DreamHost vs HostGator 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

To grizzled-veteraner i vertsverdenen: DreamHost og HostGator. DreamHost forblir uavhengig og tilbyr god verdi for en rimelig pris. HostGator har gratis migrasjoner og flere støttetimer, også med veldig billig prissetting. Totalt sett vil det være nær – la oss sammenligne.

PRICING  |  VERDIBRUKERSTØTTE  |  OPPETID  |  HASTIGHET  |  FUNKSJONER  |  KONKLUSJON  


DreamHost er et av de store, billige hostingselskapene som nettopp har eksistert for alltid. De ble grunnlagt i 1996 og har noen fornøyde kunder med 20+ år. Hvis du leter etter billig massemarkedshotell, er DreamHost en av de beste.

3.9

Anmelder

3.8

brukere 

VS

Med over 1 million nettsteder som er vertskap, er HostGator en behemoth. HostGator er en flott startvert for de som leter etter billig hosting med mange avanserte funksjoner.

3.8

Anmelder

4.2

Brukere (11 stemmer)

Priser

Poeng: 4.5

DreamHost pleide å være dyrere enn andre delte verter, men nå er de akkurat der oppe med de billigste. Med en årlig delt hostingplan kan du komme inn døra for bare $ 2,59 i måneden. Hvis du ikke vil ha forpliktelsen, kan du gå månedlig på bare $ 4,95 / mo. Den beste delen? DreamHost løfter ikke opp prisen på deg etter den første perioden – de er billige og rettferdige rundt.

SharedDreamPressVPS Business
Årlig pris$ 2.59 / mo$ 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Månedlig pris$ 4.95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Best fornybegynnereMellomliggende WordPress-nettstederVoksende småbedrifter

Vis priser

Poeng: 4.5

HostGator har et stort utvalg av planer, alt fra bargain bin-delt hosting til dyre VPS-hosting. HostGator er veldig aggressiv på prisene sine, og gir store rabatter når de ser ut for å få markedsandeler. Deres ambisjon er din fordel:

SharedWordPressVPS
Salgs pris$ 2.75 / mo$ 5.95 / mo$ 29.95 / mo
Vanlig pris$ 10.95 / mo$ 14.95 / mo$ 89.95 / mo
Best fornybegynnereWordPress-nettstederVekststeder

Vis priser

Verdi

Poeng: 4.5

Når det gjelder verdi, er DreamHost en av de beste. Lav pris kombinert med nyttige funksjoner og en super generøs 97-dagers pengene-tilbake-garanti er en gevinst for små bedrifter.

I tillegg tilbyr de ubegrenset båndbredde, gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikater, og kompenserer deg for fall i oppetid. De gir virkelig en av de største servicenivåavtalene som er tilgjengelige.

Sammenlignet med Bluehost og HostGator, kommer DreamHost sterkt ut. Den eneste verten med et bedre forslag kan være SiteGround.

Poeng: 4.5

HostGator tilbyr utrolig verdi for prisene. Sannheten er at den ikke er så sterk som SiteGround, som er den totale favoritten, men HostGator vil gi deg en veldig rimelig inngangsdør.

Det har en veldig sterk verdi samlet sett, for for det du betaler får du massevis av funksjoner som gratis migrasjoner, uovervåket båndbredde og support 24/7/365.

Der vi ikke ser sterk verdi, er der de tar betalt for ekstrautstyr som andre inkluderer gratis, for eksempel sikkerhetskopier – som er avgjørende for nettstedets helse. De vil også belaste ekstra for enda bedre oppetid, som etter vår mening bør være en grunnleggende funksjon som er inkludert i alle planer, uansett hvor billig.

Kundeservice

Poeng: 3,5

Ett område DreamHost bare ikke er perfekt i er kundestøtte. Støtte gis via e-post og live chat, eller du kan be om tilbakeringing. Hmm, en slags skritter. De har ikke 24/7/365-støtten som de fleste vertsbedrifter har.

I tillegg, selv om du er på nettstedet som en potensiell kunde, får du beskjed om å komme tilbake i arbeidstiden. Realiteten er at hosting-støtte er en 24/7 jobb – og DreamHost er ikke opp til å snus.

Mer informasjon

Poeng: 3

HostGator sjekker alle boksene på overflaten med deres støtte: 24/7 og 365 dager i året. Med chat og på telefon. Men kundene forteller en annen historie.

Det er mange klager på langsomme svar, inhabil stab og generell støtte under pari. Det er mange mennesker som ikke har noen klager, så vi anbefaler at du tester ut deres støtte før du kjøper.

Mer informasjon

Hosting Uptime

Poeng: 4.0

Rapporter over hele nettet viser driften av DreamHost relativt sterk på 99,99% til 100%.

Den beste delen? Deres 100% oppetid garanti. Hvis nettstedet ditt er nede, vil de kreditere kontoen din med en dag med gratis hosting for hver time som den er nede.

Den gode tingen er at oppetiden deres det siste året har vært omtrent 99,98% i gjennomsnitt – så ikke forvent at du trenger å innbetale den kreditten.

Poeng: 4.5

Med over 99,5% oppetid, avhengig av kilden, er det ikke mye å klage på med HostGator.

I tillegg tilbyr HostGator gratis måned med hosting hvis de faller under 99,9% garanti.

Vi har forankret dem et halvt poeng fordi det har kommet noen tilfeldige klager fra brukere, og vi foretrekker også å se 99,99% oppetid for best-in-class leverandører.

Hastighet

Poeng: 4.0

DreamHost har gode rapporter om hastighet og er solid i topp 25% av vertene så langt som lastetid. De fokuserer ikke på det som en hovedfunksjon, men du ser ikke mange klager fra kunder.

På DreamPress-planen har de optimalisert databasene sine bare for WordPress, samt implementert Memcache. Så de har fart i tankene helt sikkert. Husk å chatte med deres støtte hvis det er en stor bekymring for deg.

Poeng: 3.0 

Delt hosting har vanligvis problemer med hastighetsproblemer, rent basert på lavere kostnader for hosting. HostGator er godt midt i pakken når det gjelder hastighet. Når du søker Twitter, du ser ikke så mange klager som andre delte verter som Bluehost, som er et godt anekdotisk tegn.

Hvis du leter etter et raskere HostGator-produkt, kan du sjekke HostGator Cloud-hosting. Hvis du ønsker enda raskere delt hosting som ikke vil knekke banken, anbefaler vi imidlertid enten A2 Hosting eller SiteGround. Du blir mye lykkeligere med de.

Funksjoner

Poeng: 4.0

Pund for pund, DreamHost tilbyr noen av de beste funksjonene til et hvilket som helst billig hostingfirma. Deres billigste delte plan inkluderer et gratis domene, ubegrenset båndbredde, WordPress forhåndsinstallert og et gratis SSL-sertifikat. Deres DreamPress WordPress-hosting er et sterkt verdiproposisjon for fullt utstyrte WordPress-hosting som kan konkurrere på et eller annet nivå med WP Engine og Kinsta.

Du får ikke gratis overføringer, og du går glipp av telefonsupport 24/7 som andre verter tilbyr, så vi må legge dem til rette for et poeng. Totalt sett – stor vert, flotte funksjoner.

Se alle funksjoner

Poeng: 4.0

HostGator blir ofte sammenlignet med Bluehost for sine priser og funksjoner, og samlet sett tar HostGator gevinsten her.

Mellom de to selskapene ble HostGator bygget for flere proffe brukere. Og når du sammenligner HostGator med et hvilket som helst annet delt hostingfirma, må du huske det.

Vi liker at migrasjoner er inkludert, de har installasjoner med ett klikk, er på cPanel, og tilbyr en oppetidsgaranti på 99,9%. Vi liker fremdeles andre verter som SiteGround bedre for funksjoner generelt, men HostGator har det du trenger for å komme i gang.

Se alle funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map