De beste leverandørene av VPS-hosting – Sammenlign priser og funksjoner for 2020

De beste leverandørene av VPS-hosting – Sammenlign priser og funksjoner for 2020

De beste leverandørene av VPS-hosting – Sammenlign priser og funksjoner for 2020

VPS hosting er den perfekte kombinasjonen av pris og ytelse.


Med så mange alternativer er landskapet imidlertid forvirrende.

Vi fordeler verdens beste VPS-hosting for å hjelpe deg med å bestemme.

beste hosting for små bedrifter

Det kan være en utfordring å få den rette balansen mellom kostnadseffektivitet og administratorkraft når du betaler for en hostingløsning.

Et av de mer tiltalende alternativene er imidlertid å henvende seg til en VPS-leverandør.

Hva er VPS Hosting?

VPS står for “virtuell privat server.” Tanken bak en VPS er å ha et miljø som er som å ha din egen fysiske server uten å betale for maskinvarekostnadene som følger med å få en hel maskin til deg selv.

Spesielt for mennesker og organisasjoner som trenger anstendige størrelsesoppsett, kan det å finne det beste VPS-vertsfirmaet utgjøre en stor forskjell. Det gir deg betydelig mer kontroll enn du kan få med mange andre hostingalternativer, og prisen er rimelig nok til at de fleste skal være komfortable med det.

I denne VPS-vertsammenligningen tar vi en titt på de ti beste VPS-selskapene, alternativene de tilbyr og deres fordeler og ulemper. På slutten vil vi også utforske noen av de grunnleggende tingene om hva en vertsleverandør gjør, og hvorfor du kanskje eller ikke vil gå i den retningen. Vi vil også diskutere hvordan en VPS sammenligner med alternativer, for eksempel delt hosting, en dedikert server og netthosting.

1. InMotion Hosting – administrert & Cloud VPS

inmotion hosting administrert VPS hosting

Laveste pris: 27,99 dollar per måned med en toårig avtale

Responstid: 635 ms

oppetid: 100%

Se InMotion VPS Hosting Plans

Som mange selskaper som tilbyr VPS-hostingplaner, tilbyr InMotion en rekke forskjellige tjenester. Det er bra å vite for eksempel at du kan flytte opp til en dedikert server. Selskapets supportteammedlemmer er pålagt å gjennomføre mer enn 160 timers trening før du også kontakter kunder, så du vil være i gode hender når du ringer kundestøtte.

En stor fordel for folk som ikke er like teknisk kyndige, er at InMotion tilbyr både administrerte og selvbetjente alternativer blant sine VPS-planer. Hvis du er en markedsfører med liten erfaring med å sette opp hosting-tjenester eller håndtere ting som operativsystemet selv eller root-tilgang, vil en administrert plan sikre at noen vil være der for å lede deg gjennom hele prosessen. De tilbyr til og med webdesigntjenester slik at du kan få satt opp hele saken uten for mye oppstyr.

Se hele InMotion Hosting-anmeldelsen

2. A2 Hosting – administrert & Ustyrt VPS

a2 hosting vps hosting

Laveste pris: 5 dollar per måned for en helt ustyrt VPS

Responstid: 279 ms

oppetid: 99,66%

Se A2-vertsplaner

A2s laveste alternativ er veldig tiltalende for et spesifikt sett med kunder. Hvis du har de tekniske ferdighetene som kreves for å håndtere å kjøre en server på egen hånd, er antagelig det å fordrive over bare $ 5 per måned det beste VPS-hostingvalget på pris-til-ytelsesbasis. Det billige tilbudet er ikke dyrt, ettersom du får det med en enkelt prosessorkjerne, men det kan være veldig kostnadseffektivt så lenge du ikke planlegger å kjøre noe beregningsintensivt, for eksempel FFmpeg for videoopplasting og konverteringer.

Hvis du ikke er helt sikker på hva et kontrollpanel er, for ikke å si hvordan du bruker det, er det et administrert VPS-server hosting alternativ som kan hjelpe deg med å imøtekomme disse behovene. Det er ganske mye dyrere enn basistilbudet, men til rundt $ 35 per måned er den administrerte løsningen fremdeles konkurransedyktig. Du vil også få flere CPU-kjerner og diskplass med det oppsettet, så det kan være lurt å sjekke det, selv om du er en hardcore-utvikler med serveradministrasjonsevner..

Hastighet er også et stort pluss for A2 Hosting. Når den virtuelle serverplanen klokker seg på under 300 ms i responstid, gir du deg så god du kan forvente av en dedikert hostingpakke.

Se hele A2 Hosting-anmeldelsen

3. Bluehost

bluehost vps hosting

Laveste pris: Innledende $ 18,99 per måned og $ 29,99 per måned etter

Responstid: 2200 ms

oppetid: 99,98%

Se Bluehost Hosting Plans

Selv om den eventuelle heltidsprisen på $ 30 per måned er ganske mye industristandard, tilbyr Bluehost noen få alternativer som kan gjøre det mer attraktivt. Spesielt gir selskapet et gratis domene med hver av sine hostingplaner, og at gratis domenenavn faktisk følger med kontoen for hele planens levetid. Det er ikke bare et introduksjonstilbud. Det er også en pengene-tilbake-garantiperiode på 30 dager.

Du får også en ganske mellomstor 30 GB diskplass, men selskapet tilbyr SSD-lagring utenfor boksen. På samme måte får du to CPU-kjerner på serveren din med til og med den laveste prisplanen. Ved å bruke KM hypervisor, sikrer selskapet også at hver unse ressurser du betaler for garanteres å være forpliktet til din virtuelle server.

På ulempen er responstiden for Bluehost avgrunnen. Hvis du ønsker å kjøre noe som ikke er notorisk responsivt på egen hånd, for eksempel WordPress, gjør dette Bluehost til et vanskelig nei. Opplevelsen for sluttbrukere vil gå fra sakte til rett og slett smertefullt.

Kundestøtte er også et stort pluss for Bluehost. Oppetid er solid, og du kan forvente hjelp når det kan være problemer.

Se hele Bluehost-anmeldelsen

4. HostGator

hostgator vps hosting

Laveste pris: $ 29.99 per måned

Responstid: 1.610 ms

oppetid: 100%

Se Hostgator-vertsplaner

Ved første rødme virker ikke HostGators tilbud som det sprøeste når VPS-hosting-sammenligninger går. De er priset i pakken, men de prøver i det minste ikke å lure deg med noen lure introduksjonstilbud. Hvor HostGator virkelig utmerker seg i den totale diskplassen de tilbyr. Du får 120 GB lagringsplass på solid state-stasjoner med den laveste nivå planen, noe som lett dverger mange av konkurrentene.

Hvis du ønsker å gjøre et lagringsintensivt nettsted, for eksempel noe som er tungt med fotografering eller PDF-filer, er det flott å få den typen diskplass. Du vil også sette pris på det hvis du prøver å konfigurere din egen WordPress-hosting og trenger å være vert for mye innhold.

HostGator er en VPS-tjeneste som har vært i virksomhet i nesten to tiår. De tilbyr 24/7 kundestøtte på tollfri telefonlinje. Med kontorer og datasentre på fire kontinenter gir de også kundene en god spredning av steder med maskiner for en VPS å bo på.

En ulempe for hardcore DIYere er imidlertid at HostGator stort sett vippes mot å selge tjenester til kundene sine. De selger gjerne et domenenavn, en IP-adresse og hjelp med SEO. På oppsiden er det fantastisk for, for eksempel, et markedsføringsbyrå som ikke har massevis av teknisk support på sine egne ansatte.

Se hele Hostgator-anmeldelsen

5. iPage

ipage vps hosting

Laveste pris: $ 19.99 per måned

Responstid: 708 ms

oppetid: 99,75%

Se iPage-vertsplaner

iPage fungerer som den god-ikke-gode VPS-serverleverandøren som tjener en bestemt del av markedet. De er mest fokusert på domenenavn og administrert WordPress-hosting, men de tilbyr VPS-hosting-tjenester hvis du vet hvor du skal lete. For den noe lavere prisen enn gjennomsnittet, får du mange standardfunksjoner, inkludert:

 • En enkelt CPU-kjerne for din VPS
 • 40 GB diskplass
 • Én TB båndbredde
 • En enkelt VPS
 • Gratis cPanel-tilgang

Standardinstallasjonen deres er en Linux-distribusjon, CentOS, som har et solid rykte. Det er ikke noe Windows-alternativ, men du har tilgang til en OK LAMP-stabel. PHP-versjonen er 5, og det er dessverre en smule datert. Administrert support er imidlertid tilgjengelig uten ekstra kostnad.

Hvis du ønsker å bygge et veldig sikkert og moderne nettsted som er avhengig av at lynkoden raskt fungerer, er iPage ikke bra. For folk som bare trenger muligheten til å være vert for dynamiske skript, er det imidlertid en webhotellleverandør verdt å se på. Du vil ikke få et system med høy ytelse, men du vil få et anstendig for prisen.

Se hele iPage Hosting-gjennomgangen

6. Flytende nett

flytende web vps hosting

Laveste pris: $ 29 per måned

Responstid: 603 ms

oppetid: 100%

Se flytende webhotellplaner

Liquid Web er et annet selskap som har en liten vri. Systemet deres bruker en sky-VPS-arkitektur i stedet for det mer standardoppsettet for serveradministrasjon som mange selskaper bruker.

Denne tilnærmingen har sine fordeler og ulemper. En stor proff er at i en skybasert system er skalerbarhet mye enklere. Hvis du for eksempel trenger å gå opp til mer lagringsplass, kan du bare gjøre noen få klikk i kontrollpanel for kontoen din, så har du det i løpet av et par minutter. På et mer tradisjonelt oppsett krever denne oppgaven en administrert servicesupport-spesialist for å reprovisere den virtuelle serveren din, og du vil sannsynligvis sitte fast og måtte installere alt på nytt.

Det er imidlertid ikke en ekte VPS. Det fungerer bare som en. Dette skillet er sannsynligvis ikke en stor sak for de fleste brukere fordi både sky VPS og vanlige virtualiserte konfigurasjoner er avhengige av den samme ideen, tilbudet av ressurser fra en større samling av maskinvareressurser. På skyen tegner du bare fra et mye større basseng.

Liquid Web er en fullstendig administrert leverandør av hostingtjenester. Selv om du vil ha full tilgang til roten, vil du ikke bli stående på egen hånd i villmarken hvis noe blir rotet bort. De tilbyr bare Linux-operativsystemer på det laveste nivået, men Windows-servere er tilgjengelige hvis du flytter opp enda ett nivå.

Se hele Liquid Web anmeldelse

7. GoDaddy

godaddy vps hosting

Laveste pris: $ 19.99 per måned introduksjon og $ 29.99 per måned etterpå

Responstid: 697 ms

oppetid: 100%

Se GoDaddy Hosting Plans

GoDaddy er et slags irriterende allestedsnærværende selskap. De bygde et navn som solgte domenenavn billig, men det har sunket tilbake i fortiden. I dag tilbyr de bare litt av alt, inkludert både VPS og dedikerte hosting-servere. Dessverre kan GD være ganske salgsdrevet, og du kan forvente at mange negler på kassa-skjermen tilbyr deg å selge SEO-tjenester, et SSL-sertifikat og omtrent alt annet enn en menneskelig nyre..

Selskapet har en stor oppside for det. All båndbredde er helt umeteret. Hvis VPS-en din kan takle belastningen, bryr de seg ikke hvor mye trafikk du treffer den med. Du får også tre dedikerte IP-adresser inkludert i hver VP-server-konto. Spesielt når du er vert for massevis av domener på et enkelt system, kan det være fint.

Vær imidlertid advart om at en ubehandlet konto med GoDaddy er et tilfelle av å bli stående å dø i villmarken. De vil gjerne belaste deg for assistanse, men du bør ikke gå med en ubehandlet konto gjennom dem med mindre du er veldig trygg på administratoregenskapene dine. Selskapet inkluderer cPanel-standard.

Hver vertsserver bruker to prosessorer med 6 kjerner hver. Det betyr at du vil dele prosessorkraften din med andre maskiner.

GoDaddy er ikke en favoritt av noen, men det kan være veldig nyttig hvis du har mange varer du vil ha på en konto. For eksempel, hvis du er vertskap for 100 domenenavn og de alle krever egne SSL-sertifikater, er det fint å ha alt på ett sted.

Se hele GoDaddy-anmeldelsen

8. Dreamhost

dreamhost vps hosting

Laveste pris: $ 10 per måned

Responstid: 418 ms

oppetid: 100%

Se Dreamhost Hosting Plans

Hvis du leter etter et lignende oppsett som GoDaddy tilbyr, er det mye å si for Dreamhost. Prisen er mye lavere, og minimumspakken på har 10 GB mindre diskplass. Alt kjører på SSD-stasjoner, og du får fremdeles ubegrenset og ubegrenset båndbredde. Du får også et gratis SSL-sertifikat.

Selskapets kundesupport er tilgjengelig for telefonsamtaler 24/7. En stor bonus er at de kaster inn automatiserte sikkerhetskopier for folk som kjører WordPress-nettsteder. Det er også en fullstendig administrert løsning, og $ 10 per måned er lett det billigste du skal få administrert hjelp til. RAM kan også skaleres opp. På ulempen gjør imidlertid ikke Dreamhost Windows.

Hastigheten på Dreamhost er veldig rask, spesielt for denne prisnivået. På samme måte er det vanskelig å klage på 100% oppetid.

Se hele Dreamhost-anmeldelsen

9. Hostwinds

hostwinds vps hosting

Laveste pris: USD 4,49 per måned for ustyrt, Linux-basert hosting

Responstid: 1.093 ms

oppetid: 100%

Se Hostwinds Hosting Plans

Hostwinds tilbyr både administrerte og ustyrte løsninger. Det billigste administrerte systemet starter på $ 5,17 per måned, men det går opp til $ 10,99 per måned etter introduksjonsperioden. Du får det ganske standard tilbudet av:

 • Én CPU-kjerne
 • 30 GB SSD-lagring
 • En TB dataoverføring
 • Én GB RAM

Det er også administrerte Windows-alternativer tilgjengelig.

Kundestøtte er tilgjengelig 24.7, men selskapet prøver å dytte brukere inn i live chat-køen. Nettstedsoverføringer er gratis, og Hostwinds vedlikeholder flere datasentre. Det er også installert en brannmur i enterprise-klasse.

I balanse er ikke forslaget om pris-til-ytelse bra med Hostwinds. På grunn av mangel på en bedre måte å si det, er det et alternativ som er der hvis du vil se et annet sted.

Se hele Hostwinds-anmeldelsen

10. 1og1 IONOS

1 & 1 ionos vps hosting

Laveste pris: $ 2 per måned for ustyrt, Linux-basert hosting

Responstid: 918 ms

oppetid: 100%

Vis 1&1 IONOS-vertsplaner

Hvis du vil ha det absolutt billigste og mest uten alternativene VPS-hosting-alternativet, er IONOS sannsynligvis veien å gå. Fra og med bare $ 2 per måned, får du en enkelt virtualisert CPU-kjerne og bare en halv meg RAM. Det er også bare 10 GB SSD-plass, men igjen, dette er det skitt-billige alternativet som gir en minimalt levedyktig webhotellserver.

Ikke overraskende, på dette nivået vil du bare ha Linux-baserte operativsystemvalg. Du får imidlertid valget av datasentre i:

 • USA
 • Tyskland
 • Spania

Brukere kan også velge fra Ubuntu, Debian eller CentOS.

En interessant ting er at hvis du vil betale bransjestandarden $ 30 per måned, kan du få et ganske meningsfullt oppsett. På det nivået får du valget av cPanel eller Plesk for kontrollpaneler, og du får også tillegg av Archlinux og OpenSUSE. For $ 20 mer i måneden kan du legge til Windows. Mest spennende er imidlertid den høyere nivåplanen fire virtuelle CPU-kjerner, 160 GB SSD-lagring og 8 GB RAM. Det er en ganske god pakke for prisklassen. Brannmuradministrasjon er også inkludert.

Se hele 1&1 anmeldelse av IONOS

Forstå VPS Hosting

Ved å skanne gjennom de ti beste VPS-selskapene får du en ganske god følelse av hvordan bransjen ser ut. De fleste selskaper klynger rundt $ 30 per måned med sine tilbud. De koster generelt mer for administrert hosting, og Windows er vanligvis også ekstra.

Den store tingen å forstå om VPS-verter er at de er omtrent så nær å bruke en dedikert server som du kan få uten å betale for en eneste maskin. Virtualisering er en prosess der ressursene til en enkelt datamaskin eller en samling datamaskiner som bruker skyprogramvare blir delt opp blant brukerne. I virtualiseringsgrensesnittet skaffer en tekniker fra selskapet ressurser bare for serveren din.

For eksempel kan et selskap bruke en maskin med fire prosessorer som hver har 56 kjerner. Hver kjerne støtter to tråder. Ved å reservere noen få kjerner for å håndtere administrative behov, gir dette dem muligheten til å gi tilsvarende 400 virtuelle kjerner til brukere uten at noen overlapper hverandre. De kan også bruke noe som 500 TB lagring på en RAID-matrise, og tilby det på lignende måte.

Hver og en av de serverne som leveres oppfører seg som om det var sin egen maskin. Du kan installere et operativsystem på hver enkelt programvare du ønsker, og dette er den store fordelen med VPS. Du får:

 • Nær en enkelt maskinopplevelse
 • Total administrativ kontroll over OS
 • Tilgang til en full serverforekomst for mye mindre enn prisen på en enkelt maskin

Operativsystemer betyr mye. Hvis du ikke er kjent med Linux, er det en god idé å studere det, spesielt hvis du ikke ønsker å betale premien for Windows på en server. Det kan være lurt å ansette eller inngå noen som er kjent med Linux for å sikre at du har hjelp når du trenger det.

Det viktigste er at du ikke vil være begrenset i hvordan du konfigurerer systemet. For eksempel kan det hende at et nettsted for bildervertering må installere GD for å tillate enkel håndtering av filtyper. På en delt løsning vil du ikke kunne gjøre dette.

Ulemper ved VPS Hosting

Ulempen med å bruke en VPS er at det er grenser for mengden ressurser du kan løsne. Dedikerte servere og til og med enorme skyforekomster kan løpe opp i tusenvis av dollar. Disse lar brukerne imidlertid distribuere hvor som helst fra to til 96 kjerner for en server. De fleste trenger ikke så mye ildkraft, og det er derfor en VPS er et godt valg for kostnadsbevisste kunder som trenger et miljø de fullstendig kontrollerer.

Konklusjon

VPS-hosting er et populært alternativ fordi det ofte lar folk få det beste fra begge verdener. Prisingen er fornuftig, vanligvis under $ 50 for en plan på inngangsnivå. Samtidig får du det som funksjonelt sett er en enkelt server for deg selv. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av tilpasningen uten å måtte bryte banken, er en VPS-leverandør verdt en lang titt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector