DreamHost vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

DreamHost og GoDaddy: to uber-populære verter med millioner av kunder. DreamHost har veldig lojale kunder og tilbyr god verdi til en rimelig pris. GoDaddy har døgnåpen telefonsupport og en $ 1 / måned hosting-kampanje som er vanskelig å slå. Hvilket bør du gå med?

PRICING  |  VERDIBRUKERSTØTTE  |  OPPETID  |  HASTIGHET  |  FUNKSJONER  |  KONKLUSJON  


DreamHost er et av de store, billige hostingselskapene som nettopp har eksistert for alltid. De ble grunnlagt i 1996 og har noen fornøyde kunder med 20+ år. Hvis du leter etter billig massemarkedshotell, er DreamHost en av de beste.

3.9

Anmelder

3.8

brukere 

VS

GoDaddy trenger ingen introduksjon – det er sannsynligvis den mest anerkjente leverandøren av verts- og domenenavn i verden. Når det er sagt, er det på samme måte som McDonald’s for hosting – billig, massemarked, men ikke spesielt bra. Sammenlignet med en hvilken som helst annen vert, vinner den andre verten vanligvis. Når det er sagt, hvis du er en lojal GoDaddy-domene, kan det være verdt å holde seg til dem for små prosjekter og enestående telefonstøtte.

3.4

Anmelder

4.1

Brukere (26 stemmer)

Priser

Poeng: 4.5

DreamHost pleide å være dyrere enn andre delte verter, men nå er de akkurat der oppe med de billigste. Med en årlig delt hostingplan kan du komme inn døra for bare $ 2,59 i måneden. Hvis du ikke vil ha forpliktelsen, kan du gå månedlig på bare $ 4,95 / mo. Den beste delen? DreamHost løfter ikke opp prisen på deg etter den første perioden – de er billige og rettferdige rundt.

SharedDreamPressVPS Business
Årlig pris$ 2.59 / mo$ 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Månedlig pris$ 4.95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Best fornybegynnereMellomliggende WordPress-nettstederVoksende småbedrifter

Vis priser

Poeng: 5.0

GoDaddys priser er veldig lave og gode for nybegynnere. Med kampanjer som tilbyr økonomihosting til bare $ 1 / mo, er vertskapet praktisk talt gratis. En ting å passe på er imidlertid fornyelsesgraden. Etter at den første perioden er opp, hopper økonomihosting opp til $ 8,99 i måneden, så pass på lock-in.

EconomyDeluxeUltimate
Salgs pris$ 1.00 / mo$ 7.99 / mo$ 12.99 / mo
Vanlig pris$ 8.99 / mo$ 11.99 / mo$ 16.99 / mo
Best fornybegynnereLite firmaNettsteder med høy trafikk

Vis priser

Verdi

Poeng: 4.5

Når det gjelder verdi, er DreamHost en av de beste. Lav pris kombinert med nyttige funksjoner og en super generøs 97-dagers pengene-tilbake-garanti er en gevinst for små bedrifter.

I tillegg tilbyr de ubegrenset båndbredde, gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikater, og kompenserer deg for fall i oppetid. De gir virkelig en av de største servicenivåavtalene som er tilgjengelige.

Sammenlignet med Bluehost og HostGator, kommer DreamHost sterkt ut. Den eneste verten med et bedre forslag kan være SiteGround.

Poeng: 4.0

GoDaddys verdi er ganske bra for det du får. Du betaler rabatterte priser for en massemarkedsvert. Det du for eksempel får med Economy-planen (som er i salg nå for $ 1 / mo), er en webside, uavhengig båndbredde og 100 GB lagringsplass, og et gratis domene. Selv når prisen hopper opp til en full pris på $ 8.99 / mo, er det fortsatt en anstendig verdi. Når det er sagt, vil vi anbefale å gå Deluxe siden du får ubegrenset nettsteder og lagring (uten grunn).

Alle planer inkluderer 24/7 support, som er et must, så vel som sikkerhetsovervåking og DDoS-beskyttelse.

To store problemer med disse GoDaddy-delte hostingplanene: ingen gratis SSL-sertifikater, som er i ferd med å bli bransjestandarden, samt en grense på 1 GB på databaser. Hvis du kjører WordPress og har bilder av høy kvalitet, kan du raskt overskride denne databasegrensen. Av disse to grunnene legger vi GoDaddy fullt poeng.

Kundeservice

Poeng: 3,5

Ett område DreamHost bare ikke er perfekt i er kundestøtte. Støtte gis via e-post og live chat, eller du kan be om tilbakeringing. Hmm, en slags skritter. De har ikke 24/7/365-støtten som de fleste vertsbedrifter har.

I tillegg, selv om du er på nettstedet som en potensiell kunde, får du beskjed om å komme tilbake i arbeidstiden. Realiteten er at hosting-støtte er en 24/7 jobb – og DreamHost er ikke opp til å snus.

Mer informasjon

Poeng: 4.0

GoDaddy er stolt av sin døgnåpne telefonsupport, noe som helt gir mening for deres kundemarked på massemarkedet. Et av de svake stedene var det faktum at telefon var den eneste måten å få tak i dem. De har siden endret det, og tilbyr nå chat-støtte, som mange internettnerder foretrekker.

Telefonstøtte er vanligvis av høyere kvalitet, ettersom de reduserer jakten og kan svare på spørsmålene dine raskere. Jeg har funnet at chatstøtte kobles raskt, men du må hoppe gjennom noen bøyler, inkludert å angi pin-nummeret ditt og vente på svaret. Kvaliteten på støtten er vanligvis raske svar, i motsetning til SiteGround, der de gir fulle løsninger. Totalt sett god støtte, men ikke perfekt. 

Mer informasjon

Hosting Uptime

Poeng: 4.0

Rapporter over hele nettet viser driften av DreamHost relativt sterk på 99,99% til 100%.

Den beste delen? Deres 100% oppetid garanti. Hvis nettstedet ditt er nede, vil de kreditere kontoen din med en dag med gratis hosting for hver time som den er nede.

Den gode tingen er at oppetiden deres det siste året har vært omtrent 99,98% i gjennomsnitt – så ikke forvent at du trenger å innbetale den kreditten.

Poeng: 3,5

GoDaddys oppetid er rimelig god, ofte på 99,95% eller bedre. Omtaler fra brukere over hele nettet er blandede, men vanligvis er ikke oppetid / nedetid som et stort problem.

GoDaddy har en server oppetid garanti (advarsel – juridisk sjargong!) – men det dekker bare 99.90% (mangler 0,09 der) – noe som betyr at vertskapet ditt kan være nede i 43 minutter i måneden, og de anser det som normalt. Se for deg nettstedet ditt nede i en avgjørende shoppingperiode i nesten en time! Videre gir GoDaddy deg bare 5% kreditt tilbake – som kanskje bare er øre. Vi mener de burde ha høyere standarder og kreditere en hel måned.

Hastighet

Poeng: 4.0

DreamHost har gode rapporter om hastighet og er solid i topp 25% av vertene så langt som lastetid. De fokuserer ikke på det som en hovedfunksjon, men du ser ikke mange klager fra kunder.

På DreamPress-planen har de optimalisert databasene sine bare for WordPress, samt implementert Memcache. Så de har fart i tankene helt sikkert. Husk å chatte med deres støtte hvis det er en stor bekymring for deg.

Poeng: 3,5

GoDaddy faller midt i pakken så langt som hastighetstesting går. De prøver å selge deg opp til Ultimate planen deres for å få mer prosessorkraft og hastighet, noe som gnir meg feil vei. Økonomiplaner trenger fart også!

Twitter GoDaddy får en anstendig mengde klager, men forventet ærlig talt mer til en populær vert for dette.

GoDaddy lagde ikke listen over vår raskeste webhotell. Sjekk det innlegget hvis du vil være med på en vinner.

Funksjoner

Poeng: 4.0

Pund for pund, DreamHost tilbyr noen av de beste funksjonene til et hvilket som helst billig hostingfirma. Deres billigste delte plan inkluderer et gratis domene, ubegrenset båndbredde, WordPress forhåndsinstallert og et gratis SSL-sertifikat. Deres DreamPress WordPress-hosting er et sterkt verdiproposisjon for fullt utstyrte WordPress-hosting som kan konkurrere på et eller annet nivå med WP Engine og Kinsta.

Du får ikke gratis overføringer, og du går glipp av telefonsupport 24/7 som andre verter tilbyr, så vi må legge dem til rette for et poeng. Totalt sett – stor vert, flotte funksjoner.

Se alle funksjoner

Poeng: 3,5

Ikke en stor fan av GoDaddys funksjoner på grunnleggende planer. De fleste starter nettstedene sine på WordPress i disse dager, og mens GoDaddy har WordPress-hosting, må du igjen oppgradere for å få WordPress-iscenesettelse for eksempel. På GoDaddys økonomihostingsplaner, får du ikke en gratis SSL, får du ikke sikkerhetskopier, og de gjør ikke migreringer.

Mens GoDaddy har noen tilpassede verktøy de har bygd, vil jeg for et selskap som er så stort forvente at de vil tilby flere funksjoner enn en mindre, scrappier vert som SiteGround – men de må tjene på fortjenesten. Totalt sett er funksjonene ok, ikke bra.

Se alle funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map