HostGator vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

HostGator og GoDaddy er to store, velkendte værter, der sælger til rock-bottom priser og er gode til begyndere. Når det er sagt, er der masser af salg og manglende funktioner på begge værter. Vi sammenligner dem side om side og fremsætter en anbefaling med fordele og ulemper.

PRISFASTSÆTTELSE  |  VÆRDISUPPORT  |  OPPETID  |  HASTIGHED  |  FUNKTIONER  |  KONKLUSION  


Med over 1 million websteder, der er vært, er HostGator en behemoth. HostGator er en god starter-vært for dem, der leder efter billig hosting med nogle masser af avancerede funktioner.

3.8

Anmelder

4.2

Brugere (11 Stemmer)

VS

GoDaddy behøver ingen introduktion – det er sandsynligvis den mest anerkendte udbyder af værter og domænenavne i verden. Når det er sagt, er det lidt som McDonald’s til hosting – billigt, massemarked, men ikke usædvanligt godt. Sammenlignet med enhver anden vært vinder den anden vært normalt. Når det er sagt, hvis du er en loyal GoDaddy-domæner, kan det være værd at holde sig sammen med dem til små projekter og fremragende telefonstøtte.

3.4

Anmelder

4.1

Brugere (26 Stemmer)

Prisfastsættelse

Resultat: 4.5

HostGator har et stort udvalg af planer, alt fra bargain bin-delt hosting til dyre VPS-hosting. HostGator er meget aggressiv over for deres prisfastsættelse og giver enorme rabatter, da de ser ud til at vinde markedsandele. Deres ambition er din fordel:

SharedWordPressVPS
Udsalgspris$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29,95 / mo
Normal pris$ 10,95 / mo$ 14,95 / mo$ 89,95 / mo
Bedst tilbegyndereWordPress-webstederVækststeder

Se priser

Resultat: 5.0

GoDaddys priser er meget lave og gode til begyndere. Med promos, der tilbyder økonomihosting til kun $ 1 / mo, er hosting praktisk taget gratis. En ting man skal passe på er imidlertid fornyelsesraterne. Efter din første periode er økonomihosting hoppet op til $ 8,99 om måneden, så pas på lock-in.

EconomyDeluxeUltimate
Udsalgspris$ 1,00 / mo$ 7,99 / mo$ 12,99 / mo
Normal pris$ 8,99 / mo$ 11,99 / mo$ 16,99 / mo
Bedst tilbegyndereLille virksomhedSteder med høj trafik

Se priser

Værdi

Resultat: 4.5

HostGator tilbyder en fantastisk værdi for dens priser. Sandheden er, at den ikke er så stærk som SiteGround, som er den overordnede favorit, men HostGator får dig meget godt til rådighed i døren.

Det har en meget stærk værdi generelt, for for det du betaler får du et væld af funktioner som gratis migration, uovervåget båndbredde og support 24/7/365.

Hvor vi ikke ser en stærk værdi, er hvor de opkræver ekstra for andre, som andre inkluderer gratis, såsom sikkerhedskopier – som er kritiske for dit websteds sundhed. De ønsker også at opkræve ekstra for endnu bedre oppetid, som efter vores mening bør være en baseline-funktion inkluderet i alle planer, uanset hvor billig.

Resultat: 4.0

GoDaddys værdi er temmelig god til det, du får. Du betaler rabatpriser for en massemarkeds vært. For eksempel er det, du får med økonomiplanen (der er nu til salg for $ 1 / mo), et websted, uovervåget båndbredde og 100 GB lagerplads og et gratis domæne. Selv når prisen springer op til en fuld pris på $ 8.99 / mo, er det stadig en anstændig værdi. Når det er sagt, vil vi anbefale at gå Deluxe, da du får ubegrænset websteder og opbevaring (inden for grund).

Alle planer inkluderer 24/7 support, som er et must, såvel som sikkerhedsovervågning og DDoS-beskyttelse.

To store problemer med disse delte GoDaddy-hostingplaner: intet gratis SSL-certifikat, der er ved at blive industristandarden, samt en 1 GB-grænse på databaser. Hvis du kører WordPress og har nogle fotos i høj kvalitet, kan du hurtigt overskride denne databasegrænse. Af disse to grunde lægger vi GoDaddy til et fuldt punkt.

Kunde support

Resultat: 3

HostGator kontrollerer alle bokse på overfladen med deres support: 24/7 og 365 dage om året. Ved chat og telefonisk. Men kunderne fortæller en anden historie.

Der er masser af klager over langsomme reaktioner, inkompetent personale og samlet sub-par-support. Der er masser af mennesker, der ikke har nogen klager, så vi anbefaler, at du tester deres support, før du køber.

Flere detaljer

Resultat: 4.0

GoDaddy er stolt af sin døgnåbne telefonsupport, der helt giver mening for deres massemarkedskundegrundlag. Et af de svage steder var det faktum, at telefonen var den eneste måde at få fat på dem. De har siden ændret det og tilbyder nu chat support, som mange internet nerder foretrækker.

Telefonstøtte er normalt af højere kvalitet, da de skærer sig hen til jagten og kan besvare dine spørgsmål hurtigere. Jeg har fundet, at support til chat opretter forbindelse hurtigt, men du er nødt til at hoppe gennem nogle bøjler, herunder indtaste dit pin-nummer og vente på deres svar. Kvaliteten af ​​support er normalt hurtige svar, i modsætning til SiteGround, hvor de leverer fulde løsninger. Generelt set god støtte, men ikke perfekt. 

Flere detaljer

Hosting Uptime

Resultat: 4.5

Med over 99,5% oppetid, afhængigt af kilden, er der ikke meget at klage over med HostGator.

Derudover tilbyder HostGator en gratis måned med hosting, hvis de falder under 99,9% garanti.

Vi har forankret dem et halvt punkt, fordi der har været nogle lejlighedsvise klager fra brugere, og vi foretrækker også at se 99,99% oppetid for de bedste leverandører i klassen.

Resultat: 3.5

GoDaddys oppetid er rimelig god, ofte på 99,95% eller bedre. Anmeldelser fra brugere overalt på nettet er blandede, men normalt er oppetid / nedetid ikke oplagt som et stort problem.

GoDaddy har en server oppetid garanti (advarsel – juridisk jargon!) – men det dækker kun 99,90% (mangler en 0,09 der) – hvilket betyder, at din hosting kan være nede i 43 minutter om måneden, og de betragter det som normalt. Forestil dig dit websted nede i en afgørende shoppingperiode i næsten en time! Derudover giver GoDaddy kun dig 5% kredit tilbage – som måske bare er øre. Vi synes, de skal have højere standarder og kreditere en hel måned.

Hastighed

Resultat: 3.0 

Delt hosting har normalt problemer med hastighedsproblemer, rent baseret på hostingens lavere omkostninger. HostGator er godt midt i pakken, når det kommer til hastighed. Når du søger Twitter, du ser ikke så mange klager som andre delte værter som Bluehost, hvilket er et godt anekdotisk tegn.

Hvis du leder efter et hurtigere HostGator-produkt, så tjek HostGator Cloud-hosting. Hvis du ønsker endnu hurtigere delt hosting, der ikke vil bryde banken, anbefaler vi dog stærkt enten A2 Hosting eller SiteGround. Du bliver meget gladere med dem.

Resultat: 3.5

GoDaddy falder midt i pakken, så længe hastighedstest går. De prøver at sælge dig til deres Ultimate plan for at få mere processorkraft og hastighed, hvilket gnider mig den forkerte måde. Økonomiplaner har også brug for hastighed!

Twitter GoDaddy får dog et klagemængde, men forventede ærligt talt mere til en vært, der var populær.

GoDaddy lavede ikke listen over vores hurtigste webhosting. Tjek dette indlæg, hvis du vil gå med en vinder.

Funktioner

Resultat: 4.0

HostGator sammenlignes ofte med Bluehost for sine priser og funktioner, og generelt tager HostGator gevinsten her.

Mellem de to virksomheder blev HostGator bygget til flere pro-brugere. Og når du sammenligner HostGator med et hvilket som helst andet delt hostingfirma, skal du huske det.

Vi kan godt lide det faktum, at migrationer er inkluderet, de har installationer med et enkelt klik, er på cPanel og tilbyder en driftstidsgaranti på 99,9%. Vi kan stadig lide andre værter som SiteGround bedre til funktioner generelt, men HostGator har det, du har brug for for at komme i gang.

Se alle funktioner

Resultat: 3.5

Ikke en stor fan af GoDaddys funktioner på grundlæggende planer. De fleste mennesker starter deres sider på WordPress i disse dage, og mens GoDaddy har WordPress-hosting, skal du igen opgradere for at få WordPress-iscenesættelse for eksempel. På GoDaddy’s økonomihostingsplaner får du ikke en gratis SSL, du får ikke sikkerhedskopier, og de foretager ikke migrationer.

Mens GoDaddy har nogle brugerdefinerede værktøjer, de har bygget, ville jeg for et firma, dette store, forvente, at de tilbyder flere funktioner end en mindre, scrappier vært som SiteGround – men de skal gøre deres fortjeneste. Generelt er funktioner ok, ikke store.

Se alle funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map