De beste gratis webhotellene (mai 2020)

Du har nettopp startet en bedrift og vil ha et nettsted, men kan ikke legge ut pengene?


Heldigvis er det noen faktisk gratis hostingalternativer – selv om du må være klar over hva du får til, eller du kan finne deg mer frustrert enn noen gang.

vert ditt eget nettsted hjemmefra

Det kan være en utfordrende oppgave å sette opp et nettsted, og å vurdere de langsiktige kostnadene ved å gjøre det har mange mennesker som ser på gratis serververt alternativer.

Det er mange fordeler og ulemper som følger med gratis hosting-nettsteder. Hvis du er interessert i gratis serververt, er det lurt å lære litt om hvordan det fungerer og hva noen av de beste gratis hostinghotellene er. La oss ta en titt på noen av de største i virksomheten, så diskuterer vi hva du bør huske på om du bruker en gratis webserver..

000webhosting

000webhost

Responstid: 230 ms

oppetid: 99,75%

Se 000 planer om webhosting

000webhosting har opparbeidet seg et rykte som et gratis webhotellfirma som tilbyr et hastighetsnivå som delvis er med de store hundene i bransjen. Brukere får en rekke fordeler med sine gratis kontoer, inkludert:

 • 10 Gb båndbredde
 • En GB diskplass
 • Tilgang til forumprogramvare og Discord-chatsystemer

Som du kan forvente med en høy ytelse gratis webserver, ja, det er noen advarsler. En stor en for alle som setter opp en liten bedrift, er at de ikke er vert for e-postkontoer. På samme måte kan du ganske enkelt glemme å få noe som ligner kundesupport. Og det er en doozie: De vil også ta nettstedet ditt offline i en time hver dag.

Du vil kunne sette opp en MySQL-database, og du kan plassere to nettsteder på kontoen din. FTP-tilgang, er også tilgjengelig. Kanskje mest imponerende, de kjører PHP 7.3 og oppover på serverne sine. Du kan bruke ditt eget domenenavn, og underdomener er gratis tillatt. Dette inkluderer autoinstallatører som kan sette opp WordPress, Joomla og andre blogging og CMS systemer.

Det har også blitt rapportert om “inaktivitetsannonser” på 000 nettsteder. Disse bruker en pop-up-stil, og det kan ikke hende det passer bra med folk som jakter etter gratis webhotell uten annonser. Tilsynelatende kan du deaktivere denne funksjonen i cPanel, men det er ikke noe nybegynnere kommer til å finne ut av før de har problemet.

Se hele 000webhosting-gjennomgang

Infinityfree

uendelig fri hoved

Responstid: 1000+ ms

oppetid: 99,9%

Se Infinityfree-planer

Den store salgstoppen fra Infinityfree er at de tilbyr både ubegrenset båndbredde og diskplass. Du må imidlertid være oppmerksom på at treff per nettside per dag er over 50.000. Dette er mer enn nok for alle som bare legger ut et nettsted for familiebilder eller et personlig prosjekt, men det er ikke bra for bedrifter. Du kan også huse opptil 400 databaser i MySQL.

Et av selskapets mer imponerende tilbud er gratis SSL, DNS og Cloudflare CDN. Hvis du prøver å generere trafikk i samsvar med Googles gjeldende SEO-retningslinjer, er det mye bra å ha. Hvis du ønsker å sette opp en enkel og gratis domenehotskonto, kan dette være veldig fordelaktig. På samme måte kan du være vert for ubegrensede domenenavn på kontoen din. Brukere kan også bruke opptil 10 e-postkontoer, og de tillater hver en enkelt FTP-konto. Infinityfree fakturerer seg selv som uten “tvangsannonser.” Det er litt uklart hva de mener med det, men selskapet oppfordrer støttende brukere til å slå av annonseblokkeringene sine.

Hastighet er litt av et problem. Nettstedets lastetider er ofte flere titalls sekunder, spesielt for WordPress-installasjoner. Hvis du leter etter en hostingplan med lynnedlastetider, vil du sannsynligvis ønske å jakte blant andre gratis webhotelltjenester. Dessuten negerer treffgrensen mye av verdien av det unmeterede diskplass og båndbredde.

Wix

Wix

Responstid: 400 ms

oppetid: 99,9%

Se Wix Hosting Plans

Du kan merke at et mønster bygger seg opp. Alle i sektoren for gratis webserver har en nisje som de bygger sine salgsplasser rundt. For Wix handler det ikke om å være den raskeste eller den absolutt mest pålitelige. I stedet fokuserer de på å være selskapet som leverer den fineste nettstedbyggeren med et dra-og-slipp-grensesnitt. Spesielt for folk som er ukjente med webdesign, kan vertsleverandører med gode bygge-apper integrert i tilbudet være veldig tiltalende.

Wix er blant de bedre selskapene både når det gjelder oppetid og respons. Det tar mye av brodden for å få en gratis plan. De gir en lun 500 Mb båndbredde per måned og en ikke så stor 500 Mb diskplass. E-postkontoer er heller ikke tilgjengelige.

Den gratis nettstedbyggeren, som du kanskje forestiller deg, kan ta noen å bli vant til. Heldigvis tilbyr Wix også kundesupport via chat, e-post og telefon. Byggherren kan også sette opp nettbutikker. Hvis du ikke vet mye kode og prøver å få opp et nettsted i løpet av få minutter, er det et veldig godt argument for å gå med Wix.

x10hosting

x10hosting hoved

Responstid: 340 ms

oppetid: 100%

Se på x10hostingplaner

En annen aktør i markedet ubegrenset diskplass og båndbredde er x10hosting. De bruker et skybasert system som utnytter SSD-stasjoner for å gi god respons. Du vil også ha tilgang til cPanel, PHP og MySQL, og det gjør selskapets tilbud til et utmerket valg for alle som har minst en middels bakgrunn innen nettprogrammering. Alle programvarepakker i bunken er satt til de nyeste versjonene. De har også vært i virksomhet i mer enn et tiår, og pakken deres inkluderer en nettstedsbygger.

Prøver å skille seg litt ut, sikter x10hosting til å være ett-klikk-installatørselskapet. Du kan laste inn en rekke apper, inkludert:

 • WordPress
 • Joomla
 • PhpBB
 • Magento

Magento-tilbudet er et fint tillegg fordi det lar nybegynnere komme raskt i gang med e-handel.

Som det er vanlig med de fleste selskaper i virksomheten med å tilby gratis webhotell uten annonser, kan du forvente å ikke ha e-post på serveren din. Bare et domene og et nettsted er tillatt per konto.

Det store irritasjonsmomentet med x10hosting som et av de “gratis og ubegrensede med en stjerne” webhotellfirma er at de bruker en policy om å stanse kontoer som bruker mye ressurser. Dette gjøres etter eget skjønn, og det krever brukerinngrep for å fjerne blokken. Noen brukere har til og med rapportert sletting av nettsteder.

Utmerket fart og oppetid er fristende. Å håndtere ressursbrukspolitikken betyr imidlertid å håndtere en situasjon nesten like ille som å bli deformert. Det suger å investere mye arbeid i å bygge et nettsted på en vertsplattform bare for å se at det går an.

AwardSpace

awardspace

Responstid: 800 ms

oppetid: 100%

Vis AwardSpace Hosting Plans

AwardSpace kommer inn i markedet som det 100 prosent annonsefrie selskapet som tilbyr 27/7 kundestøtte. Det er ett-klikk alternativer for å installere både Joomla og WordPress, og de gir en oppetidsgaranti på 99%, selv om de fleste vurderingene av tilbudene deres knytter dem til 100% oppetid.

Hva er fangstene? Du får bare en GB diskplass og 5 GB båndbredde. Det er ikke vemmelig, men ting blir litt ickier når du graver deg inn i selskapets tjenestevilkår. Begravet i ToS er tillatelse til å selge dataene dine til tredjepart.

