Bluehost vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

Bluehost vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

Bluehost vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

Bluehost vs GoDaddy: to navnemærkeværter, der reklamerer stærkt for offentligheden. Er en af ​​dem gode? Vi tror, ​​at begge kan være et ok udgangspunkt for begyndere eller dem, der ønsker den billigste hosting. Hvis du har et væld af domæner på GoDaddy og arbejder med et nybegynderwebsted, kan det være fint at holde sig til dem. Hvis du leder efter en begyndende webhosting, er Bluehost mere specialiseret på denne front. Uanset hvad vil vi anbefale SiteGround over begge disse.

PRISFASTSÆTTELSE  |  VÆRDISUPPORT  |  OPPETID  |  HASTIGHED  |  FUNKTIONER  |  KONKLUSION  


Bluehost er et af de mest populære hostingfirmaer i hele verden, men er det rigtigt for dig? Med navnegenkendelse og forbedret kundesupport er det et solidt valg for begyndere.

4.5

Anmelder

4.6

Brugere (12 stemmer)

VS

GoDaddy behøver ingen introduktion – det er sandsynligvis den mest anerkendte udbyder af værter og domænenavne i verden. Når det er sagt, er det lidt som McDonald’s til hosting – billigt, massemarked, men ikke usædvanligt godt. Sammenlignet med enhver anden vært vinder den anden vært normalt. Når det er sagt, hvis du er en loyal GoDaddy-domæner, kan det være værd at holde sig sammen med dem til små projekter og fremragende telefonstøtte.

3.4

Anmelder

4.1

Brugere (26 Stemmer)

Prisfastsættelse

Resultat: 4.5

Bluehost har nogle af de mest overkommelige priser på indgangsniveauet, hvor delt hosting er den mest populære til rock-bottom priser. Vi trak et halvt punkt for prisfastsættelse på grund af den 3-årige sigt, der kræves for at få den bedste deal, men samlet set er det omtrent så billigt, som det bliver:

SharedWordPressVPS
Udsalgspris$ 2,95 / mo$ 19,95 / mo$ 18,99 / mo
Normal pris$ 7,99 / mo$ 29,99 / mo$ 29,99 / mo
Bedst tilbegyndereWordPressVirksomheder

Se priser

Resultat: 5.0

GoDaddys priser er meget lave og gode til begyndere. Med promos, der tilbyder økonomihosting til kun $ 1 / mo, er hosting praktisk taget gratis. En ting man skal passe på er imidlertid fornyelsesraterne. Efter din første periode er økonomihosting hoppet op til $ 8,99 om måneden, så pas på lock-in.

EconomyDeluxeUltimate
Udsalgspris$ 1,00 / mo$ 7,99 / mo$ 12,99 / mo
Normal pris$ 8,99 / mo$ 11,99 / mo$ 16,99 / mo
Bedst tilbegyndereLille virksomhedSteder med høj trafik

Se priser

Værdi

Resultat: 4.5

Efter vores mening er Bluehost en enorm værdi. Med priser, der starter på kun $ 2,95 / mo (promo-pris), får du stadig opbakningen til et meget stort firma med den forventede kundesupport og servicekvalitet. Nogle af de øverste funktioner, der er inkluderet i rock-bottom-prisfastsættelsen, der tilføjer værdien, er uovervåget båndbredde, et gratis SSL-certifikat og 50 SSD i lager.

Vi mener, at Plus-delt hosting er en bedre aftale ubegrænset inkluderede websteder, ubegrænset lagerplads og ubegrænsede domæner. Når du går videre til andre planer, ser du en samlet stor værdi for de penge, du bruger. Du vil sandelig ikke få super premium-funktioner, men værdien vil være meget høj. 

Resultat: 4.0

GoDaddys værdi er temmelig god til det, du får. Du betaler rabatpriser for en massemarkeds vært. For eksempel er det, du får med økonomiplanen (der er nu til salg for $ 1 / mo), et websted, uovervåget båndbredde og 100 GB lagerplads og et gratis domæne. Selv når prisen springer op til en fuld pris på $ 8.99 / mo, er det stadig en anstændig værdi. Når det er sagt, vil vi anbefale at gå Deluxe, da du får ubegrænset websteder og opbevaring (inden for grund).

Alle planer inkluderer 24/7 support, som er et must, såvel som sikkerhedsovervågning og DDoS-beskyttelse.

To store problemer med disse delte GoDaddy-hostingplaner: intet gratis SSL-certifikat, der er ved at blive industristandarden, samt en 1 GB-grænse på databaser. Hvis du kører WordPress og har nogle fotos i høj kvalitet, kan du hurtigt overskride denne databasegrænse. Af disse to grunde lægger vi GoDaddy til et fuldt punkt.

Kunde support

Resultat: 3.5

Bluehost kundesupport er en blandet taske. Nogle nylige korrekturlæsere har aldrig haft et problem, andre har historier om at vente i lang tid og få subpar support.

Med 24/7 support via både telefon og live chat – kan du altid få adgang til dem. I modsætning til andre, mere premium support, kan du dog ikke få den højeste kvalitetsteknologi eller den hurtigste service.

Flere detaljer

Resultat: 4.0

GoDaddy er stolt af sin døgnåbne telefonsupport, der helt giver mening for deres massemarkedskundegrundlag. Et af de svage steder var det faktum, at telefonen var den eneste måde at få fat på dem. De har siden ændret det og tilbyder nu chat support, som mange internet nerder foretrækker.

Telefonstøtte er normalt af højere kvalitet, da de skærer sig hen til jagten og kan besvare dine spørgsmål hurtigere. Jeg har fundet, at support til chat opretter forbindelse hurtigt, men du er nødt til at hoppe gennem nogle bøjler, herunder indtaste dit pin-nummer og vente på deres svar. Kvaliteten af ​​support er normalt hurtige svar, i modsætning til SiteGround, hvor de leverer fulde løsninger. Generelt set god støtte, men ikke perfekt. 

Flere detaljer

Hosting Uptime

Resultat: 4.5

Rapporter på nettet viser Bluehost oppetid temmelig stærk på 99,99% til 100%.

Det er dog svært at finde ud af, om de tilbyder nogen specifik oppetidsgaranti som HostGator (søsterselskab) gør det. Deres server oppetid aftale side løfter kun vage løfter om mindre end 15 minutters nedetid, før de bliver løst. 

Deres delte hosting-side henviser ikke til et specifikt oppetidsløfte. Så selv med store oppetidsrapporter samlet set med minimal nedetid, docking vi dem et halvt punkt på grund af en mangel på gennemsigtighed om dette spørgsmål.

Resultat: 3.5

GoDaddys oppetid er rimelig god, ofte på 99,95% eller bedre. Anmeldelser fra brugere overalt på nettet er blandede, men normalt er oppetid / nedetid ikke oplagt som et stort problem.

GoDaddy har en server oppetid garanti (advarsel – juridisk jargon!) – men det dækker kun 99,90% (mangler en 0,09 der) – hvilket betyder, at din hosting kan være nede i 43 minutter om måneden, og de betragter det som normalt. Forestil dig dit websted nede i en afgørende shoppingperiode i næsten en time! Derudover giver GoDaddy kun dig 5% kredit tilbage – som måske bare er øre. Vi synes, de skal have højere standarder og kreditere en hel måned.

Hastighed

Resultat: 3.5

Bluehost har gjort markante fremskridt i de senere år. Tidligere var der scoringer af brugerklager, men de har opgraderet deres hardware for at tage dette alvorligt.

Du behøver dog kun pop til Twitter at se masser af klager. Nu kommer mange af hastighedsproblemerne fra det samlede opsætning af dit websted og ikke kun fra hosting, så sørg for at tage det i betragtning. Bluehost har også masser af kunder, så der er sikkert nogle klager. 

Bluehost nævnte de hæderlige omtaler i vores hurtigste sammenligningspost for webhosting. Tjek dette indlæg, hvis du har brug for den ultimative hastighed på webstedet.

Resultat: 3.5

GoDaddy falder midt i pakken, så længe hastighedstest går. De prøver at sælge dig til deres Ultimate plan for at få mere processorkraft og hastighed, hvilket gnider mig den forkerte måde. Økonomiplaner har også brug for hastighed!

Twitter GoDaddy får dog et klagemængde, men forventede ærligt talt mere til en vært, der var populær.

GoDaddy lavede ikke listen over vores hurtigste webhosting. Tjek dette indlæg, hvis du vil gå med en vinder.

Funktioner

Resultat: 3.5

Bluehost har alle de grundlæggende funktioner, du har brug for for at komme i gang, og en meget overkommelig måde at starte bloggere på. De inkluderer en gratis SSL fra Let’s Encrypt, som er et must såvel som uovervåget båndbredde.

Når du sammenligner med andre virksomheder som SiteGround og A2 Hosting, mangler Bluehost dog nogle ekstra funktioner, der er meget nyttige. En klage er det faktum, at du skal betale for migrationer, hvilket er irriterende.

Du skal også opgradere til nogle af de dyrere delte planer som Choice Plus og Pro for at få sikkerhedskopiering af websteder – som er kritiske for hvert websted.

Se alle funktioner

Resultat: 3.5

Ikke en stor fan af GoDaddys funktioner på grundlæggende planer. De fleste mennesker starter deres sider på WordPress i disse dage, og mens GoDaddy har WordPress-hosting, skal du igen opgradere for at få WordPress-iscenesættelse for eksempel. På GoDaddy’s økonomihostingsplaner får du ikke en gratis SSL, du får ikke sikkerhedskopier, og de foretager ikke migrationer.

Mens GoDaddy har nogle brugerdefinerede værktøjer, de har bygget, ville jeg for et firma, dette store, forvente, at de tilbyder flere funktioner end en mindre, scrappier vært som SiteGround – men de skal gøre deres fortjeneste. Generelt er funktioner ok, ikke store.

Se alle funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector