HostGator vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

HostGator vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

HostGator vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

HostGator og GoDaddy er to store, kjente verter som selger til rock-bottom priser og er bra for nybegynnere. Når det er sagt, er det mange salg og manglende funksjoner på begge vertene. Vi sammenligner dem side om side og kommer med en anbefaling med fordeler og ulemper.

PRICING  |  VERDIBRUKERSTØTTE  |  OPPETID  |  HASTIGHET  |  FUNKSJONER  |  KONKLUSJON  


Med over 1 million nettsteder som er vertskap, er HostGator en behemoth. HostGator er en flott startvert for de som leter etter billig hosting med mange avanserte funksjoner.

3.8

Anmelder

4.2

Brukere (11 stemmer)

VS

GoDaddy trenger ingen introduksjon – det er sannsynligvis den mest anerkjente leverandøren av verts- og domenenavn i verden. Når det er sagt, er det på samme måte som McDonald’s for hosting – billig, massemarked, men ikke spesielt bra. Sammenlignet med en hvilken som helst annen vert, vinner den andre verten vanligvis. Når det er sagt, hvis du er en lojal GoDaddy-domene, kan det være verdt å holde seg til dem for små prosjekter og enestående telefonstøtte.

3.4

Anmelder

4.1

Brukere (26 stemmer)

Priser

Poeng: 4.5

HostGator har et stort utvalg av planer, alt fra bargain bin-delt hosting til dyre VPS-hosting. HostGator er veldig aggressiv på prisene sine, og gir store rabatter når de ser ut for å få markedsandeler. Deres ambisjon er din fordel:

SharedWordPressVPS
Salgs pris$ 2.75 / mo$ 5.95 / mo$ 29.95 / mo
Vanlig pris$ 10.95 / mo$ 14.95 / mo$ 89.95 / mo
Best fornybegynnereWordPress-nettstederVekststeder

Vis priser

Poeng: 5.0

GoDaddys priser er veldig lave og gode for nybegynnere. Med kampanjer som tilbyr økonomihosting til bare $ 1 / mo, er vertskapet praktisk talt gratis. En ting å passe på er imidlertid fornyelsesgraden. Etter at den første perioden er opp, hopper økonomihosting opp til $ 8,99 i måneden, så pass på lock-in.

EconomyDeluxeUltimate
Salgs pris$ 1.00 / mo$ 7.99 / mo$ 12.99 / mo
Vanlig pris$ 8.99 / mo$ 11.99 / mo$ 16.99 / mo
Best fornybegynnereLite firmaNettsteder med høy trafikk

Vis priser

Verdi

Poeng: 4.5

HostGator tilbyr utrolig verdi for prisene. Sannheten er at den ikke er så sterk som SiteGround, som er den totale favoritten, men HostGator vil gi deg en veldig rimelig inngangsdør.

Det har en veldig sterk verdi samlet sett, for for det du betaler får du massevis av funksjoner som gratis migrasjoner, uovervåket båndbredde og support 24/7/365.

Der vi ikke ser sterk verdi, er der de tar betalt for ekstrautstyr som andre inkluderer gratis, for eksempel sikkerhetskopier – som er avgjørende for nettstedets helse. De vil også belaste ekstra for enda bedre oppetid, som etter vår mening bør være en grunnleggende funksjon som er inkludert i alle planer, uansett hvor billig.

Poeng: 4.0

GoDaddys verdi er ganske bra for det du får. Du betaler rabatterte priser for en massemarkedsvert. Det du for eksempel får med Economy-planen (som er i salg nå for $ 1 / mo), er en webside, uavhengig båndbredde og 100 GB lagringsplass, og et gratis domene. Selv når prisen hopper opp til en full pris på $ 8.99 / mo, er det fortsatt en anstendig verdi. Når det er sagt, vil vi anbefale å gå Deluxe siden du får ubegrenset nettsteder og lagring (uten grunn).

Alle planer inkluderer 24/7 support, som er et must, så vel som sikkerhetsovervåking og DDoS-beskyttelse.

To store problemer med disse GoDaddy-delte hostingplanene: ingen gratis SSL-sertifikater, som er i ferd med å bli bransjestandarden, samt en grense på 1 GB på databaser. Hvis du kjører WordPress og har bilder av høy kvalitet, kan du raskt overskride denne databasegrensen. Av disse to grunnene legger vi GoDaddy fullt poeng.

Kundeservice

Poeng: 3

HostGator sjekker alle boksene på overflaten med deres støtte: 24/7 og 365 dager i året. Med chat og på telefon. Men kundene forteller en annen historie.

Det er mange klager på langsomme svar, inhabil stab og generell støtte under pari. Det er mange mennesker som ikke har noen klager, så vi anbefaler at du tester ut deres støtte før du kjøper.

Mer informasjon

Poeng: 4.0

GoDaddy er stolt av sin døgnåpne telefonsupport, noe som helt gir mening for deres kundemarked på massemarkedet. Et av de svake stedene var det faktum at telefon var den eneste måten å få tak i dem. De har siden endret det, og tilbyr nå chat-støtte, som mange internettnerder foretrekker.

Telefonstøtte er vanligvis av høyere kvalitet, ettersom de reduserer jakten og kan svare på spørsmålene dine raskere. Jeg har funnet at chatstøtte kobles raskt, men du må hoppe gjennom noen bøyler, inkludert å angi pin-nummeret ditt og vente på svaret. Kvaliteten på støtten er vanligvis raske svar, i motsetning til SiteGround, der de gir fulle løsninger. Totalt sett god støtte, men ikke perfekt. 

Mer informasjon

Hosting Uptime

Poeng: 4.5

Med over 99,5% oppetid, avhengig av kilden, er det ikke mye å klage på med HostGator.

I tillegg tilbyr HostGator gratis måned med hosting hvis de faller under 99,9% garanti.

Vi har forankret dem et halvt poeng fordi det har kommet noen tilfeldige klager fra brukere, og vi foretrekker også å se 99,99% oppetid for best-in-class leverandører.

Poeng: 3,5

GoDaddys oppetid er rimelig god, ofte på 99,95% eller bedre. Omtaler fra brukere over hele nettet er blandede, men vanligvis er ikke oppetid / nedetid som et stort problem.

GoDaddy har en server oppetid garanti (advarsel – juridisk sjargong!) – men det dekker bare 99.90% (mangler 0,09 der) – noe som betyr at vertskapet ditt kan være nede i 43 minutter i måneden, og de anser det som normalt. Se for deg nettstedet ditt nede i en avgjørende shoppingperiode i nesten en time! Videre gir GoDaddy deg bare 5% kreditt tilbake – som kanskje bare er øre. Vi mener de burde ha høyere standarder og kreditere en hel måned.

Hastighet

Poeng: 3.0 

Delt hosting har vanligvis problemer med hastighetsproblemer, rent basert på lavere kostnader for hosting. HostGator er godt midt i pakken når det gjelder hastighet. Når du søker Twitter, du ser ikke så mange klager som andre delte verter som Bluehost, som er et godt anekdotisk tegn.

Hvis du leter etter et raskere HostGator-produkt, kan du sjekke HostGator Cloud-hosting. Hvis du ønsker enda raskere delt hosting som ikke vil knekke banken, anbefaler vi imidlertid enten A2 Hosting eller SiteGround. Du blir mye lykkeligere med de.

Poeng: 3,5

GoDaddy faller midt i pakken så langt som hastighetstesting går. De prøver å selge deg opp til Ultimate planen deres for å få mer prosessorkraft og hastighet, noe som gnir meg feil vei. Økonomiplaner trenger fart også!

Twitter GoDaddy får en anstendig mengde klager, men forventet ærlig talt mer til en populær vert for dette.

GoDaddy lagde ikke listen over vår raskeste webhotell. Sjekk det innlegget hvis du vil være med på en vinner.

Funksjoner

Poeng: 4.0

HostGator blir ofte sammenlignet med Bluehost for sine priser og funksjoner, og samlet sett tar HostGator gevinsten her.

Mellom de to selskapene ble HostGator bygget for flere proffe brukere. Og når du sammenligner HostGator med et hvilket som helst annet delt hostingfirma, må du huske det.

Vi liker at migrasjoner er inkludert, de har installasjoner med ett klikk, er på cPanel, og tilbyr en oppetidsgaranti på 99,9%. Vi liker fremdeles andre verter som SiteGround bedre for funksjoner generelt, men HostGator har det du trenger for å komme i gang.

Se alle funksjoner

Poeng: 3,5

Ikke en stor fan av GoDaddys funksjoner på grunnleggende planer. De fleste starter nettstedene sine på WordPress i disse dager, og mens GoDaddy har WordPress-hosting, må du igjen oppgradere for å få WordPress-iscenesettelse for eksempel. På GoDaddys økonomihostingsplaner, får du ikke en gratis SSL, får du ikke sikkerhetskopier, og de gjør ikke migreringer.

Mens GoDaddy har noen tilpassede verktøy de har bygd, vil jeg for et selskap som er så stort forvente at de vil tilby flere funksjoner enn en mindre, scrappier vert som SiteGround – men de må tjene på fortjenesten. Totalt sett er funksjonene ok, ikke bra.

Se alle funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector