Bedste VPS-hostingudbydere – Sammenlign priser og funktioner til 2020

VPS-hosting er den perfekte kombination af pris og ydelse.


Med så mange muligheder er landskabet dog forvirrende.

Vi fordeler verdens bedste VPS-hosting for at hjælpe dig med at beslutte.

bedste hosting til små virksomheder

Det kan være en udfordring at finde den rigtige balance mellem omkostningseffektivitet og administratorstyrke, når man betaler for en hostingløsning.

En af de mere tiltalende muligheder er dog at henvende sig til en VPS-udbyder.

Hvad er VPS Hosting?

VPS står for “virtuel privat server.” Ideen bag en VPS er at have et miljø, der er som at have din egen fysiske server uden at betale for de hardwareomkostninger, der følger med at få en hel maskine til dig selv.

Især for mennesker og organisationer, der har brug for konfigurationer i anstændigt størrelse, kan det at finde det bedste VPS-hostingfirma gøre en stor forskel. Det giver dig betydeligt mere kontrol, end du kan få med mange andre hostingmuligheder, og prisen er rimelig nok til, at de fleste er tilpas med det.

I denne sammenligning af VPS-hosting ser vi på de ti største VPS-virksomheder, de muligheder, de tilbyder, og deres fordele og ulemper. I slutningen undersøger vi også nogle af de grundlæggende elementer i, hvad en hosting-udbyder gør, og hvorfor du måske eller måske ikke vil gå i den retning. Vi vil også diskutere, hvordan en VPS kan sammenlignes med alternativer, såsom delt hosting, en dedikeret server og cloud-hosting.

1. InMotion Hosting – Administreret & Cloud VPS

inmotion hosting administreret VPS hosting

Laveste pris: $ 27.99 pr. Måned med en to-årig aftale

Responstid: 635 ms

Uptime: 100%

Se InMotion VPS-hostingplaner

Som mange virksomheder, der tilbyder VPS-hostingplaner, leverer InMotion en række forskellige tjenester. Det er godt at vide, for eksempel, at du kan flytte op til en dedikeret server. Virksomhedens supportteams medlemmer er forpligtet til at gennemføre mere end 160 timers træning, også før de handler med kunderne, så du vil være i gode hænder, når du ringer til kundesupport.

En stor fordel for folk, der ikke er så teknologiske, er, at InMotion tilbyder både administrerede og selvbetjeningsmuligheder blandt deres VPS-planer. Hvis du er en marketingmedarbejder med lidt erfaring med at opsætte hostingtjenester eller håndtere ting som selve operativsystemet eller rodadgang, vil en administreret plan sikre, at nogen vil være der for at guide dig gennem hele processen. De tilbyder endda webstedsdesigntjenester, så du kan få det hele oprettet uden for meget ståhej.

Se den fulde anmeldelse af InMotion Hosting

2. A2 Hosting – Administreret & Ikke-administreret VPS

a2 hosting vps hosting

Laveste pris: $ 5 pr. Måned for en fuldstændig ustyret VPS

Responstid: 279 ms

Uptime: 99,66%

Se A2-hostingplaner

A2’s laveste omkostningsoption er meget tiltalende for et specifikt sæt kunder. Hvis du har de tekniske færdigheder, der kræves til at håndtere at køre en server på egen hånd, er falsning over kun $ 5 pr. Måned sandsynligvis det bedste VPS-hostingvalg på pris-til-ydeevne-basis. Det billige tilbud er ikke dyrt, da du får det med en enkelt processor-kerne, men det kan være meget omkostningseffektivt, så længe du ikke planlægger at køre noget beregningsintensivt, såsom FFmpeg til video uploads og konverteringer.

Hvis du ikke rigtig er sikker på, hvad et kontrolpanel er, hvad så er, hvordan man bruger det, er der en administreret VPS-server-hosting-mulighed, der hjælper dig med at imødekomme disse behov. Det er ganske dyrere end deres baseline-tilbud, men til omkring $ 35 pr. Måned er den administrerede løsning stadig konkurrencedygtig. Du får også flere CPU-kerner og diskplads med denne opsætning, så du måske ønsker at tjekke det, selvom du er en hardcore-udvikler med serveradministrationsevner..

Hastighed er også et stort plus for A2 Hosting. Når den virtuelle serverplan lukkes ind under 300 ms i responstid, giver den dig så god, som du måske forventer af en dedikeret hosting-pakke.

Se den fulde anmeldelse af A2 Hosting

3. Bluehost

bluehost vps hosting

Laveste pris: $ 18.99 pr. Måned indledende og $ 29.99 pr. Måned efter

Responstid: 2.200 ms

Uptime: 99,98%

Se Bluehost-hostingplaner

Selv om den eventuelle fuldtidspris på $ 30 pr. Måned er stort set branchestandard, tilbyder Bluehost et par muligheder, der muligvis gør det mere tiltalende. Virksomheden leverer især et gratis domæne med hver af sine hostingplaner, og at gratis domænenavn faktisk holder fast på kontoen for hele planens levetid. Det er ikke kun et introduktionstilbud. Der er også en pengene-tilbage-garantiperiode på 30 dage.

Du får også en temmelig midtvejsvej 30 GB diskplads, men virksomheden tilbyder SSD-lagring ude af kassen. Tilsvarende får du to CPU-kerner på din server med endda den laveste pris. Ved at bruge KM hypervisor sikrer virksomheden også, at enhver ununce ressourcer, du betaler for, garanteres at være forpligtet til din virtuelle server.

Når det gælder ulemperne, er responstiden for Bluehost afgrund. Hvis du ønsker at køre noget, der ikke er berygtet alene, som WordPress, gør dette Bluehost til et hårdt nej. Oplevelsen for dine slutbrugere vil gå fra langsom til ret smertefuld.

Kundesupport er også et stort plus for Bluehost. Oppetid er solid, og du kan forvente hjælp, når der måtte være problemer.

Se hele Bluehost-anmeldelsen

4. HostGator

hostgator vps hosting

Laveste pris: $ 29.99 pr. Måned

Responstid: 1.610 ms

Uptime: 100%

Se Hostgator-hostingplaner

Ved første rødme virker HostGators tilbud ikke som det skøreste, da VPS-hosting-sammenligninger går. De er prissat i pakken, men i det mindste prøver de ikke at narre dig med nogen lumrede introduktionstilbud. Hvor HostGator virkelig udmærker sig i den samlede diskplads, de tilbyder. Du får 120 GB lagerplads på solid-state drev med den laveste niveau plan, hvilket let dværger mange af konkurrenterne.

Hvis du ønsker at lave et lagringsintensivt websted, f.eks. Noget, der er tunge med fotografering eller PDF-filer, er det dejligt at få den slags diskplads. Du vil også værdsætte det, hvis du prøver at konfigurere din egen WordPress-hosting og har behov for at være vært for en masse indhold.

HostGator er en VPS-tjeneste, der har været i forretning i næsten to årtier. De tilbyder 24/7 kundesupport på tværs af en gratis telefonlinje. Med kontorer og datacentre på fire kontinenter giver de også deres kunder en god spredning af steder med maskiner til en VPS at bo på.

En ulempe for de hardcore DIYere er dog, at HostGator for det meste vippes mod salg af tjenester til deres kunder. De er glade for at sælge et domænenavn, en IP-adresse og hjælp til SEO. På hovedet er det fantastisk til, for eksempel, et marketingbureau, der ikke har masser af teknisk support på sit eget personale.

Se den fulde anmeldelse af Hostgator

5. iPage

ipage vps hosting

Laveste pris: $ 19.99 pr. Måned

Responstid: 708 ms

Uptime: 99,75%

Se iPage-hostingplaner

iPage fungerer som den god-ikke-store VPS-serverudbyder, der servicerer en bestemt del af markedet. De er mest fokuseret på domænenavne og administreret WordPress-hosting, men de tilbyder VPS-hostingtjenester, hvis du ved, hvor du skal kigge. For den noget lavere pris end gennemsnittet får du en masse standardfunktioner, herunder:

 • En enkelt CPU-kerne til din VPS
 • 40 GB diskplads
 • En TB båndbredde
 • En enkelt VPS
 • Gratis cPanel-adgang

Deres standardinstallation er en Linux-distribution, CentOS, der har et solidt omdømme. Der er ikke nogen Windows-mulighed, men du har adgang til en OK LAMP-stak. PHP-versionen er 5, og det er desværre en smule dateret. Administreret support er dog tilgængelig uden ekstra omkostninger.

Hvis du søger at opbygge et meget sikkert og moderne sted, der afhænger af lynets hurtige kode, der fungerer, er iPage ikke stor. For folk, der bare har brug for evnen til at være vært for dynamiske scripts, er det dog en web-hosting-udbyder værd at se på. Du får ikke et højtydende system, men du får et anstændigt til prisen.

Se den fulde anmeldelse af iPage Hosting

6. Flydende web

hosting af VPS for væske

Laveste pris: $ 29 per måned

Responstid: 603 ms

Uptime: 100%

Se flydende webhosteplaner

Liquid Web er et andet firma, der har en lille twist. Deres system bruger en cloud-VPS-arkitektur snarere end den mere almindelige serverstyringsopsætning, som mange virksomheder bruger.

Denne tilgang har sine fordele og ulemper. En stor fordel er, at i en skybaseret systems skalerbarhed er meget enklere. Hvis du f.eks. Er nødt til at gå op til mere lagerplads, kan du bare få et par klik i din kontos kontrolpanel, og du har det inden for et par minutter. Ved en mere traditionel opsætning kræver denne opgave en administreret servicesupport-specialist til at reprovisere din virtuelle server, og du vil sandsynligvis sidde fast ved at skulle geninstallere alt.

Det er dog ikke en sand VPS. Det fungerer bare som en. Denne sondring er sandsynligvis ikke en big deal for de fleste brugere, fordi både cloud-VPS og regelmæssige virtualiserede konfigurationer er afhængige af den samme idé, levering af ressourcer fra en større samling af hardware-ressourcer. På skyen tegner du bare fra en meget større pool.

Liquid Web er en fuldt administreret hostingtjenesteudbyder. Mens du har fuld root-adgang, bliver du ikke tilbage på egen hånd i ørkenen, hvis noget bliver rodet. De tilbyder kun Linux-operativsystemer på det laveste niveau, men Windows-servere er tilgængelige, hvis du flytter op endda et niveau.

Se hele Liquid Web anmeldelse

7. GoDaddy

godaddy vps hosting

Laveste pris: $ 19.99 pr. Måned indledende og $ 29.99 pr. Måned derefter

Responstid: 697 ms

Uptime: 100%

Se GoDaddy-hostingplaner

GoDaddy er en slags det irriterende allestedsnærværende firma. De byggede engang et navn, der solgte domænenavne billig, men det er aftaget i fortiden. I dag tilbyder de bare lidt af alt, inklusive både VPS og dedikerede hosting-servere. Desværre kan GD være temmelig salgsdrevet, og du kan forvente, at masser af klæder på betalingsskærmen tilbyder at sælge dig SEO-tjenester, et SSL-certifikat og næsten alt sammen med en menneskelig nyre.

Virksomheden har en større opside for det. Al båndbredde er fuldstændig uændret. Hvis din VPS kan håndtere belastningen, er de ligeglad med, hvor meget trafik du rammer den med. Du får også tre dedikerede IP-adresser inkluderet på hver VPs-serverkonto. Især når der er vært for et væld af domæner på et enkelt system, kan det være rart.

