Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

AWS hosting vs. HostGator Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Å være øverst på en flott liste skjer ikke bare. For å ha navnet ditt på listen må du være veldig god til hva du enn gjør. HostGator har laget listen over årets største webhotellfirmaer. Den fantastiske tjenesten de gir for så lave kostnader spiller en enorm rolle i denne prisen. Fordi de tilbyr lønnsplan mens du er vert for planer, kan kundene prøve HostGators tjeneste uten en forpliktelse fra en årlig plan. De krever ingen oppstartsgebyr eller andre unødvendige kostnader, noe som gjør det mulig å ha et nettsted på nettet for under $ 10,00.


Alle HostGators nettsteder er sterkt beskyttet av deres tilpassede brannmurregel. Hvert nettsted som de vert er trygt for DDoS-hackerangrep. Rammen til HostGator har blitt ansett som kompatibel av det amerikanske handelsdepartementet, og de har blitt Safe Harbor-sertifisert av EU-kommisjonen.

Det er flere funksjoner og statister som tilbys gjennom HostGator som gjør tjenestene deres enda mer verdifulle. Hvert nettsted som de vert, har ubegrensede e-postkontoer. De gir diskplass med hver plan de tilbyr. Hver plan er også utstyrt med en brukervennlig nettstedsbygger, noe som gjør det mulig for alle å lage og utvikle utseendet til et nettsted. De gir kunden annonseringskreditter som kan brukes gjennom AdWords, Facebook, Google og Bing / Yahoo. De gir nyttige videoer og SEO-tips som gjør det mulig for et nettsted å bli gjenkjent på både Google og Bing. En skanner er også tilgjengelig for Google Blacklisting og malware.

Uansett om du gjør ditt beste arbeid gjennom natten eller du er oppe og om det tidlig på morgenen, vil HostGator alltid ha noen tilgjengelig for å hjelpe. De er kjent for den vennlige kundesupporten de tilbyr 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. De er tilgjengelige via live chat, et billettsystem og over telefon. HostGator har også gitt over 650 hjelpeartikler og over 500 opplæringsvideoer.

For å se hvordan HostGator samsvarer med andre hosting-tjenester, sjekk ut SiteGround vs. HostGator-innlegget.

Amazon Web Services, ellers kjent som AWS, er en webtjenesteplattform som er skybasert. De gir kundene appene og andre verktøy som trengs for å lage og utvikle online applikasjoner, spore webdata, håndtere serverplass og alle andre oppgaver for å utvikle en online tilstedeværelse. Kundene får flere alternativer å velge mellom i henhold til deres individuelle mål og hva de prøver å oppnå gjennom et nettsted. Hvis kunden har behov for flere servere for å sørge for en stor bedriftsdatabase eller opprette og behandle mange applikasjoner, er ekstra lagringsplass tilgjengelig. Et selskap kan fremskynde informasjonen de trenger for å sende eller motta gjennom innholdsleveringstjenester levert gjennom AWS. Dette vil både øke inntektene og eliminere nedetid. Overvåking av databruk og effektiviteten er tjenester som AWS tilbyr som gir tilbakemeldinger i sanntid om ytelsen til et bestemt nettsted. Dette gjør også kunden oppmerksom på endringer som kan forbedre nettstedet og effektiviteten.

Grunnpakken som leveres gjennom AWS kommer med gratis hosting. Denne pakken inkluderer imidlertid ikke hjelpen og støtte tilgjengelig til Amazon Web Service sine betalende kunder. Det skal bemerkes at flertallet av kundene som begynner med grunnpakken ender opp med å oppgradere veldig raskt. Dette ser ut til å være en kontinuerlig trend med hver pakke AWS tilbyr. Disse planene kan overstige 45 dollar i måneden, avhengig av bruk. HostGator tilbyr månedlige pakker helt ned til $ 4,00 som leveres som standard med deres 24/7 supportteam. De tilbyr også en lang liste over andre funksjoner med denne planen.

Med det sagt er tallene fremdeles utrolig til fordel for AWS. I følge datanyze.com kommer HostGator på 36 plass så langt som antall nettsteder som er vert mens Amazon Hosting Services ligger på 2. plass. I følge forskningen levert av Datanyze er HostGator ansvarlig for 17 570 nettsteder. AWS vert over 1 million. I løpet av april 2016 la AWS over 38 000 nettsteder mens HostGator bare økte antallet med 634.

Jeg personlig har ikke erfaring med noen av disse to selskapene. Jeg har dannet en mening om de få artiklene jeg har lest. AWS har langt bedre tall enn GatorHost. De er også et internasjonalt selskap som har lagt mye tid og krefter i deres merkevare og omdømme. Jeg liker ideen om hjelpen og støtten som HostGator gir uavhengig av pakken en kunde velger. Jeg tror noen i markedsførings- eller utviklingsyrket vil sette pris på støtten som er tilgjengelig med HostGator. Hvis jeg var eier av en liten bedrift, ville jeg være mer villig til å investere tiden min og pengene mine med et likesinnet selskap. Min personlige erfaring har alltid vært et bedre arbeidsforhold til de mindre selskapene. Større selskaper kan være skremmende til tider, og de viser ikke alltid det samme nivået av respekt og takknemlighet for oss mindre gutter

For å se hvordan AWS holder opp mot andre hosting-tjenester, sjekk ut AWS vs. BlueHost-innlegget. For å utforske flere hostingalternativer, sjekk ut vårt DreamHost vs. IPage-innlegg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector