DreamHost vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

DreamHost og GoDaddy: to uber-populære værter med millioner af kunder. DreamHost har meget loyale kunder og tilbyder stor værdi til en rimelig pris. GoDaddy har 24/7 telefonsupport og en $ 1 / måned hosting-promo, der er svært at slå. Hvilket skal du gå med?

PRISFASTSÆTTELSE  |  VÆRDISUPPORT  |  OPPETID  |  HASTIGHED  |  FUNKTIONER  |  KONKLUSION  


DreamHost er et andet af de store billige hostede selskaber, der lige har eksisteret for evigt. Grundlagt i 1996 og har nogle tilfredse kunder med 20+ år. Hvis du leder efter billig massemarkedshosting, er DreamHost en af ​​de bedste.

3.9

Anmelder

3.8

Brugere 

VS

GoDaddy behøver ingen introduktion – det er sandsynligvis den mest anerkendte udbyder af værter og domænenavne i verden. Når det er sagt, er det lidt som McDonald’s til hosting – billigt, massemarked, men ikke usædvanligt godt. Sammenlignet med enhver anden vært vinder den anden vært normalt. Når det er sagt, hvis du er en loyal GoDaddy-domæner, kan det være værd at holde sig sammen med dem til små projekter og fremragende telefonstøtte.

3.4

Anmelder

4.1

Brugere (26 Stemmer)

Prisfastsættelse

Resultat: 4.5

DreamHost plejede at være dyrere end andre delte værter, men nu er de lige derop med de billigste. Med en årlig delt hostingplan kan du komme ind døren til kun $ 2,59 om måneden. Hvis du ikke ønsker forpligtelsen, kan du gå månedligt til kun $ 4,95 / mo. Den bedste del? DreamHost hæver ikke prisen på dig efter den indledende periode – de er billige og fair overalt.

SharedDreamPressVPS Business
Årlig pris$ 2,59 / mo$ 16,95 / mo$ 27,50 / mo
Månedlig pris$ 4,95 / mo$ 19,95 / mo$ 30,00 / mo
Bedst tilbegyndereMellemliggende WordPress-webstederVoksende små virksomheder

Se priser

Resultat: 5.0

GoDaddys priser er meget lave og gode til begyndere. Med promos, der tilbyder økonomihosting til kun $ 1 / mo, er hosting praktisk taget gratis. En ting man skal passe på er imidlertid fornyelsesraterne. Efter din første periode er økonomihosting hoppet op til $ 8,99 om måneden, så pas på lock-in.

EconomyDeluxeUltimate
Udsalgspris$ 1,00 / mo$ 7,99 / mo$ 12,99 / mo
Normal pris$ 8,99 / mo$ 11,99 / mo$ 16,99 / mo
Bedst tilbegyndereLille virksomhedSteder med høj trafik

Se priser

Værdi

Resultat: 4.5

Når det kommer til værdi, er DreamHost en af ​​de bedste. Lav pris kombineret med nyttige funktioner og en super generøs 97-dages pengene-tilbage-garanti er en gevinst for små virksomheder.

Derudover tilbyder de ubegrænset båndbredde, gratis domænenavne, gratis SSL-certifikater og kompenserer dig for dips i oppetid. De leverer virkelig en af ​​de største tilgængelige serviceniveauaftaler.

Sammenlignet med Bluehost og HostGator kommer DreamHost stærkt ud. Den eneste vært med et forslag, der giver bedre værdi, kan være SiteGround.

Resultat: 4.0

GoDaddys værdi er temmelig god til det, du får. Du betaler rabatpriser for en massemarkeds vært. For eksempel er det, du får med økonomiplanen (der er nu til salg for $ 1 / mo), et websted, uovervåget båndbredde og 100 GB lagerplads og et gratis domæne. Selv når prisen springer op til en fuld pris på $ 8.99 / mo, er det stadig en anstændig værdi. Når det er sagt, vil vi anbefale at gå Deluxe, da du får ubegrænset websteder og opbevaring (inden for grund).

Alle planer inkluderer 24/7 support, som er et must, såvel som sikkerhedsovervågning og DDoS-beskyttelse.

To store problemer med disse delte GoDaddy-hostingplaner: intet gratis SSL-certifikat, der er ved at blive industristandarden, samt en 1 GB-grænse på databaser. Hvis du kører WordPress og har nogle fotos i høj kvalitet, kan du hurtigt overskride denne databasegrænse. Af disse to grunde lægger vi GoDaddy til et fuldt punkt.

Kunde support

Resultat: 3.5

Et område, som DreamHost bare ikke er perfekt i, er kundesupport. Support ydes via e-mail og live chat, eller du kan bede om et tilbagekald. Hmm, en slags skraber. De har ikke den 24/7/365 support, som de fleste hostingfirmaer har.

Derudover bliver du bedt om at komme tilbage i arbejdstiden, selv når du er på siden som en potentiel kunde. Virkeligheden er, at hosting-support er et døgnjob – og DreamHost er ikke op til at snus.

Flere detaljer

Resultat: 4.0

GoDaddy er stolt af sin døgnåbne telefonsupport, der helt giver mening for deres massemarkedskundegrundlag. Et af de svage steder var det faktum, at telefonen var den eneste måde at få fat på dem. De har siden ændret det og tilbyder nu chat support, som mange internet nerder foretrækker.

Telefonstøtte er normalt af højere kvalitet, da de skærer sig hen til jagten og kan besvare dine spørgsmål hurtigere. Jeg har fundet, at support til chat opretter forbindelse hurtigt, men du er nødt til at hoppe gennem nogle bøjler, herunder indtaste dit pin-nummer og vente på deres svar. Kvaliteten af ​​support er normalt hurtige svar, i modsætning til SiteGround, hvor de leverer fulde løsninger. Generelt set god støtte, men ikke perfekt. 

Flere detaljer

Hosting Uptime

Resultat: 4.0

Rapporter på tværs af nettet viser, at DreamHost oppetid er ret stærk på 99,99% til 100%.

Den bedste del? Deres garanti på 100% oppetid. Hvis dit websted af en eller anden grund er nede, vil de kreditere din konto med en dags gratis hosting for hver time, det er nede.

Den gode ting er, at deres oppetid i det forløbne år har været omkring 99,98% i gennemsnit – så forvent ikke et behov for at indbetale denne kredit.

Resultat: 3.5

GoDaddys oppetid er rimelig god, ofte på 99,95% eller bedre. Anmeldelser fra brugere overalt på nettet er blandede, men normalt er oppetid / nedetid ikke oplagt som et stort problem.

GoDaddy har en server oppetid garanti (advarsel – juridisk jargon!) – men det dækker kun 99,90% (mangler en 0,09 der) – hvilket betyder, at din hosting kan være nede i 43 minutter om måneden, og de betragter det som normalt. Forestil dig dit websted nede i en afgørende shoppingperiode i næsten en time! Derudover giver GoDaddy kun dig 5% kredit tilbage – som måske bare er øre. Vi synes, de skal have højere standarder og kreditere en hel måned.

Hastighed

Resultat: 4.0

DreamHost har gode rapporter om hastighed og er solidt i de øverste 25% af værterne så langt som belastningstid. De fokuserer ikke på det som en hovedfunktion, men du ser ikke mange klager fra kunder.

På deres DreamPress-plan har de optimeret deres databaser bare til WordPress såvel som implementeret Memcache. Så de har fart i tankerne med sikkerhed. Sørg for at chatte med deres støtte, hvis det er en enorm bekymring for dig.

Resultat: 3.5

GoDaddy falder midt i pakken, så længe hastighedstest går. De prøver at sælge dig til deres Ultimate plan for at få mere processorkraft og hastighed, hvilket gnider mig den forkerte måde. Økonomiplaner har også brug for hastighed!

Twitter GoDaddy får dog et klagemængde, men forventede ærligt talt mere til en vært, der var populær.

GoDaddy lavede ikke listen over vores hurtigste webhosting. Tjek dette indlæg, hvis du vil gå med en vinder.

Funktioner

Resultat: 4.0

Pound-for-pund, DreamHost tilbyder nogle af de bedste funktioner i ethvert billigt hostingfirma. Deres billigste delte plan inkluderer et gratis domæne, ubegrænset båndbredde, WordPress forudinstalleret og et gratis SSL-certifikat. Deres DreamPress WordPress-hosting er et stærkt værdiproposition til fuldt udstyret WordPress-hosting, der kan konkurrere på et eller andet niveau med WP Engine og Kinsta.

Du får ikke gratis migrationer, og du går glip af telefonsupport døgnet rundt, som andre værter tilbyder, så vi er nødt til at dokke dem et punkt. Generelt – stor vært, gode funktioner.

Se alle funktioner

Resultat: 3.5

Ikke en stor fan af GoDaddys funktioner på grundlæggende planer. De fleste mennesker starter deres sider på WordPress i disse dage, og mens GoDaddy har WordPress-hosting, skal du igen opgradere for at få WordPress-iscenesættelse for eksempel. På GoDaddy’s økonomihostingsplaner får du ikke en gratis SSL, du får ikke sikkerhedskopier, og de foretager ikke migrationer.

Mens GoDaddy har nogle brugerdefinerede værktøjer, de har bygget, ville jeg for et firma, dette store, forvente, at de tilbyder flere funktioner end en mindre, scrappier vært som SiteGround – men de skal gøre deres fortjeneste. Generelt er funktioner ok, ikke store.

Se alle funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map