Vær dog advaret om, at en ikke-administreret konto med GoDaddy er et tilfælde af at blive overladt til at dø i ørkenen. De vil med glæde opkræve dig for hjælp, men du skal ikke gå med en uadministreret konto gennem dem, medmindre du er meget sikker på dine administratorfærdigheder. Virksomheden inkluderer cPanel-standard.

Hver værtsserver bruger to CPU’er med 6 kerner hver. Det betyder, at du vil dele din behandlingskraft med andre maskiner.

GoDaddy er ikke favorit hos nogen, men det kan være meget praktisk, hvis du har en masse varer, du vil have på en konto. For eksempel, hvis du er vært for 100 domænenavne, og de alle kræver deres egne SSL-certifikater, er det dejligt at have det hele ét sted.

Se den fulde anmeldelse af GoDaddy

8. Dreamhost

dreamhost vps hosting

Laveste pris: $ 10 per måned

Responstid: 418 ms

Uptime: 100%

Se Dreamhost-hostingplaner

Hvis du leder efter en lignende opsætning som GoDaddy tilbyder, er der meget at sige til Dreamhost. Prisen er meget lavere, og minimumspakken på har 10 GB mindre diskplads. Alt kører på SSD-drev, og du får stadig ubegrænset og ubegrænset båndbredde. Du får også et gratis SSL-certifikat.

Virksomhedens kundesupportteam er tilgængeligt til telefonopkald 24/7. En vigtig bonus er, at de kaster automatiske sikkerhedskopier til folk, der kører WordPress-websteder. Det er også en fuldt styret løsning, og $ 10 pr. Måned er let den billigste, du vil få administreret hjælp til. RAM kan også opskaleres. Imidlertid gør Dreamhost ikke Windows på nedsiden.

Hastighed på Dreamhost er meget hurtig, især til dette prisniveau. Ligeledes er det svært at klage over 100% oppetid.

Se hele Dreamhost-anmeldelsen

9. Værvind

hostwinds vps hosting

Laveste pris: $ 4,49 pr. Måned for ustyret, Linux-baseret hosting

Responstid: 1.093 ms

Uptime: 100%

Se Hostwinds Hosting-planer

Hostwinds tilbyder både styrede og ustyrede løsninger. Det billigste administrerede system starter ved $ 5,17 pr. Måned, men det går op til $ 10,99 pr. Måned efter den indledende periode. Du får det forholdsvis standardudbud af:

 • Ét CPU-kerne
 • 30 GB SSD-lagerplads
 • En TB dataoverførsel
 • En GB RAM

Der er også administrerede Windows-indstillinger tilgængelige.

Kundesupport er tilgængelig 24.7, men virksomheden forsøger at skubbe brugerne ind i sin live chat-kø. Webstedsoverførsler er gratis, og Hostwinds opretholder flere datacentre. Der er også en firewall i virksomhedsklasse installeret.

I balance er pris-til-ydelse-forslaget ikke stort med Hostwinds. På grund af manglen på en bedre måde at sige det på, er det en mulighed, der er der, hvis du ønsker et andet sted at se ud.

Se hele Hostwinds anmeldelse

10. 1og1 IONOS

1 & 1 ionos vps hosting

Laveste pris: $ 2 pr. Måned for ikke-administreret, Linux-baseret hosting

Responstid: 918 ms

Uptime: 100%

Vis 1&1 IONOS-hostingplaner

Hvis du vil have den absolut billigste og mest no-frills VPS hosting-mulighed, er IONOS sandsynligvis vejen at gå. Fra kun 2 dollars om måneden får du en enkelt virtualiseret CPU-kerne og kun en halv meg RAM. Der er også kun 10 GB SSD-plads, men igen, dette er den snavs-billige indstilling, der giver en minimalt levedygtig hosting-server.

Ikke overraskende, på dette niveau vil du kun have Linux-baserede OS-valg. Du får dog dit valg af datacentre i:

 • USA
 • Tyskland
 • Spanien

Brugere kan også vælge fra Ubuntu, Debian eller CentOS.

En interessant ting er, at hvis du vil betale branchestandarden $ 30 pr. Måned, kan du få en temmelig gennemsigtig opsætning. På dette niveau får du dit valg af cPanel eller Plesk til kontrolpaneler, og du får også tilføjelsen af ​​Archlinux og OpenSUSE. For $ 20 mere om måneden kan du tilføje Windows. Dog er det mest spændende, at den højere niveauplan indeholder fire virtuelle CPU-kerner, 160 GB SSD-lagring og 8 GB RAM. Det er en temmelig god pakke til prisklassen. Firewall-administration er også inkluderet.

Se fuld 1&1 anmeldelse af IONOS

Forståelse af VPS Hosting

Ved at scanne gennem de ti største VPS-firmaer får du en ret god fornemmelse for, hvordan branchen ser ud. De fleste virksomheder klynger omkring $ 30 pr. Måned med deres tilbud. De koster generelt mere for administreret hosting, og Windows er normalt også ekstra.

Den store ting at forstå om VPS-værter er, at de er så tæt på at bruge en dedikeret server, som du kan få uden at betale for en enkelt maskine. Virtualisering er en proces, hvor ressourcerne på en enkelt computer eller en samling af computere, der bruger cloud-software, er opdelt blandt brugerne. I virtualiseringsgrænsefladen leverer en tekniker fra virksomheden ressourcer kun til din server.

For eksempel kan et firma muligvis bruge en maskine med fire processorer, der hver har 56 kerner. Hver kerne understøtter to tråde. Ved at reservere et par kerner til at håndtere administrative behov giver dette dem mulighed for at levere svarende til ca. 400 virtuelle kerner til brugere uden nogen overlapper hinanden. De kan også bruge noget som 500 TB lagring på en RAID-matrix og levere det på lignende måde.

Hver enkelt af disse leverede servere opfører sig som om det var sin egen maskine. Du kan installere et operativsystem på hver enkelt software, uanset hvilken software du ønsker, og dette er den store fordel ved VPS. Du får:

 • Tæt på en enkelt-maskine oplevelse
 • Total administrativ kontrol over OS
 • Adgang til et komplet serverforekomst til langt mindre end prisen på en enkelt maskine

Operativsystemer betyder meget. Hvis du ikke er bekendt med Linux, er det en god ide at studere det, især hvis du ikke ønsker at betale præmien for Windows på en server. Det kan være nødvendigt at ansætte eller indgå en kontrakt, der er bekendt med Linux for at sikre, at du har hjælp, når du har brug for det.

Det vigtigste er, at du ikke er begrænset til, hvordan du konfigurerer dit system. For eksempel kan et websted med billedhosting muligvis installere GD for at muliggøre problemfri håndtering af filtyper. På en delt løsning kan du ikke gøre dette.

Ulemper ved VPS Hosting

Ulempen med at bruge en VPS er, at der er grænser for mængden af ​​ressourcer, du kan løsne. Dedikerede servere og endda enorme skyforekomster kan løbe op i de tusinder af dollars. Disse giver ofte brugere mulighed for at installere hvor som helst fra to til 96 kerner til en server. De fleste mennesker har ikke brug for så meget ildkraft, og det er derfor, en VPS er et godt valg for omkostningsbevidste kunder, der har brug for et miljø, de har fuld kontrol.

Konklusion

VPS-hosting er en populær mulighed, fordi det ofte giver folk mulighed for at få det bedste fra begge verdener. Prisfastsættelse er fornuftig, normalt under $ 50 for en plan for indgangsniveau. På samme tid får du det, der funktionelt er en enkelt server for dig selv. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af tilpasning uden at skulle bryde banken, er en VPS-udbyder værd at kigge godt efter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map