Speed ​​er også et problem med AwardSpace. Selv om testing ser ut til å vise en dårlig responstid på 800 ms, har det vært rapporter om tilfeller som er nærmere 1500 ms.

Selskapet prøver også å selge deg til deres betalte nivåer. Selv om noen av prisene deres ser billige ut for dollar, kan du sannsynligvis finne en hostingpakke i det senere avsnittet om nesten gratis webhotellleverandører som vil prestere mye bedre.

FreeHosting.com

freehosting main

Responstid: 948 ms

oppetid: 98,79%

Se FreeHosting-planer

Når det gjelder funksjoner, er FreeHosting.com et av de beste gratis webhotellbedriftene der ute. Du får 10 GB diskplass og uavhengig båndbredde innenfor en tett akseptabel brukspolicy. Brukere kan også være vert for en e-postkonto per side! Kontrollpanelet er også tilgjengelig på flere språk.

Med datasentre lokalisert i Europa er ytelse et enormt problem med FreeHosting.com. Oppetid er uakseptabelt lite, og nærmer seg tilsvarende å være offline i minst en halv dag hver måned. Responsen er også ganske dårlig. Sidebelastningstidene er dårligere, og du forventer at nettsteder som utnytter PHP-baserte innholdsstyringssystemer tar flere sekunder å laste.

FreeHosting.com er et vanskelig nei for alle som driver en liten bedrift. Sannferdig, selv om du bare vil kaste noen familiebilder på en side, kan du sannsynligvis gjøre det bedre. Med mindre du absolutt trenger en virkelig uovervåket båndbreddehette, kan du se etter gratis service andre steder.

Fordeler og ulemper med gratis webhotell

Pros

Det er ganske trygt å si at de største fordelene ved å bruke gratis tilbydere er at de tilbyr tingene sine gratis. Det er en stor overraskelse. Generelt sett er imidlertid gratis en retning du bare bør gå hvis du leter etter noe som gratis domenehosting der du bare parkerer navn for senere bruk eller salg. Det kan også være en god måte å få litt praksis ved å bruke programvarepakker som PHP og MySQL, men vær klar over at begrensninger i filbehandling og databasetilgang fremdeles kan hindre deg i å vokse som nettsteddesigner eller programmerer. Folk som prøver å få tak i HTML og CSS, burde imidlertid være bra.

Ulemper

En av ulempene er ganske åpenbare. Gratis betyr sjelden virkelig gratis. Ubegrenset måling av båndbredde er for eksempel nesten alltid underlagt bruksbegrensninger, ressursbegrensninger og til og med vilkårlige grenser for hvor mange treff per dag nettstedet ditt kan godta.

Det er en stor ulempe som blir usett hvis du ikke er godt kjent med hvordan den gjennomsnittlige gratis hosting-tjenesten er konfigurert. Gratis hosting betyr nesten universelt hosting. Dette betyr at nettstedet ditt ikke bare bruker de samme ressursene som andre nettsteder på serveren, men det er en alvorlig sjanse for at nettstedet ditt også vil være vert i det samme filsystemet.

Mange avanserte webhotellsteder, også de som blir betalt, bruker denne modellen for å holde kostnadene nede, men det er problematisk av sikkerhetsgrunner. Vi kan ikke understreke sterkt nok til at du ikke skal lagre sensitive data på noen form for delt hosting-system. Hvis du ikke er 100% sikker på at planen din inneholder minst en virtuell dedikert server som har sitt eget partisjonerte minne og lagringsplass, bør du absolutt ikke lagre noe som krever sikkerhet i filsystemet eller i databasen..

Den spotty tilgjengeligheten av funksjoner er et problem. Spesielt pleier mangelen på gratis e-post å være irriterende. Du vil også se mange “gratis” tilbud som ikke virkelig gir det hele gratis. For eksempel er “gratis SSL” vanligvis bare et brukergenerert sertifikat som ikke er fullstendig validert.

Et faktisk gratis SSL-sertifikat kommer ikke til å ha en kostnadsrik hostingplan. Du vil sannsynligvis trenge å betale minst $ 10 per måned for å få et skikkelig gratis SSL-sertifikat som går gjennom et anerkjent sikkerhetsselskap. Det samme gjelder for å få et virkelig gratis domenenavn.

For folk som er ganske erfarne, spesielt kodere, er gratis ofte veldig problematisk. Gratis verter holder seg vanligvis til gamle-skolen LAMP-stabelen. Du kan glemme å sette opp et nettsted som bruker Node.JS eller Ruby, for eksempel. Mer moderne databaser, for eksempel NoSQL, kan du bare glemme på gratisnivået.

Hva er alternativet, kan du spørre? La oss anta at du ikke ser på gratis verter fordi du vil gaffle over mye penger. Med det i bakhodet, er her noen nesten gratis alternativer som er verdt å vurdere.

Bedre enn gratis: Veldig billige webhotellplaner

Billig er bedre enn gratis fordi du faktisk får annonsefri hosting og faktisk støtte. Gratis hosting er egentlig ikke en ting, de kommer til å skaffe deg på en eller annen måte. Kan også bare kutte til jakten og ponni opp noen dollar i måneden.

iPage

IPage

Startpris: 1,99 dollar per måned

Responstid: 780 ms

oppetid: 99,95%

Se iPage-vertsplaner

Å gå med iPage handler mest om å få ubegrenset diskplass og båndbredde til en veldig lav pris. De er ikke den mest lynraske av de nesten gratis leverandørene, og de har bare to datasentre i USA. Selskapet er også tett fokusert på LAMP-stabelen, slik at du ikke kommer bort fra de verste feilene i gratis hosting nettsteder. De gir også solid kundestøtte via et chatsystem, men telefon- og e-poststøtte er ikke tilgjengelig.

Du kan få et gratis domenenavn for det første året, og det er til og med et gratis SSL-sertifikat. Prisen er utmerket, men du kan sannsynligvis finne raskere og kraftigere alternativer andre steder. Det er hyggelig å gi litt sikkerhet på pris, og iPage tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Se hele iPage Hosting-gjennomgangen

Namecheap

namecheap viktigste 19. juli

Startpris: 1,37 dollar per måned

Responstid: 535 ms

oppetid: 100%

Vis NameCheap Hosting Plans

NameCheap er et selskap som har vært i virksomhet i mer enn ti år, og de har lenge fokusert på å selge domener og rimelige hostingplaner. Et stort salgsargument er at de tilbyr gratis hjelp med migrering av nettsteder. Hvis du allerede har funnet en tilstedeværelse på et annet selskaps servere, er det fint å vite at det vil være teknisk support der for å veilede deg gjennom prosessen.

Selskapet har litt av et positivt rykte blant domenenavnshandlere. Hvis du leter etter et godt parkeringsalternativ der du kan slippe et domene, er det vanskelig å slå NameCheap.

Kundestøtte er imidlertid litt flekkete med NameCheap. Selv folk som har behandlet representanter fra andre nivåer, har fått kopier og lim inn svar fra kunnskapsbasen.

Hvis du er en nybegynner som er redd for at du kanskje trenger litt hjelp, er NameCheap ikke noe for deg. For mer dyktige og erfarne mennesker, tilbyr imidlertid NameCheap den absolutt mest rock-bottom prisen du kommer til å finne for en brukbar webhotell uten annonser på nettstedet ditt.

