Bedste gratis webhostingsider (maj 2020)

Du har lige startet en virksomhed og ønsker et websted, men kan ikke udskrive kontanterne?


Heldigvis er der nogle faktisk gratis hostingmuligheder – selvom du skal være opmærksom på, hvad du får fat på, eller du kan finde dig selv mere frustreret end nogensinde.

vært for din egen hjemmeside hjemmefra

Oprettelse af et websted kan være en udfordrende opgave, og at tage hensyn til de langsigtede omkostninger ved at gøre det har mange mennesker, der ser på gratis server hosting muligheder.

Der er mange fordele og ulemper, der følger med gratis hosting-websteder. Hvis du er interesseret i gratis serverhosting, er det en god ide at lære lidt om, hvordan det fungerer, og hvad nogle af de bedste gratis webhotellvirksomheder er. Lad os se på nogle af de største i branchen, og så diskuterer vi, hvad du skal huske på ved hjælp af en gratis webserver.

000webhosting

000webhost

Responstid: 230 ms

Uptime: 99,75%

Se 000webhosting-planer

000webhosting har opnået et ry som et gratis webstedshostingfirma, der tilbyder et hastighedsniveau, der delvis er sammen med de store hunde i branchen. Brugere får en række fordele med deres gratis konti, herunder:

 • 10 Gb båndbredde
 • En GB diskplads
 • Adgang til forumsoftware og Discord-chatsystemer

Som du kunne forvente med en højtydende gratis webserver, ja, der er nogle advarsler. En stor en for enhver, der opretter en lille virksomhed, er, at de ikke er vært for e-mail-konti. Ligeledes kan du simpelthen glemme at få alt, der ligner kundesupport. Og der er en doozie: De vil også tage dit websted offline i en time hver dag.

Du vil være i stand til at oprette en MySQL-database, og du kan placere to websteder på din konto. FTP-adgang er også tilgængelig. Måske mest imponerende, de kører PHP 7.3 og op på deres servere. Du kan bruge dit eget domænenavn, og underdomæner er tilladt gratis. Dette inkluderer autoinstallatører, der kan opsætte WordPress, Joomla og andre blogging og CMS-systemer.

Der er også rapporteret om “inaktivitetsannoncer” på 000 websteder til websteder. Disse bruger en pop-up-stil, og det kan måske ikke sidde godt sammen med folk, der jager efter gratis webhosting, ingen annoncer. Tilsyneladende kan du deaktivere denne funktion i cPanel, men det er ikke noget, som begyndere vil finde ud af, indtil de har problemet.

Se hele 000webhosting-anmeldelse

Infinityfree

uendelig fri hoved

Responstid: 1.000+ ms

Uptime: 99,9%

Se Infinityfree-planer

Den store salgsstigning fra Infinityfree er, at de tilbyder både ubegrænset båndbredde og diskplads. Du skal dog være opmærksom på, at websides hits pr. Dag er begrænset til 50.000. Dette er mere end nok for alle, der bare lægger et websted til familiebilleder eller et personligt projekt, men det er ikke godt for virksomheder. Du kan også være vært for op til 400 databaser i MySQL.

Et af selskabets mere imponerende tilbud er gratis SSL, DNS og Cloudflare CDN. Hvis du prøver at generere trafik i overensstemmelse med Googles nuværende SEO-retningslinjer, er det en masse gode ting at have. Hvis du ønsker at oprette en enkel og gratis domæne-hosting-konto, kan dette være meget fordelagtigt. På samme måde kan du være vært for ubegrænset domænenavne på din konto. Brugere kan også bruge op til 10 e-mail-konti, og de har hver en tilladt en enkelt FTP-konto. Infinityfree fakturerer sig selv uden at have “tvangsannoncer.” Det er lidt uklart, hvad de mener med det, men virksomheden tilskynder støttende brugere til at slukke for deres annonceblokkere.

Hastighed er lidt af et problem. Webstedsbelastningstider tæller ofte i titusinder af sekunder, især for WordPress-installationer. Hvis du leder efter en hostingplan med lynbelastningstider, vil du sandsynligvis ønske at jage blandt andre gratis webhostingtjenester. Desuden bortfalder hitsgrænsen meget af værdien af ​​det uopmålte diskplads og båndbredde.

Wix

Wix

Responstid: 400 ms

Uptime: 99,9%

Se Wix-hostingplaner

Du vil muligvis bemærke, at et mønster bygger sig op. Alle i den gratis webserversektor har en niche, som de bygger deres salgsområde omkring. For Wix handler det ikke om at være den hurtigste eller den absolut mest pålidelige. I stedet fokuserer de på at være det firma, der leverer den bedste webstedsbygger med et træk-og-slip-interface. Især for folk, der er nye inden for webdesign, kan hosting-udbydere med gode bygningsapps, der er integreret i deres tilbud, være meget tiltalende.

Wix er også blandt de bedre virksomheder med hensyn til både oppetid og lydhørhed. Det tager meget af det ud af at få en gratis plan. De leverer en skånsom 500 Mb båndbredde pr. Måned og en ikke alt for stor 500 Mb diskplads. E-mail-konti er heller ikke tilgængelige.

Den gratis webstedsbygger, som du måske forestiller dig, kan tage nogle ved at vænne sig til. Heldigvis tilbyder Wix også kundesupport via chat, e-mail og telefon. Builderen er også i stand til at oprette onlinebutikker. Hvis du ikke kender meget kode og forsøger at få et websted op inden for få minutter, er der et meget godt argument for at gå med Wix.

x10hosting

x10hosting hoved

Responstid: 340 ms

Uptime: 100%

Se x10hostingplaner

En anden deltager i markedets ubegrænsede diskplads og båndbredde er x10hosting. De bruger et skybaseret system, der udnytter SSD-drev for at give god lydhørhed. Du har også adgang til cPanel, PHP og MySQL, og det gør virksomhedens tilbud til et fremragende valg for alle, der har mindst en mellemliggende baggrund inden for webprogrammering. Alle softwarepakker i stakken er indstillet til de nyeste versioner. De har også været i forretning i mere end et årti, og deres pakke inkluderer en webstedsbygger.

Forsøger at skelne sig lidt ud, sigter x10hosting at være et enkelt-klik installationsfirma. Du kan indlæse en række apps, herunder:

 • WordPress
 • Joomla
 • phpBB
 • Magento

Magento-tilbudet er en dejlig tilføjelse, fordi det giver begyndere mulighed for hurtigt at komme i gang med e-handel.

Som det er almindeligt med de fleste virksomheder i branchen med at levere gratis web hosting ingen annoncer, kan du forvente at ikke have e-mail på din server. Kun et domæne og et websted er også tilladt pr. Konto.

Den store irritation med x10hosting som en af ​​de “gratis og ubegrænsede med en stjerne” webhostingfirmaer er, at de anvender en politik om at suspendere konti, der bruger mange ressourcer. Dette gøres efter deres skøn, og det kræver brugerindgriben at fjerne blokken. Nogle brugere har endda rapporteret sletninger på websitet.

Fremragende hastighed og oppetid er fristende. Imidlertid betyder håndtering af ressourceforbrugspolitikken at håndtere en situation, der er næsten lige så dårlig som at blive deformeret. Det stinker at investere en masse arbejde i at opbygge et websted på en hostingplatform bare for at se det gå i luften.

AwardSpace

awardspace

Responstid: 800 ms

Uptime: 100%

Se AwardSpace-hostingsplaner

AwardSpace kommer på markedet som det 100 procent annoncefrie firma, der tilbyder 27/7 kundesupport. Der er ét-klik-indstillinger til installation af både Joomla og WordPress, og de giver en oppetidsgaranti på 99%, selvom de fleste af vurderingerne af deres tilbud knytter dem til 100% oppetid.

Hvad er fangsterne? Du får kun en GB diskplads og 5 Gb båndbredde. Det er ikke forfærdeligt, men tingene bliver lidt ickier, når du graver dig ind i virksomhedens servicevilkår. Begravet i ToS er tilladelse til at sælge dine data til tredjepart.

Speed ​​er også et problem med AwardSpace. Mens test ser ud til at vise en dårlig responstid på 800 ms, har der været rapporter om tilfælde, der er nærmere 1.500 ms.

Virksomheden forsøger også at sælge dig til deres betalte niveauer. Mens nogle af deres priser ser billige ud for dollar, kan du sandsynligvis finde en hosting-pakke i vores senere afsnit om næsten gratis udbydere af webhosting, der vil yde meget bedre.

FreeHosting.com

frysning hoved

Responstid: 948 ms

Uptime: 98,79%

Se FreeHosting-planer

Med hensyn til funktioner er FreeHosting.com et af de bedste gratis webhostingfirmaer derude. Du får 10 Gb diskplads og uovervåget båndbredde inden for en stram acceptabel brugspolitik. Brugere kan også være vært for en e-mail-konto pr. Websted! Kontrolpanelet er også tilgængeligt på et antal sprog.

Med datacentre beliggende i Europa er ydelse et massivt problem med FreeHosting.com. Uptime er uacceptabelt lav og nærmer sig ækvivalent med at være offline i mindst en halv dag hver måned. Lydhørhed er også ret dårlig. Sideindlæsningstider er værre, og du forventer, at websteder, der udnytter PHP-baserede indholdsstyringssystemer, tager flere sekunder at indlæse.

FreeHosting.com er et hårdt nej for nogen, der driver en lille virksomhed. Sandt nok, selvom du bare vil smide nogle familiebilleder på en side, kan du sandsynligvis gøre det bedre. Medmindre du absolut har brug for en ægte uændret båndbredde, skal du kigge efter gratis service andre steder.

Fordele og ulemper ved gratis webhostingsider

Fordele

Det er ret sikkert at sige, at de største fordele ved at bruge gratis udbydere er, at de tilbyder deres ting gratis. Det er en stor overraskelse. Generelt er gratis dog en retning, som du kun skal gå, hvis du leder efter noget som gratis domænehosting, hvor du bare parkerer navn til senere brug eller salg. Det kan også være en god måde at få lidt praksis ved hjælp af softwarepakker som PHP og MySQL, men vær opmærksom på, at begrænsninger i filhåndtering og databaseadgang stadig kan forhindre dig i at vokse som webstedsdesigner eller programmør. Folk, der prøver at få et greb om HTML og CSS, burde dog være fint.

Ulemper

En af ulemperne er temmelig indlysende. Gratis betyder sjældent virkelig gratis. Ubegrænset måling af båndbredde er for eksempel næsten altid underlagt brugsrestriktioner, ressourcebegrænsninger og endda vilkårlige grænser for, hvor mange hits om dagen dit websted kan acceptere.

Der er en stor ulempe, der forbliver uset, hvis du ikke er grundigt fortrolig med, hvordan den gennemsnitlige gratis hostingtjeneste er konfigureret. Gratis hosting betyder næsten universelt delt hosting. Dette betyder, at dit websted ikke kun bruger de samme ressourcer som andre sider på serveren, men der er en alvorlig chance for, at dit websted også vil være vært i det samme filsystem.

Mange low-end webhostingsider, også dem, der betales, bruger denne model til at holde deres omkostninger nede, men det er problematisk af sikkerhedsmæssige årsager. Vi kan ikke understrege stærkt nok, at du ikke skal gemme følsomme data på nogen form for delt hosting-system. Hvis du ikke er 100% sikker på, at din plan mindst involverer en virtuel dedikeret server, der har sin egen partitionerede hukommelse og lagerplads, skal du absolut ikke gemme noget, der kræver sikkerhed i filsystemet eller i databasen.

Den spotty tilgængelighed af funktioner er et problem. Navnlig har manglen på gratis e-mail tendens til at være irriterende. Du kan også se en masse “gratis” tilbud, der ikke rigtig giver det fulde ved gratis. For eksempel er “gratis SSL” normalt kun et brugergenereret certifikat, der ikke er fuldt ud valideret.

Et faktisk gratis SSL-certifikat kommer ikke til at være på en hostingplan uden omkostninger. Du bliver sandsynligvis nødt til at betale mindst $ 10 pr. Måned for at få et ordentligt gratis SSL-certifikat, der går gennem et anerkendt sikkerhedsfirma. Det samme gælder for at få et virkelig gratis domænenavn.

For folk, der er ret erfarne, især kodere, er gratis ofte meget problematisk. Gratis værter holder sig normalt til den gamle skole-LAMP-stabel. Du kan glemme at oprette et websted, der f.eks. Bruger Node.JS eller Ruby. Flere moderne databaser, som f.eks. NoSQL, kan du bare glemme det på det gratis niveau.

Hvad er alternativet, kan du spørge? Lad os antage, at du ikke ser på gratis værter, fordi du vil gaffle over en masse penge. Med det i tankerne er her nogle næsten gratis alternativer, der er værd at overveje.

Bedre end gratis: Meget billige planer for webhosting

Billig er bedre end gratis, fordi du faktisk får annoncefri hosting og faktisk support. Gratis hosting er ikke rigtig noget, de får dig på en eller anden måde. Kan også lige skære til jagten og pony op et par dollars om måneden.

iPage

ipage

Startpris: $ 1,99 per måned

Responstid: 780 ms

Uptime: 99,95%

Se iPage-hostingplaner

At gå med iPage handler mest om at få ubegrænset diskplads og båndbredde til en meget lav pris. De er ikke de mest lynhurtige af de næsten gratis udbydere, og de har kun to datacentre i USA. Virksomheden er også tæt fokuseret på LAMP-stakken, så du ikke slipper for de værste mangler ved de gratis hosting-websteder. De leverer også solid kundesupport via et chat-system, men telefon- og e-mail-support er ikke tilgængelig.

Du kan få et gratis domænenavn til dit første år, og der er endda et gratis SSL-certifikat. Prisen er fremragende, men du kan sandsynligvis finde hurtigere og mere kraftfulde muligheder andre steder. Det er også rart at yde en smule sikkerhed på prisen, og iPage tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Se den fulde anmeldelse af iPage Hosting

NameCheap

namecheap vigtigste juli 19

Startpris: $ 1,37 per måned

Responstid: 535 ms

Uptime: 100%

Se NameCheap-hostingplaner

NameCheap er et firma, der har været i forretning i mere end et årti, og de har længe fokuseret på at sælge domæner og billige hosting-planer. Et stort salgsargument er, at de tilbyder gratis hjælp til migrering af websteder. Hvis du allerede har etableret en tilstedeværelse på et andet virksomheds servere, er det rart at vide, at der vil være teknisk support der for at guide dig gennem processen.

Virksomheden har lidt af et positivt omdømme blandt domænenavnhandlere. Hvis du leder efter en god parkeringsmulighed, hvor du kan droppe et domæne, er det svært at slå NameCheap.

Kundesupport er dog en smule plettet med NameCheap. Selv folk, der har behandlet repræsentanter fra 2. niveau, har fået kopi og indsæt svar ud af vidensbasen.

Hvis du er en nybegynder, der er bange for, at du muligvis har brug for hjælp, er NameCheap ikke noget for dig. For mere dygtige og erfarne folk tilbyder NameCheap imidlertid den absolut mest rock-bottom pris, du vil finde for en brugbar webhost uden annoncer på dit websted.

Se den fulde anmeldelse af NameCheap Hosting

SiteGround

siteground vigtigste juli 19

Startpris: $ 3,95 per måned

Responstid: 570 ms

Uptime: 99,97%

Se SiteGround-hostingplaner

Siteground er en virksomhed, der er fokuseret på at levere ydelser på virksomhedsniveau, og de fleste af dens planer er prissat i overensstemmelse hermed. De vil dog ikke efterlade brugere på begyndelsesniveauer og begyndere i ørkenen, og det er her deres billige hosting-niveau kommer i spil. Gratis webstedsoverførsler tilbydes, og du kan få kundesupport døgnet rundt via telefon, e-mail eller chat.

Bundsolid stabilitet er en vigtig faktor, især når du begynder at betale et firma for at holde dit websted i gang. Heldigvis tilbyder Siteground en bred vifte af tilføjelser, der sikrer stabilitet. Disse inkluderer:

 • En gratis CDN
 • Gratis daglige sikkerhedskopier
 • Datacentre flere steder overalt i verden

Det er ikke tydeligt angivet på hosting-siden, men båndbredden er ikke afmålt. Du får også 10 GB diskplads. MySQL lagerplads er ubegrænset, og du har både cPanel og SSH-adgang. SSL og HTTPS er også inkluderet gratis.

De, der vil have noget tæt på enterprise-grade præstation uden at lægge en masse penge, finder SiteGround som en attraktiv mulighed. Du kan også let opgradere til mere lagerplads og ressourcer for et par dollars mere. Assistance vil være der for dig hvert skridt på vejen, og det gør SiteGround til en af ​​de mere interessante næsten gratis muligheder for begyndere.

Se den fulde anmeldelse af SiteGround Hosting

AWS Cloud

amazon lyssejl

Startpris: $ 3,50 per måned

Responstid: 500 ms

Uptime: 99,99%

Tjek Amazon planer

Der skal oplyses to ting på forhånd om brugen af ​​Amazon Web Services til at være vært for et websted. For det første er det simpelthen ikke for begyndere. AWS er ​​bygget til organisationer som Netflix og Major League Baseball, der har brug for at streame store mængder video og data hver dag. Det er ikke et venligt sted for den lille fyr at svømme.

For det andet kan prisstrukturen være direkte forvirrende. Al brug på Amazons servere måles og faktureres på grundlag af de anvendte CPU-cyklusser. De prøver at stille nogle enklere prisstrukturer til rådighed i et billigt niveau for $ 3,50 pr. Måned, men det er faktisk ret svært at konfigurere.

Måling og fakturering i denne form kan være en god ting. Især hvis du prøver at holde et sted i gang under svingninger mellem høj- og lavsæsoner. For eksempel vil en lille virksomhed, der har et detailwebsted, der kun tiltrækker stor trafik i ferieshopping sæsonen, sandsynligvis ikke ønsker at betale det samme for at være vært i juni, som de gør i december.

AWS gør det muligt at skalere automatisk, men du vil også ønske at holde øje med faktureringssiden for at sikre, at omkostningerne ikke kommer ud af kontrol. Selvom du kører et lille websted og er vært for det på AWS, skal du ikke sove på dette problem. Et enkelt uopdaget angreb på afslag på service kan spise ressourcer og koste dig penge.

En stor fordel ved AWS er, at du kan være vært for uanset hvilket pokker du ønsker på Amazons servere. Der er intet, der forhindrer dig i at partitionere en cloud-instans og installere et operativsystem efter eget valg på det. Det er et vanvittigt niveau for kontrol for dette niveau.

Konklusion

Gratis hosting har en tendens til at komme med en masse strenge knyttet. Det er klogt at tænke over, hvad dine prioriteter er, inden du vælger en vært. Er on-page annoncer et problem? Har du brug for at sikre information? Er du en nybegynder eller en erfaren pro?

Vi anbefaler stærkt folk at tænke på at gå over på en næsten gratis mulighed, hvis det overhovedet er muligt. Gratis hostingplaner er gode til bare at få projekter op eller sende en smule info om en personlig lidenskab. Hvis du prøver at holde en lille virksomhed eller organisation på nettet, kan det være en god idé at ponyme lidt penge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map