Bluehost vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

Bluehost vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

Bluehost vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

Bluehost vs GoDaddy: to navnemerke-verter som annonserer sterkt for publikum. Er noen av dem gode? Vi tror begge kan være et ok utgangspunkt for nybegynnere eller de som ønsker billigst hosting. Hvis du har massevis av domener på GoDaddy og jobber med et nettsted for nybegynnere, kan det være greit å holde seg til dem. Hvis du leter etter en nybegynnere webhotell, er Bluehost mer spesialisert på den fronten. Uansett vil vi anbefale SiteGround over begge disse.

PRICING  |  VERDIBRUKERSTØTTE  |  OPPETID  |  HASTIGHET  |  FUNKSJONER  |  KONKLUSJON  


Bluehost er et av de mest populære hostingfirmaene i hele verden, men er det riktig for deg? Med navnet anerkjennelse og forbedret kundesupport, er det et solid valg for nybegynnere.

4.5

Anmelder

4.6

Brukere (12 stemmer)

VS

GoDaddy trenger ingen introduksjon – det er sannsynligvis den mest anerkjente leverandøren av verts- og domenenavn i verden. Når det er sagt, er det på samme måte som McDonald’s for hosting – billig, massemarked, men ikke spesielt bra. Sammenlignet med en hvilken som helst annen vert, vinner den andre verten vanligvis. Når det er sagt, hvis du er en lojal GoDaddy-domene, kan det være verdt å holde seg til dem for små prosjekter og enestående telefonstøtte.

3.4

Anmelder

4.1

Brukere (26 stemmer)

Priser

Poeng: 4.5

Bluehost har noen av de rimeligste prisene på inngangsnivå, med delt hosting som den mest populære til rock-bottom priser. Vi trakk et halvt poeng for priser på grunn av 3-årsperioden som kreves for den beste avtalen, men samlet sett er det omtrent så billig som det blir:

SharedWordPressVPS
Salgs pris$ 2.95 / mo$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Vanlig pris$ 7.99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Best fornybegynnereWordPressBedrifter

Vis priser

Poeng: 5.0

GoDaddys priser er veldig lave og gode for nybegynnere. Med kampanjer som tilbyr økonomihosting til bare $ 1 / mo, er vertskapet praktisk talt gratis. En ting å passe på er imidlertid fornyelsesgraden. Etter at den første perioden er opp, hopper økonomihosting opp til $ 8,99 i måneden, så pass på lock-in.

EconomyDeluxeUltimate
Salgs pris$ 1.00 / mo$ 7.99 / mo$ 12.99 / mo
Vanlig pris$ 8.99 / mo$ 11.99 / mo$ 16.99 / mo
Best fornybegynnereLite firmaNettsteder med høy trafikk

Vis priser

Verdi

Poeng: 4.5

Etter vår mening er Bluehost en enorm verdi. Med priser som starter på bare $ 2,95 / mo (kampanjepris), får du fortsatt støtte til et veldig stort selskap med forventet kundesupport og kvalitet på tjenesten. Noen av de viktigste funksjonene som er inkludert i rock-bunn-startprisen som gir verdien, er uavhengig båndbredde, et gratis SSL-sertifikat og 50 SSD i lagring.

Vi tror at Plus-delt hosting er en bedre avtale med ubegrenset nettsteder inkludert, ubegrenset lagring og ubegrensede domener. Når du går over på andre planer, vil du se en samlet stor verdi for pengene du bruker. Du kommer sannelig ikke til å få super premium-funksjoner, men verdien vil være veldig høy. 

Poeng: 4.0

GoDaddys verdi er ganske bra for det du får. Du betaler rabatterte priser for en massemarkedsvert. Det du for eksempel får med Economy-planen (som er i salg nå for $ 1 / mo), er en webside, uavhengig båndbredde og 100 GB lagringsplass, og et gratis domene. Selv når prisen hopper opp til en full pris på $ 8.99 / mo, er det fortsatt en anstendig verdi. Når det er sagt, vil vi anbefale å gå Deluxe siden du får ubegrenset nettsteder og lagring (uten grunn).

Alle planer inkluderer 24/7 support, som er et must, så vel som sikkerhetsovervåking og DDoS-beskyttelse.

To store problemer med disse GoDaddy-delte hostingplanene: ingen gratis SSL-sertifikater, som er i ferd med å bli bransjestandarden, samt en grense på 1 GB på databaser. Hvis du kjører WordPress og har bilder av høy kvalitet, kan du raskt overskride denne databasegrensen. Av disse to grunnene legger vi GoDaddy fullt poeng.

Kundeservice

Poeng: 3,5

Bluehost kundesupport er en blandet veske. Noen nyere anmeldere har aldri hatt noe problem, andre har historier om å vente på lenge og få subpar-støtte.

Med 24/7 support via både telefon og live chat – kan du alltid få tak i dem. I motsetning til andre, mer premium support, kan det hende at du ikke får teknologien av høyeste kvalitet og heller ikke den raskeste tjenesten.

Mer informasjon

Poeng: 4.0

GoDaddy er stolt av sin døgnåpne telefonsupport, noe som helt gir mening for deres kundemarked på massemarkedet. Et av de svake stedene var det faktum at telefon var den eneste måten å få tak i dem. De har siden endret det, og tilbyr nå chat-støtte, som mange internettnerder foretrekker.

Telefonstøtte er vanligvis av høyere kvalitet, ettersom de reduserer jakten og kan svare på spørsmålene dine raskere. Jeg har funnet at chatstøtte kobles raskt, men du må hoppe gjennom noen bøyler, inkludert å angi pin-nummeret ditt og vente på svaret. Kvaliteten på støtten er vanligvis raske svar, i motsetning til SiteGround, der de gir fulle løsninger. Totalt sett god støtte, men ikke perfekt. 

Mer informasjon

Hosting Uptime

Poeng: 4.5

Rapporter over hele nettet viser at oppetid Bluehost er ganske sterk på 99,99% til 100%.

Det er imidlertid vanskelig å finne om de tilbyr noen spesifikke oppetidsgarantier som HostGator (søsterselskapet) gjør det. Deres server oppetid avtale side lover bare vage løfter om mindre enn 15 minutters driftsstans før de blir løst. 

Deres delte hosting-side henviser ikke til et spesifikt oppetidsløfte. Så selv med gode oppetidsrapporter totalt sett med minimal driftsstans, dokker vi dem et halvt poeng på grunn av mangel på åpenhet om dette problemet.

Poeng: 3,5

GoDaddys oppetid er rimelig god, ofte på 99,95% eller bedre. Omtaler fra brukere over hele nettet er blandede, men vanligvis er ikke oppetid / nedetid som et stort problem.

GoDaddy har en server oppetid garanti (advarsel – juridisk sjargong!) – men det dekker bare 99.90% (mangler 0,09 der) – noe som betyr at vertskapet ditt kan være nede i 43 minutter i måneden, og de anser det som normalt. Se for deg nettstedet ditt nede i en avgjørende shoppingperiode i nesten en time! Videre gir GoDaddy deg bare 5% kreditt tilbake – som kanskje bare er øre. Vi mener de burde ha høyere standarder og kreditere en hel måned.

Hastighet

Poeng: 3,5

Bluehost har gjort betydelig hastighetsfremgang de siste årene. Det pleide å være mange brukerklager, men de har oppgradert maskinvaren for å ta dette på alvor.

Du trenger imidlertid bare å hoppe til Twitter å se mange klager. Nå kommer mange av hastighetsproblemene fra nettstedets samlede oppsett og ikke bare hosting, så husk å ta hensyn til det. Bluehost har også mange kunder, så det er sikkert noen klager. 

Bluehost nevnte de ærefulle omtale i vårt raskeste sammenligningsinnlegg for webhotell. Sjekk det innlegget hvis du trenger det ultimate nettstedets hastighet.

Poeng: 3,5

GoDaddy faller midt i pakken så langt som hastighetstesting går. De prøver å selge deg opp til Ultimate planen deres for å få mer prosessorkraft og hastighet, noe som gnir meg feil vei. Økonomiplaner trenger fart også!

Twitter GoDaddy får en anstendig mengde klager, men forventet ærlig talt mer til en populær vert for dette.

GoDaddy lagde ikke listen over vår raskeste webhotell. Sjekk det innlegget hvis du vil være med på en vinner.

Funksjoner

Poeng: 3,5

Bluehost har alle de grunnleggende funksjonene du trenger for å komme i gang, og en veldig rimelig måte å begynne bloggere på. De inkluderer en gratis SSL fra Let’s Encrypt, som er et must, så vel som uovervåket båndbredde.

Når du sammenligner med andre selskaper som SiteGround og A2 Hosting, mangler Bluehost imidlertid noen ekstra funksjoner som er svært nyttige. En klage er det faktum at du må betale for migrasjoner, noe som er irriterende.

Du må også oppgradere til noen av de dyrere delte planene som Choice Plus og Pro for å få sikkerhetskopier av nettsteder – som er kritiske for hvert nettsted.

Se alle funksjoner

Poeng: 3,5

Ikke en stor fan av GoDaddys funksjoner på grunnleggende planer. De fleste starter nettstedene sine på WordPress i disse dager, og mens GoDaddy har WordPress-hosting, må du igjen oppgradere for å få WordPress-iscenesettelse for eksempel. På GoDaddys økonomihostingsplaner, får du ikke en gratis SSL, får du ikke sikkerhetskopier, og de gjør ikke migreringer.

Mens GoDaddy har noen tilpassede verktøy de har bygd, vil jeg for et selskap som er så stort forvente at de vil tilby flere funksjoner enn en mindre, scrappier vert som SiteGround – men de må tjene på fortjenesten. Totalt sett er funksjonene ok, ikke bra.

Se alle funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector