DreamHost vs HostGator 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

To grizzled-veteraner i værtverdenen: DreamHost og HostGator. DreamHost forbliver uafhængig og tilbyder stor værdi til en rimelig pris. HostGator har gratis migrationer og flere supporttimer, også med meget billige priser. Samlet set vil det være tæt på – lad os sammenligne.

PRISFASTSÆTTELSE  |  VÆRDISUPPORT  |  OPPETID  |  HASTIGHED  |  FUNKTIONER  |  KONKLUSION  


DreamHost er et andet af de store billige hostede selskaber, der lige har eksisteret for evigt. Grundlagt i 1996 og har nogle tilfredse kunder med 20+ år. Hvis du leder efter billig massemarkedshosting, er DreamHost en af ​​de bedste.

3.9

Anmelder

3.8

Brugere 

VS

Med over 1 million websteder, der er vært, er HostGator en behemoth. HostGator er en god starter-vært for dem, der leder efter billig hosting med nogle masser af avancerede funktioner.

3.8

Anmelder

4.2

Brugere (11 Stemmer)

Prisfastsættelse

Resultat: 4.5

DreamHost plejede at være dyrere end andre delte værter, men nu er de lige derop med de billigste. Med en årlig delt hostingplan kan du komme ind døren til kun $ 2,59 om måneden. Hvis du ikke ønsker forpligtelsen, kan du gå månedligt til kun $ 4,95 / mo. Den bedste del? DreamHost hæver ikke prisen på dig efter den indledende periode – de er billige og fair overalt.

SharedDreamPressVPS Business
Årlig pris$ 2,59 / mo$ 16,95 / mo$ 27,50 / mo
Månedlig pris$ 4,95 / mo$ 19,95 / mo$ 30,00 / mo
Bedst tilbegyndereMellemliggende WordPress-webstederVoksende små virksomheder

Se priser

Resultat: 4.5

HostGator har et stort udvalg af planer, alt fra bargain bin-delt hosting til dyre VPS-hosting. HostGator er meget aggressiv over for deres prisfastsættelse og giver enorme rabatter, da de ser ud til at vinde markedsandele. Deres ambition er din fordel:

SharedWordPressVPS
Udsalgspris$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29,95 / mo
Normal pris$ 10,95 / mo$ 14,95 / mo$ 89,95 / mo
Bedst tilbegyndereWordPress-webstederVækststeder

Se priser

Værdi

Resultat: 4.5

Når det kommer til værdi, er DreamHost en af ​​de bedste. Lav pris kombineret med nyttige funktioner og en super generøs 97-dages pengene-tilbage-garanti er en gevinst for små virksomheder.

Derudover tilbyder de ubegrænset båndbredde, gratis domænenavne, gratis SSL-certifikater og kompenserer dig for dips i oppetid. De leverer virkelig en af ​​de største tilgængelige serviceniveauaftaler.

Sammenlignet med Bluehost og HostGator kommer DreamHost stærkt ud. Den eneste vært med et forslag, der giver bedre værdi, kan være SiteGround.

Resultat: 4.5

HostGator tilbyder en fantastisk værdi for dens priser. Sandheden er, at den ikke er så stærk som SiteGround, som er den overordnede favorit, men HostGator får dig meget godt til rådighed i døren.

Det har en meget stærk værdi generelt, for for det du betaler får du et væld af funktioner som gratis migration, uovervåget båndbredde og support 24/7/365.

Hvor vi ikke ser en stærk værdi, er hvor de opkræver ekstra for andre, som andre inkluderer gratis, såsom sikkerhedskopier – som er kritiske for dit websteds sundhed. De ønsker også at opkræve ekstra for endnu bedre oppetid, som efter vores mening bør være en baseline-funktion inkluderet i alle planer, uanset hvor billig.

Kunde support

Resultat: 3.5

Et område, som DreamHost bare ikke er perfekt i, er kundesupport. Support ydes via e-mail og live chat, eller du kan bede om et tilbagekald. Hmm, en slags skraber. De har ikke den 24/7/365 support, som de fleste hostingfirmaer har.

Derudover bliver du bedt om at komme tilbage i arbejdstiden, selv når du er på siden som en potentiel kunde. Virkeligheden er, at hosting-support er et døgnjob – og DreamHost er ikke op til at snus.

Flere detaljer

Resultat: 3

HostGator kontrollerer alle bokse på overfladen med deres support: 24/7 og 365 dage om året. Ved chat og telefonisk. Men kunderne fortæller en anden historie.

Der er masser af klager over langsomme reaktioner, inkompetent personale og samlet sub-par-support. Der er masser af mennesker, der ikke har nogen klager, så vi anbefaler, at du tester deres support, før du køber.

Flere detaljer

Hosting Uptime

Resultat: 4.0

Rapporter på tværs af nettet viser, at DreamHost oppetid er ret stærk på 99,99% til 100%.

Den bedste del? Deres garanti på 100% oppetid. Hvis dit websted af en eller anden grund er nede, vil de kreditere din konto med en dags gratis hosting for hver time, det er nede.

Den gode ting er, at deres oppetid i det forløbne år har været omkring 99,98% i gennemsnit – så forvent ikke et behov for at indbetale denne kredit.

Resultat: 4.5

Med over 99,5% oppetid, afhængigt af kilden, er der ikke meget at klage over med HostGator.

Derudover tilbyder HostGator en gratis måned med hosting, hvis de falder under 99,9% garanti.

Vi har forankret dem et halvt punkt, fordi der har været nogle lejlighedsvise klager fra brugere, og vi foretrækker også at se 99,99% oppetid for de bedste leverandører i klassen.

Hastighed

Resultat: 4.0

DreamHost har gode rapporter om hastighed og er solidt i de øverste 25% af værterne så langt som belastningstid. De fokuserer ikke på det som en hovedfunktion, men du ser ikke mange klager fra kunder.

På deres DreamPress-plan har de optimeret deres databaser bare til WordPress såvel som implementeret Memcache. Så de har fart i tankerne med sikkerhed. Sørg for at chatte med deres støtte, hvis det er en enorm bekymring for dig.

Resultat: 3.0 

Delt hosting har normalt problemer med hastighedsproblemer, rent baseret på hostingens lavere omkostninger. HostGator er godt midt i pakken, når det kommer til hastighed. Når du søger Twitter, du ser ikke så mange klager som andre delte værter som Bluehost, hvilket er et godt anekdotisk tegn.

Hvis du leder efter et hurtigere HostGator-produkt, så tjek HostGator Cloud-hosting. Hvis du ønsker endnu hurtigere delt hosting, der ikke vil bryde banken, anbefaler vi dog stærkt enten A2 Hosting eller SiteGround. Du bliver meget gladere med dem.

Funktioner

Resultat: 4.0

Pound-for-pund, DreamHost tilbyder nogle af de bedste funktioner i ethvert billigt hostingfirma. Deres billigste delte plan inkluderer et gratis domæne, ubegrænset båndbredde, WordPress forudinstalleret og et gratis SSL-certifikat. Deres DreamPress WordPress-hosting er et stærkt værdiproposition til fuldt udstyret WordPress-hosting, der kan konkurrere på et eller andet niveau med WP Engine og Kinsta.

Du får ikke gratis migrationer, og du går glip af telefonsupport døgnet rundt, som andre værter tilbyder, så vi er nødt til at dokke dem et punkt. Generelt – stor vært, gode funktioner.

Se alle funktioner

Resultat: 4.0

HostGator sammenlignes ofte med Bluehost for sine priser og funktioner, og generelt tager HostGator gevinsten her.

Mellem de to virksomheder blev HostGator bygget til flere pro-brugere. Og når du sammenligner HostGator med et hvilket som helst andet delt hostingfirma, skal du huske det.

Vi kan godt lide det faktum, at migrationer er inkluderet, de har installationer med et enkelt klik, er på cPanel og tilbyder en driftstidsgaranti på 99,9%. Vi kan stadig lide andre værter som SiteGround bedre til funktioner generelt, men HostGator har det, du har brug for for at komme i gang.

Se alle funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map