Se hele NameCheap Hosting-anmeldelsen

Siteground

siteground viktigste 19. juli

Startpris: $ 3,95 per måned

Responstid: 570 ms

oppetid: 99,97%

Se vertsplaner for SiteGround

Siteground er et selskap som fokuserer på å levere ytelse på bedriftsnivå, og de fleste av planene prises deretter. De ønsker ikke å forlate brukere på nybegynnere og nybegynnere i villmarken, og det er der deres billige hosting-nivå kommer inn. Gratis nettstedoverføringer tilbys, og du kan få kundestøtte døgnet rundt via telefon, e-post eller chat.

Bunnsolid stabilitet er en viktig faktor, spesielt når du begynner å betale et selskap for å holde nettstedet oppe og går. Heldigvis tilbyr Siteground et bredt spekter av tilleggsprogrammer som sikrer stabilitet. Disse inkluderer:

 • En gratis CDN
 • Gratis daglige sikkerhetskopier
 • Datasentre på flere steder over hele verden

Det er ikke tydelig oppgitt på vertssiden, men båndbredden er uovervåket. Du får også 10 GB diskplass. MySQL lagringsplass er ubegrenset, og du vil ha både cPanel og SSH-tilgang. SSL og HTTPS er også inkludert gratis.

De som vil ha noe i nærheten av bedriftens ytelse uten å legge frem mye penger, vil finne SiteGround som et attraktivt alternativ. Du kan også enkelt oppgradere til mer lagring og ressurser for et par dollar mer. Bistand vil være der for deg hvert trinn, og det gjør SiteGround til et av de mer interessante nesten gratis alternativene for nybegynnere.

Se hele anmeldelsen av SiteGround Hosting

AWS Cloud

amazon lightsail

Startpris: $ 3,50 per måned

Responstid: 500 ms

oppetid: 99,99%

Sjekk ut Amazon Plans

To ting må oppgis på forhånd om å bruke Amazon Web Services til å være vertskap for et nettsted. For det første er det ganske enkelt ikke for nybegynnere. AWS er ​​bygget for organisasjoner som Netflix og Major League Baseball som trenger å streame store mengder video og data hver dag. Det er ikke et vennlig sted for den lille fyren å svømme.

For det andre kan prisstrukturen være direkte forvirrende. All bruk på Amazons servere blir målt og fakturert på basis av anvendte CPU-sykluser. De prøver å gjøre noen enklere prisstrukturer tilgjengelige i et billig nivå for $ 3,50 per måned, men det er faktisk ganske vanskelig å sette opp.

Måling og fakturering i denne formen kan være en god ting. Spesielt hvis du prøver å holde et nettsted oppe og går i løpet av svingninger mellom høysesong og lavsesong. For eksempel vil en liten bedrift som har en detaljhandelnettsted som bare tiltrekker seg stor trafikk i løpet av ferieshopping sesongen, sannsynligvis ikke ønsker å betale det samme for hosting i juni som de gjør i desember.

AWS gjør det mulig å skalere automatisk, men du vil også ønske å følge med på faktureringssiden for å sikre at kostnadene ikke kommer ut av kontroll. Selv om du driver et lite nettsted og er vert for det på AWS, må du ikke sove på dette problemet. Et eneste uoppdaget angrepsangrep kan spise ressurser og koste deg penger.

En stor fordel med AWS er ​​at du kan være vert for hva pokker du ønsker på Amazons servere. Det er ingenting som hindrer deg i å partisjonere en skyforekomst og installere et operativsystem du ønsker på det. Det er et sinnssykt nivå på kontrollen for dette nivået.

Konklusjon

Gratis hosting har en tendens til å komme med mange strenger festet. Det er lurt å tenke på hva prioriteringene dine er før du velger en vert. Er annonser på siden en bekymring? Trenger du å sikre deg informasjon? Er du en nybegynner eller en erfaren proff?

Vi anbefaler folk på det sterkeste å tenke på å gå til et nesten gratis alternativ, hvis det er mulig. Gratis hostingplaner er utmerket for bare å få opp prosjekter eller legge ut litt info om en personlig lidenskap. Hvis du prøver å holde en liten bedrift eller organisasjon på nettet, kan det være lurt å pony opp litt penger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map