Bluehost vs DreamHost 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

Både Bluehost og DreamHost er eldgamle i internettår. De har vokst til å bli massemarkedsvert med hundretusener av kunder, men som er bedre? Vi sammenligner priser, hastighet, funksjoner og mer for å hjelpe deg med å bestemme.

PRICING  |  VERDIBRUKERSTØTTE  |  OPPETID  |  HASTIGHET  |  FUNKSJONER  |  KONKLUSJON  


Bluehost er et av de mest populære hostingfirmaene i hele verden, men er det riktig for deg? Med navnet anerkjennelse og forbedret kundesupport, er det et solid valg for nybegynnere.

4.5

Anmelder

4.6

Brukere (12 stemmer)

VS

DreamHost er et av de store, billige hostingselskapene som nettopp har eksistert for alltid. De ble grunnlagt i 1996 og har noen fornøyde kunder med 20+ år. Hvis du leter etter billig massemarkedshotell, er DreamHost en av de beste.

3.9

Anmelder

3.8

brukere 

Priser

Poeng: 4.5

Bluehost har noen av de rimeligste prisene på inngangsnivå, med delt hosting som den mest populære til rock-bottom priser. Vi trakk et halvt poeng for priser på grunn av 3-årsperioden som kreves for den beste avtalen, men samlet sett er det omtrent så billig som det blir:

SharedWordPressVPS
Salgs pris$ 2.95 / mo$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Vanlig pris$ 7.99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Best fornybegynnereWordPressBedrifter

Vis priser

Poeng: 4.5

DreamHost pleide å være dyrere enn andre delte verter, men nå er de akkurat der oppe med de billigste. Med en årlig delt hostingplan kan du komme inn døra for bare $ 2,59 i måneden. Hvis du ikke vil ha forpliktelsen, kan du gå månedlig på bare $ 4,95 / mo. Den beste delen? DreamHost løfter ikke opp prisen på deg etter den første perioden – de er billige og rettferdige rundt.

SharedDreamPressVPS Business
Årlig pris$ 2.59 / mo$ 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Månedlig pris$ 4.95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Best fornybegynnereMellomliggende WordPress-nettstederVoksende småbedrifter

Vis priser

Verdi

Poeng: 4.5

Etter vår mening er Bluehost en enorm verdi. Med priser som starter på bare $ 2,95 / mo (kampanjepris), får du fortsatt støtte til et veldig stort selskap med forventet kundesupport og kvalitet på tjenesten. Noen av de viktigste funksjonene som er inkludert i rock-bunn-startprisen som gir verdien, er uavhengig båndbredde, et gratis SSL-sertifikat og 50 SSD i lagring.

Vi tror at Plus-delt hosting er en bedre avtale med ubegrenset nettsteder inkludert, ubegrenset lagring og ubegrensede domener. Når du går over på andre planer, vil du se en samlet stor verdi for pengene du bruker. Du kommer sannelig ikke til å få super premium-funksjoner, men verdien vil være veldig høy. 

Poeng: 4.5

Når det gjelder verdi, er DreamHost en av de beste. Lav pris kombinert med nyttige funksjoner og en super generøs 97-dagers pengene-tilbake-garanti er en gevinst for små bedrifter.

I tillegg tilbyr de ubegrenset båndbredde, gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikater, og kompenserer deg for fall i oppetid. De gir virkelig en av de største servicenivåavtalene som er tilgjengelige.

Sammenlignet med Bluehost og HostGator, kommer DreamHost sterkt ut. Den eneste verten med et bedre forslag kan være SiteGround.

Kundeservice

Poeng: 3,5

Bluehost kundesupport er en blandet veske. Noen nyere anmeldere har aldri hatt noe problem, andre har historier om å vente på lenge og få subpar-støtte.

Med 24/7 support via både telefon og live chat – kan du alltid få tak i dem. I motsetning til andre, mer premium support, kan det hende at du ikke får teknologien av høyeste kvalitet og heller ikke den raskeste tjenesten.

Mer informasjon

Poeng: 3,5

Ett område DreamHost bare ikke er perfekt i er kundestøtte. Støtte gis via e-post og live chat, eller du kan be om tilbakeringing. Hmm, en slags skritter. De har ikke 24/7/365-støtten som de fleste vertsbedrifter har.

I tillegg, selv om du er på nettstedet som en potensiell kunde, får du beskjed om å komme tilbake i arbeidstiden. Realiteten er at hosting-støtte er en 24/7 jobb – og DreamHost er ikke opp til å snus.

Mer informasjon

Hosting Uptime

Poeng: 4.5

Rapporter over hele nettet viser at oppetid Bluehost er ganske sterk på 99,99% til 100%.

Det er imidlertid vanskelig å finne om de tilbyr noen spesifikke oppetidsgarantier som HostGator (søsterselskapet) gjør det. Deres server oppetid avtale side lover bare vage løfter om mindre enn 15 minutters driftsstans før de blir løst. 

Deres delte hosting-side henviser ikke til et spesifikt oppetidsløfte. Så selv med gode oppetidsrapporter totalt sett med minimal driftsstans, dokker vi dem et halvt poeng på grunn av mangel på åpenhet om dette problemet.

Poeng: 4.0

Rapporter over hele nettet viser driften av DreamHost relativt sterk på 99,99% til 100%.

Den beste delen? Deres 100% oppetid garanti. Hvis nettstedet ditt er nede, vil de kreditere kontoen din med en dag med gratis hosting for hver time som den er nede.

Den gode tingen er at oppetiden deres det siste året har vært omtrent 99,98% i gjennomsnitt – så ikke forvent at du trenger å innbetale den kreditten.

Hastighet

Poeng: 3,5

Bluehost har gjort betydelig hastighetsfremgang de siste årene. Det pleide å være mange brukerklager, men de har oppgradert maskinvaren for å ta dette på alvor.

Du trenger imidlertid bare å hoppe til Twitter å se mange klager. Nå kommer mange av hastighetsproblemene fra nettstedets samlede oppsett og ikke bare hosting, så husk å ta hensyn til det. Bluehost har også mange kunder, så det er sikkert noen klager. 

Bluehost nevnte de ærefulle omtale i vårt raskeste sammenligningsinnlegg for webhotell. Sjekk det innlegget hvis du trenger det ultimate nettstedets hastighet.

Poeng: 4.0

DreamHost har gode rapporter om hastighet og er solid i topp 25% av vertene så langt som lastetid. De fokuserer ikke på det som en hovedfunksjon, men du ser ikke mange klager fra kunder.

På DreamPress-planen har de optimalisert databasene sine bare for WordPress, samt implementert Memcache. Så de har fart i tankene helt sikkert. Husk å chatte med deres støtte hvis det er en stor bekymring for deg.

Funksjoner

Poeng: 3,5

Bluehost har alle de grunnleggende funksjonene du trenger for å komme i gang, og en veldig rimelig måte å begynne bloggere på. De inkluderer en gratis SSL fra Let’s Encrypt, som er et must, så vel som uovervåket båndbredde.

Når du sammenligner med andre selskaper som SiteGround og A2 Hosting, mangler Bluehost imidlertid noen ekstra funksjoner som er svært nyttige. En klage er det faktum at du må betale for migrasjoner, noe som er irriterende.

Du må også oppgradere til noen av de dyrere delte planene som Choice Plus og Pro for å få sikkerhetskopier av nettsteder – som er kritiske for hvert nettsted.

Se alle funksjoner

Poeng: 4.0

Pund for pund, DreamHost tilbyr noen av de beste funksjonene til et hvilket som helst billig hostingfirma. Deres billigste delte plan inkluderer et gratis domene, ubegrenset båndbredde, WordPress forhåndsinstallert og et gratis SSL-sertifikat. Deres DreamPress WordPress-hosting er et sterkt verdiproposisjon for fullt utstyrte WordPress-hosting som kan konkurrere på et eller annet nivå med WP Engine og Kinsta.

Du får ikke gratis overføringer, og du går glipp av telefonsupport 24/7 som andre verter tilbyr, så vi må legge dem til rette for et poeng. Totalt sett – stor vert, flotte funksjoner.

Se alle funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map