Bluehost vs HostGator 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

Avgjørelsen fra Bluehost vs HostGator er tøff. Hvorfor? Vel, de er begge rimelige verter på inngangsnivå med mange alternativer. Det er merkenavn som du har hørt om, og kanskje til og med fra en kjent podcaster. Så hva er best for deg? Vi graver inn nedenfor.

PRICING  |  VERDIBRUKERSTØTTE  |  OPPETID  |  HASTIGHET  |  FUNKSJONER  |  KONKLUSJON  


Bluehost er et av de mest populære hostingfirmaene i hele verden, men er det riktig for deg? Med navnet anerkjennelse og forbedret kundesupport, er det et solid valg for nybegynnere.

4.5

Anmelder

4.6

Brukere (12 stemmer)

VS

Med over 1 million nettsteder som er vertskap, er HostGator en behemoth. HostGator er en flott startvert for de som leter etter billig hosting med mange avanserte funksjoner.

3.8

Anmelder

4.2

Brukere (11 stemmer)

Priser

Poeng: 4.5

Bluehost har noen av de rimeligste prisene på inngangsnivå, med delt hosting som den mest populære til rock-bottom priser. Vi trakk et halvt poeng for priser på grunn av 3-årsperioden som kreves for den beste avtalen, men samlet sett er det omtrent så billig som det blir:

SharedWordPressVPS
Salgs pris$ 2.95 / mo$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Vanlig pris$ 7.99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Best fornybegynnereWordPressBedrifter

Vis priser

Poeng: 4.5

HostGator har et stort utvalg av planer, alt fra bargain bin-delt hosting til dyre VPS-hosting. HostGator er veldig aggressiv på prisene sine, og gir store rabatter når de ser ut for å få markedsandeler. Deres ambisjon er din fordel:

SharedWordPressVPS
Salgs pris$ 2.75 / mo$ 5.95 / mo$ 29.95 / mo
Vanlig pris$ 10.95 / mo$ 14.95 / mo$ 89.95 / mo
Best fornybegynnereWordPress-nettstederVekststeder

Vis priser

Verdi

Poeng: 4.5

Etter vår mening er Bluehost en enorm verdi. Med priser som starter på bare $ 2,95 / mo (kampanjepris), får du fortsatt støtte til et veldig stort selskap med forventet kundesupport og kvalitet på tjenesten. Noen av de viktigste funksjonene som er inkludert i rock-bunn-startprisen som gir verdien, er uavhengig båndbredde, et gratis SSL-sertifikat og 50 SSD i lagring.

Vi tror at Plus-delt hosting er en bedre avtale med ubegrenset nettsteder inkludert, ubegrenset lagring og ubegrensede domener. Når du går over på andre planer, vil du se en samlet stor verdi for pengene du bruker. Du kommer sannelig ikke til å få super premium-funksjoner, men verdien vil være veldig høy. 

Poeng: 4.5

HostGator tilbyr utrolig verdi for prisene. Sannheten er at den ikke er så sterk som SiteGround, som er den totale favoritten, men HostGator vil gi deg en veldig rimelig inngangsdør.

Det har en veldig sterk verdi samlet sett, for for det du betaler får du massevis av funksjoner som gratis migrasjoner, uovervåket båndbredde og support 24/7/365.

Der vi ikke ser sterk verdi, er der de tar betalt for ekstrautstyr som andre inkluderer gratis, for eksempel sikkerhetskopier – som er avgjørende for nettstedets helse. De vil også belaste ekstra for enda bedre oppetid, som etter vår mening bør være en grunnleggende funksjon som er inkludert i alle planer, uansett hvor billig.

Kundeservice

Poeng: 3,5

Bluehost kundesupport er en blandet veske. Noen nyere anmeldere har aldri hatt noe problem, andre har historier om å vente på lenge og få subpar-støtte.

Med 24/7 support via både telefon og live chat – kan du alltid få tak i dem. I motsetning til andre, mer premium support, kan det hende at du ikke får teknologien av høyeste kvalitet og heller ikke den raskeste tjenesten.

Mer informasjon

Poeng: 3

HostGator sjekker alle boksene på overflaten med deres støtte: 24/7 og 365 dager i året. Med chat og på telefon. Men kundene forteller en annen historie.

Det er mange klager på langsomme svar, inhabil stab og generell støtte under pari. Det er mange mennesker som ikke har noen klager, så vi anbefaler at du tester ut deres støtte før du kjøper.

Mer informasjon

Hosting Uptime

Poeng: 4.5

Rapporter over hele nettet viser at oppetid Bluehost er ganske sterk på 99,99% til 100%.

Det er imidlertid vanskelig å finne om de tilbyr noen spesifikke oppetidsgarantier som HostGator (søsterselskapet) gjør det. Deres server oppetid avtale side lover bare vage løfter om mindre enn 15 minutters driftsstans før de blir løst. 

Deres delte hosting-side henviser ikke til et spesifikt oppetidsløfte. Så selv med gode oppetidsrapporter totalt sett med minimal driftsstans, dokker vi dem et halvt poeng på grunn av mangel på åpenhet om dette problemet.

Poeng: 4.5

Med over 99,5% oppetid, avhengig av kilden, er det ikke mye å klage på med HostGator.

I tillegg tilbyr HostGator gratis måned med hosting hvis de faller under 99,9% garanti.

Vi har forankret dem et halvt poeng fordi det har kommet noen tilfeldige klager fra brukere, og vi foretrekker også å se 99,99% oppetid for best-in-class leverandører.

Hastighet

Poeng: 3,5

Bluehost har gjort betydelig hastighetsfremgang de siste årene. Det pleide å være mange brukerklager, men de har oppgradert maskinvaren for å ta dette på alvor.

Du trenger imidlertid bare å hoppe til Twitter å se mange klager. Nå kommer mange av hastighetsproblemene fra nettstedets samlede oppsett og ikke bare hosting, så husk å ta hensyn til det. Bluehost har også mange kunder, så det er sikkert noen klager. 

Bluehost nevnte de ærefulle omtale i vårt raskeste sammenligningsinnlegg for webhotell. Sjekk det innlegget hvis du trenger det ultimate nettstedets hastighet.

Poeng: 3.0 

Delt hosting har vanligvis problemer med hastighetsproblemer, rent basert på lavere kostnader for hosting. HostGator er godt midt i pakken når det gjelder hastighet. Når du søker Twitter, du ser ikke så mange klager som andre delte verter som Bluehost, som er et godt anekdotisk tegn.

Hvis du leter etter et raskere HostGator-produkt, kan du sjekke HostGator Cloud-hosting. Hvis du ønsker enda raskere delt hosting som ikke vil knekke banken, anbefaler vi imidlertid enten A2 Hosting eller SiteGround. Du blir mye lykkeligere med de.

Funksjoner

Poeng: 3,5

Bluehost har alle de grunnleggende funksjonene du trenger for å komme i gang, og en veldig rimelig måte å begynne bloggere på. De inkluderer en gratis SSL fra Let’s Encrypt, som er et must, så vel som uovervåket båndbredde.

Når du sammenligner med andre selskaper som SiteGround og A2 Hosting, mangler Bluehost imidlertid noen ekstra funksjoner som er svært nyttige. En klage er det faktum at du må betale for migrasjoner, noe som er irriterende.

Du må også oppgradere til noen av de dyrere delte planene som Choice Plus og Pro for å få sikkerhetskopier av nettsteder – som er kritiske for hvert nettsted.

Se alle funksjoner

Poeng: 4.0

HostGator blir ofte sammenlignet med Bluehost for sine priser og funksjoner, og samlet sett tar HostGator gevinsten her.

Mellom de to selskapene ble HostGator bygget for flere proffe brukere. Og når du sammenligner HostGator med et hvilket som helst annet delt hostingfirma, må du huske det.

Vi liker at migrasjoner er inkludert, de har installasjoner med ett klikk, er på cPanel, og tilbyr en oppetidsgaranti på 99,9%. Vi liker fremdeles andre verter som SiteGround bedre for funksjoner generelt, men HostGator har det du trenger for å komme i gang.

Se alle funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map