Bluehost vs HostGator 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

Beslutningen fra Bluehost vs HostGator er hård. Hvorfor? De er begge overkommelige værter på entry-level med en masse muligheder. Det er brandnavne, som du har hørt om, og måske endda fra en berømt podcaster. Så hvad er bedst for dig? Vi graver ind nedenfor.

PRISFASTSÆTTELSE  |  VÆRDISUPPORT  |  OPPETID  |  HASTIGHED  |  FUNKTIONER  |  KONKLUSION  


Bluehost er et af de mest populære hostingfirmaer i hele verden, men er det rigtigt for dig? Med navnegenkendelse og forbedret kundesupport er det et solidt valg for begyndere.

4.5

Anmelder

4.6

Brugere (12 stemmer)

VS

Med over 1 million websteder, der er vært, er HostGator en behemoth. HostGator er en god starter-vært for dem, der leder efter billig hosting med nogle masser af avancerede funktioner.

3.8

Anmelder

4.2

Brugere (11 Stemmer)

Prisfastsættelse

Resultat: 4.5

Bluehost har nogle af de mest overkommelige priser på indgangsniveauet, hvor delt hosting er den mest populære til rock-bottom priser. Vi trak et halvt punkt for prisfastsættelse på grund af den 3-årige sigt, der kræves for at få den bedste deal, men samlet set er det omtrent så billigt, som det bliver:

SharedWordPressVPS
Udsalgspris$ 2,95 / mo$ 19,95 / mo$ 18,99 / mo
Normal pris$ 7,99 / mo$ 29,99 / mo$ 29,99 / mo
Bedst tilbegyndereWordPressVirksomheder

Se priser

Resultat: 4.5

HostGator har et stort udvalg af planer, alt fra bargain bin-delt hosting til dyre VPS-hosting. HostGator er meget aggressiv over for deres prisfastsættelse og giver enorme rabatter, da de ser ud til at vinde markedsandele. Deres ambition er din fordel:

SharedWordPressVPS
Udsalgspris$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29,95 / mo
Normal pris$ 10,95 / mo$ 14,95 / mo$ 89,95 / mo
Bedst tilbegyndereWordPress-webstederVækststeder

Se priser

Værdi

Resultat: 4.5

Efter vores mening er Bluehost en enorm værdi. Med priser, der starter på kun $ 2,95 / mo (promo-pris), får du stadig opbakningen til et meget stort firma med den forventede kundesupport og servicekvalitet. Nogle af de øverste funktioner, der er inkluderet i rock-bottom-prisfastsættelsen, der tilføjer værdien, er uovervåget båndbredde, et gratis SSL-certifikat og 50 SSD i lager.

Vi mener, at Plus-delt hosting er en bedre aftale ubegrænset inkluderede websteder, ubegrænset lagerplads og ubegrænsede domæner. Når du går videre til andre planer, ser du en samlet stor værdi for de penge, du bruger. Du vil sandelig ikke få super premium-funktioner, men værdien vil være meget høj. 

Resultat: 4.5

HostGator tilbyder en fantastisk værdi for dens priser. Sandheden er, at den ikke er så stærk som SiteGround, som er den overordnede favorit, men HostGator får dig meget godt til rådighed i døren.

Det har en meget stærk værdi generelt, for for det du betaler får du et væld af funktioner som gratis migration, uovervåget båndbredde og support 24/7/365.

Hvor vi ikke ser en stærk værdi, er hvor de opkræver ekstra for andre, som andre inkluderer gratis, såsom sikkerhedskopier – som er kritiske for dit websteds sundhed. De ønsker også at opkræve ekstra for endnu bedre oppetid, som efter vores mening bør være en baseline-funktion inkluderet i alle planer, uanset hvor billig.

Kunde support

Resultat: 3.5

Bluehost kundesupport er en blandet taske. Nogle nylige korrekturlæsere har aldrig haft et problem, andre har historier om at vente i lang tid og få subpar support.

Med 24/7 support via både telefon og live chat – kan du altid få adgang til dem. I modsætning til andre, mere premium support, kan du dog ikke få den højeste kvalitetsteknologi eller den hurtigste service.

Flere detaljer

Resultat: 3

HostGator kontrollerer alle bokse på overfladen med deres support: 24/7 og 365 dage om året. Ved chat og telefonisk. Men kunderne fortæller en anden historie.

Der er masser af klager over langsomme reaktioner, inkompetent personale og samlet sub-par-support. Der er masser af mennesker, der ikke har nogen klager, så vi anbefaler, at du tester deres support, før du køber.

Flere detaljer

Hosting Uptime

Resultat: 4.5

Rapporter på nettet viser Bluehost oppetid temmelig stærk på 99,99% til 100%.

Det er dog svært at finde ud af, om de tilbyder nogen specifik oppetidsgaranti som HostGator (søsterselskab) gør det. Deres server oppetid aftale side løfter kun vage løfter om mindre end 15 minutters nedetid, før de bliver løst. 

Deres delte hosting-side henviser ikke til et specifikt oppetidsløfte. Så selv med store oppetidsrapporter samlet set med minimal nedetid, docking vi dem et halvt punkt på grund af en mangel på gennemsigtighed om dette spørgsmål.

Resultat: 4.5

Med over 99,5% oppetid, afhængigt af kilden, er der ikke meget at klage over med HostGator.

Derudover tilbyder HostGator en gratis måned med hosting, hvis de falder under 99,9% garanti.

Vi har forankret dem et halvt punkt, fordi der har været nogle lejlighedsvise klager fra brugere, og vi foretrækker også at se 99,99% oppetid for de bedste leverandører i klassen.

Hastighed

Resultat: 3.5

Bluehost har gjort markante fremskridt i de senere år. Tidligere var der scoringer af brugerklager, men de har opgraderet deres hardware for at tage dette alvorligt.

Du behøver dog kun pop til Twitter at se masser af klager. Nu kommer mange af hastighedsproblemerne fra det samlede opsætning af dit websted og ikke kun fra hosting, så sørg for at tage det i betragtning. Bluehost har også masser af kunder, så der er sikkert nogle klager. 

Bluehost nævnte de hæderlige omtaler i vores hurtigste sammenligningspost for webhosting. Tjek dette indlæg, hvis du har brug for den ultimative hastighed på webstedet.

Resultat: 3.0 

Delt hosting har normalt problemer med hastighedsproblemer, rent baseret på hostingens lavere omkostninger. HostGator er godt midt i pakken, når det kommer til hastighed. Når du søger Twitter, du ser ikke så mange klager som andre delte værter som Bluehost, hvilket er et godt anekdotisk tegn.

Hvis du leder efter et hurtigere HostGator-produkt, så tjek HostGator Cloud-hosting. Hvis du ønsker endnu hurtigere delt hosting, der ikke vil bryde banken, anbefaler vi dog stærkt enten A2 Hosting eller SiteGround. Du bliver meget gladere med dem.

Funktioner

Resultat: 3.5

Bluehost har alle de grundlæggende funktioner, du har brug for for at komme i gang, og en meget overkommelig måde at starte bloggere på. De inkluderer en gratis SSL fra Let’s Encrypt, som er et must såvel som uovervåget båndbredde.

Når du sammenligner med andre virksomheder som SiteGround og A2 Hosting, mangler Bluehost dog nogle ekstra funktioner, der er meget nyttige. En klage er det faktum, at du skal betale for migrationer, hvilket er irriterende.

Du skal også opgradere til nogle af de dyrere delte planer som Choice Plus og Pro for at få sikkerhedskopiering af websteder – som er kritiske for hvert websted.

Se alle funktioner

Resultat: 4.0

HostGator sammenlignes ofte med Bluehost for sine priser og funktioner, og generelt tager HostGator gevinsten her.

Mellem de to virksomheder blev HostGator bygget til flere pro-brugere. Og når du sammenligner HostGator med et hvilket som helst andet delt hostingfirma, skal du huske det.

Vi kan godt lide det faktum, at migrationer er inkluderet, de har installationer med et enkelt klik, er på cPanel og tilbyder en driftstidsgaranti på 99,9%. Vi kan stadig lide andre værter som SiteGround bedre til funktioner generelt, men HostGator har det, du har brug for for at komme i gang.

Se alle funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map