Bluehost vs DreamHost 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

Bluehost vs DreamHost 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

Bluehost vs DreamHost 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

Både Bluehost og DreamHost er gamle i internetår. De er vokset til at blive massemarkedsværter med hundreder af tusinder af kunder, men hvilket er bedre? Vi sammenligner priser, hastighed, funktioner og mere for at hjælpe dig med at beslutte.

PRISFASTSÆTTELSE  |  VÆRDISUPPORT  |  OPPETID  |  HASTIGHED  |  FUNKTIONER  |  KONKLUSION  


Bluehost er et af de mest populære hostingfirmaer i hele verden, men er det rigtigt for dig? Med navnegenkendelse og forbedret kundesupport er det et solidt valg for begyndere.

4.5

Anmelder

4.6

Brugere (12 stemmer)

VS

DreamHost er et andet af de store billige hostede selskaber, der lige har eksisteret for evigt. Grundlagt i 1996 og har nogle tilfredse kunder med 20+ år. Hvis du leder efter billig massemarkedshosting, er DreamHost en af ​​de bedste.

3.9

Anmelder

3.8

Brugere 

Prisfastsættelse

Resultat: 4.5

Bluehost har nogle af de mest overkommelige priser på indgangsniveauet, hvor delt hosting er den mest populære til rock-bottom priser. Vi trak et halvt punkt for prisfastsættelse på grund af den 3-årige sigt, der kræves for at få den bedste deal, men samlet set er det omtrent så billigt, som det bliver:

SharedWordPressVPS
Udsalgspris$ 2,95 / mo$ 19,95 / mo$ 18,99 / mo
Normal pris$ 7,99 / mo$ 29,99 / mo$ 29,99 / mo
Bedst tilbegyndereWordPressVirksomheder

Se priser

Resultat: 4.5

DreamHost plejede at være dyrere end andre delte værter, men nu er de lige derop med de billigste. Med en årlig delt hostingplan kan du komme ind døren til kun $ 2,59 om måneden. Hvis du ikke ønsker forpligtelsen, kan du gå månedligt til kun $ 4,95 / mo. Den bedste del? DreamHost hæver ikke prisen på dig efter den indledende periode – de er billige og fair overalt.

SharedDreamPressVPS Business
Årlig pris$ 2,59 / mo$ 16,95 / mo$ 27,50 / mo
Månedlig pris$ 4,95 / mo$ 19,95 / mo$ 30,00 / mo
Bedst tilbegyndereMellemliggende WordPress-webstederVoksende små virksomheder

Se priser

Værdi

Resultat: 4.5

Efter vores mening er Bluehost en enorm værdi. Med priser, der starter på kun $ 2,95 / mo (promo-pris), får du stadig opbakningen til et meget stort firma med den forventede kundesupport og servicekvalitet. Nogle af de øverste funktioner, der er inkluderet i rock-bottom-prisfastsættelsen, der tilføjer værdien, er uovervåget båndbredde, et gratis SSL-certifikat og 50 SSD i lager.

Vi mener, at Plus-delt hosting er en bedre aftale ubegrænset inkluderede websteder, ubegrænset lagerplads og ubegrænsede domæner. Når du går videre til andre planer, ser du en samlet stor værdi for de penge, du bruger. Du vil sandelig ikke få super premium-funktioner, men værdien vil være meget høj. 

Resultat: 4.5

Når det kommer til værdi, er DreamHost en af ​​de bedste. Lav pris kombineret med nyttige funktioner og en super generøs 97-dages pengene-tilbage-garanti er en gevinst for små virksomheder.

Derudover tilbyder de ubegrænset båndbredde, gratis domænenavne, gratis SSL-certifikater og kompenserer dig for dips i oppetid. De leverer virkelig en af ​​de største tilgængelige serviceniveauaftaler.

Sammenlignet med Bluehost og HostGator kommer DreamHost stærkt ud. Den eneste vært med et forslag, der giver bedre værdi, kan være SiteGround.

Kunde support

Resultat: 3.5

Bluehost kundesupport er en blandet taske. Nogle nylige korrekturlæsere har aldrig haft et problem, andre har historier om at vente i lang tid og få subpar support.

Med 24/7 support via både telefon og live chat – kan du altid få adgang til dem. I modsætning til andre, mere premium support, kan du dog ikke få den højeste kvalitetsteknologi eller den hurtigste service.

Flere detaljer

Resultat: 3.5

Et område, som DreamHost bare ikke er perfekt i, er kundesupport. Support ydes via e-mail og live chat, eller du kan bede om et tilbagekald. Hmm, en slags skraber. De har ikke den 24/7/365 support, som de fleste hostingfirmaer har.

Derudover bliver du bedt om at komme tilbage i arbejdstiden, selv når du er på siden som en potentiel kunde. Virkeligheden er, at hosting-support er et døgnjob – og DreamHost er ikke op til at snus.

Flere detaljer

Hosting Uptime

Resultat: 4.5

Rapporter på nettet viser Bluehost oppetid temmelig stærk på 99,99% til 100%.

Det er dog svært at finde ud af, om de tilbyder nogen specifik oppetidsgaranti som HostGator (søsterselskab) gør det. Deres server oppetid aftale side løfter kun vage løfter om mindre end 15 minutters nedetid, før de bliver løst. 

Deres delte hosting-side henviser ikke til et specifikt oppetidsløfte. Så selv med store oppetidsrapporter samlet set med minimal nedetid, docking vi dem et halvt punkt på grund af en mangel på gennemsigtighed om dette spørgsmål.

Resultat: 4.0

Rapporter på tværs af nettet viser, at DreamHost oppetid er ret stærk på 99,99% til 100%.

Den bedste del? Deres garanti på 100% oppetid. Hvis dit websted af en eller anden grund er nede, vil de kreditere din konto med en dags gratis hosting for hver time, det er nede.

Den gode ting er, at deres oppetid i det forløbne år har været omkring 99,98% i gennemsnit – så forvent ikke et behov for at indbetale denne kredit.

Hastighed

Resultat: 3.5

Bluehost har gjort markante fremskridt i de senere år. Tidligere var der scoringer af brugerklager, men de har opgraderet deres hardware for at tage dette alvorligt.

Du behøver dog kun pop til Twitter at se masser af klager. Nu kommer mange af hastighedsproblemerne fra det samlede opsætning af dit websted og ikke kun fra hosting, så sørg for at tage det i betragtning. Bluehost har også masser af kunder, så der er sikkert nogle klager. 

Bluehost nævnte de hæderlige omtaler i vores hurtigste sammenligningspost for webhosting. Tjek dette indlæg, hvis du har brug for den ultimative hastighed på webstedet.

Resultat: 4.0

DreamHost har gode rapporter om hastighed og er solidt i de øverste 25% af værterne så langt som belastningstid. De fokuserer ikke på det som en hovedfunktion, men du ser ikke mange klager fra kunder.

På deres DreamPress-plan har de optimeret deres databaser bare til WordPress såvel som implementeret Memcache. Så de har fart i tankerne med sikkerhed. Sørg for at chatte med deres støtte, hvis det er en enorm bekymring for dig.

Funktioner

Resultat: 3.5

Bluehost har alle de grundlæggende funktioner, du har brug for for at komme i gang, og en meget overkommelig måde at starte bloggere på. De inkluderer en gratis SSL fra Let’s Encrypt, som er et must såvel som uovervåget båndbredde.

Når du sammenligner med andre virksomheder som SiteGround og A2 Hosting, mangler Bluehost dog nogle ekstra funktioner, der er meget nyttige. En klage er det faktum, at du skal betale for migrationer, hvilket er irriterende.

Du skal også opgradere til nogle af de dyrere delte planer som Choice Plus og Pro for at få sikkerhedskopiering af websteder – som er kritiske for hvert websted.

Se alle funktioner

Resultat: 4.0

Pound-for-pund, DreamHost tilbyder nogle af de bedste funktioner i ethvert billigt hostingfirma. Deres billigste delte plan inkluderer et gratis domæne, ubegrænset båndbredde, WordPress forudinstalleret og et gratis SSL-certifikat. Deres DreamPress WordPress-hosting er et stærkt værdiproposition til fuldt udstyret WordPress-hosting, der kan konkurrere på et eller andet niveau med WP Engine og Kinsta.

Du får ikke gratis migrationer, og du går glip af telefonsupport døgnet rundt, som andre værter tilbyder, så vi er nødt til at dokke dem et punkt. Generelt – stor vært, gode funktioner.

Se alle funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector