Namecheap vs Godaddy: Hvilken er den bedste domæneregistrator? (Maj 2020)

Skulle du vælge GoDaddy eller Namecheap til dit næste domænenavnkøb?


Føler du dig forvirret? Ved ikke hvad jeg skal vælge?

Fortvivl ikke.

Vi har et svar til dig.

Det kan være udfordrende at få en objektiv mening om, hvilke af disse to populære valg, der er den bedste domæneregistrator. Efter at have købt mange domæner fra begge virksomheder, har vi et svar til dig.

Der er mange faktorer, der skal overvejes i Namecheap vs GoDaddy face-off. Med hensyn til udgifter er GoDaddy-prisfastsættelse og Namecheap-priser begge meget rimelige, især med regelmæssige kampagner, sæsonbestemt salg og betydelige rabatter for bulk-køb. Begge virksomheder tilbyder en bred vifte af tjenester som upsells som e-mail og webstedshosting, men for denne artikel fokuserer vi mest på hvilket firma der er den bedste domænenavnsregistrator specifikt.

GoDaddy, først grundlagt i 1997, er sandsynligvis den mest kendte domæneregistrator i branchen. Deres omfattende marketingkampagner har bidraget til at sprede kendskabet til deres brand til forbrugere og fagfolk, især de annoncer, der blev frigivet under den sæsonbetonede Superbowl-annonceblitz i USA, men er de det bedste sted at købe domænenavne?

Namecheap, der blev grundlagt i 2000, er en bemærkelsesværdig konkurrent til GoDaddy. De opnåede støtte fra mange stemmer i lobbyen for privatlivets fred ved at komme ud i modstand mod Stop Online Piracy Act (SOPA). Som en af ​​de største domæneregistratorer i branchen tilbyder de forskellige TLD’er (topniveau-domæner) til deres klienter.

Prisfastsættelse

Den vigtigste faktor for kunderne er måske, hvor mange penge de skal betale for at købe deres domænenavn. Både GoDaddy og Namecheap er konkurrencedygtige priser med masser af tilgængelige rabatter året rundt, men lad os se på aktuelle priser for at få en idé om, hvor meget det vil koste dig at købe et domæne til din hobbywebsted eller virksomhed.

GoDaddy-prissætning

GoDaddys priser varierer afhængigt af, hvilken slags TLD du køber (.com, .net .org, landsdomæner osv.), Og om du køber et år, to år eller mere. Sæsonbestemte salg og salgsfremmende kuponer har også en tendens til at sænke prisen yderligere.

Hvis du ønsker at købe et domænenavn billigt, vil du bruge en kupon eller vente på en forfremmelse eller salg på webstedet. Hvis du køber dit første nye domæne med firmaet ofte, får du de bedste tilbud. GoDaddy vil dog slå dig hårdt på fornyelser, så vær forsigtig.

 • .com Domæner: $ 2,99 (men $ 0,99 med dette link) for det første år med et 2-årigt køb, med det andet år faktureret til $ 17,99
 • .nettodomæner: $ 13.99 for det første år, med det andet år faktureret til $ 19.99
 • .org Domæner: $ 11.99 for det første år, med det andet år faktureret til $ 20.99
 • .io Domæner: $ 49.99 for det første år, med det andet år faktureret til $ 59.99
 • .xyz Domæner: $ 0,99 for det første år, med det andet år faktureret til $ 14,99

Dette er kun et eksempel på de mest populære TLD’er, der tilbydes af GoDaddy.

Få det første nye domæne for $ 0,99 hos GoDaddy

Namecheap-prisfastsættelse

Sandt til deres navn har Namecheap en tendens til at løbe lidt billigere end GoDaddy. Som deres konkurrent har Namecheap mange salgs- og sæsonrabatter gennem året såvel som kuponer, der kan hjælpe med at reducere omkostningerne ved dit køb.
For billig registrering af domænenavne er de bestemt et af de bedste valg derude.

 • .com Domæner: $ 8,88 pr. år
 • .netto domæner: $ 12,98 om året
 • .org Domæner: $ 12,98 pr. år
 • .io Domæner: $ 32,88 pr. år
 • .xyz Domæner: $ 1,38 pr. år

Namecheap tilbyder mange TLD’er ud over disse valg, så det er værd at tage et kig.

Se de seneste rabatter på Namecheap (op til 46% rabat)

Priser for registrering af privat domænenavn

Alle, der ejer et domænenavn, skal være bekymrede for deres privatliv. Registrering af privat domænenavn er en service, der tilbydes af begge disse virksomheder. Uden denne beskyttelse kan hvem som helst gå til et offentligt bibliotek og forespørge dit domæne for oplysninger, der kan indeholde dit telefonnummer, for- og efternavn og alle andre personligt identificerbare oplysninger, som du giver registratoren.

Ondsindede skuespillere som hackere kan bruge disse oplysninger til at angribe din virksomhed, søge efter dine private sociale netværksprofiler online eller endda integrere disse oplysninger i strategier, der bruges til at angribe dit websted. Identitetstyve kan også forespørge dit domæne om de samme oplysninger i et forsøg på at stjæle din identitet. Mennesker, der professionelt køber og vipper værdifulde domænenavne, er heller ikke ud over at kontakte dig i dit hjem eller din virksomhed for at skræmme dig, så de kan købe dit domæne for mindre end hvad det er værd!

Namecheap tilbyder gratis registrering af privat domænenavn for at skjule dine legitimationsoplysninger fra Whois-forespørgsler, mens GoDaddy knytter en præmie til prisen på domænet for den samme service. Namecheap er den klare vinder her.

GoDaddy Discount Domain Club

Hvis du planlægger at købe domæner i bulk, er det værd at overveje GoDaddy til billig domænenavnsregistrering. For $ 120 / år får du .com-fornyelser for kun $ 8,29 / år.
Som en internetmarkedsfører, der ønsker at købe domæner i bulk for PBN’er eller endda som et globalt brand, der prøver at låse enhver permutation af dit domænenavn muligt, kan det være værd at din tid til at tilmelde dig klubben.

Der er ingen direkte ækvivalenter med Namecheap, skønt rygten er, at Namecheap i øjeblikket arbejder på deres version af den samme idé.

Brugererfaring & Kunde support

Pris er ikke den eneste ting, der skal tages i betragtning, når du beslutter dig for Namecheap vs GoDaddy. Brugeroplevelsen og kundesupport er en væsentlig faktor for dit valg.
Hvis begge firmaer har en grænseflade, som du ikke kan lide, eller ikke har en API, der er kompatibel med din webudviklers programmeringssprog, kan du vælge et firma over det andet fuldstændigt afbryde din arbejdsgang.

Her er nogle af grundene til, at nogle brugere foretrækker det ene firma frem for det andet. Som med alle udtalelser online, kan din kilometertal variere.

GoDaddy brugeroplevelse

kom så far

På Internettet kan du finde masser af meninger om GoDaddys kundeoplevelse.

GoDaddy Cons:

 • GoDaddys nuværende forretningsstrategi ser ud til at fokusere på upsells, hvilket giver kunden en lang række forskellige tilføjelsesmuligheder til domænet, hvilket bremser købsprocessen.
 • Nogle brugere finder GoDaddys interface forvirrende eller frustrerende at bruge generelt. En almindelig klage er, at grænsefladen er rodet og fokuserer på at sælge andre tjenester til klienten snarere end at give let adgang til kritisk information.
 • Support til e-mail og chat reagerer med rimelighed, men nogle brugere klager over, at teknikere og supportagenter bruger konserverede svar og besvarer kun spørgsmål med generiske løsninger.
 • GoDaddy er blevet kritiseret for at indtage anti-privacy og anti-frihed holdninger ved at komme ud til støtte for Stop Online Piracy Act (SOPA) og forbyde kundedomæner for at være vært med stødende indhold.
 • Kunder, der har brugt GoDaddys domæneauktionssystem, har klaget vokalt over lyssky forretningspraksis, fejl med auktioner og andre problemer.
 • Nogle korrekturlæsere har mistanke om, at flere kritiske processer på GoDaddy’s backend er fuldt automatiseret uden noget tilsyn eller menneskeligt input, hvilket har ført til problemer med auktioner og andre funktioner på webstedet.

GoDaddy-fordele:

 • GoDaddy har et omfattende og veluddannet team for netværk og informationssikkerhed. Da de har været i forretning siden 1997, har de haft relativt få brud og sikkerhedsmæssige bekymringer.
 • Webstedet er omfattende dokumenteret og har et stort lager af hjælpeartikler og klare instruktioner til kunderne.
 • GoDaddy har fremragende telefonstøtte med hurtige responstider og opmærksomme medarbejdere. De fleste kunder ser ud til at foretrække den frem for dårligere e-mail og live chat support.
 • Når det kommer til TLD’er, har GoDaddy en mere omfattende række topdomæner end noget andet firma. De fleste TLD’er frigives først på GoDaddy, før de introduceres til andre registrarer.
 • GoDaddys hosting-pakker er undertiden mere overkommelige end Namecheap’s, især i betragtning af at en begrænset hosting-pakke er inkluderet ved hvert køb af et domæne.
 • Du får adgang til 24/7 kundesupport via telefonen såvel som chatindstillinger
 • Et anstændigt vidensgrundlag for ofte stillede spørgsmål, såvel som levende og sassy fora

Namecheap brugeroplevelse

NameCheap

Generelt meget bedømt af kunder er Namecheap bestemt ikke uden nogle få ulemper. På Reddit og Stackoverflow betragtes det ofte som et af de bedste steder at købe domænenavn billigt.

Namecheap Ulemper:

 • Nogle brugere har klaget over vanskeligheder med auto-fornyelsessystemet, skønt disse problemer er afhjulpet fra og med dette år.
 • Webstedets minimalistiske design betyder, at nogle brugere, der foretrækker et mere robust dashboard, vil være ude af stand med Namecheap’s barebones-layout.
 • Namecheap rapporterer en lidt lavere oppetid (99,8% ~) end nogle af deres konkurrence.

Namecheap-fordele:

 • Namecheap har taget pro-privacy og pro-frihed i modsætning til GoDaddy, der kommer ud mod Stop Online Piracy Act (SOPA).
 • Det minimalistiske design af Namecheap’s instrumentbræt er let at bruge, let at læse og meget lydhør.
 • En robust forslagsmotor, der giver fremragende ideer til alternative domænenavne.
 • Enkel kasseproces uden oppustede funktioner eller invasive udsalg.
 • Imponerende nok er Namecheap’s DNS aldrig blevet kompromitteret af nogen hackere, så vidt vi ved.
 • Temmelig god kundesupport generelt
 • Et anstændigt vidensgrundlag for ofte stillede spørgsmål

Yderligere funktioner og opsalg

Begge virksomheder tjener ekstra på at sælge andre tjenester som webhostepakker og e-mail-hosting til deres klienter. Der er nogle forskelle mellem de to.

GoDaddy-tilføjelser

 • Eksperttjenester til CMS-styring, sikkerhedsrevisioner, migrering, VPS-styring, Apache-optimering og en række andre brugssager med 72-timers omdrejningstid.
 • Office 365 starter ved $ 8,49 pr. Måned.
 • SSL-certifikater starter ved $ 63.99 pr. År.
 • Webhosting starter ved $ 2,99 pr. Måned.
 • WordPress hosting starter fra $ 4.99 pr. Måned.
 • WHOIS vagter registrering af privat domænenavn mod et ekstra gebyr baseret på den valgte TLD.
 • Mange flere med tjenester, der konstant skifter og bliver mere tilgængelige.

Namecheap-tilføjelser

 • Gratis levetid svarende til GoDaddys WHOIS-vagt <- dette er enormt! Dette betyder, at du får WHOIS-beskyttelse af personlige oplysninger, så ingen kender dit navn og adresse
 • Gratis videresendelse af e-mail.
 • Gratis tilpassede navneservere.
 • Delt, forhandler, VPS og dedikerede hostingpakker.
 • WordPress-hosting for $ 1 for den første måned starter på $ 3,88 pr. Måned efter det.
 • SSL-certifikater starter ved $ 7,88 pr. År.
 • Premium DNS til $ 4,88 pr. År.
 • Mange flere tjenester.

Webhosting

En anden ting at overveje efter at have købt et domæne fra et af disse to virksomheder er deres webhosting-tilbud. Sandheden er, at du kan forbinde et af disse domæner med en hvilken som helst webhost, det betyder ikke noget, hvor du køber det. Men der er en lille fordel for så vidt angår bekvemmelighed og kundeservice, når du holder domænenavnet og webhosting inden for det samme firma.

GoDaddy Hosting

 • Bredt tilbud om hosting, fra meget billig økonomi helt op til dedikerede servere
 • E-mail-hosting inkluderet
 • Administreret WordPress-hosting, der starter på kun $ 1, men kan ikke sammenlignes med noget som WP Engine
 • SSL betales, hvilket er en ulempe. Du kan uploade din egen gratis SSL, men de gør det vanskeligt
 • Hosting-tjenester er generelt brugervenlige rundt omkring, men de bruger ikke cPanel på nogle hosting-tilbud
 • Se alle anmeldelser af GoDaddy-hosting her – såvel som GoDaddy Managed WordPress-anmeldelser

Namecheap Hosting

 • Namecheap har nogle latterligt billige hostingpriser (nu 50% rabat)
 • E-mail-hosting inkluderet
 • De er nyere i spillet, så ikke som krydret i hosting
 • Har et dedikeret WordPress-hosting-tilbud, EasyWP – som har blandede anmeldelser
 • Brugervenlige adminpaneler generelt
 • Hvis du har et simpelt sted, er det godt at gå
 • Få 50% rabat her

Konklusion

Afhængigt af størrelsen på dit projekt og dit budget, varierer det bedste sted at købe domænenavne. Namecheap er den klare vinder for de fleste kunder, selvom GoDaddy muligvis er et tiltalende valg for kunder, der ønsker at købe bulkdomæner. Begge virksomheder er meget bedre end konkurrencen, hvilket fører branchen inden for innovation, stabilitet, sikkerhed og prisfastsættelse.

Få Namecheap-tilbud her ->

Få GoDaddy-tilbud her, $ 0,99 for det første domæne ->

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map